.. Ας ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στα παιδιά του Φιλαθλητικού.

O Θανάσης και ο Γιάννης τα κατάφεραν. Μετά τη σημερινή τους πολιτογράφηση ως δημοτών Ζωγράφου ανοίγει πλέον ο δρόμος για την πραγματοποίηση του παιδικού τους ονείρου, της συμμετοχής τους στην Εθνική μας ομάδα Μπάσκετ. Ας ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στα παιδιά του Φιλαθλητικού.



.Τρεις συλλήψεις χτες βράδυ μετά τα μεσάνυχτα στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.


Τρεις συλλήψεις επίδοξων κλεπτών χτες στις δυόμιση μετά τα μεσάνυχτα στο Κοιμητήριο Ζωγράφου ! Οι άνδρες της εταιρείας φύλαξης του Νεκροταφείου, εντόπισαν, ακινητοποίησαν και παρέδωσαν στην Αστυνομία Ζωγράφου τους τρεις κακοποιούς για τα περαιτέρω.

Απλά διερωτόμαστε τι θα γινόταν αν στη θέση των ανδρών της εταιρείας φύλαξης, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, ήταν εργαζόμενοι του Δήμου μας όπως κάποιοι τζάμπα μάγκες αβίαστα και ανεπίτρεπτα πρότειναν. 

Τι θα έλεγαν αν , λέμε αν, είχαμε τίποτε δυσάρεστες εξελίξεις σε βάρος των εργαζομένων. Γιατί κάποτε τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους και να μη παίζονται παιγνίδια εντυπώσεων σε βάρος τρίτων.

.Τουλάχιστον τρεις νεκροί στο Μαραθώνιο της Βοστώνης


Τουλάχιστον τρεις είναι οι νεκροί από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, κοντά στο σημείο τερματισμού, όπως μεταδίδει το Fox News.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τραυματίες υπερβαίνουν τους 30. 

Τα γύρω κτίρια έχουν εκκενωθεί ενώ την υπόθεση ερευνά το τμήμα αντιτρομοκρατικής του FBI, που σημαίνει ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα.

.Ο Α. Λοβέρδος παρουσίασε τη «Συμφωνία για τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ»


 «Το σύνθημα είναι ρήξη, σύγκρουση, δημιουργία και το όνομά του Συμφωνία για ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ», τόνισε ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος ανακοινώνοντας την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα κατά την 1η Πολιτική Συνδιάσκεψη της Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας (ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.).

Όπως ανέφερε στην ομιλία του, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο με 1.200 άτομα, Σπόρτιγκ, παρουσία των εκπροσώπων των κινημάτων «Δράση» και «Δυναμική Ελλάδα», καθώς επίσης και του ανεξάρτητου βουλευτή Χρήστου Αήδονη, το νέο κόμμα θα είναι ανοιχτό ως προς τις θέσεις και την ηγεσία, θα βρίσκεται ανάμεσα στις παρυφές ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει προτάσεις άμεσης δράσης και θα κάνει «τη σύγκρουση, τη ρήξη με όσα μας έφεραν έως εδώ.

 Ένα κόμμα χωρίς πρωτοκλασάτους πολιτικούς, όπου οι νέοι θα έχουν την μερίδα του λέοντος.
Ένα κόμμα ευθύνης με λιτό λόγο και αποτελεσματικό έργο που θα συμβάλει στη νέα ελληνική ανόρθωση. Τέλος ένα κόμμα ευρωπαϊκό, υπέρ της πολιτικής ένωσης της ΕΕ».

.ΑΕΚ: «Κατεβασμένα ρολά» σε Σπάτα και ΠΑΕ


Από τη μια πλευρά η σκληρή πραγματικότητα με το (διαφαινόμενο) υποβιβασμό της ομάδας στη Β' εθνική κατηγορία και από την άλλη ο φόβος νέων επεισοδίων επέφεραν σήμερα στην ΑΕΚ πλήρη απραξία.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στα Σπάτα έμειναν κλειστές, καθώς από χθες ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε στους παίκτες πως σήμερα και αύριο δεν θα γίνουν προπονήσεις, ενώ δε λειτούργησαν ούτε τα γραφεία της ΠΑΕ, μιας και κρίθηκε φρόνιμο να μη μεταβούν σε αυτά οι υπάλληλοι, υπό τον φόβο για νέο ξέσπασμα οργής από τους οργανωμένους οπαδούς. 

