.Οι δομές υγείας του Δικτύου Αλληλεγγύης του Δήμου Ζωγράφου...

Οι δομές υγείας του Δικτύου Αλληλεγγύης Ζωγράφου σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο Βύρωνα προσφέρουν δωρεάν φάρμακα για όλους τους άνεργους και άπορους ανασφάλιστους.

Ας σημειωθεί ότι τα φάρμακα δίνονται μόνο με ιατρική συνταγή. Οι άνεργοι ανασφάλιστοι πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα ανεργίας και το βιβλιάριο υγείας, ενώ οι άποροι ανασφάλιστοι θα πρέπει να προσκομίσουν το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας, καθώς και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την αφίσα.


.Προς ρύθμιση τα ενυπόθηκα «κόκκινα» δάνεια των αγροτών


Ευνοϊκές ρυθμίσεις για μη εξυπηρετούμενα ενυπόθηκα δάνεια αγροτών προς την ΑΤΕ ΑΕ που τελεί υπό ειδική εκκαθάριση, περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την ασφάλεια των τροφίμων που σήμερα δόθηκε σε διαβούλευση.

 Ειδικότερα, η υποθήκη περιορίζεται στο 120% της αξίας του δανείου, εφόσον δεν υπερβαίνει το διπλάσιο αυτού, ενώ περιορίζεται στο διπλάσιο αυτού αν είναι ανώτερο, κατά το χρόνο που θα τεθεί σε ισχύ το παρόν. 

Στην περίπτωση που η υποθήκη έχει εγγραφεί σε περισσότερα από ένα αγροτικά ακίνητα, τότε θα περιοριστεί στο ακίνητο ή στα ακίνητα που εξασφαλίζουν την απαίτηση της τράπεζας στα παραπάνω όρια.

Η νέα ληξιπρόθεσμη οφειλή, θα πρέπει να εξοφληθεί εφάπαξ από τον αγρότη. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό για τον οποιονδήποτε λόγο, τότε μετατρέπεται σε μεσοπρόθεσμο δάνειο διάρκειας 5-10 ετών με επιτόκιο 5%. 

Μάλιστα η τράπεζα θα έχει το δικαίωμα να απαιτήσει εκμίσθωση του ακινήτου και στη συνέχεια εκχώρηση του μισθώματος στην ίδια έως ότου εξοφληθεί το νέο δάνειο.

 Τα ακίνητα θα εκμισθώνονται για τρία χρόνια μετά από ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, ενώ την ευθύνη της όλης διαδικασίας θα έχει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ο οποίος διατηρεί βάση δεδομένων στην οποία απεικονίζονται ψηφιακά όλα τα αγροτικά ακίνητα της χώρας. 

.Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ΟΣΕ, προαστιακό και πλοία αύριο


Προβλήματα θα αντιμετωπίσει αύριο, εκ νέου, το επιβατικό κοινό στην Αττική, αφού ακινητοποιημένα θα μείνουν λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας. 

Επίσης, ακινητοποιημένα θα είναι ο προαστιακός σιδηρόδρομος και τα τρένα του ΟΣΕ, αφού απεργία κήρυξε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Παράλληλα, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των συρμών του μετρό, στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο. 

Οι εργαζόμενοι στις μεταφορές ζητούν την υπογραφή νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας που να λαμβάνουν υπό όψιν τις εργασιακές ιδιαιτερότητες των κλάδων τους.

Σε ότι αφορά, τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ) θα λειτουργήσουν κανονικά, αφού οι εργαζόμενοι τους τελούν σε καθεστώς επίταξης. 

.Συγκέντρωση συμπαράστασης μελών του ΠΑΜΕ έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ


Συγκεντρωμένοι μπροστά στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, παραμένουν διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, οι οποίοι ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι οι 35 συλληφθέντες για τα επεισόδια, που σημειώθηκαν στο υπουργείο Εργασίας.

