.ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ...Πρόληψη της παχυσαρκίας σε παιδιά και εφήβους

Ο δήμος Ζωγράφου προσκαλεί τους γονείς σε ομιλία με θέμα "Πρόληψη και Αντιμετώπιση της υπερβαρότητας και παχυσαρκίας σε παιδιά και εφήβους", την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 05:30 μμ, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου!

.Η ευθύνη των κυβερνώντων

Δεν έχουν διακριθεί διαχρονικά οι διοικήσεις οργανισμών και επιχειρήσεων του δημόσιου τομέα για τη χρηστή και υπεύθυνη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, αλλά θα ανέμενε κανείς ότι υπό τις σημερινές συνθήκες θα λειτουργούσαν με μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης. Αν μη τι άλλο, θ΄ αντιλαμβάνονταν ότι τη στιγμή που εκατομμύρια οικογένειες ζουν με το άγχος της επιβίωσης, δεν έχουν αυτοί το δικαίωμα να σκορπίζουν ρουσφετολογικά και παράνομα το δημόσιο χρήμα.

Η αποκάλυψη του «Εθνους της Κυριακής» για τις μεθοδεύσεις που μετέρχονται οι διοικούντες τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και τη Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου δικαιολογημένα προκάλεσε την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. 

Οταν παραβιάζεται ευθέως ο νόμος ή επιστρατεύονται πλάγιοι τρόποι προκειμένου να διασφαλιστούν και να αυξηθούν οι αποδοχές κάποιων ευνοουμένων, η Δικαιοσύνη είναι η αρμοδιότερη να χειριστεί το θέμα και να αποδώσει ευθύνες εκεί που υπάρχουν.

Και κυρίως να στείλει το μήνυμα προς οιονδήποτε διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα ότι σε μια εποχή που «κατακρεουργούνται» μισθοί και συντάξεις οφείλει να φροντίζει ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή σπατάλη αλλά η μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση πόρων. 

Είναι, άλλωστε, μια υποχρέωση που έχουν όλοι όσοι κατέχουν τέτοιες θέσεις έχοντας επιλεγεί από την κυβέρνηση. Το λιγότερο που οφείλουν είναι να εκτελούν τις εντολές της.

Εδώ υπεισέρχεται και η ευθύνη των κυβερνώντων, που θα πρέπει να είναι προσεκτικότεροι στις επιλογές τις οποίες κάνουν. Γιατί δυστυχώς κάθε άλλο παρά επιτυχείς είναι, αν αναλογιστεί κανείς ότι συχνότατη είναι η αποκάλυψη σκανδάλων σε ελεγχόμενους από το δημόσιο οργανισμούς και φορείς. 
Μόνο τις τελευταίες μέρες αποκαλύφθηκαν οι ατασθαλίες στον ΕΟΠΥΥ και η κατάχρηση στον Οίκο του Ναύτου.

Κι όλα αυτά είναι καταστάσεις που θα πρέπει να προβληματίσουν κάποτε την κυβέρνηση. Γιατί μέχρι στιγμής δεν συμβαίνει.

.Ξεκινούν τη Δευτέρα τα μαθήματα στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Ανοίγει από την προσεχή Δευτέρα τις πόρτες του για τους φοιτητές το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης των καθηγητών του να ξεκινήσουν εκείνη την ημέρα τα μαθήματα προκειμένου να μη χαθεί το εξάμηνο κι ενώ οι διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος αναμένεται να αποφασίσουν αυτήν την Παρασκευή το μέλλον των απεργιακών τους κινητοποιήσεων. 

Στην κατεύθυνση της έναρξης των μαθημάτων προσανατολίζονται και τα τμήματα Φιλοσοφικής και Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου το κλίμα είναι σαφώς πιο τεταμένο μετά τη σύγκρουση κορυφής ανάμεσα στο Συμβούλιο του Ιδρύματος και τον πρύτανη του, Θεοδόση Πελεγρίνη.

