.ΓΙΑ '' ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ '' ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ''...


ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΟΤΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΚΕ...
 Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί από την απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη για αλλαγές 107 διευθυντών και ... 
υποδιευθυντών ΔΟΥ, 58 προϊσταμένων, αλλά και τριών στελεχών του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πηγές του υπουργείου Οικονομικών ονομάζουν αυτή τη διαδικασία ''επανατοποθέτηση''. Λένε δηλαδή ότι μετακινούνται στελέχη εφοριών με βάση κριτήρια αποδοτικότητας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, τα άτομα που μετακινούνται όχι μόνο δεν έχουν πιάσει τους στόχους για τα έσοδα, αλλά δεν έχουν διενεργήσει τον αριθμό των ελέγχων που είχαν αναλάβει σε μια περίοδο που γίνεται μεγάλη συζήτηση για τη φοροδιαφυγή. 

Φαίνεται μάλιστα ότι έχει ενημερωθεί το γραφείο του πρωθυπουργού και ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί ενδεχομένως και πριν τις γιορτές.

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ αντιδρά εντονότατα στη συγκεκριμένη απόφαση. Πριν από λίγο, ενημερώθηκε για το θέμα και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το απόγευμα μίλησε με τον Γιώργο Μαυραγάνη ο Φίλιππος Σαχινίδης και του είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αντίρρηση να γίνουν μετακινήσεις σε όσους δεν πιάνουν τους στόχους, αλλά και ότι πρέπει να μπουν κάποια κριτήρια. 

Στην Ιπποκράτους κάνουν πλέον λόγο για κομματικές τοποθετήσεις και όλα τα τηλεφωνήματα που είχαν, έλεγαν ότι τα άτομα που θα αντικαταστήσουν όσους μετακινούνται είναι κατά 80% στελέχη της ΔΑΚΕ. 

Φεύγουν άνθρωποι από εφορίες σε αυτή την κρίσιμη φάση, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Φίλιππος Σαχινίδης είπε στον Γιώργο Μαυραγάνη ότι πρέπει να μπουν κριτήρια αξιολόγησης, ώστε να μην επαναληφθεί η αξιολόγηση με κομματικά κριτήρια όπως γινόταν παλαιότερα.

.Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί


Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί της χώρας. 

Στην αποψινή τους συνεδρίαση τα μέλη του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), αποφάσισαν να δίνονται και πάλι με πίστωση τα φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Οι φαρμακοποιοί, όπως ανέφεραν μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ, θα επανεξετάσουν τη στάση τους το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, ενώ όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΦΣ, Θόδωρος Αμπατζόγλου, «φαρμακείο χωρίς χρήματα, είναι φαρμακείο χωρίς φάρμακα».

.Μεγάλη άνοδος στο Χρηματιστήριο


Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, στον απόηχο της αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας από τον διεθνή οίκο αξιολόγησης Standard & Poor's, ο οποίος βελτίωσε την αξιολόγηση της χώρας μας κατά έξι βαθμίδες (αντί τέσσερις που ήταν το αναμενόμενο μετά την ολοκλήρωση της επαναγοράς ομολόγων), από την κατηγορία της «επιλεκτικής χρεοκοπίας» σε Β-, στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο του 2011, ενώ αναβάθμισε και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας σε σταθερές. 

Χρηματιστηριακοί και τραπεζικοί παράγοντες χαρακτηρίζουν ως ιδιαίτερα θετική την εξέλιξη αυτή και αναμένουν ανάλογη αναβάθμιση και των ελληνικών τραπεζών. 

Εν τω μεταξύ το αρχικά θετικό κλίμα ενίσχυσε  και η ανακοίνωση της ΕΚΤ ότι θα γίνονται και πάλι δεκτά τα ελληνικά ομόλογα ως εγγύηση, από τις 21 Δεκεμβρίου.

O Γενικός Δείκτης Τιμών προσέγγισε τα επίπεδα των 880 μονάδων και έκλεισε στις 878,41 μονάδες σημειώνοντας υψηλά κέρδη σε ποσοστό 4,81%.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 63,803 εκατ. ευρώ.

