.ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ...Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων

ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων
και για να τιμήσουμε τη μεγάλη προσφορά των ατόμων της τρίτης
ηλικίας στην κοινωνία μας, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013, ο Δήμος Ζωγράφου και τα
ΚΑΠΗ του Δήμου διοργανώνουν ανοικτή καλλιτεχνική εκδήλωση
που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Τερζάκη.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει, εορταστικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τις ομάδες χορού & χορωδίας των ΚΑΠΗ και θα ολοκληρωθεί με ένα μουσικό ταξίδι
στα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ με τους :
ΕΥΑ ΚΑΜΙΝΑΡΗ (τραγούδι)
ΠΕΤΡΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (πιάνο-τραγούδι)
ΝΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟ (τρομπέτα).
Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 6.30 το απόγευμα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ

.«Τρεις μόνο ημέρες κράτησαν οι εκκλήσεις του κ. Τσίπρα»

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, τρεις μέρες μετά τις ανακοινώσεις των κομμάτων περί συγκρότησης μετώπου για τη συγκρότηση αντιφασιστικού μετώπου.

Στο επίκεντρο της διαμάχης βρίσκονται οι διαφορετικές επιλογές των δύο κομμάτων σχετικά με τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν σε αυτή την περίοδο.

Το ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι προέχει η συγκρότηση του αντιφασιστικού μετώπου και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιλέγει, ως προτεραιότητά του, το «αντιμνημονιακό μέτωπο».

Αφορμή για την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, έδωσαν σχετικές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Δημήτρη Παπαδημούλη και του Γραμματέα της ΚΟ Νίκου Βούτση.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρονται τα εξής:

«Τρεις μόνο ημέρες κράτησαν οι εκκλήσεις του κ. Τσίπρα, για την ενιαία στάση του συνταγματικού τόξου απέναντι στον νεοναζισμό. Την τέταρτη ημέρα - σήμερα - ο κ. Παπαδημούλης και ο κ. Βούτσης φρόντισαν να βγάλουν τις μάσκες του "μετώπου ενότητας" του λαού και να μας δείξουν και πάλι τα πρόσωπα του μικροκομματισμού και της υποκρισίας. 

Θυσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την προοπτική διάλυσης του νεοναζιστικού μορφώματος στο βωμό της συντήρησης ενός παρωχημένου και πια επικίνδυνου "αντιμνημονιακού μπλοκ", το οποίο τελικά ως τώρα χρησιμοποίησε η Χρυσή Αυγή για το "ξέπλυμα" της. Θα κριθεί γι' αυτό από τους Έλληνες δημοκράτες. 

Ελπίζουμε, προσδοκούμε, καλούμε τις άλλες πολιτικές δυνάμεις και τις αριστεράς, αλλά και την ΝΔ, να μην ακολουθήσουν τη λογική της όξυνσης και του διχασμού. Να προχωρήσουμε όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις έμπρακτα στη συγκρότηση του ενιαίου μετώπου απέναντι στη λογική της Χρυσής Αυγής».

.Επίθεση στο Πρώτο Θέμα Άγνωστοι πέταξαν μπογιές και πέτρες

Πέτρες, μπογιές και έντυπο υλικό πέταξαν οι 20 κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν στα γραφεία του Πρώτου Θέματος στο Μαρούσι λίγο μετά τις 20.00. 

Οι κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από την αστυνομία. Σχεδόν σε όλο το ισόγειο του τριώροφου κτιρίου είναι σπασμένα τα τζάμια, όπως και η κεντρική είσοδος. 

Οι άγνωστοι προκάλεσαν και ζημιές σε δύο πολυτελή αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κτίριο. Η είσοδος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία με κορδέλα και οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη. 

«To Πρώτο Θέμα δεν ξεχνά τον φασισμό. Τον τρέφει και τρέφεται από αυτόν» αναγράφεται στο έντυπο υλικό που πέταξαν οι κουκουλοφόροι. 

.Έκτακτη σύσκεψη στον Άρειο Πάγο υπό το φόβο ενεργειών κατάλυσης του πολιτεύματος

Έκτακτη σύσκεψη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, μετά από ανάρτηση στο Διαδίκτυο, με την οποία προτρέπονται οι πολίτες να συμπαραταχθούν με το στρατό και να ρίξουν την κυβέρνηση. 