.Κ. Παπούλιας: Η Ελλάδα θα υποστηρίξει την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας

Με τη δημόσια διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα θα υποστηρίξει το οδοιπορικό της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ο ίδιος προσωπικά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να μην υπάρχει «κανένα σύννεφο, καμία σκιά στις ελληνοαλβανικές σχέσεις», ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ολοκλήρωσε σήμερα το βράδυ τη διήμερη επίσκεψή του στα Τίρανα και το Αργυρόκαστρο.
   Αντιφωνώντας τον δήμαρχο Αργυροκάστρου κατά την τελετή ανακήρυξης του σε επίτιμο δημότη της πόλης 
ο κ. Παπούλιας αναφέρθηκε στη στήριξη της Αθήνας στην ευρωπαϊκή διαδρομή της Αλβανίας, τον ρόλο της ελληνικής μειονότητας στη χώρα αλλά και στους Έλληνες στρατιώτες που έπεσαν πολεμώντας για την ειρήνη, κατά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο.
   «Η Ελλάδα θα υποστηρίξει το οδοιπορικό της Αλβανίας στην Ευρώπη. Το έκανε στο παρελθόν, θα εξακολουθήσει να το κάνει και στο μέλλον, για το καλό του αλβανικού λαού, για το καλό όλων μας» τόνισε χαρακτηριστικα, 

ενώ αναφερόμενος στους Έλληνες της Αλβανίας, τους συνεχάρη γιατί, όπως είπε, «πρωτοστάτησαν σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες της χώρας, μπόλιασαν πνευματικά την Αλβανία και συνεχίζουν να το κάνουν».

  Ο δήμαρχος Αργυροκάστρου Φλαμούρ Ντίμε μίλησε με θερμά λόγια για τον κ. Παπούλια -μάλιστα είχε αναρτήσει την ελληνική σημαία μαζί με την αλβανική στο περίφημο κάστρο της πόλης,

κάτι που όπως έλεγαν ντόπιοι είχε να συμβεί από το 1940- χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα Πρόεδρο «ακριβό και δοκιμασμένο φίλο που διέλυσε τον πάγο της απομόνωσης για την Αλβανία και εξακολουθεί να συνδράμει στην σφυρηλάτηση της φιλίας μεταξύ των δυο λαών».

.Βίντεο από τη δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο

Βίντεο από τη δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο έδωσε στη δημοσιότητα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Στο βίντεο διακρίνονται οι δύο δράστες να κατεβαίνουν από τη μηχανή. Στη συνέχεια, ο ένας από τους δύο πυροβολεί και μετά και οι δύο διαφεύγουν τρέχοντας.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: «Παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν ο,τιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας».

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=wt77fPDPzQQ

.«Ξεπάγωσαν» οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Τουρκία άνοιξαν σήμερα στις Βρυξέλλες ένα νέο κεφάλαιο στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της χώρας, επισημαίνοντας τη βούλησή τους να επιταχύνουν τη διαδικασία αυτή μετά τη διακοπή της για περίπου τρία χρόνια.

"Είναι μια στροφή στις σχέσεις ανάμεσα στην ΕΕ και την Τουρκία έπειτα από ένα κενό 40 μηνών" σημείωσε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Εγκεμέν Μπαγίς,.

Ο Μπαγίς και ο Επίτροπος αρμόδιος για την Διεύρυνση Στέφαν Φίλε άνοιξαν επισήμως το κεφάλαιο 22 που αφορά την περιφερειακή πολιτική.

Ο Τούρκος υπουργός χαιρέτισε ιδιαιτέρως τη στάση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος ήρε την εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις που είχε δημιουργηθεί από τον προκάτοχό του Νικολά Σαρκοζί. 

.«Καλή» χαρακτηρίζεται η πρώτη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα

Την πορεία των εσόδων του προϋπολογισμού έθεσε ως βασικό επιχείρημα η ελληνική πλευρά στην πρώτη συνάντηση με την τρόικα, προκειμένου να «χαμηλώσει» τις απαιτήσεις των εκπροσώπων των δανειστών για τα πρόσθετα μέτρα το 2014. 

