.Του άνοιξαν την πόρτα...

Τελικά, άλλη νομίζαμε πως ήταν η είδηση και άλλη αποδείχθηκε ότι είναι. Οχι, φυσικά, ότι δεν είναι ιδιαίτερα σημαντική η είδηση πως ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν επέστρεψε στη φυλακή από την άδεια που του είχε δοθεί, αλλά όταν αποκαλύπτεται ότι η 9ήμερη αυτή άδεια ήταν η έβδομη που του είχε δοθεί σε 16 μήνες, τότε τα πράγματα είναι ασύγκριτα σοβαρότερα απ΄ όσο δείχνουν. Και οι ευθύνες όσων έχουν εμπλακεί σ΄ αυτή την περίεργη ιστορία των αδειών είναι τεράστιες.

Διότι πως πρόκειται για μια επιεικώς περίεργη ιστορία δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση. Και μακάρι ν΄ αποδειχθεί ότι οφείλεται σε επιπολαιότητα και μόνο των αρμόδιων για τη φύλαξη κρατουμένων με το ιστορικό και τη δράση του Χριστόδουλου Ξηρού. Αλλά, πάλι, ποιους θα έπρεπε να είχαν υπό τη φύλαξή τους για να είναι προσεκτικότεροι;

Ο αρμόδιος υπουργός μίλησε για την κατασκευή φυλακής υψίστης ασφαλείας. Γιατί να κατασκευαστεί και για ποιους; Δεν απέδρασε ο Ξηρός έτσι ώστε να θεωρηθεί ότι οι φυλακές του Κορυδαλλού αποδείχθηκαν ανεπαρκείς για την κράτησή του. Του άνοιξαν την πόρτα και βγήκε. 

Με τις ευλογίες των φυλάκων του έγιναν όλα.
Που σημαίνει ότι το σύστημα απέτυχε. Κι εκεί θα πρέπει να πέσει το βάρος, αφού πρώτα επιβληθούν οι αυτονόητες κυρώσεις στους αυταπόδεικτα υπεύθυνους. 

Διότι δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση ότι αυτό που συνέβη με τον Χριστόδουλο Ξηρό δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η συνέπεια της ανικανότητας της διοίκησης των φυλακών ν΄ αντιληφθεί τη σημασία και τις επιπτώσεις μιας ενδεχόμενης εξέλιξης όπως η σημερινή.

Κι ευχόμαστε το τίμημα της χθεσινής απόδρασης του Ξηρού να μην αποδειχθεί τόσο βαρύ όσο πιθανολογούν οι αρμόδιοι για την τήρηση της τάξης και της ασφάλειας.

.«Περισσότερη Ευρώπη»