.Δεκτά και πάλι τα ελληνικά ομόλογα από την ΕΚΤ


Αίρεται ο αποκλεισμός των ελληνικών τραπεζών από την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. 

Η ΕΚΤ ανακοίνωσε ότι μετά την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Standard & Poor's θα δέχεται και πάλι ως ενέχυρο ομόλογα εγγυημένα από το Ελληνικό Δημόσιο στις πράξεις κύριας αναχρηματοδότησης. 

Η εξέλιξη αυτή πρακτικά σημαίνει ότι οι ελληνικές τράπεζες αποκτούν και πάλι πρόσβαση στον φθηνότερο δανεισμό από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, εγκαταλείποντας έτσι τον "ακριβότερο μηχανισμό ρευστότητας" ELA που λειτουργούσε στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Υπολογίζεται ότι το επιτόκιο δανεισμού για τις τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι χαμηλότερο κατά περίπου 2% σε σχέση με εκείνο του μηχανισμού ΕLA. Η εξέλιξη αυτή εκτιμάται ότι ανοίγει το δρόμο στις τράπεζες να αυξήσουν τις χορηγήσεις τους σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

 Στο μεταξύ η αναβάθμιση προκάλεσε κλίμα ευφορίας και στη δευτερογενή αγορά ομολόγων με αποτέλεσμα η απόδοση του 10ετούς ομολόγου να υποχωρεί στη δευτερογενή αγορά στο 11,75% και το περιθώριο έναντι του αντίστοιχου γερμανικού τίτλου στο 10,32%. 

.Στουρνάρας: Με αποδείξεις η έκπτωση φόρου


Έμμεση επέκταση του αφορολόγητου των μισθωτών και των συνταξιούχων στις 9.000 ευρώ μέσω της προσκόμισης αποδείξεων αγοράς προϊόντων, ανακοίνωσε στην Επιτροπή Οικονομικών, όπου συζητείται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ο Γιάννης Στουρνάρας.
  
 Όπως ανέφερε ο κος Στουρνάρας, οι μισθωτοί και συνταξιούχοι με εισόδημα μέχρι 21.000 ευρώ, θα δικαιούνται έκπτωσης φόρου ίσης με 2.100 ευρώ εφόσον προσκομίσουν αποδείξεις αξίας τουλάχιστον ίσης με το 25% του εισοδήματός τους. Από κει και πέρα, η έκπτωση αυτή μειώνεται κατά 100 ευρώ για κάθε 1.000 ευρώ αύξησης του εισοδήματος και σταματά στα εισοδήματα των 42.000 ευρώ, μετά τα οποία δεν θα υπάρχει έκπτωση.

  Παράλληλα, απαντώντας σε επικρίσεις της αντιπολίτευσης, ο υπουργός Οικονομικών δεσμεύθηκε να αφαιρεθούν οι ασφαλιστικές εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών από την φορολογητέα ύλη τους.
   Η συζήτηση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, αφορούσε κυρίως το δίκαιο και την αποτελεσματικότητά του. 

Απέναντι στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, η Νέα Δημοκρατία και ο Γ. Στουρνάρας προέταξαν την δέσμευση έναντι της Τρόικας για εξασφάλιση 2 επιπλέον δισεκ. ευρώ μέσω της φορολόγησης - προέβαλλαν ωστόσο στοιχεία κοινωνικής ευαισθησίας που διέκριναν στο νομοσχέδιο και παρέπεμψαν στην οριστικοποίηση του φορολογικού συστήματος, με νέα νομοθέτηση τον Μάιο. 

.Η ΔΕΗ θα εισπράττει το τέλος ακινήτων


Η ΔΕΗ θα συνεχίσει κανονικά μέσω των λογαριασμών του ρεύματος να εισπράττει το τέλος ακινήτων, το λεγόμενο «χαράτσι» και η επιχείρηση δεν θα μπορεί να κόβει το ρεύμα σε όσους δεν το πληρώνουν.

 Αυτό αποφάσισε σήμερα το τριμελές συμβούλιο του Αρείου Πάγου, ακολουθώντας ουσιαστικά την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (1972/2012). 