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη και με τη συμμετοχή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτας Φάκου και του εισαγγελέα Εφετών Ι. Σακελλάκου. 

Η εν λόγω ανάρτηση, που φιλοξενείται σε μπλογκ που εμφανίζεται να εκπροσωπεί την Κοινότητα Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων έχει τον τίτλο «Διακήρυξη Κ.Ε.Ε....περισσότερα »

.Η ελληνική κοινωνία βιώνει την απόλυτη παρακμή

Στην ιδανική Πολιτεία του Πλάτωνα κυριαρχούσαν οι αρετές της Σοφίας, της Ανδρείας, της Σωφροσύνης και της Δικαιοσύνης, ενώ η ίδια η Πολιτεία εξασφάλιζε στους πολίτες της τον άριστον βίον. Αυτά όμως θα συνέβαιναν ίσως σε έναν άλλο κόσμο τόσο μακρινό που θα μπορούσε να αγγίξει τη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. 

Τι κι αν βρισκόμαστε στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, εν έτη 2013, οι αρετές, αναπόσπαστο κομμάτι μιας ευνομούμενης πολιτείας, παζαρεύονται και δίνουν τη θέση τους στο μίσος, την αδικία, την χειροδικία. Άλλωστε σε μία πολιτεία όπου απουσιάζει η σοφία και η δικαιοσύνη, ε... περισσότερα »

.Ομαδική παραίτηση των βουλευτών της εξετάζει η Χρυσή Αυγή

Ντόμινο πολιτικών εξελίξεων προκαλεί η άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, η οποία ενέτεινε τις αντιδράσεις κυβέρνησης και κομμάτων σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται στο «στρατόπεδο» της Χρυσής Αυγής είναι το ενδεχόμενο παραίτησης του συνόλου των βουλευτών του κόμματος, καθώς και των αναπληρωτών σε 15 εκλογικές περιφέρειες, κίνηση που θα προκαλέσει επαναληπτικές εκλογές σε μεγάλες περιφέρειες της χώρας.

.Από το 2015 η καθολική εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος

Η κυβέρνηση θα κινηθεί μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει προσδιοριστεί για την έκδοση της ΚΥΑ με την οποία θα ορίζονται οι προϋποθέσεις για την πιλοτική εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. 

Ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου, απαντώντας σε σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή, υπενθύμισε ότι το χρονικό όριο για την έκδοση της ΚΥΑ είναι ο Νοέμβριος του 2013. 

«Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία πιλοτική εφαρμογή η οποία θα μας δώσει τέτοια στοιχεία αξιολόγησης που να εφαρμοστεί καθολικά το 2015 με έναν ολοκληρωμένο τρόπο», δήλωσε ο υφυπουργός σημειώνοντας ότι υπάρχει δημοσιονομικό πρόβλημα για την καθολική εφαρμογή του προγράμματος του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος από το 2014. 

Ωστόσο ο κ. Κεγκέρογλου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, εάν αναληφθεί πρωτοβουλία από τα κόμματα και αν υπάρξει θεσμική παρέμβαση σε άλλο επίπεδο, να καλυφθούν νωρίτερα περισσότερες περιοχές με την ευκαιρία της δημιουργίας πλεονάσματος.

Επίκαιρες ερωτήσεις για το θέμα είχαν απευθύνει στην κυβέρνηση οι βουλευτές Γαβριήλ Αβραμίδης (Ανεξάρτητοι Έλληνες) και Γιώργος Κυρίτσης (ΔΗΜΑΡ).

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γ. Αβραμίδης ζήτησε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα να επεκταθεί και να μην περιοριστεί σε πιλοτική εφαρμογή, καθώς η βίαιη προσαρμογή είχε μεγάλο κοινωνικό κόστος, με πολλούς ανέργους, οικογένειες και ηλικιωμένους να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γ. Κυρίτσης επανέφερε το αίτημα να επισπευσθεί η γενίκευση εφαρμογής του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και υπογράμμισε ότι «το πρόγραμμα αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να αναδιοργανώσουμε το σύστημα κοινωνικής προστασίας στη χώρα μας προς όφελος των κοινωνικά ασθενέστερων. 

