ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΤΑΣ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ


.Ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ροκάρει στο Μουσείο “Μαρίκα Κοτοπούλη”

Ο χαρισματικός Έλληνας συνθέτης και τραγουδιστής, Λάκης Παπαδόπουλος, έρχεται στο Μουσείο «Μαρίκα Κοτοπούλη» (Αλ. Παναγούλη 17Α, Ζωγράου) την Κυριακή 13 Απριλίου 2014, συντροφιά με τα τραγούδια του, για μια μοναδική βραδιά γεμάτη αναμνήσεις για τους παλαιότερους και πολλές υποσχέσεις για τους νεότερους!
Με την κιθάρα και τους συνεργάτες του, ο Λάκης Παπαδόπουλος θα μας ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες από τους προσωπικούς του δίσκους, αλλά και από τις συμμετοχές του στις δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών. Στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά θα ακουστούν τραγούδια όπως, «ο κουρσάρος», «γυριστρούλα», «μενεξεδιά», «έλα γοριΛάκη», «για να σε εκδικηθώ», «το παλιό μου παλτό» και άλλα…

Η συναυλία ξεκινάει στις 8 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

.Νέοι επιχειρηματίες προς Μέρκελ: Μας δυσκολεύει η Ελλάδα να βγούμε στην Ευρώπη

Τη διασφάλιση της διαφάνειας στη χρηματοδότηση της επιχειρηματικότητας ώστε τα χρήματα να μην πηγαίνουν στους ίδιους και τους ίδιους ή στις πολυεθνικές, επισήμανε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγγελα Μέρκελ, στη συζήτηση μίας ώρας που είχε με τους εκπροσώπους καινοτόμων και νεοφυών επιχειρήσεων της χώρας.

 Όπως προκύπτει από πληροφορίες, από την πλευρά των επιχειρηματιών, σχετικά με όσα αναφέρθηκαν στη συνάντηση, η καγκελάριος έκανε αρκετές ερωτήσεις και επισήμανε ότι και στη Γερμανία υπάρχουν προβλήματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συζήτηση ήταν στοχευμένη και κρατήθηκαν σημειώσει...περισσότερα »

.«Κανείς άνεργος δεν είναι ευτυχής επειδή υπάρχει ένα πλεόνασμα»

«Θέλω να σταθώ στους Έλληνες πολίτες και κυρίως στους νέους και στους άνεργους ότι γνωρίζουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος ήταν ένας δρόμος με θυσίες.

Το σημαντικό είναι ότι είχατε δίπλα σας την Ευρώπη στις δύσκολες στιγμές. Φυσικά κανείς άνεργος δεν είναι ευτυχής επειδή υπάρχει ένα πλεόνασμα στον προϋπολογισμό, αφού ο άνεργος θέλει να δει τις αλλαγές στην καθημερινότητα του. 
Το σημαντικό είναι όμως ότι πρέπει να δημιουργηθούν υγιείς δομές στην χώρα και μετά βήμα βήμα θα έρθουν και τα αποτελέσματα. 

Είμαι πεπεισμένη πως τα επόμενα βήματα για την Ελλάδα θα είναι η ανάπτυξη και η σταθερότητα. Ευχόμαστε όλα τα καλά για το μέλλον στους πολίτες της Ελλάδας», τόνισε η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγγελα Μέρκελ σε ερώτηση Έλληνα δημοσιογράφου για την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλοί Έλληνες και την μεγάλη ανεργία που μαστίζει τη χώρα.

.«Δεν αξίζει στο λαό μας ένας τέτοιος πρωθυπουργός»

«Οι δηλώσεις των κ.κ. Μέρκελ και Σαμαρά επιβεβαίωσαν την πλήρη συμφωνία των δύο πλευρών στη συνέχιση της ίδιας πολιτικής λιτότητας και μνημονίων», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με την οποία σχολιάζει τις δηλώσεις των δύο ηγετών.

Η αξιωματική αντιπολίτευση επιτίθεται στον κ. Σαμαρά τονίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός, για μια ακόμη φορά, δεν έθεσε κανένα από τα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα, παρά έμεινε στις ευχαριστίες προς τη Γερμανίδα καγκελάριο για την τιμή που του έκανε να τον συναντήσει, σε ευχολόγια για την ανάκαμψη και στα καθιερωμένα κροκοδείλια δάκρυα για τις θυσίες του ελληνικού λαού».

