.Βραδιά με μουσική και τραγούδια...ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Το Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου οργανώνει με ελεύθερη είσοδο, το Σάββατο  1 Ιουνίου 2013 και ώρα 21.00, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο ( Γ. Ζωγράφου 17 – είσοδος από Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου ) βραδιά με μουσική και τραγούδια Μάνου Χατζιδάκι και Ηλία Λιούγκου με τίλτο «Ήρθε βοριάς, ήρθε νοτιάς…».

Ο Ηλίας Λιούγκος, ένας από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές του Μάνου Χατζιδάκι, με τη συνοδεία της Δέσποινας Στεφανίδου στο πιάνο θα μας ταξιδέψουν στο Χατζιδακικό σύμπαν με αγαπημένα κομμάτια. Στη συναυλία θα συμμετέχουν ο Γιώργος Πολιτόπουλος στο πιάνο, η Ευτυχία Παπαγεωργοπούλου στο ακορντεόν, το μουσικό σύνολο «Athens chamber ensemble 2012»

.Απολύσεις-εξπρές με λουκέτα στο Δημόσιο

Με καταργήσεις φορέων -σε δήμους αλλά και στην ΕΡΤ-μελετά η κυβέρνηση να καλύψει τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων του Δημοσίου που θα απομακρυνθούν. 

Όπως αναφέρουν «Τα Νέα» τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά, με δεδομένο ότι μέσα στον Ιούνιο θα πρέπει να οριστικοποιηθεί η λίστα με τους φορείς από τους οποίους θα προκύψουν οι 2.000 υπάλληλοι που θα απολυθούν καθώς και οι 12.500 υπάλληλοι που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα. 

Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει νέα εμπλοκή με την τρόικα. 

Μέχρι στιγμής έχουν στοχοποιηθεί οι αμυντικές εταιρείες της χώρας, ενώ πλέον μπαίνει στο κάδρο και η ΕΡΤ. Πάντα ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο λουκέτων σε υπηρεσίες των δήμων. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο αριθμός των επιόρκων που θα τεθούν σε οριστική αργία δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση το στόχο των 2.000 αποχωρήσεων.

Η τρόικα πιέζει για απολύσεις στην ΕΡΤ

Τα σενάρια για το κλείσιμο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, με την κυβέρνηση να διαψεύδει το λουκέτο, αλλά να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο «κουρέματος». 

Σύμφωνα με τη Real News, μελετάται να μπει λουκέτο στην ΕΡΤ και να ανοίξει ξανά με 2.000 λιγότερους υπαλλήλους, κάτι που στηρίζεται στην έκθεση της τρόικας για την αποχώρηση δημοσίων υπαλλήλων ως το 2014. 

Αυτή τη στιγμή στην ΕΡΤ εργάζονται 2.650 υπάλληλοι, εκ των οποίων οι 630 είναι δημοσιογράφοι, 200 είναι μουσικοί, 90 διοικητικοί υπάλληλοι, ενώ 1.730 ακόμη υπηρετούν από διάφορες θέσεις όπως σκηνοθέτες, εικονολήπτες, ηχολήπτες κ.α. 
Το σενάριο λουκέτου και επαναλειτουργίας με μόλις 650 άτομα διαψεύδεται από την κυβέρνηση ενώ η γενικότερη συζήτηση περί λουκέτου ή ριζικής αναδιάρθρωσης προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις σχεδόν όλων των κομμάτων

.Η ανεργία στο Συντονιστικό Όργανο της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Το θέμα της ανεργίας βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Γραμματέα της ΚΟ του κόμματος Γιάννη Μανιάτη, τονίστηκε ότι στη χθεσινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε εκ νέου την επιτάχυνση των διαδικασιών για την υλοποίηση του Προγράμματος για την ανάσχεση της ανεργίας, σύμφωνα και με τις διατάξεις που ψήφισε η Βουλή.

 Σήμερα δε, δια του Φίλιππου Σαχινίδη, το ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, την πραγματοποίηση συνάντησης «το ταχύτερο» για το θέμα, παρουσία και των υπουργών Ανάπτυξης, Εργασίας και Εσωτερικών.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «δεν θα συμβάλουν ουσιαστικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος, πρόχειρες και αποσπασματικές λύσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο, οι οποίες μάλιστα προσπαθούν να παρακάμψουν τις διαδικασίες εποπτείας και ελέγχων από το ΑΣΕΠ».

Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε σήμερα επίκαιρη επερώτηση για τα προβλήματα, τις καθυστερήσεις και αμφιταλαντεύσεις στη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ, την οποία υπογράφουν όλα τα μέλη της Κ.Ο. του Κινήματος, με επικεφαλής τον κ. Βενιζέλο.

.Όλοι… Σπάτα στην ΑΕΚ

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Πέραν των επαφών που είχε χθες ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τους μάνατζερ έξι παικτών (και αυτές που συνεχίζει σε πολλά ακόμα μέτωπα) και οι υπόλοιποι συντελεστές του ποδοσφαιρικού τμήματος συνεχίζουν εντατικά τη δουλειά.

Τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, λοιπόν, όσο και οι Τραϊανός Δέλλας και Άκης Ζήκος βρέθηκαν τη Δευτέρα στα Σπάτα, ώστε να προχωρήσουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Εκτός αυτού, δε, ο Σερβοέλληνας ασχολήθηκε και με το θέμα των γηπέδων στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, συζητώντας με τους γεωπόνους που έχουν αναλάβει τη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων.

Άλλωστε, οι εργασίες έχουν φέρει ήδη κάποια πρώτα αποτελέσματα, τα οποία δημιουργούν αισιοδοξία ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου η ομάδα θα μπορεί να μπει και να προπονείται κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

.Προγράμματα απασχόλησης για 250 χιλιάδες ανέργους

Την πορεία ολοκλήρωσης των υλοποιούμενων προγραμμάτων απασχόλησης, συνολικού προϋπολογισμού 1 δισ. ευρώ που αφορούν περισσότερους από 250.000 ανέργους παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, κατά τη διάρκεια ευρείας κυβερνητικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο, με αντικείμενο τον συντονισμό των κυβερνητικών πρωτοβουλιών για την ανάσχεση της ανεργίας.

Κατά τη συνάντηση, επιβεβαιώθηκε η πολιτική βούληση και η κοινωνική αναγκαιότητα για την άμεση ανακούφιση ανέργων που ανήκουν σε νοικοκυριά χωρίς κανέναν εργαζόμενο, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, όπως θεσμοθετήθηκαν πρόσφατα και έγινε η περιγραφή των μέχρι σήμερα ενεργειών γι? αυτό το σκοπό.

.Κοινή νομοθετική πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για το αντιρατσιστικό

Κοινή νομοθετική πρωτοβουλία για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αναλαμβάνουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. 

Οι πρόεδροι των δύο κομμάτων, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία και αποφάσισαν να καταθέσουν από κοινού, τα δύο κόμματα, ως πρόταση νόμου το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ. 

.Σε αναμονή η ΔΗΜΑΡ για την τελική της στάση στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει μετά την επιβεβαίωση της διαφωνίας των πολιτικών αρχηγών για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και οι επόμενες κινήσεις της ΔΗΜΑΡ, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της ΕΕ του κόμματος.

Ο Φώτης Κουβέλης ενημέρωσε τα ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ για το τι διαμείφθηκε ανάμεσα στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς στο Μέγαρο Μαξίμου και στο πού εστιάζονται οι διαφωνίες της ΝΔ, όπως τις διατύπωσε ο Αντώνης Σαμαράς, για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε να αναμένει μέχρι την Πέμπτη για την πραγματοποίηση νέας συνάντησης των κ. κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη με την πιθανότητα να βρεθεί κοινός τόπος.

Επικαλούνται μάλιστα και τις δηλώσεις της αρμόδιας Ευρωπαίας επιτρόπου Σεσίλια Μάλμστρεμ, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση δεσμεύτηκε, στη πρόσφατη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα, να φέρει νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

.Kαταγραφή των τυπικών προσόντων υπαλλήλων σε υπουργεία, ΝΠΔΔ, ΟΤΑ

Στην καταγραφή των τυπικών προσόντων και την αποτύπωση του εργασιακού προφίλ του προσωπικού στα υπουργεία και στα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, καθώς και στους δήμους και περιφέρειες, προχωρά το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Όπως σημειώνεται σε εγκύκλιο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, η καταγραφή διεξάγεται στο πλαίσιο της αξιολόγησης των δομών και φορέων του δημοσίου και της επικείμενης αξιολόγησης του προσωπικού. 