Αυτό προϋποθέτει ότι θα υπάρξει προσεκτικός ο συντονισμός στην υλοποίησή του […] γνώση των εμπλεκόμενων φορέων, ευέλικτες οι διοικητικές δομές και συνεχής η παρακολούθηση».

.Φ. Κουβέλης: Πρόσκληση για συνεργασία των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού

Στις  δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού απηύθυνε κάλεσμα για συνεργασία, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης από το Ηράκλειο, αποκλείοντας, συνεργασία με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ, για δε τα περί συνεργασίας του με τον Ανδρέα Λοβέρδο, τόνισε ότι αυτό που έχει σημασία δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά ο κοινός στόχος, που είναι η σωτηρία της πατρίδας.

 Αναφερόμενος στην επιλογή της ΔΗΜΑΡ να στηρίξει την κυβέρνηση και στη συνέχεια να αποχωρήσει, είπε ότι «δεν αποχωρήσαμε μόνο για τα γνωστά γεγονότα της ΕΡΤ
 - λέγοντας σχετικώς πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι - αλλά σημειώθηκαν συμπεριφορές από την πλευρά της ΝΔ, που ήθελαν την κυβέρνηση να είναι μονοκομματικής αντίληψης και συμπεριφοράς . 
«Αποχωρήσαμε από την κυβέρνηση, αλλά όχι από την προσπάθεια για τη χώρα μας» πρόσθεσε.

 Παράλληλα, ο κ. Κουβέλης αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή επανέλαβε ότι θα πρέπει να ορθωθεί ένα τείχος κι ένα μέτωπο όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων κατά του φασισμού και επεσήμανε ότι η Δημοκρατία μας έχει αντοχές και δυνάμεις . 

Η χώρα βρίσκεται μπροστά στο ναζιστικό, εγκληματικό φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, ανέφερε και πρόσθεσε ότι το φίδι έχει δυστυχώς εκκολαφθεί και εξαπλώνεται στην ελληνική κοινωνία, εκμεταλλευόμενο και συνθήκες στην κοινωνία. 

.Στον «αέρα» και η Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία

Με την ονομασία «Πρώτο Πρόγραμμα» η Ελληνική Δημόσια Ραδιοφωνία άρχισε να εκπέμπει, από σήμερα το πρωί, από τη συχνότητα 95,6. Με δημοσιογράφους και παραγωγούς κυρίως από τις παλιές συχνότητες της ΕΡΤ και ΕΡΑ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπομπές λόγου, μουσικές εκπομπές, ανά μία ώρα μεταδίδονται δελτία ειδήσεων, ενώ θα μεταδίδονται και αθλητικές εκπομπές, ώστε να καλύπτονται και οι υποχρεώσεις των μεταδόσεων.
Η συχνότητα είναι προσιτή σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δυτική Ελλάδα και Μαγνησία, ενώ γίνονται προσπάθειες να ανοίξουν και άλλες συχνότητες.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Παρασκευή, πρόκειται να εξεταστεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) η προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ για το «μαύρο» στην ΕΡΤ.

.Στη Βουλή τα πρώτα ονόματα ψυχιάτρων - νευρολόγων που υπέγραψαν πιστοποιητικά για άδειες οπλοφορίας

Τα ονοματεπώνυμα ψυχιάτρων και νευρολόγων δημόσιων νοσοκομείων της χώρας που έχουν υπογράψει πιστοποιητικά για την έκδοση αδειών οπλοφορίας, έχει ξεκινήσει να διαβιβάζει στη Βουλή το υπουργείο Υγείας. Τα πρώτα ονόματα διαβιβάστηκαν στις 21 Αυγούστου 2013 και αφορούν τα πιστοποιητικά που έχουν δοθεί από δημόσια νοσοκομεία της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας της χώρας και όπως δεσμεύεται το υπουργείο Υγείας, μόλις συγκεντρωθούν τα στοιχεία και από τα υπόλοιπα νοσοκομεία της χώρας και αυτά τα διαβιβαστούν στη Βουλή.
Τα ονόματα είχαν ζητήσει 26 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με ερώτηση προς το υπουργείο Υγείας από τον περασμένο Ιούνιο.

