.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

 
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
                      ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
                      ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
                      ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ                    
                      ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΧΟΡΟΙ_LATIN
                      ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
                      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η άγνωστη ζωή της Άνγκελα Μέρκελ


Η νέα «Σιδηρά Κυρία» της Ευρώπης αποκαλύπτεται
Ο τέταρτος πιο ισχυρός άνθρωπος του κόσμου (σύμφωνα με τη Λίστα του «Forbes»), η καγκελάριος της Γερμανίας παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πιο δυνατή γυναίκα του πλανήτη...

Καθώς το οικονομικό δράμα της Ευρωζώνης συνεχίζεται, ας ρίξουμε μια ματιά στα άγνωστα χρόνια του αδιαμφισβήτητου πρωταγωνιστή της... 

Η Άνγκελα Δωροθέα Κάσνερ, η πρώτη γυναίκα καγκελάριος της Γερμανίας, γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1954 στο Αμβούργο. Κόρη του πάστορα Horst Kasner και της καθηγήτριας αγγλικής και λατινικής γλώσσας Herlind Jentzsch, η μικρή Άνγκελα πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην ύπαιθρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της (Ανατολικής) Γερμανίας. 
Η άγνωστη ζωή της Άνγκελα Μέρκελ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

. Γιατί έρχεται η Μέρκελ στην Ελλάδα


Σε συνεχείς συσκέψεις και με όλα τα στελέχη του κυβερνητικού επιτελείου σε σταθερή επικοινωνία το μέγαρο Μαξίμου προετοιμάζεται για την έλευση στην Αθήνα της Α. Μέρκελ, ελπίζοντας αν μη τι άλλο σε αλλαγή του κλίματος για την Ελλάδα. 

Όπως δήλωσε στο newsbeast.gr ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος η κυβέρνηση και ο Α. Σαμαράς ποντάρουν στα μηνύματα που θα δώσει η επίσκεψη Μέρκελ τόσο σε πολιτικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο». 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πρόκειται για μια έμπρακτη απόδειξη της Γερμανίας ότι επιθυμεί και θα στηρίξει την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ 

ενώ το γερμανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις θα αναζωπυρώσει το διεθνές ενδιαφέρον σε μια συγκυρία που η χώρα έχει ανάγκη από επενδύσεις ξένων κεφαλαίων προκειμένου να μπει μπροστά η μηχανή της ανάπτυξης. 

Όλα αυτά βεβαίως είναι πολύ σχετικά και ενδεχομένως αδιάφορα αν η Ελλάδα δεν πάρει την δόση των 13,5 δισ. με την πολιτική στήριξη της Γερμανίας κι αν η Ευρώπη-Γερμανία δεν είναι αυτή που θα καλύψει τις επιφυλάξεις του ΔΝΤ για την πορεία του ελληνικού χρέους. 

Υπό αυτές τις συνθήκες η ελληνική πλευρά ποντάρει στην επόμενη ημέρα της επίσκεψης Μέρκελ και το θετικό κλίμα που αυτή θα δημιουργήσει στον διεθνή παράγοντα. 

Ανησυχία επικρατεί στο μέγαρο Μαξίμου όχι τόσο για μήνυμα Μέρκελ το οποίο αφού αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα θα είναι θετικό αλλά για το «μήνυμα» που θα δώσουν οι αυριανές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας διαδηλώσεις .

Οι εντολές που έχουν δοθεί είναι αυστηρές και ο σχεδιασμός είναι να κρατηθούν μακριά από το κέντρο οι διαδηλωτές ειδικά στους δρόμους γύρω από το Μαξίμου και την Γερμανική πρεσβεία.

.Ρευστότητα 440 εκ. ευρώ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω ΕΤΕπ


Περί τα 440 εκατομμύρια ευρώ εκτιμά το υπουργείο Οικονομικών ότι θα μπορέσουν να απορροφήσουν οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, μετά τη συμφωνία εγγυήσεων με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ).

 Έγγραφο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ενημερώνει ότι στις 13 Σεπτεμβρίου 2012, το υπουργείο Οικονομικών υπέγραψε πρωτόκολλο συμφωνίας εγγυήσεων με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, 

με το οποίο απεγκλωβίζονται οι εκταμιεύσεις δανείων και παράλληλα δημιουργούνται νέες χρηματοδοτήσεις, υπό την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

 «Με τη συμφωνία αυτή μπορούν να προχωρήσουν οι εκταμιεύσεις δανείων συνολικού ύψους 750 εκατομμυρίων ευρώ, σε τομείς όπως η Παιδεία, οι μεταφορές και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Ειδικά οι τελευταίες θα απορροφήσουν από το συνολικό πακέτο περίπου 440 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει στο έγγραφο του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. 

