Τσίπρας στην ΕΡΤ: «Οι εναλλακτικές ήταν συμφωνία ή άτακτη χρεοκοπία - Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου να κρατήσω τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΚΟ ενωμένους» - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα Online

Τσίπρας στην ΕΡΤ: «Οι εναλλακτικές ήταν συμφωνία ή άτακτη χρεοκοπία - Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου να κρατήσω τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΚΟ ενωμένους» - Πολιτικές ειδήσεις 

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ )

.Αυτό είναι ολόκληρο το νομοσχέδιο με τα άμεσα μέτρα

Στη Βουλή κατατίθεται ολόκληρο το νομοσχέδιο με τα άμεσα μέτρα, αλλά και η ανακοίνωση της Συνόδου Κορυφής προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το δάνειο γέφυρα, αλλά και να ξεκινήσει η συζήτηση για το νέο μνημόνιο άνω των 82 δισ. ευρώ. Το νομοσχέδιο φέρνει αυξήσεις σε φόρους και ανατροπές στις συντάξεις. 

Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση στο νομοσχέδιο περιέχονται επίσης δυο διακριτά κεφάλαια, το Κεφάλαιο Β για τη λήψη φορολογικών μέτρων και το Κεφάλαιο Γ για τη ρύθμιση θεμάτων της νομοθεσίας της Κοινωνικής Ασφάλισης. Ειδικότερα στο Κεφάλαιο Β, ρυθμίζονται οι αρμοδιότ... περισσότερα »

.Το μεγάλο αγκάθι για το δάνειο-γέφυρα και η είσοδος των IOUs από την πίσω πόρτα

Συνεδριάζουν εκ νέου και οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ και στο επίκεντρο των συνομιλιών τους βρίσκεται η γέφυρα χρηματοδότησης που χρειάζεται η Ελλάδα. «Είναι πρόβλημα να βρεθούν αυτά τα χρήματα, ψάχνουμε να βρούμε λύσεις», είπε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ. 

«Περιμένουμε τις συμβουλές των κλιμακίων των ειδικών, θα λύνονταν πιο εύκολα τα προβλήματα τον Φεβρουάριο, ήταν καταστροφικό το δημοψήφισμα, είμαστε όλες δημοκρατικές χώρες, ήταν αναπόφευκτο να γίνει αυτό αφού έγινε το δημοψήφισμα και χρειάζεται τώρα μεγαλύτερο bail out λόγω του κλεισίματος των τραπεζών», τόνισε ο υπουργός της Ιρλαν... περισσότερα »

.Εκτός Δρίτσας και Βαλαβάνη, Βούτσης στη θέση Ζωής, Σκουρλέτης στο Εσωτερικών -Ολα τα σενάρια

Απίστευτες καραμπόλες θα συμβούν στην κυβέρνηση μετά τον σαρωτικό ανασχηματισμό που έχει προαναγγείλει μέσω κύκλων του ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ο *Πάνος Σκουρλέτης* έχει διαμηνύσει στο Μέγαρο Μαξίμου την πρόθεση του να μην παραμείνει στο υπουργείο Εργασίας ανεξαρτήτως ανασχηματισμού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικούς κύκλους, εκτός κυβέρνησης θα μείνει ο *Θοδωρής Δρίτσας* καθώς διαφωνεί με το μνημόνιο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την *Νάντια Βαλαβάνη* να αποχωρεί οριστικά από το υπουργείο Οικονομικών και να παραδίδει και την έδρα της μόλις ψηφιστε... περισσότερα »

.Γεννηματά: Επικίνδυνη η θεωρία περί πραξικοπήματος - Ο Τσίπρας να αναλάβει τις ευθύνες του

Να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της Βουλής και να αποστεί από την «επικίνδυνη» θεωρία περί πραξικοπήματος κάλεσε τον Πρωθυπουργό η Φώφη Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά την συνεδρίαση της ΚΟ του κινήματος, επεσήμανε με έμφαση πως «ο συμβιβασμός, η συμφωνία και οι εφαρμοστικοί νόμοι που έρχονται, φέρουν την υπογραφή του κυρίου Τσίπρα». Υπογράμμισε πως «αυτή η υπογραφή θα έπρεπε να δεσμεύει τον ίδιο, το κόμμα του, την Κοινοβουλευτική του Ομάδα και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» και πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι επειδή αυτό δεν συμβαίνει, καταφεύγουν στη θεωρία περί δήθεν «Πραξικοπήματος»».
Η Φώφη Γεννηματά προειδοποίησε πως «η θεωρία αυτή είναι επικίνδυνη, ακυρώνει και εκθέτει τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και προσβάλει τους φίλους και συμμάχους της χώρας, τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, που έδωσαν μάχη για να μείνει η Ελλάδα στο Ευρώ». Κάλεσε τέλος τον Αλέξη Τσίπρα «να πάρει αποφάσεις και να δράσει με παρρησία και ευθύνη για την Κυβέρνησή του, τους Βουλευτές του, την εύρυθμη λειτουργία της Βουλής και το κόμμα του».

Δημοσκόπηση KΑΠΑ Research: 7 στους 10 να ψηφιστεί η συμφωνία από τη Βουλή - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα Online

Δημοσκόπηση KΑΠΑ Research: 7 στους 10 να ψηφιστεί η συμφωνία από τη Βουλή - Πολιτικές ειδήσεις 

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ )

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους εταίρους στη Βουλή - οικονομικές ειδήσεις της ημέρας - Το Βήμα Online

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους εταίρους στη Βουλή - οικονομικές ειδήσεις της ημέρας 

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ)

Η χώρα στον γκρεμό, ο ΣΥΡΙΖΑ «ψάχνεται» - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα Online

Η χώρα στον γκρεμό, ο ΣΥΡΙΖΑ «ψάχνεται» - Πολιτικές ειδήσεις 

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ)

Aίνιγμα το μέλλον της Κωνσταντοπούλου: Δεν θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση για το πολυνομοσχέδιο

Aίνιγμα το μέλλον της Κωνσταντοπούλου: Δεν θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση για το πολυνομοσχέδιο

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ )

Προαπαιτούμενα: Τι αλλάζει για ελεύθερους επαγγελματίες, ΦΠΑ, συντάξεις, φόρους (λίστα)

Προαπαιτούμενα: Τι αλλάζει για ελεύθερους επαγγελματίες, ΦΠΑ, συντάξεις, φόρους (λίστα)

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ)

Στη γερμανική Βουλή την Παρασκευή η συμφωνία

Στη γερμανική Βουλή την Παρασκευή η συμφωνία: Στη γερμανική Βουλή την Παρασκευή η συμφωνία

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ)

Στη γερμανική Βουλή την Παρασκευή η συμφωνία

Στη γερμανική Βουλή την Παρασκευή η συμφωνία: Στη γερμανική Βουλή την Παρασκευή η συμφωνία

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ)

Γιούνκερ: Η κυβέρνηση Τσίπρα δέχθηκε τα πάντα

Γιούνκερ: Η κυβέρνηση Τσίπρα δέχθηκε τα πάντα: Γιούνκερ: Η κυβέρνηση Τσίπρα δέχθηκε τα πάντα

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ )

Λαφαζάνης: «Ο Τσίπρας έστω και στο 'και πέντε' να πάρει πίσω τη συμφωνία»

Λαφαζάνης: «Ο Τσίπρας έστω και στο 'και πέντε' να πάρει πίσω τη συμφωνία»: Λαφαζάνης: «Ο Τσίπρας έστω και στο 'και πέντε' να πάρει πίσω τη συμφωνία».

  (Πατήστε επάνω )

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.