Επισημαίνεται δε ότι «το προσωπικό μητρώο του υπαλλήλου περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που προσδιορίζουν την ατομική, οικογενειακή, περιουσιακή και υπηρεσιακή κατάστασή του».

.Επιστολή Ι. Μανιάτη στον πρόεδρο της Βουλής για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Την άμεση συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή της πρότασης νόμου του ΠΑΣΟΚ «Καταπολέμηση Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας», ζήτησε σήμερα, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης.
«Σε συνέχεια των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων, καθώς και της χθεσινής συνάντησης των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβερνητική πλειοψηφία, ζητούμε, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό της Βουλής 

να προωθηθεί άμεσα για συζήτηση και ψήφιση στην αρμόδια Επιτροπή και την Ολομέλεια της Βουλής, η Πρόταση Νόμου του ΠΑΣΟΚ Καταπολέμηση Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας, την οποία έχουμε καταθέσει ως Κοινοβουλευτική Ομάδα από 21 Μαρτίου 2013» αναφέρει στην επιστολή του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Όπως σπεύδει να υπογραμμίσει ο κ. Μανιάτης, «η υιοθέτηση στο εθνικό Δίκαιο προβλέψεων σημαντικού αξιακού, ιδεολογικού και ιστορικού περιεχομένου για την αποτροπή και αυστηρή τιμωρία πράξεων εγκληματικότητας, βιαιοπραγίας, ρατσισμού και ξενοφοβίας 

με δεδομένη μάλιστα την ανάγκη εναρμόνισης με την Απόφαση-Πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ του Συμβουλίου της ΕΕ, θα αποτελέσουν ισχυρό θεμέλιο ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής και της ασφάλειας των πολιτών, καθώς και της αποτελεσματικής θωράκισης του δημοκρατικού πολιτεύματος».

.Η ανεργία στο επίκεντρο συνάντησης ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ με κλιμάκιο του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας

"Tα εξωπραγματικά μεγέθη ανεργίας που πλήττουν την Ελλάδα δεν πρόκειται να αντιμετωπιστούν αν δεν υπάρξει στην χώρα εθνική στρατηγική ανάπτυξης και στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων". Aυτό σημείωσαν τα προεδρεία της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ στο κλιμάκιο του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας (ILO) κατά την επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΕΕ.

Η συνάντηση είχε ως θέμα την προετοιμασία της διημερίδας του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας στην Αθήνα στις 25 και 26 Ιουνίου 2013.

Οι εκπρόσωποι των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας χαιρέτισαν το γεγονός ότι στην προμετωπίδα του ILO τίθεται η ενίσχυση της απασχόλησης στις ΜΜΕ, καθότι αυτές αναγνωρίζονται ως ο κατεξοχήν πυλώνας για την καταπολέμηση της ανεργίας.

.Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε τον Παπασταθόπουλο

Την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ανακοίνωσε, και επίσημα μέσω της ιστοσελίδας της, σήμερα η Μπορούσια Ντόρτμουντ. 

Η γερμανική ομάδα ήλθε σε συμφωνία με τη Βέρντερ Βρέμης αντί 11 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του 24χρονου άσου, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές περίπου στα δύο εκατ. ευρώ. Ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Μίκαελ Τσόρκ δήλωσε: 

«Είμαστε ικανοποιημένοι που ο Σωκράτης επέλεξε την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πρόκειται για αμυντικό που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις και χρειαζόμαστε τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι να έχουν μεγάλες δυνατότητες».

.Κινέζοι χάκερς υπέκλεψαν τα σχέδια κατασκευής αρχηγείου των μυστικών υπηρεσιών στην Αυστραλία

Κινέζοι χάκερς υπέκλεψαν τα σχέδια του νέου αρχηγείου των αυστραλιανών μυστικών υπηρεσιών, ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρουν σήμερα τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται για το τελευταίο κρούσμα κυβερνοεπιθέσεων εις βάρος κυβερνητικών υπηρεσιών περιλαμβανομένου του υπουργείου Οικονομικών, Άμυνας, του πρωθυπουργικού γραφείου και του υπουργικού συμβουλίου.

Οι χάκερς υπέκλεψαν επίσης εμπιστευτικές πληροφορίες από το υπουργείο Εξωτερικών και Εμπορίου, το οποίο στεγάζει την εθνική υπηρεσία αντικατασκοπείας της Αυστραλίας, μετέδωσε αργά χθες το βράδυ το τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας ABC.

