.“Απάντηση” Βλαδίμηρου Πούτιν στον σύντροφο Μανώλη Γλέζο!

Διά χειρός ενός απλού Έλληνα Πολίτη. Σύντροφε και Συναγωνιστή Μανώλη, Εκτίμησα δεόντως την επιστολή σου, και τα αισθήματά σου, με τα οποία προσπαθείς να σώσεις το Λαό σου, από τη γάγγραινα που λέγεται Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Όμως.

Έχεις ποτέ δεί άνθρωπο ή κράτος να ευεργετεί τον εχθρό του;;; Μόνο ο Ιησούς Χριστός έπραξε αυτό, για τους σταυρωτές Του!!! Σήμερα οι σταυρωτές του Ιησού, Σιωνιστές Ιουδαίοι, με τη βοήθεια Ιησού Χριστού, έγιναν επικίνδυνη υπερδύναμη!!!Εάν υπάρχει τέτοιο κράτος-κυβέρνηση να βοηθά τον εχθρό του, τότε αυτό διαπράττει εσχάτη προδοσία κατά του Λαού του!!!...περισσότερα »

.Λευκή φιλική ισοπαλία Ολυμπιακού-Βαλβέρδε

Περισσότεροι από 15.000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν απόψε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με... τριπλή αποστολή. Να παρακολουθήσουν το φιλικό του Ολυμπιακού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, να χειροκροτήσουν τον Βάσκο προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε και να συμμετάσχουν σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση, καθώς όλα τα έσοδα διατέθηκαν στη UNICEF.

Μόνο η πρώτη αποστολή δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη, αφού το 0-0 σε μία φιλική αναμέτρηση είναι ένα... δυσάρεστο αποτέλεσμα. Ομως, ενίσχυσαν το έργο της UNICEF και αποθέωσαν τον Βαλβέρδε λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, όταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τον βράβευσε για την προσφορά του στον σύλλογο. 

Τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα πανηγύρισε στον Πειραιά ο "Τσινγκούρι", αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πιστώνεται με τη βελτίωση του ευρωπαϊκού προφίλ του Ολυμπιακού.

Στις θέσεις των επισήμων, βρέθηκε και ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι, που παρακολούθηκε αυτό το σπουδαίο ματς.

.Ευ. Βενιζέλος: Ανησυχία για την προέλαση των τζιχαντιστών

 Έκτακτο συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών συγκαλείται ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στις Βρυξέλλες προκειμένου να εξεταστούν οι ραγδαίες εξελίξεις στο Ιράκ, στη Λιβύη και την Ουκρανία. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στο μεταξύ, ο κ. Βενιζέλος με δήλωσή του, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν στο Ιράκ, όπου παρατηρείται η ραγδαία προέλαση των τζιχαντιστών.

«Εκφράζουμε και πάλι τον αποτροπιασμό μας για την τρομοκρατική δράση της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» εναντίων των Χριστιανών, των Κούρδων, των Σιιτών και των άλλων θρησκευτικών και εθνικών ομάδων του Ιράκ» σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών, 

και πρόσθεσε πως «η κλιμακούμενη αυτή βίαιη και ακραία δράση που στοχεύει στην υπονόμευση της σταθερότητας, της εδαφικής ακεραιότητας και της ειρηνικής συνύπαρξης όλων των κοινοτήτων στο Ιράκ είναι προφανώς αδιέξοδη και προκαλεί μια νέα τραγωδία».

.Επιστροφή πινακίδων από σήμερα

Τις πινακίδες, άδειες οδήγησης και άδειες κυκλοφορίας οχημάτων που είχαν αφαιρεθεί λόγω παραβάσεων του ΚΟΚ επιστρέφει από σήμερα, Τετάρτη, η τροχαία, μετά από απόφαση του υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η απόφαση ελήφθη για να διευκολύνει τις μετακινήσεις των πολιτών ενόψει της εορταστικής περιόδου του Δεκαπενταύγουστου.

Η επιστροφή των πινακίδων καθώς και των αδειών, οδήγησης και κυκλοφορίας αφορά αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα, υπό την προϋπόθεση ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει προηγουμένως να έχουν καταβάλει το προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο. 

Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις, καθώς δεν θα επιστρέφονται οι πινακίδες σε περιπτώσεις που έχουν αφαιρεθεί για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, για υπερβολική ταχύτητα, για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, για κυκλοφορία ανασφάλιστου οχήματος και για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.