.“ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ” κάτω από το φως του φεγγαριού το Σάββατο 25 Μαΐου, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο

Το Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου οργάνωσε βραδιά κλασικής μουσικής με ελεύθερη είσοδο, το Σάββατο 25 Μαΐου 2013, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, κάτω από το φως του φεγγαριού.
Οι καθηγητές και οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου, καθώς και οι συνεργαζόμενοι μουσικοί, μας ταξίδεψαν σε ένα μουσικό σύμπαν, με όχημα μελωδίες από τον Μπάχ και τον Χέντελ μέχρι τον Πιατσόλα και  τον Κατσαρό. Τις εντυπώσεις κέρδισαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου με το πάθος τους και την άρτια τεχνική τους.
Ο δήμαρχος Ζωγράφου, κος Κωνσταντίνος Καλλίρης, εκθείασε το υψηλό επίπεδο του ωδείου και τόνισε ότι ο πολιτισμός είναι το τελευταίο μας οχυρό στην κρίση. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ωδείου, κος Αθανάσιος Παπαζαρής, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για την εξαιρετική βραδιά, αλλά και το Δήμο για την στήριξή του.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου, κ. Κων. Καλλίρης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Ν.Π. του Δήμου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

Βγήκε από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας ότι υπάρχει πρόβλημα συντονισμού των νομοθετικών και των άλλων πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, ενώ τόνισε ότι η τρικομματική ...
κυβέρνηση θα πρέπει να συζητήσει για τους κανόνες λειτουργίας της, αλλά και για τους κανόνες λειτουργίας της Βουλής. 

Παράλληλα δεν παρέλειψε να συμπληρώσει ότι  έχει ήδη ζητήσει την επικαιροποίηση  της προγραμματικής συμφωνίας των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ από τον Ιούλιο του 2012. 

Μιλώντας στη συνέχεια για τη Χρυσή Αυγή είπε ότι ''έχουμε ένα πολιτικό μόρφωμα το οποίο είναι απροκάλυπτα ναζιστικό. Όσο για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είπε ότι αυτό είναι μια μεγάλη δημόσια πράξη.

.Θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση»

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών δήλωσε ότι έγινε συζήτηση για την ανεργία και για θέματα ανάπτυξης. 

«Είναι γνωστή η έγνοια των πολιτικών αρχηγών για την καταπολέμηση της ανεργίας», τόνισε.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση είπε ότι «θα το κουβεντιάσουμε με την τρόικα» και πως «θα κατατεθούν σενάρια» ενώ είναι θέμα που θα συζητηθεί αύριο στη διακομματική.

.Κίνδυνος διεθνούς απομόνωσης της Εθνικής ομάδας και των ελληνικών συλλόγων

Για κίνδυνο αποκλεισμού της Εθνικής ομάδας και των ελληνικών συλλόγων έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, στη διάρκεια του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Σαρρής ενημέρωσε τους συμβούλους της Ομοσπονδίας ότι η FIFA και η UEFA έχουν ενημερωθεί τόσο προφορικά όσο και εγγράφως για τις ενέργειες της αντιπολίτευσης και τα ασφαλιστικά μέτρα για έκπτωση της διοίκησης που κατέθεσαν οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς εις βάρος του νυν Δ.Σ., αίτηση που θα συζητηθεί αύριο στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Σαρρής, αν τα ασφαλιστικά μέτρα γίνουν δεκτά και διοριστεί προσωρινή διοίκηση, το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε επίπεδο Εθνικής ομάδας και συλλόγων, θα αποβληθεί από τις τάξεις των δύο συνομοσπονδιών, με φυσική συνέπεια τον άμεσο αποκλεισμό της Εθνικής από την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, όπως και όλων των συλλόγων που πρόκειται να συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

.Διαφωνία των πολιτικών αρχηγών για το αντιρατσιστικό

«Η κυβέρνηση δεν προτίθεται να καταθέσει αντιρατσιστικό νομοσχέδιο», ανέφεραν μετά το τέλος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών κυβερνητικές πηγές.
 
«Διαφωνήσαμε, δεν υπήρξε καμία συμφωνία», ανέφεραν οι ίδιες πηγές ενώ διευκρίνισαν ότι στα υπόλοιπα θέματα «πάμε καλά».
 
Επίσης αναφέρουν ότι δεν έχει προσδιοριστεί νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και μετά από σχετική ερώτηση, διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης για τον υπουργό Δικαιοσύνης. 

Δεν υπήρξε πολιτική συμφωνία για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, γιατί, όπως συνέχισε, "πρέπει να πειστεί και η ΝΔ ότι δεν κάνουμε μια συζήτηση τεχνική και νομική, αλλά μια συζήτηση που είναι βαθιά πολιτική, αξιακή και ιστορική". 