«Δεν αξίζει στο λαό μας ένας τέτοιος πρωθυπουργός, δεν του ταιριάζει τέτοια αντιμετώπιση», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 

.ΔΝΤ: Και άλλη χρηματοοικονομική στήριξη

«Οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ μεγάλες. Πολύ μεγαλύτερες από τα κεφάλαια που μπορεί να αντλήσει η χώρα από τις αγορές» δήλωσε με νόημα ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ Ρεζά Μογαντάμ και ετίμησε ότι η χθεσινή  πετυχημένη έξοδος στις αγορές οφείλεται τόσο στην πετυχημένη εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων όσο και στη «δέσμευση των Ευρωπαίων εταίρων» να καταστεί το ελληνικό χρέος βιώσιμο. 

Καταλήγοντας, ανέφερε ότι οι ακριβγείς ανάγκες χρηματοδότησης θα αξιολογηθούν μετά το καλοκαίρι με βάση την πρόσφατη πρόσβαση στην αγορά, τη χρηματοδότηση, καθώς και την εφαρμογή του προγράμματος.

.«Η Ελλάδα τα κατάφερε»

«Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί νέο πρόγραμμα, η Ελλάδα τα κατάφερε» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις κοινές δηλώσεις μετά την συνάντησή του με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και τόνισε την «σημασία που έχει η ενίσχυση της ρευστότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις». 
Από την πλευρά της η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε: «Στην Ελλάδα έγιναν πάρα πολλά, υπάρχουν πειστήρια ότι η προσπάθεια αποδίδει. 

Ξέρω ότι οι άνθρωποι περνούν δύσκολα και θα συνεχίσουν να περνούν δύσκολα γιατί υπάρχουν κι άλλα να γίνουν. Στις δηλώσεις του ο κ. Σαμαράς ανέφερε: «Τα πράγματα έχουν αλλάξει ... περισσότερα »

.«Οι εκλογές είναι στιγμή συστράτευσης»

Τη σημερινή εξέλιξη, της επανόδου της χώρας στις αγορές, που «επιβεβαιώνει με τον πιο πανηγυρικό και χειροπιαστό τρόπο την αλλαγή σελίδας και την επάνοδο στην ομαλότητα» συνέδεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με τις προσπάθειες και το κόστος που κατέβαλε «πρωτίστως» και «μόνο του για μεγάλο διάστημα» το ΠΑΣΟΚ και οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες των κυβερνήσεών του σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, ώστε να αναδείξει τον ρόλο τού ΠΑΣΟΚ στις εξελίξεις. 
Σε αυτό το πλαίσιο, μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, στη Χαρ. Τρικούπη, ο κ. Βενιζέλος τόνισε τη σημασία τη...περισσότερα »

.Μπροστά τρεις μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα τριών μονάδων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές καταγράφει έρευνα της Public Issue, το πρώτο μέρος της οποίας δημοσιεύει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 19,5% έναντι 16,5% της ΝΔ. Ακολουθούν η «Ελιά» με 5,5% , το «Ποτάμι» με 5%, το ΚΚΕ με 4,5%, η Χρυσή Αυγή με 4% οι ΑΝΕΛ με 2,5% και η ΔΗΜΑΡ επίσης με 2,5%.

Η αδιευκρίνιστη ψήφος παρουσιάζει μείωση σε σχέση με τον Μάρτιο αλλά βρίσκεται στο 36,5%. Σε αυτήν αθροίζονται 16,5% αναποφάσιστοι, 10,5% που δηλώνουν «δεν ψηφίζω», 3% λευκό-άκυρο και 6,5% ΔΓ/ΔΑ. 

Στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία κλείνει την ψαλίδα σε σχέση με τον Μάρτιο (52%-33%) και η διαφορά τους βρίσκεται σήμερα στο 46%-39% ενώ το 15% απαντά «κανένας/χωρίς γνώμη». 

Το 13% εκτιμά πως θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά ενώ το ίδιο πιστεύει για τη Νέα Δημοκρατία ποσοστό 2%. 

Σε ό,τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές το ενδιαφέρον των ερωτηθέντων αυξάνεται κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες από το 64% του Μαρτίου στο 69% ενώ όσοι δηλώνουν αδιάφοροι μειώνονται από ρο 36% στο 31%.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.