.Τατσόπουλος, συμπαθούντες και υποκρισία

Απαραίτητη διευκρίνιση για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε: Ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Και ο λόγος είναι η αβυσσαλέα εγωπάθειά του, η οποία δεν δικαιολογείται από τη μέχρι τώρα πορεία του τόσο στα γράμματα όσο και στην πολιτική. 
Μόνο που δεν είναι κάποια από τις κραυγαλέες αυτές -κατ΄ εμέ - αδυναμίες του, η οποία τον οδήγησε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος με το οποίο εκλέχθηκε. Είναι η γνωστή ιστορία της κριτικής, την οποία άσκησε για ύπαρξη συμπαθούντων τη «17Ν» στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. *«Σιγά την είδηση»* θα μου πείτε και θα σ... περισσότερα »

.Νέο «ψαλίδισμα» στις συντάξεις

Επιβάρυνση 27 έως και 200 ευρώ αναμένεται να προκύψει στις συντάξεις, βάσει του νέου συστήματος υπολογισμού της παρακράτησης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, που θα εφαρμοστεί στις συντάξεις του Φεβρουαρίου αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», τα μηνιαία καθαρά ποσά των κύριων και των επικουρικών συντάξεων που θα λαμβάνουν από τον Φεβρουάριο περισσότεροι από 1 εκατ. συνταξιούχοι του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, θα είναι μειωμένα κατά 2,8% έως και 7,5%, εξαιτίας της εφαρμογής του νέου τρόπου υπολογισμού των μηνιαίων κρατήσεων Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, που προβλέπει το άρθρο 60 του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ν. 4172/2013).

Βάσει του νέου υπολογισμού, πάνω από 1 εκατ. συνταξιούχοι θα λάβουν στο τέλος Φεβρουαρίου "ψαλιδισμένη" τη σύνταξή τους από 54 έως 400 ευρώ.

.Σκόνταψε ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι


Στη δεύτερη ισοπαλία του στο πρωτάθλημα υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός. Η αναμέτρηση του στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο έληξε χωρίς νικητή 0-0. Στα άλλα ματς μεγάλη νίκη σημείωσε ο Απόλλων Σμύρνης έναντι του ΠΑΣ Γιάννινα 4-0 στη Ριζούπολη, ο Πανθρακικός 2-1 κέρδισε την Ξάνθη στο ντέρμπυ της Θράκης και άνετα ο Αστέρας Τρίπολης τον Πλατανιά με 3-0. Η 19η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον αγώνα Καλλονή-Άρης στις 19.30

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.