Εξάλλου, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Φώτης Κουβέλης, επέμενε να κατατεθεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή, γιατί όπως είπε, η υπάρχουσα νομοθεσία δεν προβλέπει τις διατάξεις τις οποίες εισάγει.

.Εγκαινιάστηκε ο δεύτερος διεθνής επιβατικός σταθμός κρουαζιέρας του ΟΛΠ

«Η κρουαζιέρα είναι όπως η ορχήστρα: και το παραμικρό φάλτσο που θα ακουστεί, ο πελάτης θα φύγει», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης, εγκαινιάζοντας τον νέο διεθνή δεύτερο επιβατικό σταθμό κρουαζιέρας, του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, στην πύλη Ε12.
Ο υπουργός είπε ότι, παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση, η κρουαζιέρα είναι ένα κλάδος που αναπτύσσεται ταχύτατα και ότι οι διαχειρίστριες εταιρείες, είναι αυτές που επιλέγουν τα κριτήρια για τη χώρα μας, με βαθμολόγηση της παροχής υπηρεσιών, ως προς την αξιοπιστία, την πληρότητα, την ποιότητα, το κόστος και την ταχύτητα.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΛΠ, οι επιβάτες homeporting (με λιμάνι εκκίνησης τον Πειραιά) το πρώτο τρίμηνο φέτος σημείωσαν αύξηση 22,05% και ανήλθαν σε 8.120 έναντι 6.653 το 2012.

.Τη μεγαλύτερη αύξηση στην ΕΕ σημείωσε η τιμή του ρεύματος στην Κύπρο και στην Ελλάδα

Τη μεγαλύτερη αύξηση στην ΕΕ σημείωσαν οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας για τα νοικοκυριά στην Κύπρο (21%) και στην Ελλάδα (15%) το δεύτερο εξάμηνο του 2012, σε σχέση με το δεύτερο εξάμηνο του 2011, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, ενώ σε τιμές αγοραστικής δύναμης, η Ελλάδα έχει το δεύτερο ακριβότερο φυσικό αέριο στην ΕΕ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το δεύτερο εξάμηνο του 2012, σε σχέση με έναν χρόνο πριν, το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας για τα νοικοκυριά στην ΕΕ αυξήθηκε κατά 6,6%, έναντι 15% στην Ελλάδα, ενώ το κόστος του φυσικού αερίου αυξήθηκε κατά 10,3% για τα νοικοκυριά στην ΕΕ, (δεν υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία για την Ελλάδα).

.Προθέσεις για μαζικό κλείσιμο Νομικών Προσώπων των ΟΤΑ, καταλογίζει στην κυβέρνηση η ΠΟΕ - ΟΤΑ

Ένα μεγάλο ποσοστό από τις συνολικά 4.000 απολύσεις και 25.000 διαθεσιμότητες θα προέλθει από το προσωπικό των ΟΤΑ, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Γι αυτό και ζητήθηκε από τους ΟΤΑ να προχωρήσουν σε απογραφή «εξπρές» των Νομικών τους Προσώπων έως τις 31 Μαΐου.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ υποστηρίζει ότι η τρικομματική κυβέρνηση σχεδιάζει με τα νέα οργανογράμματα και τις καταργήσεις Νομικών Προσώπων να εμφανίσει χιλιάδες εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως πλεονάζον προσωπικό, προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση διαλύεται, το κοινωνικό κράτος αποδομείται, οι αιρετοί απαξιώνονται και μετατρέπονται σε διαχειριστές ανείπωτης μιζέριας χωρίς δυνατότητα παρέμβασης, ούτε καν άποψης» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους ΟΤΑ.

.ΕΕ: Η διαδικασία ένταξης της Τουρκίας παραμένει σε αδιέξοδο

Η διαδικασία της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ παραμένει σε αδιέξοδο εξαιτίας της άρνησης της Άγκυρας να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, ανακοίνωσαν σήμερα οι Ευρωπαίοι στο τέλος μιας συνόδου στις Βρυξέλλες με τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.

"Η ΕΕ διαπιστώνει με πολλή λύπη πως, παρά τα επανειλημμένα αιτήματά της, η Τουρκία εξακολουθεί να αρνείται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το συμβούλιο κρατών της ΕΕ.

"Η ΕΕ διαπιστώνει επίσης πως η Τουρκία δεν έχει κάνει καμιά πρόοδο προς την εξομάλυνση των σχέσεών της με την Κυπριακή Δημοκρατία", το βόρειο τμήμα της οποίας κατέχουν από το 1974 τα τουρκικά στρατεύματα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η ΕΕ δήλωσε πάντως έτοιμη να προβεί σε μια χειρονομία. "Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να ανοίξουμε τον Ιούνιο ένα νέο κεφάλαιο συζήτησης, το κεφάλαιο 22 που αφορά την περιφερειακή πολιτική", 

ανακοίνωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο επικεφαλής της ιρλανδικής διπλωματίας Ίμον Γκίλμορ, η χώρα του οποίου ασκεί ως τις 30 Ιουνίου την προεδρία των υπουργικών συνόδων της ΕΕ.