Η Ευρώπη βγαίνει από την ύφεση και η Ελλάδα την ακολουθεί, είπαν Σαμαράς και Μπαρόζο κατά τις δηλώσεις τους στο Ζάππειο. Όπως είπε ο Α. Σαμαράς, «η Ελλάδα με τεράστιες θυσίες αφήνει πίσω της την κρίση. Έχουμε πολλά να κάνουμε, αλλά η Ελλάδα έχει σταθεί στα πόδια της. Καμία χώρα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο δεν υπέστη την απώλεια εισοδήματος που σημειώθηκε στην Ελλάδα.» Αντίστοιχα και στο Μέγαρο Μουσικής, οι ομιλητές επισήμαναν ότι η Ευρώπη βγαίνοντας από την κρίση δίνει μήνυμα υπέρ της συνοχής της. 
Μιλώντας για τους στόχους της ελληνικής Προεδρίας είπε ότι «οι αρχές που θα οδηγήσουν την πολιτική μας θα απευθύνονται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνδέονται με το μέλλον της Ευρώπης». Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός, οι στόχοι της ελληνικής Προεδρίας επικεντρώνονται στην ανάπτυξη, στην απασχόληση, στη συνοχή και στην ασφάλεια. 
Επίσης «στην εμβάθυνση της Ένωσης ώστε να αντιμετωπιστούν τα "κατασκευαστικά" προβλήματα που ανέδειξε η κρίση. Σημείο πολιτικής είναι η αλληλεγγύη ανάμεσα στα κράτη και στους λαούς, ώστε να ενισχυθεί το κοινό μας οικοδόμημα. Μετανάστευση και θαλάσσιες πολιτικές περιλαμβάνονται επίσης στα ενδιαφέροντα της ελληνικής προεδρίας.».
Απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, είπε ότι οι ψηφοφόροι θα κληθούν να απαντήσουν αν θέλουν την Ευρώπη ή όχι. Απέδωσε δε στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Α. Τσίπρα αντιευρωπαϊκή και αντιδυτική συμπεριφορά. «Η πολιτική αστάθεια τιμωρείται από τις αγορές» σημείωσε, με νόημα, ο πρόεδρος της Κομισιόν.
«Η κρίση του ευρώ είναι πίσω μας, βγαίνουμε από την ύφεση και ελπίζω ότι φέτος η Ελλάδα βγει και η Ελλάδα. Τα προγράμματα αποδίδουν όταν εφαρμόζονται σωστά» είπε ο Χ. Μπαρόζο, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της Ευρώπης. 
Ο πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίστηκε αισιόδοξος για το κοινό ευρωπαϊκό μέλλον και υπεραμύνθηκε των προγραμμάτων λιτότητας, χαρακτηρίζοντας τα αποτελεσματικά, εστιάζοντας στην Ιρλανδία και στην Πορτογαλία.
«Η Ελλάδα αναμένεται να βγει από την ύφεση το 2014 και να πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα. Αυτό αποκαθιστά την εμπιστοσύνη μεταξύ εταίρων και προσελκύει επενδυτές.»

.Ευ. Βενιζέλος: Ευκαιρία να προβάλει η Ελλάδα το κανονικό πρόσωπό της

 Ως "ευκαιρία να προβάλει η Ελλάδα το κανονικό πρόσωπό της, αυτό μιας θεσμικά ισότιμης χώρας μέλους της Ε.Ε.", "μετά μάλιστα από τη σκληρή εμπειρία της κρίσης που βιώνει ο ελληνικός λαός και τη συχνά άδικη διεθνή συζήτηση για την Ελλάδα και τους Έλληνες", χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, την ανάληψη από τη χώρα μας, για πέμπτη φορά, της προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε., στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην τελετή έναρξης της ελληνικής Προεδρίας.

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι η προεδρία είναι αφιερωμένη στις μεγάλες ευρωπαϊκές προτεραιότητες και υπογράμμισε πως σε εθνικό επίπεδο, το εξάμηνο αυτό "αναδεικνύει την κορυφαία προτεραιότητά μας, που είναι η στροφή προς την οριστική έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο και η επιστροφή στην "κανονικότητα" μιας χώρας μέλους της Ένωσης και της ζώνης του ευρώ, δημοσιονομικά σταθερής, χρηματοοικονομικά ασφαλούς, αναπτυξιακά ανταγωνιστικής, κοινωνικά συνεκτικής, δημοκρατικά ισχυρής, εθνικά υπερήφανης".

.«Κλείδωσε» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

 Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ.Καραϊσκάκης» και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ντομίνγκες (πεν. 17΄), Κάμπελ (35΄), Μπόνγκ (56΄), Ολαϊτάν (60΄). Με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα ο Αστέρας λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Μπαράλες στο 44΄. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 22/1 στην Τρίπολη.

Αιγινιακός-Πανιώνιος 1-0

Προβάδισμα για πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Αιγινιακός που νίκησε σήμερα 1-0 τον Πανιώνιο στην Κατερίνη, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε στο 65΄ με πέναλτι ο Γιαζιτζόγλου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 23 Ιανουαρίου στη Νέα Σμύρνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος έχασε πέναλτι με τον Κολοβό στο 89΄.