.Η ΓΣΕΕ καταδικάζει την απαγόρευση συγκεντρώσεων


"Πρωτοφανή" και "αντιδημοκρατική" χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ), την απόφαση για απαγόρευση αύριο, συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων σε μεγάλο μέρος του κέντρου των Αθηνών. 

Στην ίδια ανακοίνωση, η Συνομοσπονδία υποστηρίζει ότι, "τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με απαγορεύσεις, αστυνομικά μέτρα και απειλές ποινικών κυρώσεων, 
αλλά με την αλλαγή των αδιέξοδων πολιτικών, που το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να οδηγούν την κοινωνία στη φτώχεια και την οικονομία σε όλο και μεγαλύτερη ύφεση".

Τόσο η ΓΣΕΕ όσο και η ΑΔΕΔΥ επιμένουν, ότι το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο στη 1.00 μετά το μεσημέρι, ενώ έχει αποφασιστεί παναττική στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 3 μετά το μεσημέρι σε όλες οι δημόσιες υπηρεσίες. Την ίδια ώρα έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην Ομόνοια και το ΠΑΜΕ. 

Οι κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα ξεκινούν από απόψε, στις 6 το απόγευμα, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ μπροστά από την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών. 

."Στήριξη Μέρκελ στην ελληνική κυβέρνηση"


«Η καγκελάριος Μέρκελ μεταβαίνει στην Αθήνα προκειμένου να εκφράσει τη στήριξή της προς την ελληνική κυβέρνηση για τις εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις», δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, 
απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την αυριανή επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Αθήνα. 

Ο ίδιος πάντως περιορίστηκε να ανακοινώσει μόνο τις συναντήσεις της καγκελαρίου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ διευκρίνισε, ότι το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Οι δύο αρχηγοί «θα έχουν συνολικές συζητήσεις για την κατάσταση στην Ελλάδα και για την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων», πρόσθεσε ο κ. Ζάιμπερτ και εξέφρασε τον σεβασμό της γερμανικής κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις που εφαρμόζει η χώρα μας. Έκανε δε λόγο για μέτρα τα οποία εφαρμόζονται με «δυσβάσταχτες θυσίες».

.Παπαδημούλης: Η Μέρκελ επιλέγει να έρθει στην Αθήνα για να στηρίξει τον Σαμαρά


«Η κα Μέρκελ επιλέγει να έρθει στην Αθήνα για να στηρίξει τον κ.Σαμαρά, το Μνημόνιο και τα συμφέροντά της και να πει στην Αθήνα, από την Αθήνα, ότι «ξεχάστε αυτά που σας λέγαμε ότι μπορεί η Ελλάδα να οδηγηθεί με γερμανική σπρωξιά εκτός ευρώ»», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σχετικά με την επίσκεψη της Καγκελαριου της Γερμανίας στην Ελλάδα.

Πρόσθεσε, όμως, ότι η Καγκελάριος «δεν θα πει αυτά ήταν μια προπαγάνδα που αναπτύχθηκε πολύ την περίοδο των εκλογών για να μην βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να βγει ο κ.Σαμαράς - εμείς θέλουμε την Ελλάδα μέσα στο ευρώ». 

Τόνισε ακόμη πως «οι δηλώσεις Μέρκελ - Σόιμπλε κινούνται στην ίδια γραμμή, έχουν αποφασίσει την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και την σκληρή εφαρμογή του Μνημονίου» και πρόσθεσε ότι η κα Μέρκελ «θα παραπέμψει στην Τρόικα για τη δόση και την επιμήκυνση, αλλά η έλευσή της εδώ θα είναι για να στηρίξει Σαμαρά, μνημόνια και γερμανικά συμφέροντα». 

.Απαγορεύονται συγκεντρώσεις και πορείες στις περιοχές που θα κινηθεί η Άγγ. Μέρκελ


Απαγορεύεται αύριο με απόφαση του αττικάρχη, οποιαδήποτε συγκέντρωση και πορεία σε μεγάλο μέρος της Αθήνας, από τις 09.00 έως και τις 22.00, λόγω της άφιξης της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ στην ελληνική πρωτεύουσα και ειδικότερα σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το ξενοδοχείο Χίλτον, 
όπου θα καταλύσει και σε όλα τα τμήματα της διαδρομής, που θα ακολουθήσει κατά τις μετακινήσεις της.

Από τη ΓΑΔΑ διευκρινίστηκε ότι η απαγόρευση αφορά συγκεκριμένο τμήμα της Αθήνας και της υπόλοιπης Αττικής και ως εκ τούτου οι συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματισθεί για αύριο σε Ομόνοια και Σύνταγμα θα γίνουν κανονικά..