Οι διαδηλωτές έφτασαν στη ΓΑΔΑ, με πορεία μέσω των οδών Πεσμαζόγλου και Χαριλάου Τρικούπη και συνοδευόμενοι από διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες βρίσκονται παραταγμένες μπροστά στο κτίριο της Διεύθυνσης αποκλείοντας την είσοδο.

Στο σημείο έφτασε λίγο μετά τις 16:00 η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία έκανε λόγο για «ανυποχώρητη στάση της κυβέρνησης έναντι ενός λαού που υποφέρει».

«Ένα ζητάμε από τον υπουργό Εργασίας, να φέρει το βίντεο -να το δώσει στα κανάλια- με τις καταστροφές, που τάχα έκαναν οι συνδικαλιστές, οι οποίοι δικαίως πήγαν να διαμαρτυρηθούν για προκλητικές δηλώσεις, που πραγματικά ξεσήκωσαν» δήλωσε βγαίνοντας από το κτίριο της ΓΑΔΑ. 

.Επίσκεψη Ευ. Βενιζέλου στη Γερμανία


Επίσκεψη στη Γερμανία πραγματοποιεί, αύριο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο για την Οικονομία, Φίλιππο Σαχινίδη και τη γραμματέα Διεθνών Σχέσεων, Χριστίνα Μανωλοπούλου. 

Στο Βερολίνο, ο κ. Βενιζέλος θα έχει σειρά συναντήσεων με την ηγεσία του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και ηγετικά στελέχη των Πρασίνων, ενώ θα πάρει μέρος και σε συζήτηση στρογγυλής τράπεζας που οργανώνει το Ίδρυμα Φρίντριχτ Έμπερτ.

Ο κ. Βενιζέλος θα παρουσιάσει στους συνομιλητές του και στο γερμανικό κοινό την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα, ύστερα από δύο χρόνια εφαρμογής ενός σκληρού προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να δώσει και συνεντεύξεις σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης

.Αντ. Σαμαράς: Νέα δυναμική στις επενδύσεις


Σημαντική για τις σχέσεις των δύο χωρών χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση του επιχειρηματικού συμβουλίου Ελλάδας -Κατάρ.
"Είναι σημαντική ημέρα, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε κάτι νέο, με ένα νέο τρόπο σκέψης και δράσης" ανέφερε ο πρωθυπουργός και προσέθεσε ότι "μπορούμε να δώσουμε μία νέα δυναμική στις επενδύσεις και στις επιχειρηματικές ευκαιρίες".
  
Με τις συναντήσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον ομόλογό του τού Κατάρ και την ανώτατη ηγεσία του Εμιράτου, επισημοποιήθηκε η νέα σχέση των δύο χωρών.

Κυβερνητική πηγή εξηγούσε ότι έγιναν σημαντικά βήματα για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας μεταξύ των δύο κρατών, που θα δημιουργήσει τη βάση για μία επιτάχυνση των επιδιώξεων για επιχειρηματικές συμφωνίες.

Η ίδια πηγή έδινε έμφαση στο ότι ξεπεράστηκε η δυσπιστία που είχε δημιουργηθεί στην ηγεσία του Κατάρ από προηγούμενες επαφές που είχαν.
«Τώρα προχωράμε, αλλά θα γίνουν σταθερά βήματα, θα πάμε σχέδιο με σχέδιο» πρόσθετε.
Η ηγεσία του Κατάρ εξακολουθεί να επιμένει σε διακρατικές συμφωνίες, κατανοεί, όμως, τις δυσκολίες που υπάρχουν στην Ελλάδα, λόγω των δεσμεύσεών της από τους ευρωπαϊκούς κανόνες. 

