.Στο επίπεδο του 1986 το εισόδημα των ιταλικών νοικοκυριών

 Το συνολικό εισόδημα των ιταλικών νοικοκυριών έχει μειωθεί στο επίπεδο του 1986, σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας της εμπορικής ένωσης Confcommercio.
Ο μέσος όρος του εισοδήματος των ιταλικών οικογενειών, αναφέρει η συγκεκριμένη έρευνα είναι φέτος 17.400 ευρώ. Το 1986 το μέσο εισόδημα αντιστοιχούσε σε 17.200 ευρώ.

Οι αγορές των ιταλικών νοικοκυριών έχουν περιοριστεί κατά 7,6 % μέσα σε διάστημα οκτώ ετών, ενώ η φετινή περιστολή τους φθάνει το 2,5%.
Οι ανελαστικές δαπάνες (για την κατοικία, τις μετακινήσεις, για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη) απορρόφησαν φέτος το 41% του εισοδήματος των νοικοκυριών, ενώ το 1992 σε αυτές κατανεμόταν το 32,3% του εισοδήματος.

«Τα τελευταία είκοσι χρόνια η αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών δεν αυξήθηκε, ενώ σε σχέση με το 2007 -το τελευταίο έτος πριν από την κρίση- οι τσέπες των Ιταλών άδειασαν και η κατανάλωση μειώθηκε», τονίζει ο Μαριάνο Μπέλα, διευθυντής του τομέα ερευνών της Confcommercio.

.Αστυνομικές ταυτότητες σε 20 λεπτά και χωρίς προσκόμιση δικαιολογητικών

Αστυνομικές ταυτότητες μέσα σε 20 λεπτά, με μία επίσκεψη στα αστυνομικά τμήματα και χωρίς να χρειάζεται να προσκομίσουν δικαιολογητικά, θα μπορούν πλέον να εκδίδουν οι πολίτες, μετά την ηλεκτρονική διασύνδεση του POLIS ONLINE της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου (ΟΠΣΕΔ) του υπουργείου Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τη νέα διαδικασία, όταν ο πολίτης μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα για έκδοση ταυτότητας θα ζητούνται ηλεκτρονικά από τα μητρώα των δημοτολογίων, το πιστοποιητικό γέννησης και άλλα έντυπα και θα προχωράει αμέσως η διαδικασία έκδοσης. 

Τονίστηκε, επίσης, ότι ο τρόπος αυτός είναι και πιο ασφαλής, αφού εκτός από τα πιστοποιητικά που θα λαμβάνονται ηλεκτρονικά, οι αστυνομικοί θα θέτουν ερωτήσεις ασφαλείας στους δήμους, τις απαντήσεις των οποίων δεν τις ξέρει ούτε ο ενδιαφερόμενος.

.Πανελλήνια συνάντηση στελεχών ΠΑΣΟΚ

Πανελλήνια συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ που αναλαμβάνουν την προσπάθεια οργάνωσης του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης και θα μετέχουν εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ στην Εθνική Οργανωτική Επιτροπή, πραγματοποιείται την Κυριακή, ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Caravel.

Στην ομιλία του ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα απευθύνει πρόσκληση, προς όλες τις κινήσεις του ευρύτερου χώρου της Δημοκρατικής Παράταξης και κυρίως προς όλους τους πολίτες που ανήκουν στην κοινωνική βάση της παράταξης να συμμετέχουν στην οργάνωση του Συνεδρίου και στις σχετικές διαδικασίες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες προγραμματίζεται συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Βενιζέλο και με τις κινήσεις που μετείχαν στην Ελιά και η ανακοίνωση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής που θα απευθύνει την πρόσκληση συμμετοχής στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης.

Η Εθνική Οργανωτική Επιτροπή θα είναι ανοιχτή με απόλυτο σεβασμό σε όλες τις εκφάνσεις της Παράταξης και πρωτίστως στους ενεργούς δημοκράτες πολίτες.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.