.Μαζική ήταν η ανταπόκριση των Δημοτών στο κάλεσμα του Δήμου Ζωγράφου για την συλλογή φαρμάκων


Μαζική ήταν η ανταπόκριση των Δημοτών στο κάλεσμα του Δήμου για την συλλογή φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για τους άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια), σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τον Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΙ

Οι 20 μεγάλοι σάκοι με φάρμακα που συλλέχθηκαν στο Δήμο Ζωγράφου μετεφέρθησαν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και παρελήφθησαν από εθελοντές για να ακολουθήσει διαλογή και περαιτέρω κατηγοριοποίηση τις επόμενες μέρες.

Στην εθελοντική αυτή δράση έδωσαν το παρόν ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Κωνσταντίνος  Καλλίρης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης .
O Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Κωνσταντίνος Καλλίρης ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ζωγράφου και απέδειξαν ότι η κοινωνική συνοχή της πόλης και το πνεύμα προσφοράς των συμπολιτών μας είναι σήμερα πιο δυνατά από ποτέ.

.«Είμαστε κοντά σε συμφωνία με την τρόικα»


Η Ελλάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την τρόικα για την οριστικοποίηση του πακέτου των μέτρων της διετίας 2013-2014 διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από το Βουκουρέστι, όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα λάβει σύντομα την επόμενη δόση των 31,5 δισ. ευρώ, καθώς και ό,τι μπορεί να υπάρξει σύγκλιση απόψεων με τους εκπροσώπους των δανειστών. 

«Είμαι αισιόδοξος ότι κάνουμε αυτό που πρέπει για να κλείσουμε μια συμφωνία και να την κλείσουμε γρήγορα, ώστε να κινηθούμε γρήγορα προς μια ανάκαμψη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς. 

Την πεποίθηση ότι ανοίγει ο δρόμος για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου εξέφρασε νωρίτερα και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στους Financial Times. 

Αποσαφήνισε δε, πως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να λυθούν τα εναπομείναντα ζητήματα στον τομέα των εργασιακών μεταρρυθμίσεων και του περιορισμού του δημοσίου τομέα με την τρόικα, ώστε να κλείσει το πακέτο των μέτρων των 13,5 δισ. ευρώ. 

Ο κ. Σαμαράς θα βρίσκεται αύριο στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.