Το Εμιράτο έχει εκδηλώσει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για ορισμένα από τα 37 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδος και τις 48 μαρίνες που είναι προς αποκρατικοποίηση από την ελληνική κυβέρνηση.
Παράλληλα, προωθείται το σχέδιο για τη δημιουργία ενός κοινού επενδυτικού ταμείου, με κεφάλαια από τις δύο χώρες, που θα επενδύσει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται την έγκριση της ΕΕ, ενώ αναζητά τα κεφάλαια της δικής της συμμετοχής, που μπορεί να είναι τμήμα από το ΕΣΠΑ.
Η νέα σχέση των δύο χωρών δημιουργεί περιθώριο για την ανάπτυξη των απευθείας σχέσεων των επιχειρηματιών από τις δύο χώρες.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι «οι επιχειρηματίες που συνόδευσαν την κυβερνητική αποστολή είναι υψηλού επιπέδου και αυτό συνιστά και ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή τους».

Ο κ. Σαμαράς παρουσίασε στην ηγεσία του Κατάρ φακέλους με συγκεκριμένα σχέδια, που έχουν αναπτύξει Έλληνες επιχειρηματίες και στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν ιδιωτικά ή κρατικά κεφάλαια του Εμιράτου.

 Είναι τομείς, όπως το φάρμακο, η υγεία, ο τουρισμός, η ενέργεια, ακόμη και εμπορικά κέντρα (Mall).
Τέλος υπάρχει πάντα ενδιαφέρον από την πλευρά του Εμιράτου για τη δημιουργία σταθμού υγροποιημένου αερίου στην Ελλάδα -όχι, όμως, στον Αστακό- στην Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη.

.Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου για έσοδα - ληξιπρόθεσμα


H παρακολούθηση των εσόδων και η πορεία εκταμίευσης των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προς τους ιδιώτες εξετάσθηκαν σε σύσκεψη σήμερα στην τακτική σύσκεψη το υπουργείο Οικονομικών υπό την προεδρεία του υπουργού Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη και του γενικού γραμματέα εσόδων Χάρη Θεοχάρη

Η πολιτική του υπουργείου Οικονομικων είναι "ούτε ένα ευρώ δεν θα εκταμιεύεται για ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες εάν το υπουργείο δεν είναι βέβαιο ότι δεν θα δημιουργούνται νέα ληξιπρόθεσμα'", όπως σημείωνε χαρακτηριστικά μετά τη σύσκεψη αρμόδιος παράγοντας του οικονομικού επιτελείου.

Στη σύσκεψη διαπιστώθηκε ότι μειώνονται οι δαπάνες του προϋπολογισμού αλλά μειώνονται ταυτόχρονα και τα ληξιπρόθεσμα χρέη, γεγονός που σημαίνει ότι ο προϋπολογισμός εκτελείται σύμφωνα με τους στόχους. 

Πιθανόν αύριο ο κ. Σταϊκούρας να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία για το πόσο ληξιπρόθεσμα χρέη του δημοσίου προς τους ιδιώτες έχουν εξοφληθεί μέχρι τώρα.

.Μέλη του ΠΑΜΕ κατέλαβαν το γραφείο του υπουργού Εργασίας


Τον 8ο όροφο του υπουργείου Εργασίας, στην οδό Σταδίου, όπου βρίσκεται το γραφείο του υπουργού Γιάννη Βρούτση, κατέλαβαν πριν από λίγο 40 περίπου μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), με επικεφαλής τον εκπρόσωπο της παράταξης Γιώργο Πέρρο.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ, βρίσκονται στους διαδρόμους του ορόφου φωνάζοντας συνθήματα και ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας, για τον οποίο δεν έγινε γνωστό εάν βρίσκεται ή όχι στο γραφείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και ειδικότερα για τη χθεσινή αναφορά του κ. Βρούτση, ότι το ασφαλιστικό σύστημα «οικοδομήθηκε διαχρονικά στη βάση πελατειακών αντιλήψεων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, επίσης, οι συγκεντρωμένοι μπήκαν αιφνιδιαστικά στο κτίριο, ενώ πέρασαν από την είσοδο τμηματικά χωρίς να έχει προηγηθεί πορεία ή άλλη προειδοποίηση.

Στον ίδιο όροφο με τους διαδηλωτές βρίσκεται και ισχυρή αστυνομική δύναμη, αποτελούμενη από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.

