.Για τα πανηγύρια

Σχόλια Σταύρος Θεοδωράκης  

Δεν ξέρω πότε έγινε το μεγάλο κακό. Με την ανακάλυψη της χαρτοπετσέτας ή με τον εκτελωνισμό της πλαστικής καρέκλας; O «Πολιτισμός» του Niall Ferguson που διάβασα -με καθυστέρηση είναι αλήθεια- αυτές τις μέρες αναφέρει πολλά για τη συμβολή της ραπτομηχανής Singer στην εξέλιξη του Δυτικού πολιτισμού, δεν δίνει όμως στοιχεία για το γκρέμισμά του. Προσπαθώ λοιπόν να τα βγάλω πέρα μόνος μου. 

Κάθε Δεκαπενταύγουστο -δεν σας το κρύβω- ελπίζω να είναι αλλιώς τα πράγματα. Είναι ίσως και η νοσταλγία. Ότι στην επόμενη στροφή θα δω τους παππούδες -τότε που δεν ... περισσότερα »

.Επιμένει η ακρίβεια στα τρόφιμα -Πόσο αυξήθηκαν οι τιμές και γιατί δεν πέφτουν

Σε σοβαρό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας αλλά κυρίως για τα νοικοκυριά τα οποία βλέπουν τα τελευταία χρόνια τα εισοδήματα τους να συρρικνώνονται, εξελίσσεται η ακρίβεια που δείχνει να... επιμένει στα είδη διατροφής. 
Οπως προκύπτει από τα στοιχεία για τον Ιούλιο που έδωσε στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες η ΕΛΣΤΑΤ, παρότι ο πληθωρισμός συνέχισε για πέμπτο συνεχόμενο μήνα να υποχωρεί (-0.7% σε σχέση με τον Ιούλιο του 2012) με τον δείκτη να αγγίζει, πλέον, ιστορικά χαμηλά, οι τιμές βασικών προϊόντων για το καλάθι των νοικοκυριών είτε αντιστέκονται και παραμένουν στα ίδια επίπεδα, ε... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.