.Συγκρατημένη αισιοδοξία για την απόδοση του ελληνικού ομολόγου

Στα επίπεδα του 2010 «επιστρέφει» η απόδοση του δεκαετούς ελληνικού ομολόγου στη δευτερογενή αγορά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία διεθνούς οικονομικού πρακτορείου, η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου στη δευτερογενή αγορά κυμαίνονταν στο 7,63%. 

Ιστορικά, η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου κυμαίνονταν στα επίπεδα αυτά στις αρχές του 2010. Πριν δηλαδή ενταχθεί η Ελλάδα στο μηχανισμό του μνημονίου. 

Παραμονές της υποβολής αίτησης ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης από την τότε κυβέρνηση, στις αρχές Μαίου 2010, η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου είχε εκτιναχθεί στο 12,5%. Μετά την υποχώρηση της απόδοσης του ελληνικού ομολόγου το περιθώριο (διαφορά απόδοσης από το αντίστοιχο γερμανικό) συρρικνώνεται στο 5,76%.

Παρά ταύτα ο υπουργός Οικονομικών Ιω. Στουρνάρας, μιλώντας σήμερα το πρωί με ξένους δημοσιογράφους εφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος κάνοντας λόγο για «περιορισμένη πρόσβαση της χώρας στις διεθνείς αγορές στο δεύτερο εξάμηνο του 2014». 

Σύμφωνα με τον υπουργό, η χώρα θα επιχειρήσει να δανειστεί από τις αγορές πιθανότατα με την έκδοση νέου πενταετούς ομολόγου. 

Επισήμανε δε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη προκειμένου να αποφανθεί κατά πόσον η χώρα θα χρειαστεί και ένα νέο δάνειο από τον μηχανισμό στήριξης προκειμένου να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό της διετίας 2014- 15 το οποίο ανέρχεται σε 11 δισ. ευρώ. 
Έσπευσε ωστόσο να διευκρινίσει ότι θα ήταν ιδανικό για τη χώρα να μην χρειαστεί ένα νέο δάνειο από την τρόικα

.Η ανεργία διατηρείται στην Ευρωζώνη, ωστόσο οι λιανικές πωλήσεις αυξάνονται

Οι λιανικές πωλήσεις στην Ευρωζώνη, που αποτελούν ένα μέτρο για την καταναλωτική ζήτηση, αυξήθηκαν κατά 1,4% μετά από μείωση 0,4% τον Οκτώβριο, καταγράφοντας την ταχύτερη μηνιαία άνοδο από τον Νοέμβριο του 2011. Σε σύγκριση με τον Νοέμβριο του 2012, ο όγκος των πωλήσεων αυξήθηκε κατά 1,6%, μετά από μείωση 0,3% τον Οκτώβριο, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη άνοδο από τον Φεβρουάριο του 2008. 

Για την Ελλάδα τα τελευταία στοιχεία που καταγράφονται είναι του Οκτωβρίου και δείχνουν ότι ο όγκος των πωλήσεων σημείωσε μείωση κατά 0,1% σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο και κατά 0,9% έναντι του Οκτωβρίου 2012.

Οι δύο μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρωζώνης -η Γερμανία και η Γαλλία- σημείωσαν αύξηση των λιανικών πωλήσεων τον Νοέμβριο 1,5% και 2,1%, αντίστοιχα, παρά την επιδείνωση του καταναλωτικού και επιχειρηματικού κλίματος στη Γαλλία τον ίδιο μήνα. 

Οι λιανικές πωλήσεις συνέχισαν να βελτιώνονται στην Πορτογαλία και την Ισπανία, με τον όγκο τους να αυξάνεται σε σύγκριση με τον Οκτώβριο κατά 3,1% και 1,9%, αντίστοιχα. Η αύξηση στην Πορτογαλία ήταν και η μεγαλύτερη στην Ευρωζώνη.