.Ο Μπαν προειδοποιεί κατά της κλιμάκωσης της σύγκρουσης στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας


Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν προειδοποίησε σήμερα εναντίον της «εξαιρετικά επικίνδυνης» κλιμάκωσης της σύγκρουσης στα σύνορα ανάμεσα στη Συρία και την Τουρκία.

«Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας και ο αντίκτυπος της κρίσης στο Λίβανο είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι», δήλωσε ο Μπαν στο Στρασβούργο.

«Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας», ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ ζήτησε να υπάρξει περισσότερη ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή. «Έχουμε ανάγκη οι δωρητές να απαντήσουν πιο γενναιόδωρα στις ανάγκες των πληθυσμών στη Συράι και των άνω των 300.000 προσφύγων στις γειτονικές χώρες», δήλωσε.

«Η κατάσταση στη Συρία έχει επιδεινωθεί με δραματικό τρόπο. Δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για τη σταθερότητα των γειτόνων της Συρίας και για το σύνολο της περιοχής», υπογράμμισε ο Μπαν.

.Πορεία διαμαρτυρίας συνταξιούχων προς τα γραφεία της ΕΕ


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοτζιά και πορεία προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (στη Βασιλίσσης Σοφίας), πραγματοποίησαν Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, με τη συμπαράσταση του ΠΑΜΕ και τη συμμετοχή βουλευτών του ΚΚΕ.

Περισσότεροι από 300 συνταξιούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τα νέα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες ημέρες, καθώς, όπως υποστηρίζουν, οι νέες περικοπές στις συντάξεις θα τους οδηγήσουν στην εξαθλίωση.

Η πορεία, φτάνοντας στην αρχή της Βασιλίσσης Σοφίας, βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο «κλούβες» της αστυνομίας, που είχαν αποκλείσει τον δρόμο και δυνάμεις των ΜΑΤ που δεν επέτρεψαν, αρχικά, τη συνέχιση της πορείας.

Έπειτα από αρκετή ώρα διαβουλεύσεων και αφού έκαψαν συμβολικά μια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι συνταξιούχοι κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των ανδρών των ΜΑΤ και να συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Εκεί έκαψαν συμβολικά και δεύτερη σημαία της ΕΕ και στη συνεχεία αποχώρησαν ειρηνικά, δίνοντας ραντεβού για σήμερα στις 6 το απόγευμα, στα συλλαλητήρια ενάντια στα νέα μέτρα που οργανώνουν η ΑΔΕΔΥ, η ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ.

.Καθαρή δήλωση ότι η διαδικασία έχει ορατό τέλος", ζητά ο Ευ. Βενιζέλος


"Δεν περιμένουμε κάτι οριστικό, αλλά σίγουρα πρέπει να επιδιώξουμε και να περιμένουμε μία καθαρή δήλωση ότι η διαδικασία έχει ένα τέλος ορατό πολύ σύντομα", δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη ΝΕΤ, αναφερόμενος στο σημερινό Eurogroup.

Σχολιάζοντας την επικείμενη επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελάριου στην Αθήνα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως η κ. Μέρκελ είναι καλοδεχούμενη, 
προσθέτοντας πως «θα θέλαμε να είχε έρθει πολύ νωρίτερα», και ανέφερε ότι θα ήθελε να δώσει το "παρών" στις αυριανές συνομιλίες.

"Είμαι στη διάθεση του πρωθυπουργού αν θέλει να μας καλέσει, με τον κ. Κουβέλη, στη συνάντηση» είπε, εκτιμώντας ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε τη χώρα, καθώς «η κ. Μέρκελ, λόγω Γερμανίας, παίζει καθοριστικό ρόλο μαζί με άλλους 3- 4 παράγοντες".

.Άρση αναστολής διαπραγμάτευσης Εθνικής και Eurobank


Την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εθνικής και της Eurobank αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σε συνέχεια των ανακοινώσεων των δύο τραπεζών.

Επίσης αποφασίσθηκε και η άρση αναστολής διαπραγμάτευσης όλων των παραγώγων προϊόντων συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων δανεισμού με υποκείμενο τίτλο των εταιρειών
 "Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ" και "Τράπεζα Eurobank Ergasias ΑΕ" και των διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων ALPHA ETF FTSE ATHEX 20, NBGAM ETF ΓΔ ΧΑ και NBGAM ETF GREECE & TURKEY 30 από σήμερα Δευτέρα 8 Οκτωβρίου.

.Ο Τσάβες γιορτάζει την "τέλεια νίκη"


Ο Ούγκο Τσάβες που επανεξελέγη για τέταρτη φορά πρόεδρος της Βενεζουέλας γιόρτασε την "τέλεια νίκη" του.   
"Ήταν μια τέλεια μάχη από κάθε άποψη και μια τέλεια νίκη", επισήμανε ο Τσάβες μιλώντας τους υποστηρικτές του από το προεδρικό μέγαρο. "Δώσαμε ένα μάθημα στον κόσμο", τόνισε.

