.Εορτασμοί σε όλο τον κόσμο για την έλευση του 2015

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γιόρτασαν την έλευση του 2015 από το Σίνδνεϊ ως τη Νέα Υόρκη και τις όχθες του Τάμεση και την Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι έως το Χονγκ Κονγκ και το Ντουμπάι. Στην Ευρώπη, η Μόσχα ξεκίνησε τον χορό των εορτασμών. Στην Κόκκινη Πλατεία ο καθεδρικός ναός του Αγίου Βασιλείου φωτίστηκε από πολύχρωμα πυροτεχνήματα.

 Στο Παρίσι τα πυροτεχνήματα που ερρίφθησαν από την Αψίδα του Θριάμβου φώτισαν τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων που ήταν γεμάτη τουρίστες. Στο Λονδίνο περίπου 100.000 άνθρωποι που διέθεταν το απαραίτητο εισιτήριο είχαν την τύχη να παρακολουθ... περισσότερα »

.Οριστικό «ναυάγιο» στη συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η επιδιωκόμενη συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προχωρήσει. Όπως ενημέρωσε ο Φώτης Κουβέλης τα ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματός του, το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο διάλογος για εκλογική συνεργασία και εκλογική σύμπραξη οδηγήθηκε σε αδιέξοδο, καθώς η Κουμουνδούρου απέρριψε τους δυο βασικούς όρους που έθετε η ΔΗΜΑΡ, δηλαδή την προγραμματική συμφωνία με τη δέσμευση να μην γίνουν μονομερείς ενέργειες, ειδικότερα στο θέμα του χρέους και στην αποδοχή της αυτονομίας της κομματικής υπόστασης της ΔΗΜΑΡ. Ο πρόεδρος τ... περισσότερα »

.Το 2014 με μια ματιά σε ολόκληρο τον κόσμο

.Αυτή ήταν η Ελλάδα του 2014

.Σε εορταστικό κλίμα η υποδοχή του 2015 παγκοσμίως

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γιόρτασαν την έλευση του 2015 από το Σίνδνεϊ ως τη Νέα Υόρκη και τις όχθες του Τάμεση και την Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι έως το Χονγκ Κονγκ και το Ντουμπάι. Στην Ευρώπη, η Μόσχα ξεκίνησε το χορό των εορτασμών, όπου στην Κόκκινη Πλατεία ο καθεδρικός ναός του Αγίου Βασιλείου φωτίστηκε από πολύχρωμα πυροτεχνήματα. 

Στο Παρίσι τα πυροτεχνήματα που έπεσαν από την Αψίδα του Θριάμβου φώτισαν τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων που ήταν γεμάτη τουρίστες. Στο Λονδίνο περίπου 100.000 άνθρωποι που διέθεταν το απαραίτητο εισιτήριο είχαν την τύχη να παρακ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.