«Οι αριθμοί είναι ικανοποιητικοί για να στοιχειοθετήσουμε μια καλή επιχειρηματολογία, με δεδομένες τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η ελληνική κυβέρνηση», δήλωσε χαρακτηριστικά, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών. 

Απέφυγε, πάντως να προδικάσει το εάν η υπέρβαση στα έσοδα έναντι του στόχου, θα διατηρηθεί έως το τέλος του έτους και εάν το πρωτογενές πλεόνασμα θα είναι υψηλότερο των 344 εκατ. ευρώ που αναγράφεται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού.

Ο συγκεκριμένος παράγοντας χαρακτήρισε την πρώτη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ) και Ματίας Μορς (Ευρωπαϊκή Επιτροπή)- ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ, Κλάους Μαζούχ, θα έρθει αύριο στην Αθήνα- ως «μια καλή, κλασική, ικανοποιητική συνεργασία», κατά την οποία έγινε επισκόπηση των κεφαλαίων που θα αναπτυχθούν τις επόμενες ημέρες.

Ειδικότερα, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τέθηκαν:

* Ο προϋπολογισμός για το 2014 (πρέπει να κατατεθεί στη Βουλή στις 21 Νοεμβρίου), οι πρωτοβουλίες που ενσωματώνονται στο προσχέδιο και οι νέες, θετικότερες, εκτιμήσεις για την εκτέλεση του προϋπολογισμού 2013.

* Οι δράσεις που πρέπει να αναληφθούν το 2014, όπως οι παρεμβάσεις του υπουργείου Εργασίας, η φορολογική συμμόρφωση (αύξηση εσόδων λόγω ανάπτυξης της οικονομίας), η φορολογική διοίκηση, κ.ά. Σημειώνεται ότι, με βάση το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο, από τη φορολογική συμμόρφωση και τη φορολογική διοίκηση αναμένονται επιπλέον έσοδα 381 εκατ. ευρώ το 2014.

* Οι διαρθρωτικές αλλαγές, για τις οποίες έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση, οι αποκρατικοποιήσεις και η πορεία του τραπεζικού συστήματος.

Κατά την πρώτη συνάντηση, πάντως, δεν συζητήθηκαν τα προαπαιτούμενα για τη δόση του 1 δισ. ευρώ (με σημείο αιχμής να παραμένουν η αναδιάρθρωση των αμυντικών βιομηχανιών και η διαθεσιμότητα στο Δημόσιο)

το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο 2014- 2017, το χρηματοδοτικό κενό και ο ενιαίος φόρος στα ακίνητα (σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε την τρόικα ότι πρόκειται να δεχθεί κάποιες αλλαγές, αρκεί να είναι δημοσιονομικές ουδέτερες). 

Σύμφωνα με το στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, οι επικεφαλής της τρόικας θα συλλέξουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία έως την προσεχή Παρασκευή, οπότε αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο για την αποτίμηση της κατάστασης.

.Παραδόθηκε στον πρόεδρο της Βουλής η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τον απολογισμό του 2012

Την ετήσια έκθεση του 2012 παρέδωσε, σήμερα, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ιωάννης Καραβοκύρης στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, δηλώνοντας ότι ο απόλυτος αριθμός του εθνικού χρέους από 365 δισ. ευρώ μειώθηκε κατά 62 δισ. ευρώ.

«Οι διαπιστώσεις μας έχουν μια συνέχεια σε σχέση με το παρελθόν, αλλά φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε πως οι κόποι και η στέρηση του ελληνικού λαού δεν πηγαίνουν χαμένοι, διότι κάποια σημεία αρχίζουν να βελτιώνονται» είπε ο κ. Καραβοκύρης, προσθέτοντας ότι «ο απόλυτος αριθμός του εθνικού χρέους, από 365 δισεκατομμύρια (2012) είδαμε να μειώνεται κατά 62 δισεκατομμύρια».