.Για νέο ξεκίνημα στις σχέσεις Ελλάδας - Κατάρ μίλησε ο πρωθυπουργός


Με τον εμίρη του Κατάρ, σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θανί συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ στη συνέχεια είδε και τον διάδοχο του θρόνου του Κατάρ Σεΐχη Ταμί μπιν Χαμάντ Αλ Θανί.
Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο επιχειρηματικό συμβούλιο Ελλάδος - Κατάρ, χαρακτήρισε σημαντική- για τις σχέσεις των δύο χωρών- τη σημερινή ημέρα.

"Είναι σημαντική ημέρα, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε κάτι νέο, με ένα νέο τρόπο σκέψης και δράσης" ανέφερε ο πρωθυπουργός και προσέθεσε ότι "μπορούμε να δώσουμε μία νέα δυναμική στις επενδύσεις και στις επιχειρηματικές ευκαιρίες".

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι "οι Έλληνες επιχειρηματίες που βρίσκονται σήμερα στο Κατάρ είναι οι καλύτεροι. Οι δύο χώρες έχουν πολλά κοινά πεδία για ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις τους. 

Και οι δύο αγαπούν τη ζωή, το εμπόριο και τη θάλασσα". Σημειώσε, ακόμα, ότι αυτή η κυβέρνηση είναι εχθρός της γραφειοκρατίας και κατανοεί τα προβλήματα που δημιουργεί στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δράσης.

Ο πρωθυπουργός σήμερα θα επισκεφθεί το τεχνητό νησί που έχει δημιουργηθεί στο Κατάρ, το μουσείο ισλαμικής τέχνης και τέλος το νέο αεροδρόμιο, στην κατασκευή του οποίου συμμετέχουν και ελληνικές εταιρείες.

.Στο τελικό στάδιο οι συγχωνεύσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ


Toν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς αναμένεται να ενημερώσει τις επόμενες ημέρες ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος για το σχέδιο «Αθηνά», το οποίο περιλαμβάνει τις συγχωνεύσεις τμημάτων και σχολών της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ήδη, εκτός από τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, έχει ενημερωθεί για το σχέδιο και η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται εντός της εβδομάδας να ολοκληρωθεί ο γύρος των παρουσιάσεων από πλευράς υπουργού Παιδείας και να δοθεί το σχέδιο για διαβούλευση.
Στόχος του υπουργού Παιδείας είναι η επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής πολιτικής συναίνεσης για ένα από τα πιο φιλόδοξα σχέδια στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Να σημειωθεί ότι το κλίμα στις συναντήσεις του κ. Αρβανιτόπουλου με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση χαρακτηρίστηκε θετικό, ενώ οι περισσότεροι, είτε στο χώρο της πολιτικής, είτε στο χώρο των Ιδρυμάτων συμφωνούν ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει χωροταξική ανακατανομή των σχολών και τμημάτων, πολλά από τα οποία ιδρύθηκαν τα προηγούμενα χρόνια άναρχα και χωρίς ουσιαστική μελέτη των αναπτυξιακών αναγκών της χώρας.

Προτάσεις έχουν ήδη ακουστεί από πλευράς των Πανεπιστημιακών και περιλαμβάνουν συγχωνεύσεις σχολών και τμημάτων, ακόμη και συνενώσεις ολόκληρων Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων. 
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όλοι συμφωνούν ότι το εγχείρημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού παρουσιάζονται σε πολλές περιπτώσεις περισσότερα προβλήματα από ότι πλεονεκτήματα. 

Αν όμως τελικά βρεθεί η χρυσή τομή και επιτύχει το σχέδιο, αυτό, υποστηρίζουν ακόμη και Πανεπιστημιακοί, θα είναι προς όφελος της χώρας, ιδιαίτερα στην κρίσιμη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται, αλλά και προς όφελος των ίδιων των Ιδρυμάτων.

