.Τηλεμαραθώνιος Αγάπης

Τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου η ΝΕΡΙΤ σε συνεργασία με την ελληνική επιτροπή του διεθνούς οργανισμού και με την συμμετοχή του ΑΘΗΝΑ 9,84, διοργανώνει Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF για την καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών.
O Τηλεμαραθώνιος Αγάπης UNICEF που παρουσιάστηκε σε συνέντευξη τύπου στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», συμπληρώνει φέτος 26 χρόνια ανθρωπιστικής παρουσίας και προσφοράς. 

Παρουσιάστηκε επίσης η παγκόσμια πρωτοβουλία "IMAGINE" της UNICEF για την ευαισθητοποίηση της ανθρωπότητας στα μεγάλα προβλήματα της παιδικής ηλικίας. Τη συνέντευξη έδωσαν, ο... περισσότερα »

.Πεδίο μάχης για άλλη μια φορά η Αθήνα

Επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς η πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έφτανε στο τέλος της, το βράδυ του Σαββάτου. 

Ομάδες ατόμων έσπασαν μάρμαρα, στάσεις λεωφορείων και τηλεφωνικούς θαλάμους επί της οδού Πανεπιστημίου. Η αστυνομία απάντησε με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. 

Στη συνέχεια τα επεισόδια επεκτάθηκαν στην Ομόνοια, όπου κατευθύνθηκε το ένα μέρος της πορείας και στα Εξάρχεια, όπου κατευθύνθηκε ένα δεύτερο μέρος. 

Τα επεισόδια μετά τις 21.00 επικεντρώθηκαν στα Εξάρχεια, όπου σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και ομάδων ατόμων με ρίψεις μολότοφ και χημικά, γύρω από την περιοχή του Πολυτεχνείου. 

Η αστυνομία προχώρησε μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου σε 211 τουλάχιστον προσαγωγές, ανάμεσα τους, σύμφωνα με πληροφορίες ένας φωτορεπόρτερ και μια δημοσιογράφος

Η ένταση λίγο πριν τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, εξομαλύνθηκε. 

.Σύγκρουση κορυφής για τον προϋπολογισμό με το βλέμμα στους 180

Κόκκινο αναμένεται να «χτυπήσει» το πολιτικό θερμόμετρο στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό, με τους Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με φόντο την εμπλοκή με την τρόικα, τις νέες απαιτήσεις της που οδηγούν την κυβέρνηση σε επώδυνο συμβιβασμό και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Από την πλευρά του πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να επαναφέρει τις μομφές κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για δημιουργία κλίματος αστάθειας, το οποίο βλάπτει τη χώρα ενώ θα τον κατηγορήσει ότι φέρνει εμπόδια στην προσπάθεια τη... περισσότερα »

.Γιατί το ΔΝΤ «δυναμιτίζει» διαρκώς τη διαπραγμάτευση

Στην πρόθεση του Ευρωπαϊκού Τομέα του ΔΝΤ να μην δώσει λαβές για εσωτερικές έρευνες σχετικές με την καταστρατήγηση του καταστατικού του Ταμείου και να διασφαλίσει πλήρως τα κεφάλαια των 28 δισ. ευρώ που έχει δανείσει το ΔΝΤ στην Ελλάδα , αποδίδεται η «απολυτότητα» που δείχνει ο επικεφαλής του κλιμακίου του Ταμείου στην τρόικα Ρίσι Γκογιάλ σε κρίσιμες πτυχές της διαπραγμάτευσης. 

Ο Ινδός οικονομολόγος, με σπουδές στο Στάνφορντ, που από τον Μάιο του 2013 εντάχθηκε στην ελληνική ομάδα του ΔΝΤ, έχει εξαιρετική συνεργασία με τον διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος Πόουλ Τόμσεν, ο οποίος ή... περισσότερα »

.Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μηνύματα υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και κατά της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες «δείχνει» νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στον Τύπο της Κυριακής από την εταιρία Interview. 

Το ποσοστό του εκλογικού σώματος που τάσσεται υπέρ της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή φτάνει το 57%, ενώ το 37% κρίνει θετικά την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. 

Στις τάξεις των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας το 81% επιθυμεί εκλογή προέδρου, ενώ το 10% μόλις τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών. Προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου έχει σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.