.ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ 57 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 112 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Συνδυασμός Αντώνη Πέττα

1 ΓΡΙΒΑΣ 276 2 ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 250 3 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 247 4 ΧΑΣΟΥΡΑΣ 242 5 ΣΤΕΡΓΙΟΥ 240 6 ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ 232 7 ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ 161 8 ΚΟΛΛΙΑΣ 146 9 ΣΩΤΗΡΙΟΥ 139 10 ΛΙΟΝΑΚΗΣ 136 11 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 117 12 ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ 108 13 ΡΟΥΣΣΟΣ 102 14 ΚΡΗΤΙΚΟΣ 95 15 ΓΚΟΥΒΑΣ 91 16 ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ 88 17 ΠΟΛΥΖΟΣ 86 18 ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ 84 19 ΝΤΟΒΑΣ 81 20 ΠΑΠΠΑ 81 21 ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ 73 22 ΤΣΙΝΙΑΣ 70 23 ΓΙΩΤΗΣ 68 24 ΛΥΚΑΣ 66 25 ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ 65 26 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 64 27 ΖΑΜΠΡΑΣ 58 28 ΚΑΒΟΥΡΙ... περισσότερα »

.ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ 57 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 112 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Συνδυασμός Κώστα Καλλίρη

 . 
1 ΒΑΡΣΑΜΙΔΑΚΗ 361 2 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 235 3 ΜΑΡΙΝΗΣ 232 4 ΚΟΤΣΙΦΑΣ 180 5 ΤΣΙΑΠΑΡΙΚΟΥ 179 6 ΑΓΓΕΛΗΣ 157 7 ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ 155 8 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 152 9 ΠΑΝΔΗ 141 10 ΠΙΤΤΑΡΑΣ 133 11 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 119 12 ΕΥΘΥΜΙΟΥ 116 13 ΣΕΪΝΤΗ 105 14 ΑΡΒΑΝΙΤΗ 96 15 ΣΤΕΡΓΙΟΥ 94 16 ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ 88 17 ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ 87 18 ΑΝΤΩΝΑΡΑΣ 84 19 ΚΟΛΛΙΑΣ 83 20 ΣΑΒΒΑ 82 21 ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ 80 22 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ 80 23 ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ 78 24 ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 73 25 ΡΑΠΑΝΑΚΗ 68 26 ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ 63 27 ΜΠΟΥΝΑΚΟΣ 63 28 ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 57 29 ΣΙΜΑΤΗΣ 57 30 ΜΠΑΛΑΦΑ ΤΖΑΝ... περισσότερα »

.ΤΑΣΙΑ ΜΠΟΤΟΥ, Ζωγράφου Ανθρώπινη Πόλη ΨΗΦΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Αγαπητοί συμπολίτες μας, σας ευχαριστούμε πολύ όσους μας στηρίξατε όλο αυτό το διάστημα, που δώσαμε έναν όμορφο αγώνα για το Δήμο μας χωρίς προσωπικά συμφέροντα και ίντριγκες με σκοπό να πετύχουμε το όραμά μας, να κάνουμε του Ζωγράφου μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους όσους μας έδωσαν την ψήφο τους την προηγούμενη Κυριακή. 

Όπως είπαμε από την αρχή που ξεκινήσαμε τον αγώνα, είμαστε απλά μια μεγάλη παρέα που νοιάζεται για την πόλη. Δεν κρύβεται πίσω από αυτό το ενδιαφέρον κανένα κόμμα, συμφέρον ή προσωπική φιλοδοξία, παρά μόνο η αγωνία για το τι καλύτερο μπορούμε να ... περισσότερα »

.ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘ. ΚΑΛΛΙΡΗ

Σέβομαι απόλυτα την ετυμηγορία των πολιτών του Δήμου μας. Ευχαριστώ θερμά τις χιλιάδες των δημοτών που τίμησαν με την ψήφο τους το συνδυασμό μας κι εμένα προσωπικά. Ως ύστατη λογοδοσία τονίζω ότι θα παραδώσουμε στην επόμενη δημοτική αρχή ένα Δήμο οικονομικά υγιή και με σημαντικό έργο. Αυτή είναι και η παρακαταθήκη μας. Πρέπει να συνεχίσει ο Δήμος Ζωγράφου να είναι οικονομικά υγιής, με χρηστή διοίκηση, να παράγει έργο και να λειτουργεί, ιδίως στις μέρες μας, επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη. Η παρακαταθήκη που αφήνουμ... περισσότερα »

.Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση

Κλίμα πόλωσης φέρνει η διπλή κάλπη της Κυριακής, με κόμματα και υποψηφίους να εντείνουν τη ρητορική των διλημμάτων. Σε προεκλογικούς τόνους η δέσμευση Σαμαρά στην παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος για 770 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, μείωση της ανεργίας, εξασφάλιση ρευστότητας και συνέχιση των μεταρρυθμίσεων. 
Το δίλημμα, είπε, ενόψει των ευρωεκλογών είναι μπροστά στην ανάπτυξη ή πίσω στην κρίση. «Είναι η πιο κρίσιμη στιγμή και κανείς δεν θα καθηλώσει τη χώρα στο έδαφος», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
«Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε, να τελειώνουμε με την ενιαία επιχείρηση εξουσίας Σαμαρά-Βενιζέλου. Όσο πιο καθαρή είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τόσο πιο γρήγορες θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την Πάτρα. Εν τω μεταξύ δεν είχε ανταπόκριση το άνοιγμά του προς το ΚΚΕ, με τη δήλωση στήριξης του υποψηφίου του Περισσού για το Δήμο Πατραίων.
Την ίδια ώρα, για προσέγγιση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής κατηγορείται η Κουμουνδούρου. Το ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε πως κάποιοι χαϊδεύουν αυτιά δίνοντας όμως με τον τρόπο αυτό συγχωροχάρτι στην οργάνωση. «Ευπρόσδεκτη κάθε ψήφος που την αποσπάμε από τον ναζισμό και τον φασισμό» είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. 