 Η ερώτηση είχε κατατεθεί μετά από το περιστατικό κατά του δημάρχου Αθηναίων από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή και μετά την εκπυροσοκρότηση του όπλου του βουλευτή επίσης της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου στον χώρο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στα έγγραφα που διαβιβάστηκαν αναφέρονται τα ονοματεπώνυμα των γιατρών, το νοσοκομείο και ο αριθμός πιστοποιητικών που ο κάθε ένας υπέγραψε. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία ΕΔΕ κατά γιατρού για το συγκεκριμένο θέμα. 

Από την ανάγνωση των εγγράφων προκύπτει ωστόσο ότι υπάρχουν γιατροί που έχουν υπογράψει δεκάδες τέτοια πιστοποιητικά σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους τους που ήταν εξαιρετικά φειδωλοί στην υπογραφή των πιστοποιητικών για την άδεια οπλοφορίας

.Ντάνιελ Κον Μπεντίτ: Διορθώστε τα λάθη σας προς την Ελλάδα

Κραυγή αγανάκτησης και κάλεσμα προς την Ευρώπη ν' αναλάβει τις ευθύνες της και να διορθώσει τα λάθη της προς την Ελλάδα, ήταν μέσα από το ραδιόφωνο Europe1, η πρωινή παρέμβαση του Ντάνιελ Κον Μπεντίτ, από την Αθήνα, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες.
«H Eλλάδα υποφέρει, η ελληνική κοινωνία υποφέρει. 
Οι άνεργοι έχουν φθάσει το 28% και οι φτωχοί τα 3,4 εκατομμύρια σε σύνολο 11 εκατομμύρια κατοίκων. Οι τραγικές συνέπειες της πολιτικής λιτότητας γίνονται καθημερινά όλο και πιο αισθητές, στην υγεία, στη στέγαση την παιδεία. 

Πίσω από τα νούμερα είναι οι άνθρωποι, οι άρρωστοι που δεν δέχονται περίθαλψη, οι όλο και περισσότεροι άστεγοι, οι εκπαιδευτικοί που δεν πληρώνονται πλέον, οι οικογένειες χωρίς οικονομικούς πόρους, τα παιδιά που δεν τρώνε παρά μια φορά την ημέρα» υπογράμμισε ο Γαλλο-γερμανός πολιτικός.

Επανέλαβε ότι «τα μέτρα που προτείνει η Ευρώπη αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά, άδικα και αθέμιτα», «η Ελλάδα έχει μεν τις ευθύνες της για το σύστημα διαφθοράς, για το παρασιτικό κομματικό σύστημα», «τώρα όμως θα πρέπει να αλλάξουμε προσανατολισμό».

Σύμφωνα με τον Κον Μπεντίτ ήλθε η ώρα να κάνει η Ευρώπη «κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ έως τα τώρα: θα πρέπει για μια περίοδο, δύο χρόνων για παράδειγμα, ν' αναλάβει την ευθύνη για μια ελάχιστη κοινωνική προστασία. 

Να πληρώνει δηλαδή τα νοσοκομεία, να πληρώνει την παιδεία, ώστε να υπάρχει ένα ελάχιστο επίπεδο ασφάλειας στην Ελλάδα. Διαφορετικά έχουμε τη Χρυσή Αυγή, που έφτασε στο 14-15% στις δημοσκοπήσεις».

«Η Χρυσή Αυγή σκοτώνει, η Χρυσή Αυγή δολοφονεί» φώναξε από τα ερτζιανά ο Κον Μπεντίτ, υπογραμμίζοντας ότι η ΧΑ είναι ένα κόμμα «ρατσιστικό και αντισημιτικό» που δίπλα του το ακροδεξιό γαλλικό Εθνικό Μέτωπο μοιάζει σαν «ένα κόμμα κεντρώο ή φιλελεύθερο».

