Εγκαίνια νέου σχολικού συγκροτήματος...ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

.Εγκαίνια νέου σχολικού συγκροτήματος...
ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ).:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β” και ο δήμαρχος Ζωγράφου κ. Κώστας Καλλίρης,  εγκαινιάζουν την 11/09/2013...

.Διονύσης Δαβουρλής, ο νέος του διευθυντής του Άδωνις Γεωργιάδης...???

Αντιγράφουμε από το http://ksipnistere.blogspot.gr χωρίς φυσικά σε καμία περίπτωση να υιοθετούμε τον ενθουσιασμό του. 
Τι άλλο θα δούμε... 
(Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση…??? Χαρές ο Γ.ΚΑΖΑΚΟΣ ) 

Ενα παλιό κομματικό στέλεχος της ΝΔ ο Διονύσης Δαβουρλής που είναι και παράλληλα δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο του Ζωγράφου ανέλαβε τα καθήκοντα του διευθυντή του γραφείου του Άδωνι Γεωργιάδη. 

Τα αλλεπάλληλα ραντεβού τους με ανθρώπους από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η άμεση επίλυση των προβλημάτων σε … πολλές περιοχές της χώρας μας που χρόνιζαν μπορεί να αποτελούν έκπ... περισσότερα »

.«Η Ελλάδα ζητά απερίφραστη και σταθερή καταδίκη της χρήσης χημικών όπλων»

Η Ελλάδα ζήτησε και ζητά μια καθαρή, απερίφραστη και σταθερή καταδίκη της χρήσης χημικών όπλων, ζητά ειρηνευτική διάσκεψη για το μέλλον της Συρίας (Γενεύη-2) κι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, αντίστοιχο της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Μέση Ανατολή», δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο ενημέρωσης της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. 

Υπερασπιζόμενος δε, προηγούμενες δηλώσεις του, τόνισε πως «ουδέποτε η Ελλάδα αναφέρθηκε σε στρατιωτική επέμβαση, ουδέποτε καταδίκασε δράστη της χρήσης χημικών όπλων, αλλά την χρήση καθεαυτή - και ουδέποτε έγινε μν... περισσότερα »

."Ναι" από την ΚΕΔΕ στη συζήτηση για νέο εκλογικό νόμο

Τη σύσταση κοινών ομάδων εργασίας με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, οι οποίες  θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες του νέου εκλογικού νόμου που θα εφαρμοσθεί στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2014, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

 Στη σχετική ανακοίνωση προέβη μετά τη σχεδόν δίωρη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, την οποία αποτελούσαν ο πρόεδρός της Κώστας Ασκούνης, ο Γ.Γ. Απόστολος Κοιμήσης και ο επικεφαλής της παράταξης που πρόσκειται στη ΝΔ Κώστας Τζανακούλης.

 Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι η κυβέρνηση επιμένει σε ένα εκλογικό σύστημα που θα μπορεί να οδηγήσει στο ακηδεμόνευτο των ΟΤΑ, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση των τοπικών κοινωνιών και με στόχο την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, στόχος είναι «να σπάσουμε τις κομματικές γραμμές στις τοπικές κοινωνίες».
Εκ μέρους της ΚΕΔΕ, ο κ. Ασκούνης σημείωσε ότι η ΚΕΔΕ εντάσσει τη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο σε μια γενικότερη ατζέντα, που αφορά την αναβάθμιση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον δημόσιο βίο και ειδικότερα στην περίοδο κρίσης που διανύουμε. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε «επιδιώκουμε ένα νέο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κρίση», που μπορεί να υπηρετηθεί μέσα από ένα «νέο θεσμικό πλαίσιο  για την υποστήριξη των ανέργων, της ανάπτυξης, αλλά και της ίδιας της δημοκρατίας». 

.Αλ. Τσίπρας: Από τα σχολεία θα ξεκινήσει ένα κύμα αντίστασης και ανατροπής

Με τους χειρότερους οιωνούς αρχίζει η νέα σχολική χρονιά, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σήμερα σε μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι από τα σχολεία θα ξεκινήσει ένα κύμα αντίστασης και ανατροπής.

