.ΕΞΙΣΟΥ ΒΛΑΒΕΡΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ;

Η διάδοσή του σε όλον τον κόσμο είναι πρωτοφανής. Ο λόγος για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που έχει εξαπλωθεί με μεγάλη ταχύτητα. Μόνο στην Ευρώπη...
το έχουν προμηθευτεί περισσότεροι από 7 εκατομμύρια καπνιστές, στην προσπάθειά τους να κόψουν την κακή τους συνήθεια.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια εναλλακτική μορφή καπνίσματος, χωρίς την πίσσα και τις άλλες τοξικές ουσίες που περιέχονται στα παραδοσιακά τσιγάρα.

«Πριν από την εφεύρεση αυτή και πριν κυκλοφορήσει στην αγορά είχα προσπαθήσει τουλάχιστον 4-5 φορές να σταματήσω το κάπνισμα. Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο τα κατάφερα. Μέσα σε λίγες ημέρες το έκοψα», δηλώνει ο Βρετανός πρώην καπνιστής από την Βρετανία, Ουμέρ Σαίχ.

Από τη στιγμή που το ηλεκτρονικό τσιγάρο βγήκε στις αγορές, προσπάθησε να βάλει τέλος στις βλαβερές επιπτώσεις που προκαλεί το κανονικό τσιγάρο στον ανθρώπινο οργανισμό.

.Τις μυστηριώδεις κυρίες της Βαρβακείου ψάχνει το ΣΔΟΕ

Εντολή στο ΣΔΟΕ να πραγματοποιήσει έρευνα, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο με τις γυναίκες που εμφανίστηκαν στη Βαρβάκειο τη Μεγάλη Τετάρτη και ξόδεψαν περίπου 50.000 ευρώ για να πληρώσουν τα κρέατα πολιτών που δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα, έδωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς.

Η υπόθεση φαίνεται πως είχε τραβήξει την προσοχή του υφυπουργού ήδη από τα Χριστούγεννα, οπότε και έγινε η πρώτη εμφάνιση των γυναικών στη Βαρβάκειο. Ωστόσο, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε τότε απέβη άκαρπη, με αποτέλεσμα οι ελεγκτές να οδηγηθούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο.

Η επανεμφάνισή τους όμως προ δύο ημερών επανέφερε το θέμα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως πίσω από την κίνηση βρίσκεται συγκεκριμένος επιχειρηματίας. Ο ίδιος ωστόσο φέρεται να διαψεύδει κάθε σχέση του με το περιστατικό, ενισχύοντας και πάλι την άποψη πως πρόκειται για διαφημιστική κίνηση.

.Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό

Η αστοχία που κυριάρχησε στο αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού δεν του επέτρεψε να «εξαργυρώσει» την αμυντική προσήλωσή του και μοιραία ήρθε η συντριβή με 77-51 από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και το 0-2 στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με τη ρωσική «αρκούδα» να απέχει μία νίκη από την πρόκριση της στο φάιναλ φορ του Μιλάνου. 
Οι «πράσινοι» καλούνται πλέον στους δύο αγώνες (αν χρειαστούν) στο ΟΑΚΑ (21 & 23/4) να ισοφαρίσουν τη σειρά και εν συνεχεία να επιστρέψουν στη Μόσχα σε πέμπτο αγώνα, για να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 39-25, 50-39, 77-51

.Ευρεία σύσκεψη για το ποδόσφαιρο

Τα πρόσφατα επεισόδια της Τούμπας, ως αποκορύφωμα μιας σειράς ανησυχητικών φαινομένων στα ελληνικά γήπεδα, φαίνεται ότι ήταν το σήμα συναγερμού στην κυβέρνηση, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη, ίσως και με την συμμετοχή του Αντώνη Σαμαρά, για να συζητηθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. 

Στην κυβέρνηση ανησυχούν ότι τα γήπεδα είναι πηγή βίας και φανατισμού, το προϊόν του ποδοσφαίρου απαξιώνεται συνεχώς (δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία 4 χρόνια οι εξέδρες αδειάζουν με δραματική ταχύτητα και έχουμε πτώση των εισιτηρίων στο 40 %), ενώ η χώρα μας είναι στις πρώτες θέσεις με τα πιο διεφθαρμένα πρωταθλήματα.

.Σημαντικό βήμα για την Ουκρανία

Σημαντικό πρώτο βήμα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης χαρακτήρισε τη συμφωνία της τετραμερούς συνόδου (ΗΠΑ, Ρωσία, ΕΕ, Ουκρανία) στη Γενεύη για την Ουκρανία, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπ. Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Τα σημεία που συμφωνήθηκαν στη Γενεύη είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης και τη διαμόρφωση των προϋποθέσεων υπέρβασης της κρίσης στην Ουκρανία» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος εκ μέρους της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Τώρα, σημασία έχει η συνεπής εφαρμογή όσων συμφωνήθηκαν, προκειμένου να αποκατασταθεί, σε όλα τα επίπεδα, κλίμα εμπιστοσύνης και αίσθημα ασφάλειας» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών.

.Αμέτρητες αιτήσεις για το μέρισμα

Περισσότερες από 12.000 αιτήσεις έχουν γίνει δεκτές για το κοινωνικό μέρισμα. Ωστόσο στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων έχουν υποβάλει σχετικές αιτήσεις περισσότεροι από 30.000 .

Σημειώνεται ότι για αιτήσεις που θα υποβληθούν έως και τις 30 Απριλίου, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί έως και τις 10 Μαΐου. 

Για αιτήσεις που θα υποβληθούν από την 1η Μαΐου έως και τις 31 Μαΐου, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί έως και τις 10 Ιουνίου, ενώ για αιτήσεις που θα υποβληθούν από την 1η Ιουνίου έως και τις 30 Ιουνίου η καταβολή θα πραγματοποιηθεί έως και τις 10 Ιουλίου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.