Η Τουρκία όμως πρέπει να δείξει καλή θέληση, επέμεινε ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τη Διεύρυνση Στέφαν Φίλε. "Το κλειδί για τη βελτίωση των διαπραγματεύσεων είναι το πρόσθετο πρωτόκολλο που συνήφθη με την ΕΕ" και το οποίο η Τουρκία πρέπει να υπογράψει και να θέσει σε εφαρμογή.

.Ελληνικά σχολεία συμμετέχουν σε διεθνή διαγωνισμό του ΜΙΤ

Παράθυρο σ΄ ένα νέο μέλλον στο χώρο της εκπαίδευσης ανοίγουν ελληνικά σχολεία που μετέχουν σε διεθνή διαγωνισμό του ΜΙΤ για τη θαλάσσια ρομποτική. Μεταξύ αυτών, το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης. 

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου και με την αρωγή τεχνολόγων εκπαιδευτικών, μια ομάδα μαθητών της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου, διεκδικούν με αξιώσεις την διάκριση.

 "Το πρόγραμμα αυτό, που είναι σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), αφορά στην κατασκευή υδρορομπότ και έχει ως βάση το μάθημα της τεχνολογίας, αλλά και την πληροφορική και την φυσική", τονίζει στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γυμνασιάρχης της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, Νίκος Λινάρδος. 

«Το σχολείο μας", προσθέτει, "έχει μια μακρά παράδοση στην υλοποίηση δράσεων που υπερβαίνουν την τυπική διδασκαλία και αποσκοπούν στο να δώσουν στα παιδιά ένα πεδίο δημιουργικότητας και έκφρασης των δεξιοτήτων τους. 

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε τέτοιες δράσεις. Και φυσικά θα τις συνεχίσουμε".

.Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στο σχέδιο Σόιμπλε για διμερή ενίσχυση των υπό κρίση χωρών

Αντιδράσεις από πλευράς της γερμανικής αντιπολίτευσης έχει πυροδοτήσει το σχέδιο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών για χορήγηση εγγυημένων δανείων από την κρατική επενδυτική τράπεζα KfW σε αντίστοιχα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των χωρών που αντιμετωπίζουν οικονομική κρίση, προκειμένου να τα διοχετεύσουν σε επιχειρήσεις, το οποίο αποκάλυψε το περιοδικό Der Spiegel.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού, οι Σοσιαλδημοκράτες απορρίπτουν τα σχέδια του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: «Η ιδέα έρχεται πολύ καθυστερημένα και, εκτός αυτού, ένα συνολικό δάνειο αποτελεί το λάθος εργαλείο», δήλωσε ο υπεύθυνος του κόμματος για θέματα προϋπολογισμού Κάρστεν Σνάιντερ, 

ο οποίος επισήμανε ότι τα προηγούμενα τρία χρόνια η γερμανική κυβέρνηση απαιτούσε αποκλειστικά δημοσιονομική εξυγίανση, ενώ αμφισβητεί κατά πόσο η αναπτυξιακή πολιτική έχει ως τώρα κάποιον ρόλο στην στρατηγική του Βερολίνου.

.Παράθυρο για παράταση στις δηλώσεις ανοίγει ο γγ Εσόδων Χ. Θεοχάρης

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο παράτασης στην καταληκτική ημερομηνία της 30ης Ιουνίου για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, ο γγ Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.
Όπως επισημαίνει, μιλώντας στη Web-TV του ΑΠΕ-ΜΠΕ, εάν χορηγηθεί παράταση, τούτο θα γίνει για μία και μόνη φορά, ενώ ήδη καλύπτονται όλες οι εκκρεμότητες που ακόμη υφίστανται αναφορικά με τη διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος προηγουμένου έτους. "Ακόμη και στην περίπτωση που απαιτηθεί, η παράταση θα είναι για μια και μόνη φορά", σημειώνει χαρακτηριστικά.


Παράλληλα, όπως πρόσθεσε, το βιβλίο οδηγιών για τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης θα αναρτηθεί σήμερα στην ιστοσελίδα του TaxisNet, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών θα χορηγούν βεβαιώσεις για τα Ασφαλιστικά Ταμεία ΙΚΑ, ΟΓΑ και ΝΑΤ, που ήδη αναρτούν τα σχετικά στοιχεία στο διαδίκτυο, ώστε να εξυπηρετούνται όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. 

Τέλος, το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε συνεννόηση με το τραπεζικό σύστημα αναφορικά με το ζήτημα των βεβαιώσεων για τους τόκους έως 250 ευρώ, των τραπεζικών καταθέσεων.