Η χρονιά αυτή θα είναι διαφορετική, είπε ο κ. Τσίπρας, καθώς «η κυβέρνηση του μνημονίου έχει αποφασίσει να διαλύσει ό,τι πολυτιμότερο έχει μείνει σε αυτή τη χώρα, που είναι το δημόσιο σχολείο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε στους μαθητές ότι «το πρώτο μάθημα που θα κάνετε θα είναι το πιο σπουδαίο μάθημα της ζωής σας, είναι το μάθημα της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας και της βοήθειας στο διπλανό, στο συμμαθητή που έχει μεγαλύτερο πρόβλημα». 
Επίσης, τους κάλεσε να στηρίξουν τον αγώνα των γονιών τους και των καθηγητών τους, γιατί, όπως είπε, είναι αγώνας για να μείνει όρθιο το σχολείο.
Ότι εμφανίστηκε ως πρόεδρος 15μελους παλαιάς κοπής, καλώντας τους μαθητές να κλείσουν τα σχολεία τους, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, ο Σίμος Κεδικογλου, αναφορικά με την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο 1ο ΕΠΑΛ  Ν. Ιωνίας.

«Κλειστά σχολεία δεν είναι πρόοδος, είναι σκοταδισμός. Δεν είναι αγώνας, είναι επιστροφή στο Μεσαίωνα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

.Κλειστά τα σχολεία μετά τον αγιασμό

Αυλαία σήμερα για χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες, καθώς με τον καθιερωμένο αγιασμό άνοιξαν τα σχολεία, τα οποία ωστόσο ξανακλείνουν από την επόμενη Δευτέρα, με το μπαράζ των απεργιακών κινητοποιήσεων από καθηγητές και δασκάλους, ακόμη και στα ιδιωτικά σχολεία. 

Το 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και το ΕΠΑΛ Πετρούπολης ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Κοινό απεργιακό μέτωπο φιλοδοξούν να συγκροτήσουν οι συνδικαλιστικοί φορείς των καθηγητών δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης καθώς και των δασκάλων ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. 

Τα προεδρεία των τριών σωματείων είχαν χθές συνάντηση, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Ήδη η ΟΛΜΕ έχει εξαγγείλει πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τις 16 Σεπτεμβρίου.

Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί από την πλευρά τους (ΟΙΕΛΕ) εξήγγειλαν 48ωρη απεργία για τις 16 και τις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ οι δάσκαλοι της δημόσιας εκπαίδευσης (ΔΟΕ) αναμένεται να καθορίσουν τη στάση τους σήμερα ή αύριο. 

Το διοικητικό συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας θα έχει σήμερα το πρωί συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

.Η Apple παρουσίασε τα νέα μοντέλα iPhone 5S και iPhone 5C

Η Apple παρουσίασε την Τρίτη το νέο πολυαναμενόμενο iPhone 5S αλλά και μια φθηνότερη έκδοση του δημοφιλούς smartphone που φέρει την ονομασία iPhone 5C. 

Το νέο «top end» iPhone 5S διαθέτει ισχυρότερο επεξεργαστή, καλύτερη φωτογραφική μηχανή καθώς και λειτουργία Touch ID, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν το τηλέφωνο μέσω αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. 

Η φθηνότερη έκδοση του iPhone, αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της Apple να ξεκινήσει μία νέα σειρά οικονομικότερων συσκευών, μια κίνηση που πολλοί αναλυτές θεωρούν ιδιαίτερα σημαντική για μία από τις δημοφιλέστερες ηλεκτρονικές συσκευές της Apple. 

Το 5C θα είναι διαθέσιμο, όταν κυκλοφορήσει στην αγορά, σε πράσινο, λευκό, μπλε, κόκκινο και κίτρινο χρώμα, ενώ θα περιλαμβάνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει το iPhone ως μία από τις δημοφιλέστερες συσκευές κινητής τηλεφωνίας, παγκοσμίως. 