Για επιτυχία στον τομέα της κινητικότητας έκανε λόγο ο Α. Μανιτάκης


Μία ημέρα μετά τη συμφωνία με την τρόικα, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, από το βήμα του συνεδρίου του «Economist», προσπάθησε να επικεντρώσει την ομιλία του στα θετικά αυτής της συμφωνίας - ειδικά μετά τις αρχικές έντονες πιέσεις των εκπροσώπων των δανειστών της χώρας, αλλά και εγχώριων υποστηρικτών της δραματικής συρρίκνωσης του δημοσίου.

Ο κ. Μανιτάκης, μιλώντας στο συνέδριο, αφού επανέλαβε το ιστορικό της εξέλιξης για τις 15.000 «αναγκαστικές αποχωρήσεις», επισήμανε τον συνδυασμό του αιτήματος της τρόικας με ποιοτικούς στόχους. 

Δηλαδή, όπως είπε «την αναγκαστική αποχώρηση των ακατάλληλων και ανεπαρκών, αυτών που θα κριθούν απολυτέοι από τα πειθαρχικά συμβούλια, όσων κριθούν κατά την αξιολόγηση δομών και προσωπικού ότι έχουν τελικά ανεπαρκή και ελλιπή προσόντα ή υπηρετούν σε οργανισμούς που καταργούνται ή συγχωνεύονται».

Τόνισε δε ότι ο «ποιοτικός αυτός στόχος ήταν εξαρχής δικός μας στόχος», αναφέροντας την πρόταση που είχε κάνει από την αρχή των διαπραγματεύσεων, «με τη χαλάρωση του κανόνα 1 προς 5 και με τη δυνατότητα για κάθε μία αναγκαστική αποχώρηση ακατάλληλου υπαλλήλου να προσλαμβάνεται ένα νέος, καταρτισμένος υπάλληλος μετά από διαγωνισμό».

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σημείωσε ότι «το αίτημα της ανανέωσης γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό επειδή η ελληνική διοίκηση αντιμετωπίζει ένα τρομακτικό πρόβλημα: την τεράστια μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων τα τελευταία χρόνια».

.«Πρέπει να κινηθούμε με ορίζοντα το δικό μας εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης»


«Μέσα σε μια Ευρώπη γεμάτη ανασφάλειες, είναι σημαντικό που ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος διαπραγματεύσεων με την τρόικα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σημειώνοντας ότι «αυτό έπρεπε να γίνει το ταχύτερο», διότι, «δεν είναι δυνατό κάθε επίσκεψη της τρόικας να ανοίγει ξανά όλα τα θέματα και να δημιουργεί την άδικη εντύπωση ότι η Ελλάδα δεν είναι συνεπής».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «τώρα πρέπει να φύγουμε από το στενό πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα και να κινηθούμε γρήγορα, με ορίζοντα το δικό μας εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης».

Αφού επισήμανε ότι η μείωση του ελλείμματος το 2012 υπερέβη το στόχο και τόνισε ότι «αυτό δείχνει το μέγεθος της προσπάθειας που κάναμε», ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε τα δύο «κρίσιμα» σημεία της σημερινής ανακοίνωσης της τρόικας.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι «γίνεται αποδεκτό από τους εταίρους μας ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να ληφθούν πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα, τα οποία «δεν τα αντέχει ούτε η οικονομία ούτε η κοινωνία»». 


Δεύτερον, τόνισε ότι «ανανεώνεται η δέσμευση των εταίρων μας ότι τώρα που η Ελλάδα φτάνει σε πρωτογενές πλεόνασμα ανοίγει ο δρόμος της περαιτέρω μείωσης του δημοσίου χρέους, ώστε αυτό να καταστεί οριστικά βιώσιμο».

."Τώρα πια χτίζουμε την Ελλάδα που πραγματικά μας αξίζει"


Μήνυμα αισιοδοξίας εξέπεμψε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με δήλωσή του, με την οποία ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση με την τρόικα και έθεσε ως στόχο να υπάρξει φέτος πρωτογενές πλεόνασμα ώστε να μπορέσει η κυβέρνηση να ζητήσει νέα μείωση του χρέους.

