.Οι 100 ημέρες ΣΥΡΙΖΑ που (δεν) άλλαξαν τη χώρα

Όταν ένα κατεξοχήν κόμμα διαμαρτυρίας έρχεται στα πράγματα , είτε θα προχωρήσει ρηξικέλευθα στο πρόγραμμα του (αυτό που λένε Θεσσαλονίκης) είτε θα συμβιβαστεί και θα υιοθετήσει τις πολιτικές που κατήγγειλε. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να μην κάνει τίποτα από τα δύο! 

Συμπληρώνονται εκατό ημέρες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ο απολογισμός κάθε άλλο παρά θετικός είναι. Μια Κυβέρνηση που ψηφίσθηκε για να αλλάξει τις πολιτικές λιτότητας και να περιορίσει τους φόρους, διαψεύδει καθημερινά τις προσδοκίες όσων την ψήφισαν. Ο αρχικός άνεμος αισιοδοξίας για αλλαγή σε όλα τα μέτωπα, αντικαταστάθηκε από... περισσότερα »

.Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Άσχημα τα μαντάτα για τον Τσίπρα – Απόλυτο το αδιέξοδο

*Με τον πλέον επίσημο τρόπο – μέσω non paper του Μαξίμου- επιβεβαιώνεται το απόλυτο αδιέξοδο της “διαπραγμάτευσης” του Τσίπρα με τους εταίρους μας.* 

Χρειάστηκαν τρεις μήνες “διαπραγματεύσεων” (της πλάκας βεβαίως) και την χώρα να αιωρείται στον γκρεμό * για να καταλάβουν τα… καλόπαιδα της παιδικής χαράς του Μαξίμου*-αλλά και όσοι τους ψήφισαν- πως υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι: 

*Αυτός του συμβιβασμού και αυτός της πτώχευσης.* Σήμερα *για πρώτη φορά η Κυβέρνηση σηκώνει τα χέρια ψηλά*, και εάν διαβάσετε προσεκτικά το non paper που εξέδωσαν αργά το απόγευμα , σίγουρα μπορείτε να αντιληφθείτ... περισσότερα »

.Δολοφονία Αννυς, το πιο φρικαλέο έγκλημα του αιώνα

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη του πλέον ειδεχθούς εγκλήματος που έχει συμβεί στην Ελλάδα: της δολοφονίας της 4χρονης Αννυς από τον ίδιο της τον πατέρα. Χθες, αισθήματα φρίκης και αποτροπιασμού πλημμύρισαν το πανελλήνιο, και όχι μόνο όταν αποκαλύφθηκαν οι *αποτροπιαστικές λεπτομέρειες* του ειδεχθούς εγκλήματος. 

Στην αρχή, και μόνο η είδηση ότι τελικά η 4χρονη δεν εξαφανίστηκε αλλά δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα προκάλεσε σοκ. Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα αποκαλύφθηκαν στη συνέχεια. Οπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος Βούλγαρος τεμάχισε το παιδί του στην μ... περισσότερα »

.Ο Βενιζέλος μίλησε για τις... 50 αποχρώσεις του γκρι

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής. Ο κ. Βενιζέλος είπε, μεταξύ άλλων, για την κυβέρνηση ότι «υποδύεται ότι διαπραγματεύεται», καθώς και ότι «διαπραγματεύεται εσωτερικά με την κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία». 

«Η χώρα πρέπει να αποφύγει ιστορικές βλάβες», προσέθεσε και κάλεσε την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει πού πάμε. Μάλιστα, σε κάποια αποστροφή του λόγου του και θέλοντας να δείξει ότι η κυβέρνηση έχει πολλές και διαφορετικές διαπραγματευτικές γραμμές, έκανε και μια αναφορά στο περί... περισσότερα »

..Τα επτά σενάρια για την Ελλάδα... Πώς αναλύει η Die Welt την έκβαση στις διαπραγματεύσεις

Επτά σενάρια για το μέλλον της Ελλάδας αναλύει η γερμανική εφημερίδα Die Welt, σημειώνοντας ότι η θέση της Αθήνας θα γίνεται ολοένα και πιο ασταθής, αν η ελληνική κυβέρνηση δεν καταλήξει σε συμφωνία με τους πιστωτές της χώρας. *1ο σενάριο: Η Αθήνα λαμβάνει βοήθεια*

 Η Ελλάδα καταλήγει σε συμφωνία με τους εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και λαμβάνει την τελευταία δόση του δεύτερου προγράμματος βοήθειας. Τελικά, μετά τον Ιούνιο, η Αθήνα λαμβάνει και ένα τρίτο πακέτο βοήθειας ύψους 30 με 50 δισεκ. ευρώ. Το πλεονέκτημα του ενδεχόμενου αυτού είναι ότι...περισσότερα »

.Τελεσίγραφο για «κούρεμα» του Ελληνικού χρέους έστειλε το ΔΝΤ στους Ευρωπαίους


Στο «χείλος του γκρεμού» βρίσκεται η Ελλάδα η οποία κινδυνεύει να χάσει τη στήριξη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου καθώς έχει βγει εκτός πορείας από το τρέχον πρόγραμμα ύψους 172 δισ. ευρώ. 

Η εκτροπή της Ελλάδας από το πρόγραμμα διάσωσης των 172 δισ. δολαρίων είναι τόσο μεγάλη που κινδυνεύει να χάσει την ζωτική στήριξη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αν οι Ευρωπαίοι δανειστές δεν διαγράψουν μεγάλο μέρος του χρέους της, προειδοποίησε τους Ευρωπαίους πιστωτές της Αθήνας το Ταμείο, αναφέρουν οι Financial Times.

 Η προειδοποίηση, την οποία εξαπέλυσε στους υπουργούς Οικονομικών ο Πολ ... περισσότερα »


www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.