.ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΤΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ)










.Δημοσκοπήσεις με μεγάλες αποκλίσεις

 Προβάδισμα 1,2% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει, εν όψει των ευρωεκλογών, νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας "e-voice" για την εφημερίδα "Παρασκήνιο".
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 22,4% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ποσοστό 21,2%. Ακολουθούν η Ελιά με 6,8%, η Χρυσή Αυγή με 6,4%, το ΚΚΕ 6,1%, το Ποτάμι με 5,5%, οι ΑΝΕΛ με 3,3% και η ΔΗΜΑΡ με 1,4%.
Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 18,2%. Άλλο κόμμα δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν 6,5%, ενώ άκυρο-λευκό επιλέγουν 2,2%.

Όπως αναφέρεται στην ενημερωτική ιστοσελίδα, στην προηγούμενη μέτρηση της e-Voice για την εφημερίδα «Παρασκήνιο» του Σαββάτου 10 Μαΐου, «η ΝΔ προηγείτο κατά 1,4% του ΣΥΡΙΖΑ (22,5% έναντι 21,1%), η Ελιά είχε υψηλότερο ποσοστό (7%), αλλά ήταν πίσω από το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη (7,7%). Σταθερό, ήταν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στο 6,4%, το ΚΚΕ ανέβηκε κατά 0,1% από την προηγούμενη μέτρηση (6%), ενώ οι ΑΝΕΛ έπεσαν πιο κάτω και από το ισχνό 3,6% της προηγούμενης εβδομάδας».

Η δημοσκόπηση της VPRC
Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 16,7% της ΝΔ που συγκεντρώνει το 13,7 %, στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές , σε δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό«Επίκαιρα». 

Η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει στο 23 % ενώ η Ελιά εξασφαλίζει 3% , η ΧΑ 4,3% , οι ΑΝΕΛ 3,5%, το Ποτάμι 4,8% , το ΚΚΕ 4,2 % και η ΔΗΜΑΡ 1,7 %.

Όσον αφορά την εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 28%, και η Νέα Δημοκρατία το 24% , το Ποτάμι και η ΧΑ συγκεντρώνουν από 8% , το ΚΚΕ 7%, η Ελιά και οι ΑΝΕΛ από 5% και η ΔΗΜΑΡ 3%.

.Ευ. Βενιζέλος: Το δημοψήφισμα με ερώτημα «ναι ή όχι στο ευρώ» δεν το ήθελε κανείς

 «Φαίνεται ότι στον τόπο μας έχει χαθεί τελείως και η κοινή λογική και η στοιχειώδης μνήμη», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κληθείς να σχολιάσει ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα διαδραματιζόμενα με αφορμή την «αντιπαράθεση ανάμεσα στους κ.κ. Σαμαρά και Τσίπρα για την υποτιθέμενη παρέμβαση Μπαρόζο», κατά την προσέλευσή του σε εκδήλωση του συνδικαλιστικού τομέα του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «στις Κάννες, την πρωτοβουλία των κινήσεων την είχαν οι αρχηγοί των κυβερνήσεων των δύο μεγάλων κρατών: 

Ο κ. Σαρκοζί και η κα Μέρκελ», ότι «η συνάντηση είχε διακυβερνητικό χαρακτήρα» και πως «οι παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου παρίσταντο και παρακολουθούσαν μια συζήτηση μεταξύ κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωζώνης». Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως «το δημοψήφισμα με ερώτημα "ναι ή όχι στο ευρώ" δεν το ήθελε κανείς, ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό. 

Δεν το ήθελε κανένα πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα. Δεν το άντεχε η χώρα», γιατί, όπως πρόσθεσε, «καθ' οδόν προς ένα δημοψήφισμα "μέσα ή έξω από το ευρώ", θα είχαν διαλυθεί οι τράπεζες, θα είχαν χαθεί οι καταθέσεις, θα είχε καταστραφεί η ελληνική οικονομία». «Άρα δεν υπήρχε άλλη λύση από αυτήν που τελικά εφαρμόστηκε», υπογράμμισε.

.Ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός μία...στροφή πριν το τέλος των πλέι οφ. 
Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Ατρόμητο στην άδεια λόγω τιμωρίας, Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη πήραν την 1η θέση στην ειδική βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος. 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33΄ με τον Κλωναρίδη, αλλά στο 85΄ ο Ναπολεόνι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.