.«Ψαλίδι» στους μισθούς των Βουλευτών και στελεχών του Δημοσίου: Τερμα και στο αφορολόγητο

ο αφορολόγητο των βουλευτών ετοιμάζεται να «κόψει» ο πρωθυπουργός, και σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσει τις περικοπές που προβλέπουν για τους πολίτες τα μέτρα του Μνημονίου, εξαγγέλλει πολιτικές πρωτοβουλίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου είπε μεταξύ άλλων: 

*«… Όταν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μπαίνει το ζήτημα της κατάργησης των φορολογικών εξαιρέσεων που ισχύουν για τους αγρότες, δεν μπορούμε να κάνουμε τους δήθεν αδιάφορους για τις φορολογικές εξαιρέσεις που ισχύουν για εμάς τους ίδιους…* *Το πολιτικό σύστημα οφείλ... περισσότερα »

.Τα πλεονεκτήματα του πλαστικού χρήματος – Πως κερδίζετε χρόνο και χρήμα με τις κάρτες

Ανάγκα και… οι κάτοχοι καρτών πείθονται. Λίγες εβδομάδες εφαρμογής των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων ήταν αρκετές για να ωθήσουν χιλιάδες καταναλωτές στο να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα του πλαστικού χρήματος και της ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγορές στο σούπερ μάρκετ πληρώθηκαν με χρεωστικές αντί για μετρητά. 

Λογαριασμοί ΔΕΚΟ εξοφλήθηκαν μέσω ΑΤΜs, ενώ χρήματα μεταφέρθηκαν ηλεκτρονικά από τον ένα λογαριασμό στον άλλον είτε για να επιστραφούν χρωστούμενα είτε για να δοθεί και σε άλλα πρόσωπα -κυρίως συγγενικά- το δικαίωμα στην ανάληψη μετρητών μέχρι του ορίου των 60 ευρώ ημερησίως.... περισσότερα »

.Θρίλερ για τη συμφωνία: Ποια είναι τα μεγαλύτερα «αγκάθια», τι ζητούν οι δανειστές

Νέα συνάντηση έχουν από τις 10:00 οι υπουργοί Οικονομικών και Οικονομίας Τσακαλώτος και Σταθάκης αντίστοιχα, με το κουαρτέτο, ούτως ώστε να συνεχιστούν οι συζητήσεις επί του τελικού κειμένου και να κλείσουν οι λεπτομέρειες της νέας δανειακής σύμβασης.

 Στην μαραθώνια χθεσινή συνεδρίαση που κράτησε 12 ώρες (μέχρι τις 3.30 το πρωί) κυβέρνηση και δανειστές κατέληξαν σε ένα τελικό κείμενο συμφωνίας που, εκτός απροόπτου, θα λάβει απόψε την τελική του μορφή.

 *Οι υπουργοί κύριοι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης θα μπουν στην αίθουσα των διαπραγματεύσεων στο Χίλτον στις 10 το πρωί σή...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.