.Ελλάδα-Βόρεια Ιρλανδία 0-2

Ομάδα χωρίς...ταυτότητα η εθνική Ελλάδας ηττήθηκε με 2-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τη Βόρεια Ιρλανδία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2016. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 3Χ3 με τα τέρματα των Γουόρντ (9΄) και Λάφερτι (51΄), ενώ για τη «γαλανόλευκη» το όνειρο της πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης, μετά από 2 ήττες και μία ισοπαλία στο ξεκίνημα, μετατρέπεται σε...εφιάλτη. 

.Στο «κόκκινο» η κόντρα για τους «κουμπαράδες»

Πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει με αφορμή τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών με αφορμή την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. 

Σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. 

Για να μαζέψουν τους 180. Έτσι διάβασα». Αμέσως ξέσπασε σάλος, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη επιτέθηκε στον κ. Σκουρλέτη με βαριές εκφράσεις λέγοντας ότι «συνέχισε την αθλιό... περισσότερα »

.Πάγκαλος: Πείνα και δυσωδία με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, υποστηρίζοντας ότι όταν κερδίσει τις εκλογές το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα σταματήσει η ομαλή χρηματοδότηση της χώρας και μαζική απόσυρση κεφαλαίων από τις τράπεζες.

«Θα υπάρξει τόσο μεγάλη πείνα και δυσωδία που όλοι αυτοί που χοροπηδάνε σήμερα για το γελαστό παιδί τον Τσίπρα, όπως και οι δημόσιοι υπάλληλοι, θα βγουν στο δρόμο, θα δέρνουν και θα σκοτώνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας, στον «ΒΗΜΑ FM». 

«Τον κομουνιστή άμα τον βάλεις στην εξουσία είναι πολύ δύσκολο να τον βγάλεις», τόνισε και απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη για το θάνατο των τριών υπάλληλων στην Μarfin, γιατί, όπως είπε, οι οπαδοί του εμπόδισαν την πυροσβεστική να φτάσει στο κτίριο.

.Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε 700.000 άτομα σε 13 δήμους

Στο Ζάππειο παρουσιάζεται η πιλοτική εφαρμογή του θεσμού του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου. 

«Σήμερα εγκαινιάζουμε στην Ελλάδα ένα εργαλείο κοινωνικής πολιτικής για την προστασία των πιο αδύναμων για την καταπολέμηση της φτώχειας και για την επανένταξη όσων κινδυνεύουν να μείνουν στο περιθώριο» ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην εκδήλωση. 

Αυτό έγινε εφικτό, είπε ο κ. Σαμαράς, «με τα πλεονάσματα που βγάζει η χώρα και μπορεί να καλύπτει με τις δικές της δυνάμεις τις κοινωνικέ... περισσότερα »

.«Στηρίζουμε την πρόταση των ΑΝΕΛ για τα κόκκινα δάνεια»

Τη στήριξή του στην πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τα «κόκκινα δάνεια», εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη ωριαία συνάντηση που είχε σήμερα, στο γραφείο του στη Βουλή, με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο. 

Ο Αλ. Τσίπρας στη δήλωσή του τόνισε ότι η πρόταση των ΑΝΕΛ για τα «κόκκινα δάνεια», βρίσκεται «σε παράλληλο μήκος κύματος με τις δικές μας προγραμματικές επεξεργασίες, όπως τις παρουσιάσαμε στη ΔΕΘ, για την αναγκαία εξυγίανση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, αλλά και να υπάρξει μια αναπτυξιακή προοπτική, τόνωσης της ρευστότητας για να επαν...περισσότερα »

.Προβάδισμα 6,5% στο ΣΥΡΙΖΑ δίνει η GPO

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 6,5% έναντι της Νέας Δημοκρατίας, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία GPO, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA». Ειδικότερα, στο ερώτημα «αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή τι θα ψηφίζατε;», το 26,7% των ερωτηθέντων απαντάει ΣΥΡΙΖΑ και το 20,2% ΝΔ. 

Στην τρίτη θέση βρίσκεται «Το Ποτάμι» με 6%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ με (από) 5,7%, το ΠΑΣΟΚ με 4% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3%. Το ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 2,1% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,6%. «Άλλο Κόμμα» επέλεξε το 4,7% των ερωτηθέντων και Λευκό/ Άκυρο το... περισσότερα »

.Γιατί επανέρχεται ο Μέγας Αλέξανδρος στο προσκήνιο της Αμφίπολης

Τον Μέγα Αλέξανδρο επαναφέρουν στο προσκήνιο πάλι τα σενάρια του τάφου στην Αμφίπολη. Η αποκάλυψη του ψηφιδωτού έφερε θεωρίες και σενάρια στην επιφάνεια, καθώς δεν έχει εμφανιστεί πλήρως, γεγονός που εξάπτει τη φαντασία. 
Τα νέα σενάρια θέλουν τον Μέγα Αλέξανδρο είτε να είναι ο ένοικος της Αμφίπολης, είτε να συνοδεύει τον Φίλιππο το Β' στον τάφο. 

Μάλιστα ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ο Απελλής ξακουστός ζωγράφος της αρχαιότητας που ήκμασε κατά την περίοδο της 112ης Ολυμπιάδος δηλαδή μεταξύ του 332 και του 329 και ανήκε στο στενό βασιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να σχεδίασε το ψηφι...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.