Το Συμβούλιο έκανε δεκτή την αίτηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, να ανασταλεί η υπ' αριθμ. 1101/2012 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία έκρινε αντισυνταγματική και παράνομη την είσπραξη του τέλους ακινήτων (Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών-ΕΕΤΗΔΕ), μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

 Υπενθυμίζεται ότι η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει κρίνει ότι το ΕΕΤΗΔΕ δεν αντίκειται στο Σύνταγμα και στο Πρώτο Πρόσθετο Πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).

 Παράλληλα, οι σύμβουλοι Επικρατείας έχουν ακυρώσει την υπ' αριθμ. 1211/2011 απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών (που επιβάλλει το τέλος) κατά το σκέλος εκείνο, που προβλέπει τη διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος σε όποιον δεν πληρώνει το ΕΕΤΗΔΕ.

Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι σε έξι μήνες το τέλος ακινήτων θα ενσωματωθεί στον ενιαίο φόρο για τα ακίνητα.

Ο κ. Στουρνάρας σημείωσε ότι «το Υπουργείο Οικονομικών έχει θέσει υπόψη του Ανωτάτου Δικαστηρίου τους επιτακτικούς  λόγους δημοσίου συμφέροντος που επιβάλλουν να μην διαταραχθεί  το σύστημα είσπραξης του ΕΕΤΗΔΕ μέσω της ΔΕΗ. Και για τους πολίτες, εξάλλου, είναι ευκολότερη η πληρωμή μέσω της ΔΕΗ και όχι μέσω των ΔΟΥ, γιατί υφίστανται μεγαλύτερη ταλαιπωρία».

.Φθηνότερο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, αλλά περιορισμένη η κατανάλωση


Φθηνότερο, σε σχέση με πέρυσι, κατά 4,64% θα είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, σύμφωνα με δειγματοληπτικό έλεγχο, που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝ.ΕΜ.Υ.) της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), κατά την περίοδο 14 έως 19 Δεκεμβρίου 2012. Παράλληλα, η ΕΣΕΕ αναφέρει ότι η μειωμένη καταναλωτική δαπάνη, που αποτυπώνεται στον διαχρονικά μειούμενο τζίρο, αποτελεί, για ακόμη μία χρονιά, το σήμα κατατεθέν και της φετινής χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το χριστουγεννιάτικο οικογενειακό τραπέζι θα κοστίσει 151,56 ευρώ, έναντι 158,93 ευρώ, που κόστιζε πέρυσι, την ίδια ακριβώς περίοδο, περιλαμβάνοντας τα ίδια ακριβώς προϊόντα. 

Η διαφορά αυτή των 7,37 ευρώ, που μεταφράζεται σε μείωση 4,64%, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2011, οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στη μείωση της τιμής του χοιρινού, όσον αφορά τα κρεατικά, η τιμή του οποίου κατά μέσο όρο εκτιμάται στα 3,70 ευρώ το κιλό και εμφανίζει μείωση 26%, σε σχέση με πέρυσι, καθώς επίσης και στα φθηνότερα οπωροκηπευτικά προϊόντα, με εξαίρεση τις πατάτες. 

Σύμφωνα με την ΕΣΕΕ, η γενική εικόνα, που διαμορφώνεται, αναφορικά με την τιμή των κρεατικών, τη φετινή περίοδο, σε σχέση με την αντίστοιχη του 2011, αποτυπώνεται στην οριακή μείωση της τιμής του ντόπιου αρνιού στα 7 ευρώ/κιλό και στη μικρή αύξηση της τιμής της γαλοπούλας (3,85%).

.«Ιδιαίτερα ανησυχητικά τα κρούσματα ρατσιστικής βίας στην Ελλάδα»


«Ιδιαίτερα ανησυχητικά», χαρακτηρίζει ο Επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μουΐζνιεκς, τα κρούσματα ακραίας βίας εναντίον μεταναστών και των υπερασπιστών τους στην Ελλάδα, από μέλη και βουλευτές της «Χρυσής Αυγής».