Ο κ. Καραβοκύρης ανέφερε πάντως ότι «ακόμα υπάρχουν αποκλίσεις στον τομέα των εσόδων, της είσπραξης οφειλών που αφορούν σε πρόστιμα ή σε φόρους ή σε διάφορους άλλους λόγους».

Την πεποίθηση πως έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά εξέφρασε, παραλαμβάνοντας την ετήσια έκθεση για τον ισολογισμό και τον απολογισμό του έτους 2012, ο πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε πως «η συνεργασία μεταξύ του Κοινοβουλίου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι αγαστή», αν και -όπως είπε- «υπάρχουν περιθώρια σύσφιξης των σχέσεων με το Ελεγκτικό Συνέδριο».

.Αισιόδοξος ο Όλι Ρεν για συμφωνία κυβέρνησης - τρόικας

Καθησυχαστικός και αισιόδοξος εμφανίστηκε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν, ως προς την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στην τρόικα και τις ελληνικές Αρχές, για το ύψος του δημοσιονομικού κενού το 2013 και την κάλυψη των δημοσιονομικών στόχων.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το θέμα του δημοσιονομικού κενού, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, παρουσιάζοντας τις οικονομικές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Όλι Ρεν τόνισε:

«Η αξιολόγηση της τρόικας ξεκίνησε μόλις σήμερα. Ας τους αφήσουμε περιθώριο να εργαστούν. Γνωρίζουμε από το παρελθόν ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, όταν αφορούν δημοσιονομικά ζητήματα ή διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, δεν είναι ποτέ εύκολες 

αλλά θεωρώ ότι αυτήν τη φορά δεν είναι πιο δύσκολες από ό,τι συνήθως. Είμαι βέβαιος ότι θα βρούμε ικανοποιητική λύση, όσον αφορά το δημοσιονομικό κενό και τους δημοσιονομικούς στόχους».

Συνεχίζοντας, ο Όλι Ρεν επισήμανε ότι τόσο οι εαρινές όσο και οι φθινοπωρινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το 2013, προβλέπουν ότι ο στόχος της Ελλάδας για πρωτογενές πλεόνασμα θα επιτευχθεί.

.«Παραλύει» αύριο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, λόγω της 24ωρης απεργίας των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Προβλήματα στις συγκοινωνίες, στη λειτουργία του δημόσιου τομέα και των νοσοκομείων, αναμένεται να υπάρξουν αύριο, Τετάρτη, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Κλειστές θα παραμείνουν πολλές δημόσιες υπηρεσίες, ενώ τα νοσοκομεία και οι μονάδες υγείας θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ) η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, (ΠΝΟ) οι δάσκαλοι και οι καθηγητές και η Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, οι Προνοιακές Μονάδες και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την απεργιακή διακήρυξη της ΓΣΕΕ τα συνδικάτα διεκδικούν:
- Την επαναφορά του εργατικού δικαίου.
- Την επανάκτηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
- Να καταργηθούν τα «χαράτσια» και να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός κατοικίας.

- Τη μείωση της φορολογίας για τους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους.
- Δέσμη μέτρων ανακούφισης των ανέργων, μέτρα κατά της ανεργίας και δημοκρατικά δικαιώματα για τους εργαζομένους.
- Να μην προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων φορέων και επιχειρήσεων.

Η απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ διοργανώνει χωριστή συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.

.Ενισχύεται η εκτίμηση για πρωτογενές πλεόνασμα το 2013, δηλώνει ο Χρ. Σταϊκούρας

Αύξηση 24% έναντι του στόχου σημείωσαν τα έσοδα προ επιστροφών φόρων του Προϋπολογισμού της Γενικής Κυβέρνησης, τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, «τα στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Γενικής Κυβέρνησης κατά τους πρώτους εννέα μήνες του έτους, ενισχύουν την εκτίμηση ότι το 2013 θα κλείσει με πρωτογενές πλεόνασμα. Επιπροσθέτως σημειώνεται ότι τον μήνα Οκτώβριο τα έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού κινήθηκαν πολύ καλύτερα από τους στόχους».