Επίσης, θα είναι συμβατό με το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Apple για κινητά τηλέφωνα, iOS7. Η μεγαλύτερη διαφορά με τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα είναι το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το iPhone 5C, που είναι πλαστικό ενισχυμένο με ατσάλι στο εσωτερικό του, αντί του συμπαγούς αλουμινίου. «Είναι νέο αλλά και οικείο ταυτόχρονα», δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Apple, Τζόνι Άιβ. 

Όταν κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, το μοντέλο 5C θα κοστίζει 99 δολάρια για την έκδοση των 16GB και 199 για αυτή των 32GB, σε συνδυασμό με διετές συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας. Οι προστατευτικές θήκες θα κοστίζουν 29 δολάρια. 

Η τιμή του iPhone 5S θα φτάνει τα 199 δολάρια για την έκδοση των 16GB και 399 για αυτή των 64GB.

Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στις 20 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Κίνα, Καναδά, Γερμανία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη και Βρετανία ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε ακόμα 100 χώρες μέχρι το τέλος του έτους. 

.Καταρρέουν τα ασφαλιστικά ταμεία με πρώτο το ΙΚΑ

Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει η οικονομική κατάσταση του ασφαλιστικού συστήματος, με τα έσοδα να υποχωρούν δραματικά και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές να αυξάνονται κατακόρυφα.

Οι εξελίξεις αυτές δρομολογούν αναπόφευκτα νέες περικοπές κατ' αρχάς στις επικουρικές συντάξεις και στα εφάπαξ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η «Καθημερινή» οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στο ΙΚΑ εκτοξεύτηκαν από 4,8 δισ. ευρώ το 2010, σε 8,05 δισ. ευρώ φέτος. 

Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο στον ΟΑΕΕ, όπου πάνω από το 50% των ασφαλισμένων δεν πληρώνει εισφορές.

Τα έσοδα του ΙΚΑ είναι μειωμένα πάνω από 85 σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι, ενώ στο μεγαλύτερο επικουρικό ταμείο του ιδιωτικού τομέα, το ΕΤΕΑ, το έλλειμμα θα ξεπεράσει τα 300 εκατ. ευρώ.

Τα έσοδα στο ΙΚΑ στο 8μηνο έπεσαν σε 9,79 εκατ. ευρώ, όταν πέρσι ήταν πάνω από 11 εκατ. ευρώ και το 2009 14,22 εκατ. ευρώ.

.Προς πλαφόν 7% στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Στη θέσπιση ορίου 7% για την εκλογή δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων με βάση το νέο σύστημα του ενιαίου ψηφοδελτίου προσανατολίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα τουaftodioikisi.gr, η κυβέρνηση σε μία προσπάθεια αφενός να μείνουν εκτός οι μικρές παρατάξεις και αφετέρου να είναι εφικτό να διοικηθεί ο δήμος ή η περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, μετά και το προχθεσινό δείπνο των δημάρχων της ΝΔ με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εσωτερικών αλλά και από τις επαφές, που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έγιναν τις προηγούμενες ημέρες τόσο με το ΠΑΣΟΚ όσο και με τη ΔΗΜΑΡ αλλά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες 

(σ.σ. δεν είναι τυχαίο ότι ο Π. Καμμένος κατά τη χθεσινή του συνέντευξή Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ εκφράστηκε θετικά για το νέο εκλογικό νόμο), κατέστη περισσότερο από σαφές ότι οι βασικές ενστάσεις αφορούν το ενιαίο ψηφοδέλτιο και τη δυνατότητα διοίκησης του δήμου ή της περιφέρειας.

Γι’ αυτό το λόγο η κυβέρνηση προσανατολίζεται:

- Να θεσπιστεί πλαφόν 7% (αντί για 5% που ήταν η αρχική σκέψη) ώστε αφενός να αποκλείονται οι μικροί σχηματισμοί από το δημοτικό συμβούλιο και αφετέρου ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων που θα εξέλεγαν με βάση την απλή αναλογική να δίνεται ως μπόνους στην πλειοψηφούσα παράταξη που θα διοικήσει το δήμο ή την περιφέρεια. 