.Βολές της Χαριλάου Τρικούπη στον Τσίπρα

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην δώσει το «παρών» στις εκδηλώσεις της ελληνικής Προεδρίας προκάλεσε και την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, τονίζει: «Η απουσία του κ. Τσίπρα από την τελετή έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας, καταδεικνύει τη βαθιά περιφρόνησή του στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία όμως διεκδικεί ρόλο θέτοντας υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!

Όσον αφορά τις αλληλοκατηγορίες για τα θέματα τρομοκρατίας, σήμερα που η χώρα μας αναλαμβάνει επισήμως την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην πατρίδα μας, απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα κι όχι επικοινωνιακού χαρακτήρα συγκρούσεις για τη συντήρηση ενός τεχνητού διπολισμού που δεν προσφέρει το παραμικρό στις ανάγκες της χώρας και των πολιτών».

.«Η Ελλάδα και η Ευρώπη αφήνουν πίσω τους την κρίση»

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη αφήνουν πίσω τους την κρίση, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. «Η Ελλάδα φιλοδοξεί με την προεδρία της να φέρει πιο κοντά τον Ευρωπαίο πολίτη με την ΕΕ, γι αυτόν το λόγο οι αρχές οι οποίες θα οδηγήσουν τον δρόμο, θα είναι η αντιμετώπιση των ζωτικών προβλημάτων, η οικονομική ανάκαμψη, η καταπολέμηση της ανεργίας, που είναι η μεγάλη σύγχρονη πληγή, η θωράκιση της συνοχής, και κυρίως της κοινωνικής συνοχής, εξωτερικής και εσωτερικής, τόνισε ο Αντ.... περισσότερα »

.«Η Ελλάδα έμπειρος πιλότος και αποφασισμένη να πετύχει»

H Ελληνική προεδρία είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και η Ελλάδα μπορεί να βασίζεται στην πλήρη υποστήριξη της Κομισιόν δήλωσε ο κ. Μπαρόζο μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. 
Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη σημείωσε ότι το 2013 είχε πει ότι θα είναι το έτος που η ευρωπαϊκή οικονομία θα έκανε μία στροφή και όντως ήταν μία χρονιά αλλαγής αντιλήψεων για την ευρωπαϊκή οικονομία. 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που διάφοροι έκαναν προβλέψεις ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ και η Ευρώπη θα καταρρεύσει πρόσθεσε και τόνισε πως το γεγονός ότι είμαστε ... περισσότερα »

.«Κροκοδείλια δάκρυα χωρίς καμία συγκεκριμένη πρόταση»

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «εξακολουθεί να δίνει εξετάσεις εθελόδουλης υποταγής στην κ. Μέρκελ και τους συμμάχους της», σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά με την ευκαιρία της ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ.

Με βάση τη θέση αυτή, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει σε σχετική ανακοίνωση της ότι οι τοποθετήσεις του κ. Σαμαρά , δεν ξεφεύγουν από τη γνωστή πεπατημένη των γενικόλογων αναφορών στην οικονομική ανάκαμψη και την έξοδο από την κρίση, με κροκοδείλια δάκρυα για τις θυσίες του ελληνικού λαού και χωρίς καμία συγκεκριμένη πρόταση που να διασφαλίζει αυτούς τους στόχους.

Η κυβέρνηση, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν χάνει ευκαιρία να υπογραμμίζει τη δέσμευσή της στα μνημόνια, με κάθε κόστος για τον ελληνικό λαό, αλλά και για την Ευρώπη συνολικά. Αρνείται να αξιοποιήσει την οποιαδήποτε δυνατότητα που της παρουσιάζεται για να διαπραγματευτεί την αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής, με τελευταίο παράδειγμα την έρευνα της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για την τρόικα.