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, «τα έσοδα προ επιστροφών φόρων ανήλθαν στα 4,8 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 750 εκατ. ευρώ ή 24% έναντι του μηνιαίου στόχου.

Η υπέρβαση του στόχου παρατηρείται για 4ο συνεχόμενο μήνα. Με αποτέλεσμα, σε επίπεδο 10μηνου, τα φορολογικά έσοδα να κινούνται πλέον υψηλότερα από τους στόχους».

Όπως τονίζεται, «έτσι, με την πράγματι επώδυνη συμβολή των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, η χώρα προσεγγίζει τους δημοσιονομικούς της στόχους».

.Ανάκαμψη 0,6% και μείωση ανεργίας στο 26%, προβλέπει η Κομισιόν για την Ελλάδα το 2014

Στο 4% αναμένεται να υποχωρήσει η ύφεση το 2013 από 6,4% το 2012, ενώ ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας προβλέπεται το 2014 στο +0,6% η οποία θα παγιωθεί το 2015 στο 2,9%, σύμφωνα με τις οικονομικές προβλέψεις που έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Στις εαρινές προβλέψεις του Μαΐου, η Επιτροπή προέβλεπε ύφεση 4,2% το 2013 και ανάκαμψη 0,6% το 2014.

Η ύφεση στην ευρωζώνη (μέσος όρος) θα φτάσει το -0,4% (στις προβλέψεις του Μαΐου γινόταν λόγος για ύφεση επίσης -0,4%) και το 2014 προβλέπεται ανάπτυξη +1,1% (1,2% στις προηγούμενες προβλέψεις) και 1,7% το 2015. Για την ΕΕ οι εκτιμήσεις είναι μηδενική ανάπτυξη το 2013, +1,4% το 2014 και 1,9% το 2015.

Αρνητική θα είναι η εξέλιξη της ανεργίας στην Ελλάδα, η οποία αναμένεται να εκτοξευθεί από το 17,7% το 2011 και το 24,3% το 2012, στο 27% το 2013 (27% ανέφεραν επίσης οι προβλέψεις του Μαΐου ), ενώ μείωση θα παρατηρηθεί από το 2014 με 26% η οποία θα συνεχιστεί το 2015 (24%).

Το δημοσιονομικό έλλειμμα αναμένεται να φτάσει το 13,5% το 2013 (λόγω της ανακεφαλοποίησης των τραπεζών) και να μειωθεί στο 2% το 2014 και στο 1,1% το 2015.

Το δημόσιο χρέος εκτιμάται ότι, από 156,9% το 2012 θα αυξηθεί στο 176,2% το 2013 για να μειωθεί στο 175,9% το 2014 και στο 170,9% το 2015.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες προβλέψεις θα υπάρξει αποπληθωρισμός -0,8% το 2013 και -0,4% το 2014, ενώ το 2015 αναμένεται πληθωρισμός 0,3%.

.Το δημοσιονομικό κενό στο επίκεντρο των συνομιλιών με την τρόικα

Με «άγνωστο Χ» το προσδιοριζόμενο από την τρόικα ύψος του δημοσιονομικού κενού για το 2014 και τα πρόσθετα μέτρα που θα απαιτηθούν για την κάλυψή του, αρχίζουν εκ νέου σήμερα, μετά από 38 ημέρες, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και των Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς (Ευρωπαϊκή Επιτροπή) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ). 

Χαρακτηριστικό των συνεχών αυξομειώσεων του ύψους του «κενού», είναι το γεγονός ότι αίφνης χθες το απόγευμα, παράγοντες του οικονομικού επιτελείου ανέφεραν ότι ενημερώθηκαν από την τρόικα πως το δημοσιονομικό κενό ανήλθε σε 2,9 δισ. ευρώ. 
Λίγο αργότερα, όμως, ο εκπ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.