."ΒΡΩΜΙΣΕ η ΠΟΛΗ μας»... ΕΔΩ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

"ΒΡΩΜΙΣΕ η ΠΟΛΗ μας» είναι η μόνη φράση που ακούς σήμερα καθώς περπατάς στους δρόμους του Δήμου μας από τους κατοίκους της, οι οποίοι απηυδισμένοι από τη δραματική κατάσταση που επικρατεί για πρώτη φορά στην πόλη τους διαμαρτύρονται γι’ αυτό το χάλι.

Και άλλες φορές υπήρχαν για μέρες σκουπίδια στους κάδους, γιατί απεργούσαν όμως -δικαιωματικά- οι υπάλληλοι και όχι γιατί δεν είχαν πετρέλαιο να κινηθούν τα αυτοκίνητα.

 Εύρισκαν όμως τρόπους οι προηγούμενες διοικήσεις και προλάβαινα το κακό, ποτέ δεν άφησαν τη πόλη μας να κατακλύζεται από τόσο σκουπιδαμάνη. Οι κάτοικοι δεν αποδίδουν τ... περισσότερα »

.Κόντρα στη Βουλή με φόντο τις πολιτικές εξελίξεις

Οι πολιτικές εξελίξεις και η προεδρική εκλογή κυριάρχησαν στην συζήτηση του νομοσχεδίου με το οποίο ρυθμίζονται θέματα Μεταφορών, Τηλεπικοινωνιών και Δημοσίων Έργων και το οποίο ψηφίστηκε επί της αρχής του κατά πλειοψηφία, με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους να αντιπαρατίθενται με σφοδρότητα στις εκτιμήσεις τους τόσο για το αποτέλεσμα των διαδικασιών όσο και αυτή καθαυτή την κυβερνητική επιλογή για εσπευσμένη έναρξη της διαδικασίας. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραγκούνης είπε πως βλέποντας τη χθεσινή ιστορική βουτιά που υπέστη το ελληνικό Χρηματιστήριο απο... περισσότερα »

.«Οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές»

Οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές και θα τιμωρήσουν εκείνον που προσπαθεί να τις επιβάλλει δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε εκδήλωση της ΕΣΕΕ και πρόσθεσε ότι είναι η ώρα της ευθύνης των βουλευτών. Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση για την στάση της στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας: 

«Προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία της χώρας με απειλή για πρόωρες εκλογές, με όχημα την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, παραβιάζοντας το πνεύμα του Συντάγματος. Επί μήνες τώρα ορισμένοι δημιουργούν σύννεφα πολιτικής αστάθειας και αβεβαιότητας στ... περισσότερα »

.Ποιοι μπορεί να είναι οι βουλευτές που θα δώσουν τον... μαγικό αριθμό 180

Κινούμενη άμμο θυμίζει το πολιτικό σκηνικό καθώς η κυβέρνηση αναζητά 180 βουλευτές έως την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στους 121 και προσεγγίζει με τη ΔΗΜΑΡ. 

Ανεξάρτητα από τα όσα θα συμβούν στις δύο πρώτες ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου το ενδιαφέρον βρίσκεται στην τρίτη, καθώς εκεί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. 

Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει εξασφαλίσει 160 βουλευτές, ενώ ακόμη 6 ανεξάρτητοι προσανατολίζονται προς το "ναι". Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τόνισε χθες ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει την υποψηφιότητα του...περισσότερα »

.Στο μικροσκόπιο τα μέτρα που ζητά η τρόικα

Τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιήσει σήμερα το EuroWorking Group προκειμένου να αποτιμήσει το αίτημα που κατέθεσε χθες η Ελλάδα για τη δίμηνη παράταση του ελληνικού προγράμματος στήριξης, αλλά και να αξιολογήσει την έκθεση πεπραγμένων της τρόικας (factual report) για την πρόοδο της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος. 

Τόσο το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης όσο και το απολογιστικό κείμενο της τρόικας θα αποσταλούν προς ενημέρωση και έγκριση στα κοινοβούλια της ζώνης του ευρώ που θα δώσουν το «πράσινο φως» για την επέκταση του ελληνικού προγράμματος έως το τέλος Φεβρουαρίου. Το δισέλ... περισσότερα »

.Επτακομματική Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα 4,8 ποσοστιαίων μονάδων στην πρόθεση ψήφου δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση της ALCO, που δημοσιεύεται την Πέμπτη στην εφημερίδα «Το Ποντίκι».

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 28%, έναντι 23,2% της Νέας Δημοκρατίας, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,4%, το ΠΑΣΟΚ με 4,7%, το ΚΚΕ και το Ποτάμι με 4,3% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,3%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 5,3% των ερωτηθέντων, Λευκό το 3,4%, αποχή το 6,2%, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 11,9%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 31%, έναντι 25,7% της Νέας Δημοκρατίας, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΠΑΣΟΚ με 5,2%, το ΚΚΕ και το Ποτάμι με 4,8% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,6%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 5,9% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 13%.

.Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Νίκος Ρωμανός

Την απόφαση να τερματίσει την απεργία πείνας και δίψας έλαβε ο Νίκος Ρωμανός, η οποία πραγματοποιήθηκε με αίτημα να τού χορηγούνται εκπαιδευτικές άδειες για να παρακολουθεί τις σπουδές του. Αιτία αποτέλεσε η νέα τροπολογία για το «βραχιολάκι» που έφερε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης. Την εξέλιξη επιβεβαίωσε ο διοικητής στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, Χρήστος Τσάμης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κλινική του νοσοκομείου, ο Ν. Ρωμανός άρχισε να σιτίζεται. Οι θεράποντες ιατροί του προχωρούν σε σταδιακή επανασίτισή του από το στόμα, με συγκεκριμένες τροφές και σε περιορισμένες ποσότη...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.