Αιχμηρός εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ εμφανίστηκε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι δίνουν και παίρνουν σε πρωτοτυπία ανευθυνότητας, ο ένας με εκβιασμούς και ο άλλος με ψεύτικους λεονταρισμούς. 

«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διχάζουν τον ελληνικό λαό, επενδύοντας στην πόλωση και την τεχνική όξυνση», ανέφερε ο Φώτης Κουβέλης στην προεκλογική συγκέντρωση της ΔΗΜΑΡ στο Μοναστηράκι.

.«Αφήνουμε πίσω τα μνημόνια»

Το μήνυμα ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει έστειλε απόψε από τα Χανιά, όπου βρέθηκε για την κεντρική εκδήλωση των 73 χρόνων από τη μάχη της Κρήτης, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στον χαιρετισμό του από το ιστορικό αεροδρόμιο του Μάλεμε, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στη μάχη της Κρήτης και τη θυσία του κρητικού λαού συνδέοντας το τότε με το σήμερα. 

«Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους ήρωες που αγωνίστηκαν στη μάχη της Κρήτης τον Μάιο του 1941 για να μεταδώσομε ένα ισχυρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο για το τι μπορούν να πετύχουν οι Έλληνες, όταν ενωμένοι αγωνίζονται...περισσότερα »

.«Δεν σας θέλει ο λαός, πάρτε την τρόϊκα και μπρος»

«Δεν σας θέλει ο λαός πάρτε τα Μνημόνια πάρτε την Τρόϊκα και μπρος», θα είναι η ξεκάθαρη εντολή του λαού την Κυριακή, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους. 

«Η Ελλάδα του κ. Σαμαρά, του κ. Βενιζέλου και του κ. Μπαλτάκου, που συνδιαλέγονταν με τους φασίστες, ανήκει στο χθες είπε και κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση ότι «θέλει την Ελλάδα ταπεινωμένη στην ποδιά της κ. Μέρκελ, του κ. Σόϊμπλε και του κ. Γιούνκερ, που φαντάζουν γίγαντες, αλλά είναι πολιτικοί νάνοι». Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε «τζάμπα μάγκα»... περισσότερα »

.«Μπαίνουμε στις εκλογές από την καλύτερη δυνατή αφετηρία»

«Μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών από την καλύτερη δυνατή αφετηρία» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας απόψε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου, τονίζοντας ότι όλες οι δυνάμεις της δημοκρατικής-προοδευτικής παράταξης είναι συγκεντρωμένες, χωρίς αποκλεισμούς, παρεξηγήσεις και προκαταλήψεις, γιατί η καρδιά της παράταξης είναι ζωντανή.

Όταν η ιστορία είναι παρούσα, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, είναι η δημοκρατική παράταξη που σηκώνει το βάρος και κερδίζει το δημοκρατικό και εθνικό στοίχημα.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι το Κίνημα σεβάστηκε τις τοπικές κοινωνίες και στήριξε αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες, χωρίς χρίσματα και κομματικές ταμπέλες. 

Αντίθετα, είπε, τα στενά κομματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν παρουσία στον δεύτερο γύρο ουσιαστικά μόνο στην Περιφέρεια Αττικής και στον δήμο Αθηναίων. Εκεί, πρόσθεσε, το δίλλημα είναι αν η ψήφος θα είναι αυτοδιοικητική ή μικροκομματική και δίνοντας ο ίδιος την απάντηση, είπε ότι θα είναι αυτοδιοικητική και γνήσια προοδευτική.

.Σχέδιο για ενιαίο συντελεστή ΦΠΑ 12%

Στην υιοθέτηση της πρότασης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για απλοποίηση του καθεστώτος ΦΠΑ μέσω της υιοθέτησης πανελλαδικά ενιαίου συντελεστή προσανατολίζεται η Κυβέρνηση.
Την σχετική αποκάλυψη έκανε χθες ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος παρουσιάζοντας το σχέδιο «Ελλάδα 2021: Το νέο Εθνικό Αναπτυξιακό Πρότυπο» είπε πως στόχος είναι να μειωθεί ο ΦΠΑ σε όλα τα προϊόντα στο 12%. 
Σημειώνεται πως σε ειδική έκθεση αξιολόγησης του ελληνικού φορολογικού συστήματος που έχουν συντάξει οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες του ΔΝΤ τονίζεται πως η απλοποίηση του καθεστώτος ΦΠΑ είναι αναγκ...περισσότερα »

.Η «μάχη» των σταυρών στους Δήμους

Γνωστά ονόματα από διάφορους χώρους φαίνεται πως εκλέγονται στα δημοτικά συμβούλια, ειδικά στον δήμο της Αθήνας, όπως προκύπτει από τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση των σταυρών στα ψηφοδέλτια της πρώτης Κυριακής των εκλογών. Ειδικότερα, στον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη φαίνεται πως προηγούνται οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Βασίλης Βασιλικός, Θάνος Βερέμης και Πόπη Διαμαντάκου. 

Στον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη «Ανοιχτή Πόλη», οι πληροφορίες αναφέρουν πως συγκεντρώνουν την προτίμηση των ψηφοφόρων οι Μάρω Δούκα, Θανάσης Σκρουμπέλος, Στάθης Δρογώσης, Νίκος Φίλης και ο ηθοποιός Ντίνος ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.