Το υπό κατασκευή κτίριο θεωρείται ότι διαθέτει ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα άμυνας κατά των υποκλοπών στη χώρα, το οποίο αποτελεί τμήμα ενός παγκόσμιου δικτύου ηλεκτρονικής συλλογής μυστικών πληροφοριών που περιλαμβάνει τις ΗΠΑ και την Βρετανία.

.Αναταράξεις προκαλεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

H ΔΗΜΑΡ επιμένει στην ψήφιση του νομοσχεδίου Ρουπακιώτη όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος. 
Αναγνώρισε ότι υπάρχει σοβαρή διαφωνία με τη ΝΔ, αν και όπως επισήμανε δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής συνοχής.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ σημείωσε ότι η διαφωνία για το αντιρατιστικό νομοσχέδιο δεν πρέπει να έχει ευρύτερες επιπτώσεις στη συνοχή της κυβέρνησης.

Αφησε αιχμές για τον χειρισμό του Μεγάρου Μαξίμου, λέγοντας ότι ενώ είχε συμφωνηθεί σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών να προχωρήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης στην κατάρτιση αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, η ΝΔ άλλαξε στάση. «Δεν ήταν σαφής ο πρωθυπουργός χθες γιατί άλλαξε στάση η ΝΔ» σημείωσε.

Ο κ. Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι η ΔΗΜΑΡ ζητά την κατάθεση του νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, ωστόσο είναι πρόθυμη να εξετάσει την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν θα είχε αντίρρηση να ψηφίσει ακόμη και μια σχετική πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγές της Ιπποκράτους, οι οποίες παρέπεμπαν και στις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη σύσκεψη στο Μ. Μαξίμου, διευκρίνιζαν σε σχέση με τη στάση που θα κρατήσουν με το θέμα, ότι σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν προχωρήσει στην κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, 

τότε ο Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος, Γιάννης Μανιάτης, θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, να εισαχθεί άμεσα προς συζήτηση και ψήφιση η πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας που είχε καταθέσει το Κίνημα στις 21 Μαρτίου 2013.

.Ν. Δένδιας: Ρύθμιση για τον περιορισμό των μικρών διαδηλώσεων

Σε νομοθετική ρύθμιση που θα στοχεύει στην επιβολή περιορισμών σε πορείες κάτω των 200 διαδηλωτών, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κοινωνική και οικονομική ζωή των πόλεων, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με το προεδρείο της ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Δένδια, το μέτρο θα εφαρμοστεί σε πόλεις με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων και θα ισχύει όλο τον χρόνο και όχι μόνο την τουριστική περίοδο. 

Πρόσθεσε μάλιστα «ότι αυτό είναι και προς το συμφέρον όσων διαμαρτύρονται» αφού είναι φυσικό, όπως είπε, προκλητικά μικρές διαδηλώσεις, που αποκλείουν μία πόλη 5 εκατομμυρίων, να προκαλούν την αντίθεση της πλειονότητας των πολιτών. 

«Αποδεχόμαστε το δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτύρονται, αλλά και το δικαίωμα των πολιτών να ζουν, να κινούνται και να έχουν στοιχειώδη επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο διάλογος θα συνεχιστεί έως ότου υπάρξει λογικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, η νομοθετική πρωτοβουλία ανήκει στην κυβέρνηση» κατέληξε ο κ. Δένδιας.

.Αναστέλλεται η καταβολή συντάξεων σε όσους δεν έχουν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ.

Σε ποσοστό 99.14% έχει φθάσει ο βαθμός συμπλήρωσης του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) στα μητρώα συντάξεων των ταμείων και σε βαθμό 98,67% του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), μετά την ολοκλήρωση από την ΗΔΙΚΑ της ροής για τις συντάξεις του Ιουνίου 2013.

Χωρίς καταχωρημένο ΑΜΚΑ και ΑΦΜ παραμένουν ωστόσο, 96.333 συντάξεις, 54.193 κύριες και 42.140 επικουρικές για τις οποίες δεν θα γίνει αυτό το μήνα καταβολή στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων.

Οι συνταξιούχοι αυτοί, θα πρέπει να επικοινωνήσουν ή να προσέλθουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του ταμείου τους προκειμένου να συμπληρώσουν στο μητρώο τους τα στοιχεία που λείπουν, και να πληρωθούν τη σύνταξή τους ενώ συνεχεία θα συνεχιστεί η πίστωση στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.