.Έμειναν στο «Χ» Παναθηναϊκός και Βέροια

Μετά την κάκιστη εικόνα και την βαριά ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Παναθηναϊκός έβγαλε και στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου τα προβλήματά του και έμεινε στο 1-1 με την Βέροια για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αμπεΐντ πέτυχε το γκολ των «πράσινων» στο 44ο λεπτό, με τον Mοχάμεντ στο 54’ να ισοφαρίζει, σε μια φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ…

Οι γηπεδούχοι, αν και για πρώτη φορά φέτος είχαν τον Μάρκους Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης από το ξεκίνημα του αγώνα, αναλώθηκαν σε ένα παράλληλο παιχνίδι, δείχνοντας μεγάλη αδυναμία στο να περάσουν κάθετα την μπάλα στον Σουηδό.

Η Βέροια το εκμεταλλεύτηκε, κράτησε το 1-1 μέχρι το φινάλε και μάλιστα έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει ακόμα και τη νίκη (δοκάρι 61΄). Με την ισοπαλία αυτή πάντως έμεινε αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές.

.Ισοδυναμία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Ισοδυναμία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση η οποία εμφανίζει τη Δημοκρατική Αριστερά εκτός Βουλής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης για λογαριασμό της εφημερίδας «Επενδυτής», η διαφορά στην πρόθεση ψήφου έχει περιοριστεί μόλις στο 0,1% υπέρ της ΝΔ.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 19,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19,3%. Στην εκτίμηση ψήφου τα δύο κόμματα συγκεντρώνουν 29,1% και 29% αντίστοιχα.

Τρίτο κόμμα στην πρόθεση ψήφου εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 7,8% και ακολουθούν το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ με 4,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,3% και η ΔΗΜΑΡ με 2%.

Στο ερώτημα για το ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ανάμεσα στους Α. Σαμαρά και Α. Τσίπρα, ο πρωθυπουργός προηγείται με 31% έναντι 11% του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης

.Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 και Ξάνθη-Εργοτέλης 0-0

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, που την «στέλνει» -προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό, πανηγύρισε η Καλλονή. Χάρη σε γκολ του Λεοζίνιο στο 53΄ η ΑΕΛΚ επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους στην πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Εργοτέλη στα Πηγάδια, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι Κρήτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πίτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

.Το ΠΑΣΟΚ για τη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

 Σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ασκεί το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας, με αφορμή τη σημερινή ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ότι «βρίσκεται σε ένα ντελίριο μισαλλοδοξίας».
«Όμως σήμερα», αναφέρει ειδικότερα η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, «ανάμεσα στις γνωστές του κοινοτοπίες, υπάρχει μια απίθανη αποστροφή. Απευθυνόμενος στους εταίρους μας και τους επενδυτές τους λέει: «κρατήστε τα λεφτά σας για καμία πιο σίγουρη επένδυση».

Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι «ο κ.Τσίπρας υπονομεύει την προσπάθεια για ανάπτυξη και καταπολέμηση της ανεργίας, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα επισφαλή «επένδυση» γιατί ο ίδιος και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επενδύουν δυστυχώς πολιτικά στο σενάριο του αδιεξόδου και της καταστροφής με μόνο γνώμονα το φτηνό μικροκομματικό τους συμφέρον».

«Αυτή όμως είναι μια «επένδυση» που δεν τους πήγε ούτε θα τους πάει πολύ μακριά», καταλήγει η ανακοίνωση.

.Εγκατέλειψε τη Δαμασκό η ομάδα των επιθεωρητών για τα χημικά όπλα

Η ομάδα των διεθνών ειδικών για τα χημικά όπλα, που είχε επιφορτισθεί με τις έρευνες για την εγκυρότητα των κατηγοριών για χρήση χημικών όπλων σε επίθεση στη Συρία, έφθασε σήμερα το πρωί στο διεθνές αεροδρόμιο της Βηρυττού, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο πρακτορείο Ρόιτερς.

Νωρίτερα, η ομάδα που επέβαινε σε έξι οχήματα με τα διακριτικά των Ηνωμένων Εθνών είχε διασχίσει τα σύνορα του Λιβάνου με τη Συρία, έχοντας ολοκληρώσει την τετραήμερη έρευνά τους στο σημείο της επίθεσης σε προάστιο της Δαμασκού.
Εξάλλου, ανώτατος Σύρος αξιωματικός των δυνάμεων ασφαλείας υπογράμμισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η Συρία αναμένει «ανά πάσα στιγμή» μία επίθεση κατά του εδάφους της από τις δυτικές δυνάμεις.
Ως «παντελή ηλιθιότητα» χαρακτήρισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν τους ισχυρισμούς ότι ο 'Ασαντ χρησιμοποίησε χημικά όπλα, «τη στιγμή, που ο στρατός της Συρίας πραγματοποιούσε επίθεση», μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Βλαδιβοστόκ.

Η τυχόν πολεμική επιχείρηση στη Συρία θα έχει σκοπό να βοηθήσει τους ενόπλους εξεγερθέντες στον αγώνα τους με το καθεστώς του Μπασάρ 'Ασαντ με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, δήλωσε.

Ωστόσο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπ. Ομπάμα δήλωσε χθες ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη η τελική απόφαση για την απάντηση που θα πρέπει να δοθεί στη Συρία, όμως οποιαδήποτε επιχείρηση θα ήταν περιορισμένης κλίμακας και δεν θα περιελάμβανε χερσαίες δυνάμεις.

Από τη μεριά της, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ξιφούλκησε στη διάρκεια συνέντευξής της, που δημοσιεύεται σήμερα, κατά της Ρωσίας και της Κίνας αναφορικά με τη στάση που τηρούν στη συριακή κρίση, προσάπτοντάς τους ότι αποδυναμώνουν την εξουσία του ΟΗΕ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.