«Ενώ κλιμακώνεται σε όλο τον κόσμο η αβεβαιότητα και η ανησυχία, η Ελλάδα σταθεροποιείται και η θέση μας θωρακίζεται», δήλωσε ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε στη συμφωνία με την τρόικα, που απελευθερώνει την επόμενη δόση των 2,8 δισ. ευρώ και ανοίγει τον δρόμο για την καταβολή της επόμενης δόσης, των 6 δισ. του Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι προβλέπονται νέες διευκολύνσεις για την εξόφληση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, με πολύ περισσότερες δόσεις και μεγαλύτερη ευελιξία, σε σύγκριση με εκείνο που ίσχυε μέχρι σήμερα, καθώς επίσης και συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «για πρώτη φορά αποφασίζεται μείωση φορολογικών συντελεστών: Η φορολόγηση της Ακίνητης Περιουσίας μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ, θα είναι μειωμένη το 2013 κατά 15%. 

Επίσης ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων, που θα ισχύσει από την επόμενη χρονιά, από το 2014, θα είναι ανεξάρτητος από τα τιμολόγια της ΔΕΗ και θα είναι από τους χαμηλότερους στην Ευρώπη. Τέλος, αρχίζει από φέτος και θα ολοκληρωθεί του χρόνου, η διεύρυνση της φορολογικής βάσης. Ώστε να επιβαρύνονται όλοι πιο δίκαια».

Ο κ. Σαμαράς είπε ακόμη ότι στην επόμενη αναθεώρηση του Προγράμματος, τον Ιούνιο, θα εξεταστεί η μείωση και άλλων φορολογικών συντελεστών, όπως είναι ο ΦΠΑ στην εστίαση.

Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι θα ενεργοποιηθούν προγράμματα για τη στήριξη των ανέργων και των νοικοκυριών, που δεν έχουν κανέναν εργαζόμενο, με χρηματοδότηση από κοινοτικούς πόρους, ενώ παράλληλα ξεκινούν πιλοτικά προγράμματα για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και για περίθαλψη 100.000 μακροχρόνια ανασφάλιστων πολιτών.

Ειδική αναφορά έκανε στο πρόγραμμα για την απομάκρυνση 15.000 δημοσίων υπαλλήλων ως τα τέλη του 2014, από τους οποίους, 4.000 ως το τέλος της φετινής χρονιάς.

Εξήγησε ότι «αυτό το μέτρο αφορά υπαλλήλους που έχουν καταδικαστεί για ποινικά αδικήματα ή για πειθαρχικά παραπτώματα, ή θα φύγουν οικειοθελώς, ή των οποίων οι θέσεις θα καταργηθούν. 

Το σημαντικό, όμως, είναι ότι στη θέση τους θα προσληφθεί ίσος αριθμός -ένας προς ένα- νέων παιδιών με κριτήρια αξιοκρατικά. Για καθέναν απ' αυτούς που αποχωρούν θα προσλαμβάνεται ένας νέος, με απόλυτα αξιοκρατικό τρόπο. 

Δεν είναι αυτό «ανθρωποθυσία», όπως λένε κάποιοι, δηλαδή να διώχνεις «επίορκους» και να προσλαμβάνεις νέους και άξιους. Είναι ποιοτική αναβάθμιση του δημοσίου. Και είναι και απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας».

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι για πρώτη φορά το όποιο «δημοσιονομικό κενό» καλύφθηκε χωρίς πρόσθετα περιοριστικά μέτρα. Πρόσθεσε ότι η έκθεση της τρόικας αναγνωρίζει ότι η Ελλάδα πετυχαίνει τους στόχους της, ότι ο προϋπολογισμός του 2012 πήγε καλύτερα από τις προβλέψεις, ενώ και το πρώτο τρίμηνο του 2013 πηγαίνει πάλι καλύτερα από τις εκτιμήσεις, 

καθώς επίσης ότι η αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου που έχει ήδη αρχίσει και ολοκληρώνεται στις επόμενες εβδομάδες η ανακεφαλαίωση των τραπεζών. Έτσι θα επανέλθει ρευστότητα στην αγορά και θα σταματήσει η ύφεση που ταλαιπωρεί τη χώρα για έξι χρόνια, είπε.

.Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για τη συμφωνία με την τρόικα


Ερώτημα προς το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, «τι έχουν να πουν τώρα για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, που επί μήνες διέψευδαν», θέτει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας κυβέρνησης-τρόικας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι, «για μια ακόμη φορά, η ολοκλήρωση της επιθεώρησης της τρόικας επιβεβαιώνει την απόλυτη δέσμευση της κυβέρνησης στο μνημονιακό πρόγραμμα της ισοπέδωσης και της καταστροφής.

 Η ουσία της "διαπραγμάτευσης", προσθέτει, στο όνομα της οποίας ορκίζονται κάθε φορά οι κυβερνητικοί εταίροι συνίσταται στο τρίπτυχο: απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση θέτει επίσης τα ερωτήματα: «Πού ακριβώς σταματά το θράσος εκείνων που υποστήριζαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό με "ανυπόστατα σενάρια" περί απολύσεων, όταν η υλοποίηση του μνημονιακού προγράμματος είναι ο ορισμός της τρομοκρατίας; 

Υπάρχει κάποιο όριο στην κυβερνητική υποκρισία, όταν μετά από κάθε συζήτηση με την τρόικα βαφτίζουν το μνημονιακό έγκλημα ως επιτυχία και τους εαυτούς τους ως στυλοβάτες της εθνικής προσπάθειας; Για πόσες ακόμα φορές θα μιλήσουν για "τελευταία μέτρα"»;

«Δυστυχώς για την κυβέρνηση και τα κόμματα που την απαρτίζουν, ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πλήρως, τόσο τους στόχους, όσο και τις επιπτώσεις του μνημονίου», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

.Ι. Στουρνάρας: "Έχουμε συμφωνία με την τρόικα"


Έχουμε συμφωνία με την τρόικα. Αναμένεται χωρίς πρόβλημα η εκταμίευση της επόμενη δόσης ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας από το βήμα του συνεδρίου του Εκόνομιστ.
Έχουν υλοποιηθεί τα δύο τρίτα της δημοσιονομικής προσαρμογής και τα τρία τέταρτα της προσαρμογής της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.
Χρειάζεται υπομονή και νηφαλιότητα. Διαψεύστηκαν οι προφήτες της καταστροφής. Η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία αποκαθίσταται ραγδαία, είπε ο υπουργός.

Ο μεγάλος στόχος είναι να πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα το 2013, ώστε να ζητήσουμε την εφαρμογή της ρήτρας απόφασης του Eurogroup που προβλέπει δραστική μείωση του δημοσίου χρέους, τόνισε ο υπουργός. Όσοι υπόσχονται ότι θα μας βγάλουν από το μνημόνιο αλλά θα μας κρατήσουν στο ευρώ ψεύδονται ασυστόλως.

Εξάλλου, πράσινο φως για την ταχεία εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ, με την έγκρισή της από το Eurogroup, δίνει η τρόικα ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ.

Τέλος, σε ανακοινώσεις σχετικά με την αξιολόγηση του προγράμματος προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας αναμένεται να προβούν σήμερα το μεσημέρι, μετά από συνάντησή τους, ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας και ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν, στο υπουργείο Οικονομικών.

.Η ύφεση βλάπτει σοβαρά την υγεία


Οι μεγάλες περικοπές στην Ευρώπη, πέρα από τις επιπτώσεις στο οικονομικό επίπεδο των πολιτών, συνιστούν παράλληλα και ένα πείραμα πάνω στην υγεία των ανθρώπων, με άγνωστες συνέπειες για το μέλλον, όπως αναφέρεται σε έρευνα του διεθνούς κύρους βρετανικού επιστημονικού περιοδικού "New Scientist".

Όπως επισημαίνει το σχετικό άρθρο γνώμης του περιοδικού, με τίτλο «Τα κρυφά κόστη της λιτότητας», οι χώρες της ευρωζώνης έχουν ήδη αποτελέσει κλασικά παραδείγματα για το πόσο σοβαρές μπορεί να είναι οι συνέπειες της ύφεσης στο πεδίο της υγείας. 