Υπό το πρίσμα αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «τη στιγμή που το εγχείρημα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης αποδομείται από τους εκφραστές της σκληρής δημοσιονομικής πειθαρχίας και της λιτότητας, και οι ευρωπαϊκοί λαοί στενάζουν υπό το καθεστώς το μνημονίων, η ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας από την Ελλάδα θα έπρεπε να δώσει ένα μήνυμα αλληλεγγύης, κοινωνικής συνοχής, αλλά και σύγκρουσης με τις κυρίαρχες στρατηγικές επιλογές σε ευρωπαϊκό επίπεδο»

.Επιστροφή του Ξηρού στη βία φοβάται η ΕΛ.ΑΣ.

Με την εν εξελίξει προσπάθεια ανασύστασης του λεγόμενου «αντάρτικου πόλης» συνδέει η ΕΛ.ΑΣ. την εξαφάνιση του καταδικασμένου για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλου Ξηρού. 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Καθημερινή», ο 56χρονος καταδικασθείς σε 6 φορές ισόβια τρομοκράτης παραβίασε τους περιοριστικούς όρους αδείας διάρκειας 9 ημερών που του χορηγήθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού και από τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα θεωρείται φυγάς και αναζητείται. 

Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εκτίμησαν χθες ότι στόχος του Χριστόδουλου Ξηρού είναι να επαναδραστηριοποιηθεί στον χ... περισσότερα »

.Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τα εξοχικά Λιάπη-Καμμένου

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου αναφορικά με τη κατασκευή, αποπεράτωση, κ.λπ. κατοικιών πολιτικών προσώπων ή συγγενικών τους προσώπων (Μιχάλης Λιάπης και Πάνος Καμμένος), παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαπράχθηκε το έγκλημα της απάτης σε βάρος του ελληνικού δημοσίου ή σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η κ. Κουτζαμάνη παρήγγειλε στους συναδέλφους της, εισαγγελείς Εφετών, να διενεργήσουν προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστώσουν εάν «άτομα με τη χρήση ή την υποβολή ανακριβών ή ελλιπών δηλώσεων ή εγγράφων εισέπραξαν αχρεωστήτως πόρους προερχόμενους από τον Εθνικό Προϋπολογισμό ή τον γενικό Προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 

προκειμένου είτε να εγκαταστήσουν είτε να βελτιώσουν ήδη υφιστάμενες υποδομές τους (δημιουργία ξενώνων ή επιχειρήσεων, ενοικιαζόμενων δωματίων κ.λ.π.), χωρίς εν τέλει να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν κατά την είσπραξη των πόρων και των επιδοτήσεων αυτών.

Συγκεκριμένα, ζητά να διερευνηθεί εάν έχει τελεστεί ή όχι το έγκλημα της απάτης ή της απάτης σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Σε καταφατική περίπτωση, δηλαδή σε περίπτωση «που ήθελαν προκύψει επαρκείς ενδείξεις τέλεσης των ανωτέρω εγκλημάτων», να ασκηθούν οι δέουσες ποινικές διώξεις, καταλήγει η κ. Κουτζαμάνη.

Εξάλλου, ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου έδωσε εντολή στον εισαγγελέα Ευρυτανίας να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για το θέμα επιδότησης του τέως υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Λιάπη.

.Παράταση απεργίας έως 17 Ιανουαρίου από γιατρούς ΕΟΠΥΥ

Παρατείνουν την απεργία τους οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ έως και τις 17 Ιανουαρίου, μετά από απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ (ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ). Τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από το προσωπικό ασφαλείας.

Πάντως, την Παρασκευή αναμένεται η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή, που θα ρυθμίζει τις διαδικασίες μετατροπής του ΕΟΠΥΥ, από αγοραστή και πάροχο, μόνο σε αγοραστή υπηρεσιών υγείας.

Στο νομοσχέδιο θα καθορίζονται επίσης οι όροι, οι προϋποθέσεις και οι διαδικασίες της διαθεσιμότητας- κινητικότητας και της μεταφοράς των εργαζομένων από τον ΕΟΠΥΥ στις υγειονομικές περιφέρειες.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.