Σημειώνεται πως απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα των φορολογουμένων  για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων δίνει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών.

.Σήμα κινδύνου από 500 επιστήμονες για το πόσιμο νερό του πλανήτη

Πεντακόσιοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο, που παρακολούθησαν μια τετραήμερη συνάντηση στη Βόννη με θέμα «Το νερό στην Ανθρωπόκαινο», υπέγραψαν μια διακήρυξη με την οποία προειδοποιούν σε ανησυχητικούς τόνους ότι η πλειονότητα των κατοίκων της Γης θα αντιμετωπίσει σοβαρή έλλειψη νερού ήδη από το 2050 ή το πολύ μέσα στις δύο επόμενες γενιές λόγω αλόγιστης κατανάλωσης, ρύπανσης των υδάτων και κλιματικής αλλαγής.

Την πρωτοβουλία είχε η διεθνής ερευνητική κοινοπραξία Global Water System Project (GWSP), που συντονίζεται από το πανεπιστήμιο της Βόννης, η οποία προσπαθεί να κινητοποιήσει τις κυβερνήσεις στη λήψη των αναγκαίων μέτρων και πολιτικών.

 Η βασική ανησυχία είναι ότι κράτη και άνθρωποι τείνουν κακώς να βλέπουν το πόσιμο νερό ως συνεχώς ανανεούμενο και πρακτικά ως ανεξάντλητο, κάτι που είναι λάθος, καθώς η ανανέωση των υδάτινων αποθεμάτων γίνεται με πιο αργό ρυθμό από την κατανάλωσή τους.


Υπολογίζεται ότι ήδη 4,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή σχεδόν τα δύο τρία της ανθρωπότητας, ζουν σε απόσταση 50 χλμ. από προβληματικές και ανεπαρκείς πηγές νερού, οι οποίες είτε ξεραίνονται, είτε ρυπαίνονται. 

Σε όλο και περισσότερες περιοχές, καθώς ο υδροφόρος ορίζοντας πέφτει συνεχώς από την υπεράντληση, το νερό γίνεται όλο και πιο αλμυρό λόγω διείσδυσης θαλάσσιων υδάτων.

.Αφιερωμένα στη Μελίνα Μερκούρη τα φετινά «Πρέσπεια»

«Άρωμα γυναίκας» θα έχουν φέτος τα «Πρέσπεια» καθώς οι διοργανωτές τους αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη της Μελίνας Μερκούρη, λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες εκδηλώσεις το 2014 για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατό της. 

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Μελίνα Μερκούρη» και θα ξεκινήσουν στις 23 Αυγούστου με φωτογραφικό αφιέρωμα που θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Φλώρινας. 

Το ίδιο βράδυ θα γίνει εκδήλωση σε συνεργασία με διάφορους φορείς, ανάμεσα στο Μουσείο και το ποτάμι της Φλώρινας.

Την επομένη, 24η Αυγούστου η κύρια εκδήλωση των «Πρεσπείων» θα γίνει στον Άγιο Αχίλλειο. 

Στο πρώτο μέρος της, το θεατρικό, τη Μελίνα Μερκούρη θα ενσαρκώσει η Μαρία Ναυπλιώτου ενώ στο δεύτερο, το κατ' εξοχήν μουσικό θα συμμετέχουν η ορχήστρα του Σταύρου Ξαρχάκου και η Έλλη Πασπαλά. Οι διοργανωτές των εκδηλώσεων σχεδιάζουν την επανάληψη της κύριας εκδήλωσης στο Ηρώδειο στις 7 ή 8 Σεπτεμβρίου.

.Διάλογο για την εμπορική διαφορά Πεκίνου - ΕΕ θέλουν οι Α. Μέρκελ και Λι Κετσιάνγκ

 Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και ο πρωθυπουργός της Κίνας Λι Κετσιάνγκ τάχθηκαν την Κυριακή στο Βερολίνο υπέρ του διαλόγου για την επίλυση των εμπορικών διενέξεων ανάμεσα στην Κίνα και την Ευρώπη, απορρίπτοντας σταθερά την ιδέα μιας αντιπαράθεσης ή μέτρων προστατευτισμού.

Αναφερόμενη στη διένεξη ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κίνα όσον αφορά τα ηλιακά πάνελ ή τους εξοπλισμούς των τηλεπικοινωνιών, η Μέρκελ δήλωσε, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, πως η Γερμανία και η Κίνα απορρίπτουν τον "προστατευτισμό".

Η καγκελάριος δήλωσε πως "θα κάνει τα πάντα ώστε να βρεθεί μια λύση μέσω διαλόγου και να μην πέσουμε σε ένα είδος αντιπαράθεσης που θα καταλήξει στην επιβολή αμοιβαίων δασμών".

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.