Με αυτό τον τρόπο είναι πιθανόν ακόμη και με 42% που είναι το όριο εκλογής, ο δήμαρχος να έχει την απαραίτητη πλειοψηφία ώστε να διοικεί το δήμο. Βεβαίως, με αυτό τον τρόπο η, αρχικά εξαγγελθείσα, απλή αναλογική δίνει τη θέση της στην ενισχυμένη.

- Να αναγράφεται στο ενιαίο ψηφοδέλτιο δίπλα στο όνομα του υποψηφίου δημοτικού ή περιφερειακού συμβούλου και η παράταξη στην οποία ανήκει, ώστε στην επιλογή τους οι πολίτες να λαμβάνουν υπόψη της και αυτό το στοιχείο.

.Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Την ικανοποίησή του επειδή «ξεμπλόκαρε» η συζήτηση Ελλάδας και Αιγύπτου για τον ορισμό της ΑΟΖ ανάμεσα στις δυο χώρες, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος τον επισκέφθηκε νωρίς το απόγευμα για να τον ενημερώσει για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής και τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της Συρίας.

Ο αντιπρόεδρος αναφέρθηκε και στη στάση της Ελλάδας στην κρίση στη Συρία, λέγοντας ότι «προσπαθούμε να βοηθήσουμε για μια πολιτική λύση οριστική, ολοκληρωμένη, μετέχοντας στο κεντρικό ρεύμα βέβαια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιατί πρέπει να έχουμε συμμάχους προκειμένου να πετύχουμε μεγάλους στόχους».

Μπροστά στις κάμερες ακολούθησε η εξής στιχομυθία:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τι κάνετε, είστε καλά;

Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Προσπαθώ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σας παρακολούθησα στην Αίγυπτο και χάρηκα πάρα πολύ που ξεκόλλησε ένα θέμα.

Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Πήγε πράγματι πολύ καλά. Και γενικά, προσπαθούμε να προστατεύσουμε και να αναβαθμίσουμε τη θέση της χώρας σε μια περιοχή πάρα πολύ ταραγμένη και επικίνδυνη. Στην Αίγυπτο πήγαμε πολύ καλά. Αυτό είναι ένα πλαίσιο κοινής αποδοχής πάρα πολύ θετικό και για τις δύο χώρες, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Αίγυπτο και, θα έλεγα, γενικότερα για την ανατολική Μεσόγειο.

Και στη Συρία προσπαθούμε να βοηθήσουμε για μια πολιτική λύση οριστική, ολοκληρωμένη, μετέχοντας στο κεντρικό ρεύμα βέβαια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιατί πρέπει να έχουμε συμμάχους προκειμένου να πετύχουμε μεγάλους στόχους.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Φαίνεται ότι τελικά μάλλον…

Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Θα επικρατήσει η πολιτική λύση. Ας ελπίσουμε. Αλλά θέλει συμμετοχή πολλών παραγόντων για να ευδοκιμήσει αυτό.

.Η Ρωσία παρέδωσε το σχέδιό της για τη Συρία στις ΗΠΑ

Η Ρωσία παρέδωσε στις ΗΠΑ το σχέδιό της για τον έλεγχο των χημικών όπλων της Συρίας από τη διεθνή κοινότητα, το οποίο θα συζητηθεί αύριο Πέμπτη στη Γενεύη από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, όπως αναφέρει μια πηγή την οποία επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Δώσαμε στους Αμερικανούς το σχέδιό μας να τεθούν τα χημικά όπλα της Συρίας υπό διεθνή έλεγχο. Σκοπεύουμε να το συζητήσουμε στη Γενεύη», δήλωσε η πηγή αυτή της ρωσικής αντιπροσωπείας.

Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, που θα συναντηθεί αύριο με τον ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ στη Γενεύη, είχε δηλώσει χθες Τρίτη ότι ο τελευταίος αναμενόταν να του στείλει την πρόταση της Ρωσίας για να την εξετάσει η κυβέρνηση του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα

.Δεν θα επιτεθεί προς το παρόν στη Συρία ο Ομπάμα

Στροφή προς τη διπλωματική οδό ανακοίνωσε πώς θα κάνει ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σχετικά με το θέμα της Συρίας στο διάγγελμα που απηύθυνε στους Αμερικανούς.

Ο Ομπάμα τόνισε πως «έχω βαθιά ριζωμένη την προτίμηση στις ειρηνικές λύσεις», επισημαίνοντας ωστόσο ότι η Αμερική δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα χέρια μπροστά στη θηριωδία της Συρίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο η πρόταση της Ρωσίας για έλεγχο και στην συνέχεια καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της χώρας «μπορεί να άρει τη χρήση βίας».

«Η ρωσική κυβέρνηση έχει εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχει στην πίεση Άσαντ να εγκαταλείψει τα χημικά όπλα», είπε ο Ομπάμα και τόνισε ότι θα την εξετάσει προσεκτικά. 

«Είναι πάρα πολύ νωρίς να γνωρίζουμε εάν αυτή η πρόταση θα πετύχει», είπε σχετικά ο Ομπάμα, υπογραμμίζοντας πως «κάθε συμφωνία πρέπει να εξασφαλίζει ότι το καθεστώς Άσαντ θα εμμείνει στις δεσμεύσεις του.

Ο αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι κανείς δεν αμφισβητεί ότι στη Συρία έγινε χρήση χημικών όπλων, αλλά ζήτησε από το Κογκρέσο να «αναβάλει την ψηφοφορία σχετικά με τη δράση στη Συρία για να ακολουθηθεί η διπλωματική λύση».

«Δεν θα στείλω Αμερικανούς στρατιώτες στο έδαφος της Συρίας. Η όποια επέμβαση θα είναι στοχευμένη», είπε ακόμη ο Ομπάμα σε περίπτωση που οι διπλωματικές συζητήσεις δεν τελεσφορήσουν. Μάλιστα, δήλωσε πως έχει ζητήσει από τον αμερικανικό στρατό να διατηρήσει την τρέχουσα θέση του. 

.«Μετακύλισε τις μίζες στις πλάτες του καταχρεωμένου ελληνικού λαού»

«Γνώριζε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και του ήταν αδιάφορο ότι οι μεγάλες εταιρείες, προμηθεύτριες των όπλων, θα μετακυλούσαν το κόστος των δωροδοκιών στον καταχρεωμένο ελληνικό λαό που τον τίμησε με την ψήφο του», είπε στην αγόρευσή της η τακτική εισαγγελέας Γ. Αδειλίνη, η οποία εμφανίζεται απολύτως πεπεισμένη ότι ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας δωροδοκήθηκε και ακολούθως σχεδίασε και οργάνωσε έναν ολόκληρο μηχανισμό, προκειμένου να συγκαλύπτει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που λάμβανε ως «μίζες». 

Η κ. Αδειλίνη επικαλείται πολύ συχνά τους ισχυρισμούς του εξάδελφου του Άκη Τσοχατζόπουλου, του... περισσότερα »

.Ενός λεπτού στην μνήμη των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου στον Λευκό Οίκο

Οι ΗΠΑ «εξακολουθούν να πονούν», δώδεκα χρόνια μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. «Προσευχόμαστε για όλους αυτούς που μας πήραν, σχεδόν 3.000 αθώες ψυχές», δήλωσε ο Ομπάμα σε τελετή που έγινε στην μνήμη των θυμάτων στο Πεντάγωνο, το οποίο είχε αποτελέσει στόχο του ενός εκ των τεσσάρων αεροσκαφών στα οποία είχε εκδηλωθεί αεροπειρατεία από μέλη της Αλ Κάιντα. 

«Οι καρδιές μας εξακολουθούν να πονούν για το μέλλον που τους έκλεψαν, από τους γονείς που θα γνώριζαν την ευτυχία να γίνουν παππούδες, από τους πατέρες και τις μητέ...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.