Την «ιδιαίτερα ανησυχητική κατάσταση στην Ελλάδα, όπου πληθαίνουν τα ακραία κρούσματα βίας κατά μεταναστών και των υποστηρικτών τους», από μέλη και βουλευτές του ακροδεξιού- όπως υπογραμμίζει- πολιτικού κόμματος της «Χρυσής Αυγής», 

επικαλείται ο Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μουΐζνιεκς, για να «στηρίξει» τη σημερινή του δημόσια παρέμβαση, καλώντας τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να δώσουν τέλος στις ρατσιστικές συμπεριφορές.

Τονίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός ο εκφοβισμός των δικηγόρων και οργανώσεων, που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των μεταναστών, ο Επίτροπος αναφέρει ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, παρατηρείται άνοδος των περιστατικών βίας εναντίον εκείνων που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών, οι οποίοι όλο και συχνότερα αποκαλούνται «προδότες» και χαρακτηρίζονται «άτομα που απειλούν την εθνική ταυτότητα και ασφάλεια».

Αναφερόμενος ειδικά στην κατάσταση στην Ελλάδα, ο Επίτροπος Μουΐζνιεκς υπογραμμίζει ότι οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των μεταναστών βρίσκονται σε καθεστώς διαρκούς απειλής, δεχόμενοι επιθέσεις και αντιμετωπίζοντας νομικά εμπόδια στο έργο τους.

.Βίντεο με χρυσαετό που αρπάζει ένα παιδάκι σε πάρκο του Μόντρεαλ!


Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει ένα χρυσαετό ν΄αρπάζει ένα παιδάκι σε πάρκο του Μόντρεαλ, να το σηκώνει μερικά μέτρα από το έδαφος όπου το κρατά μερικά δευτερόλεπτά πριν το αφήσει να πέσει, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Το βίντεο δείχνει το χρυσαετό, ένα πουλί με ένα άνοιγμα φτερών που φθάνει τα δυο μέτρα, να κάνει κύκλους πάνω από το πάρκο. 

Ξαφνικά, το αρπαχτικό κατεβαίνει, αρπάζει με το ράμφος του το παιδάκι από το πανωφόρι του, το κρατάει στον αέρα λίγα μέτρα από το έδαφος και ύστερα από μερικά δευτερόλεπτά το αφήνει να πέσει στο χορτάρι.

Στο βίντεο, ακούγεται σοκαρισμένος ο άνδρας που καταγράφει τις σκηνές, ο οποίος κατευθύνεται με την κάμερα στο παιδάκι, το οποίο κλαίει, αλλά δε φαίνεται να έχει τραυματιστεί.
Το βίντεο αυτό προβάλλεται στη διεύθυνση www.youtube.com/watch?v=CE0Q904gtMI.

Ο χρυσαετός είναι το πιο μεγάλο αρπακτικό πουλί της Βόρειας Αμερικής και η ταχύτητά του, όταν "βουτάει" για να αρπάξειι τη λεία του, φθάνει τα 240χλμ την ώρα.

.Τι ωθεί τους εφήβους σε κατάχρηση του αλκοόλ;


Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ένα γονίδιο που, όπως πιστεύουν, ωθεί ορισμένους ανθρώπους κατά την εφηβεία τους να κάνουν κατάχρηση του αλκοόλ.
Οι ερευνητές θεωρούν ότι το εν λόγω γονίδιο RASGRF-2 είναι ένα από τα πολλά που συνδέονται με το πρόβλημα του αλκοολισμού, ο οποίος έχει ισχυρό γενετικό υπόβαθρο.

Οι δοκιμές με πειραματόζωα έδειξαν ότι όσα δεν διέθεταν το συγκεκριμένο γονίδιο, είχαν σαφώς λιγότερη επιθυμία να πιουν αλκοόλ σε σχέση με όσα ποντίκια το είχαν στο γονιδίωμά τους. 

Επιπλέον, η απεικονιστική μελέτη του εγκεφάλου 663 εφήβων αγοριών 14 - 16 ετών έδειξε ότι όσα είχαν το γονίδιο, είχαν αυξημένα επίπεδα ντοπαμίνης, με συνέπεια το αλκοόλ να πυροδοτεί μεγαλύτερη ευχαρίστηση στον εγκέφαλό τους και έτσι να ωθούνται σε μεγαλύτερη κατανάλωση αλκοόλ και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρόνο (π.χ. πολλά ποτά μέσα στην ίδια βραδιά).