Το παρατεταμένο στρες που προκαλείται από τις οικονομικές δυσκολίες, πυροδοτεί ή επιδεινώνει τους παραπάνω κινδύνους. 

Όπως αναφέρεται, «είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι όσοι ανησυχούν για την ασφάλεια της θέσης εργασίας τους, του σπιτιού τους, της οικογένειάς τους και των περιουσιακών στοιχείων τους, δεν βιώνουν υψηλά επίπεδα στρες».

."Τσουχτερά" πρόστιμα και ανανέωση διπλωμάτων κάθε 15 χρόνια


Τσουχτερά πρόστιμα στους οδηγούς που «συλλαμβάνονται» να μην έχουν την άδεια οδήγησης ή να διαθέτουν διπλώματα που έχουν λήξει, αλλά και αλλαγές στον τρόπο έκδοσης αδειών οδήγησης, που ήδη έχουν τεθεί σε εφαρμογή από τον περασμένο Ιανουάριο, λόγω της υποχρεωτικής εφαρμογής από τη χώρα μας της αντίστοιχης κοινοτικής οδηγίας, προβλέπονται στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Μεταξύ άλλων, διπλασιάζεται, από 200 ευρώ σε 400 ευρώ, το πρόστιμο που επιβάλλεται σε επαγγελματία οδηγό (φορτηγό ή λεωφορείο) εφόσον οδηγεί χωρίς να κατέχει το κατάλληλο Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας και αφαιρείται η άδεια οδήγησής του, εφόσον υπάρχει, για 30 ημέρες.

Τέλος, ορίζεται ότι τα νέα διπλώματα οδήγησης (μοτοσυκλέτες, κατηγορία οδήγησης β') θα ανανεώνονται πλέον κάθε δεκαπέντε χρόνια (15 χρόνια) και οι κάτοχοί τους θα περνούν από ιατρικές εξετάσεις (παθολόγος- οφθαλμίατρος).

.Από 4 «πηγές» οι 15.000 αποχωρήσεις από το Δημόσιο


Από τέσσερις βασικές «πηγές» θα προέλθουν οι 15.000 «αναγκαστικές αποχωρήσεις» -οι 5.000 μέχρι το τέλος του 2013 και οι υπόλοιπες 10.000 έως το τέλος του 2014- από τον ευρύτερο και στενό δημόσιο τομέα. Παράλληλα, επιτεύχθηκε αυτό που είχε διεκδικήσει ο Αντώνης Μανιτάκης από την πρώτη μέρα των διαπραγματεύσεων, δηλαδή να ισχύσει για κάθε αναγκαστική αποχώρηση ο κανόνας «μία νέα πρόσληψη για κάθε αποχώρηση».

 Όσον αφορά στις αναγκαστικές αποχωρήσεις, αυτές θα προκύψουν από τέσσερις «πηγές»:
- Από τους οργανισμούς ιδιωτικού δικαίου του ευρύτερου δημόσιου τομέα που θα καταργηθούν διότι δεν είναι βιώσιμοι και δεν εξυπηρετούν ανάγκες επιτακτικές. Η κατάργησή τους θα αποφασιστεί μετά από αξιολόγηση σκοπιμότητας της ύπαρξής τους. 

Οι υπάλληλοί ιδιωτικού δικαίου που υπηρετούν εκεί θα έχουν όλη την κοινωνική προστασία που προβλέπεται από τη νομοθεσία και θα τους παρασχεθεί πρόσθετη προστασία ως αντιστάθμισμα της αποχώρησής τους.

- Από οργανισμούς του Δημοσίου που θα συγχωνευθούν, έπειτα από αξιολόγηση των δομών τους. Οι υπάλληλοι που αντιστοιχούν σε πλεονάζουσες θέσεις θα αξιολογηθούν, αφού αποτιμηθούν τα προσόντα τους  και είτε θα μετακινηθούν είτε θα αποχωρήσουν οικειοθελώς με αντιπαροχή κινήτρων.

- Από πειθαρχικά υπόλογους υπαλλήλους που θα κριθούν απολυτέοι από τα αρμόδια πειθαρχικά συμβούλια.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.