O Τσάβες, που είχε δηλώσει πως θέλει να κερδίσει τις εκλογές με ποσοστό 70%, θα ορκιστεί πρόεδρος στις 10 Ιανουαρίου 2013.
Με περίπου το 90% των ψήφων καταμετρημένο, ο Τσάβες συγκεντρώνει ποσοστό 54,42% έναντι 44,97 του Καπρίλες.

.Στον εισαγγελέα οι 18 συλληφθέντες για την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ


Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι 18 συλληφθέντες για την κατάληψη του κτηρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος. Η κινητοποίηση διαλύθηκε μετά από επέμβαση των ΜΑΤ αργά το βράδυ της Κυριακής. 

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης. 

Σε μία άλλη εξέλιξη, στο συμβολικό χτίσιμο της εξωτερικής εισόδου του Δρομοκαΐτειου προχώρησαν το πρωί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση και την υποχρηματοδότηση, όπως υποστηρίζουν, του ιδρύματος.

Μικρή ένταση επικράτησε, λίγο νωρίτερα, στην είσοδο του νοσοκομείου, μετά την επέμβαση της αστυνομίας που προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές εργαζομένων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Χαϊδαρίου.

Να σημειωθεί πως  με αφορμή το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ το απόγευμα, στο Σύνταγμα, κλειστοί θα παραμείνουν από τις 3 μετά το μεσημέρι, οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό. 

Τέλος, οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ- ΟΣΕ - ΟΑΕΕ - ΟΤΑ - ΝΑΤ - ΤΑΕ, με αφορμή την συνεδρίαση του Γιουρογκρούπ, διοργάνωσαν συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά και πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ. 

.Φρούριο η Αθήνα για την καγκελάριο Μέρκελ


Σε αναβρασμό βρίσκεται η κυβέρνηση ενόψει της αυριανής επίσκεψης της Άγγελα Μέρκελ. Η κα. Μέρκελ αναμένεται στην Αθήνα, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι και μετά την άφιξη της θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Στις 14:00 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις προς τα ΜΜΕ. 

Στο μεταξύ, δρακόντεια μέτρα έχει προγραμματίσει η Ελληνική Αστυνομία για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελάριου. 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου 7.000 αστυνομικοί θα μετατρέψουν σε φρούριο την πρωτεύουσα, ενώ όλη η αστυνομική δύναμη της Αττικής θα είναι σε επιφυλακή. 
Ιδιαίτερα μέτρα έχουν προγραμματιστεί για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αύριο, με αφορμή και την επίσκεψη στην Αθήνα, της Γερμανίδας καγκελαρίου, οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, έχουν εξαγγείλει παναττική 3ωρη στάση εργασίας, από τις 12:00 έως τις 15:00 και συλλαλητήριο στη μία  το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος.

Επίσης, συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά «των νέων βάρβαρων μέτρων και των εκβιασμών ΕΕ, κυβέρνησης και κεφαλαίου» θα πραγματοποιήσει και το ΠΑΜΕ, την ίδια ώρα, στην Ομόνοια.

Σημειώνεται πως τελικά την Τετάρτη, στις 11 π.μ. και όχι αύριο θα γίνει ο αποκλεισμός του υπουργείου Οικονομικών από τους βενζινοπώλες και τους λοιπούς φορείς της αγοράς καυσίμων. 

Η αναβολή της κινητοποίησης αποφασίστηκε λόγω των δυσκολιών πρόσβασης που θα υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας με την έκτακτη άφιξη της καγκελαρίου Μέρκελ. 

.Κρίσιμο Eurogroup για το ελληνικό πρόγραμμα


Η συνεδρίαση του Eurogroup, σήμερα το βράδυ, στο Λουξεμβούργο, δεν θα οδηγήσει σε αποφάσεις για την Ελλάδα, αφού δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα, αλλά το ελληνικό ζήτημα εισέρχεται στην τελική ευθεία και από τις διεργασίες των επόμενων ημερών θα κριθεί αν η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής στις 18 του μηνός θα είναι ο ενδιάμεσος ή ο τελικός σταθμός, για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των 31 δισ. ευρώ.

Στο Λουξεμβούργο, για τη συνεδρίαση του Eurogroup, βρίσκεται το κλιμάκιο της τρόικας και ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας .

Μετά την μαραθώνια συνεδρίαση του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα το Σάββατο, ο κ. Στουρνάρας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, ενώ εξέφρασε ελπίδες ότι στο Eurogroup θα υπάρξει μια θετική παρουσίαση για τις προσπάθειες που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση να κλείσει το πακέτο των μέτρων.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.