Η μελέτη -που αποτελεί μέρος πανευρωπαϊκής έρευνας από την κοινοπραξία Imagen- αποκάλυψε ότι όσα 16χρονα παιδιά διέθεταν στο DNA τους αυτό το γονίδιο, έπιναν πολύ πιο συχνά και μεγαλύτερες ποσότητες από τους συνομηλίκους τους. 

Σημειωτέον ότι ο ίδιος βιολογικός μηχανισμός ανταμοιβής στον εγκέφαλο -μέσω διέγερσης της ντοπαμίνης- εμπλέκεται και στον εθισμό των ανθρώπων με άλλες ουσίες όπως τα ναρκωτικά.

Ο Γκούντερ Σούμαν επεσήμανε ότι η νέα μελέτη δεν αποδεικνύει πως το γονίδιο αποτελεί τη βασική αιτία για την τάση κραιπάλης με αλκοόλ μεταξύ των ορισμένων νέων, καθώς είναι πιθανό διάφοροι περιβαλλοντικοί και άλλοι παράγοντες να παίζουν επίσης ρόλο.

 Όμως τόνισε ότι η ανακάλυψη ρίχνει φως στο γιατί μερικοί άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς στην κατάχρηση του αλκοόλ και τείνουν να μεθάνε συχνότερα.

Όπως είπε πάντως, χρειάζεται περισσότερη έρευνα για να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, καθώς η μελέτη εστιάστηκε μόνο σε εφήβους, με συνέπεια να είναι ακόμα άγνωστο σε ποιό βαθμό το συγκεκριμένο γονίδιο επηρεάζει σε βάθος χρόνου την κατανάλωση αλκοόλ από έναν άνθρωπο.

.Συμφώνησαν στον καλύτερο συντονισμό της κυβέρνησης, με στόχο την ανάπτυξη


Η ανάπτυξη της οικονομίας και η δημιουργία θέσεων εργασίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν αμέσως μετά οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Κοινή διαπίστωση των κ.κ. Βενιζέλου και Κουβέλη, ήταν η θετική κατεύθυνση των εξελίξεων για την Ελλάδα μετά την απόφαση του Eurogroup. Στην ατζέντα της συνάντησης, που διήρκησε περίπου μια ώρα, δεν συμπεριελήφθησαν ο ανασχηματισμός και η αλλαγή του εκλογικού νόμου.

.Καμπανάκι κινδύνου για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών


Δεν έχει εξασφαλισθεί η συνέχιση της λειτουργίας των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών για το 2013-2014 ανακοινώνει η ΚΕΔΕ, με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει σήμερα στις 4 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η διαμαρτυρία αφορά τον κίνδυνο να σταματήσει η χρηματοδότηση των κοινωνικών δομών των δήμων και να ματαιωθεί η υλοποίηση του προγράμματος Αυτεπιστασίας για την απασχόληση ανέργων.

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας, το προεδρείο της ΚΕΔΕ θα συναντηθεί με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση και τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη.

Όπως σημειώνει η ΚΕΔΕ, εκτός της σημερινής εμπλοκής της χρηματοδότησης των δημοτικών δομών παιδικής φροντίδας -εξαιτίας απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου που κήρυξε άκυρη τη διαδικασία χρηματοδότησής τους από το ΕΣΠΑ λόγω τροποποίησης των όρων της αρχικής συμφωνίας- ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος όσον αφορά τη συνέχιση του προγράμματος την ερχόμενη χρονιά.

Ο φόβος της ΚΕΔΕ πηγάζει από πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση και του Γ.Γ. του υπουργείου Ανάπτυξης κ. Γιαννούση, σύμφωνα με τις οποίες δεν υπάρχουν πόροι για τη συνέχιση της χρηματοδότησης από το πρόγραμμα 
«Επαγγελματική και Οικογενειακή Εναρμόνιση» για τα έτη 2013-2014, των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και των ΚΕΦΗ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.