Να σημειωθεί ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν άμεσα καθώς οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων θα πάρουν στα χέρια τους το μηχανογραφικό που θα περιλαμβάνει το νέο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

.Με τα τρακτέρ παραταγμένα παραμένουν οι αγρότες


Αποφασισμένοι να μην μετακινηθούν από τις θέσεις τους, εμφανίζονται οι αγρότες της χώρας μας, τονίζοντας ότι σκοπός τους δεν είναι να κόψουν την Ελλάδα στη μέση και να δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά να ενημερώσουν τους πολίτες για τα δίκαια αιτήματά τους και να βρεθούν λύσεις.
Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στα μπλόκα των αγροτών στη Βόρεια Ελλάδα. 

Οι Θεσσαλοί αγρότες παραμένουν στο μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο της Νίκαιας, επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών -Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται προσπάθησαν το πρωί να μεταβούν με τα τρακτέρ τους στην Εγνατία οδό, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη εφικτό, αφού οχήματα της αστυνομίας μπλόκαραν το δρόμο.

Στον κόμβο της Κουλούρας στην Ημαθία, οι αγρότες παραμένουν με παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους και σε συνέλευση που πραγματοποίησαν αποφάσισαν να περιμένουν τα αποτελέσματα της αυριανής συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους προέδρους των πολιτικών κομμάτων.

Στις Σέρρες οι αγρότες παραμένουν με τα τρακτέρ τους σε πλατείες και σε κομβικά σημεία της περιοχής και δηλώνουν έτοιμοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις με το που θα δοθεί το σήμα από το Πανελλαδικό Συντονιστικό τους Όργανο.

Σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη, οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στην είσοδο της Χρυσούπολης στην περιοχή Νέστου, στην εθνική οδό Δράμας-Καβάλας στο ύψος της τοπικής κοινότητας Λυδίας, στη Μαυρολέκη και στη διασταύρωση Κοκινογείων, τηρώντας στάση αναμονής. 

Ανάλογο είναι και το κλίμα σε Έβρο και Ροδόπη.
Κάλεσμα προς τους αγρότες για μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, απηύθυνε ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας, λίγο πριν την έναρξη της σημερινής πανελλαδικής σύσκεψης που συγκάλεσε η Συνομοσπονδία με τη συμμετοχή Ενώσεων Συνεταιρισμών, των συνδικαλιστικών οργανώσεων αλλά και των συσπειρώσεων του αγροτικού κινήματος, σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο.

«Να συμμετάσχουν όλοι στις κινητοποιήσεις- κι επειδή δεν έχουμε διαχωριστικές γραμμές, ειδικά για τη Θεσσαλία, καλώ όλους τους αγρότες να συσπειρωθούν στον κόμβο της Νίκαιας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμίχας, διευκρινίζοντας όμως πως η δράση των αγροτών δεν πρέπει να έρθει σε σύγκρουση με άλλες κοινωνικές ομάδες.

Στη σύσκεψη αναλύθηκε διεξοδικά η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος εξαιτίας των μέτρων που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο του μνημονίου, αλλά και της αλλαγής στον τρόπο φορολόγησης. 

Εκτιμάται πως οι συνολικές επιβαρύνσεις που προκύπτουν ανέρχονται σε 2 δισ. ευρώ, γεγονός που έρχεται να εξανεμίσει σχεδόν το σύνολο των άμεσων κοινοτικών ενισχύσεων των αγροτών.

 Όπως είπε ο κ. Καραμίχας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, η ΠΑΣΕΓΕΣ συζητά ένα πακέτο ισοδύναμων πολιτικών -απέναντι στα όσα η κυβέρνηση έχει αποφασίσει- που άμεσα θα μπορούσαν να εφαρμοστούν και να λειτουργήσουν ως οξυγόνο για τον αγροτοδιατροφικό τομέα συνολικά. Δηλαδή τους κτηνοτρόφους, τους αγρότες αλλά και τη μεταποιητική βιομηχανία.

 Η ΠΑΣΕΓΕΣ θα συνεχίσει τον κύκλο των επαφών της με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ έχει ζητήσει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Νωρίτερα, οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.