«Η ιστορία μας το έχει δείξει» πρόσθεσε «ότι όταν μια χώρα υποφέρει, όταν δεν πηγαίνει καλά και οδηγείται στην κατάρρευση, τότε η χώρα μπορεί να κατρακυλήσει και να στραφεί προς την φρίκη. Θυμηθείτε τη Συμφωνία των Βερσαλιών (1919 Πρώτος Παγκόσμιος) , θυμηθείτε τη Γερμανία».

Και κατέληξε: «Παράλληλα για τις μεταρρυθμίσεις, η Ευρώπη έχει την ευθύνη να προστατεύσει κατά τι τους Ελληνες, διαφορετικά η προοπτική του φασισμού είναι μια πραγματική προοπτική για την Ελλάδα».

.Ευ. Βενιζέλος: Δεν είναι απειλή, αλλά ευκαιρία η παραίτηση βουλευτών της ΧΑ

Μία ομαδική παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα αποτελέσει "ένα είδος πολιτικής αυτοκτονίας γι΄αυτούς. Δεν συνιστά απειλή, αλλά μία μεγάλη ευκαιρία για το ονομαζόμενο συνταγματικό τόξο να οργανώσει μία συντονισμένη αντίδραση κατά της Χρυσής Αυγής" τονίζει σε συνέντευξή του σε στελέχη του πρακτορείου Ρόιτερς, στη Νέα Υόρκη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η κυβέρνηση λαμβάνει όλα τα δυνατά νομικά μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, στα οποία περιλαμβάνεται η αστυνομική και δικαστική έρευνα και για άλλες πιθανές εγκληματικές δραστηριότητες, όπως η παράνομη συγκέντρωση πόρων και οι σχέσεις με τον υπόκοσμο, πρόσθεσε.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ταχεία πτώση του ποσοστού της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που ένωσε τα πολιτικά κόμματα του συνταγματικού τόξου εναντίον της, επισήμανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπογράμμισε: "Εάν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραιτηθούν ομαδικά, εκλογές θα διεξαχθούν σε μόνο 15 εκλογικές περιφέρειες δίνοντας την ευκαιρία στα πολιτικά κόμματα να παρουσιάσουν ένα ενωμένο μέτωπο". 

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται τρίτο πακέτο διάσωσης και είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες της δίχως να επιβαρύνει περαιτέρω όσους τη στηρίζουν σήμερα, μέσω της βελτίωσης των όρων δανεισμού της και επιστρέφοντας, πιθανώς τον επόμενο χρόνο, στην ομολογιακή αγορά

.Έρχονται οι «εύκαμπτες» οθόνες σε «έξυπνα» τηλέφωνα

Η κορεατική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Samsung σκοπεύει να κυκλοφορήσει σύντομα «εύκαμπτες» οθόνες σε «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, όπως έγινε γνωστό, στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσίαση του μοντέλου της εταιρείας, Galaxy Note 3, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ.

Οι νέες «έξυπνες» συσκευές θα διαθέτουν πλαστικά πάνελ με ενσωματωμένες διόδους εκπομπής φωτός (OLED). Τον Ιανουάριο, η Samsung παρουσίασε ένα πρωτότυπο μοντέλο με καμπυλωτές αναδιπλούμενες οθόνες. 

Πάρα ταύτα, ειδικοί στον χώρο της έρευνας για ηλεκτρονικές συσκευές, τονίζουν ότι υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες σχετικά με το κατά πόσο μπορεί η συγκεκριμένη τεχνολογία να βγει στην αγορά σε χαμηλό κόστος και ταυτόχρονα να είναι αξιόπιστη.

Ο αναλυτής της CCS, Μπεν Γουντ, μιλώντας στο δίκτυο BBC, υπογράμμισε: «Μια καμπυλωτή εύκαμπτη οθόνη δεν πρόκειται να φέρει επανάσταση στο χώρο των έξυπνων συσκευών ούτε πρόκειται να αλλάξει δραστικά την καθημερινή εμπειρία του χρήστη. Ωστόσο, θα επιτρέψει στη Samsung να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες κατασκευάστριες εταιρείες έξυπνων συσκευών».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.