.Δημόσιο δεν σημαίνει δωρεάν

Περισσότερο και από τους ΑΝΕΛ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης αντιπροσωπεύει άριστα το πολιτικό φαινόμενο της εποχής μας: τη σύγκλιση και, εν πολλοίς, τη συμπόρευση της λαϊκής Δεξιάς με την Αριστερά.

 Στις εκπομπές του στην ΕΤ3 (ναι, έβλεπα ΕΤ3 ενθουσιωδώς, ήταν το αγαπημένο μου κανάλι – σας ικανοποίησα;), οι θέσεις τις οποίες ευθέως ή πλαγίως εξέφραζε ήταν αυτές στις οποίες οι λαϊκιστές των δύο πλευρών, Αριστεράς και Δεξιάς, συμφωνούσαν. Δεν ξένιζε τότε, διότι η πολιτισμική επιρροή της Πασοκαρίας στη συμπρωτεύουσα ήταν ανέκαθεν βαθύτερη. Ως προσωπικότητα, ο Τριαν... περισσότερα »

.Χωρίς Plan B για Brexit

Η είδηση θα προκαλούσε θυμηδία εάν το στοίχημα δεν ήταν τόσο μεγάλο. «Απαγορεύτηκε στους οικονομολόγους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να μελετήσουν, έστω και σε επίπεδο συζήτησης, τις ενδεχόμενες επιπτώσεις της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την ένωση των 28 χωρών, ώστε να μην εμπλακούν στην παθιασμένη συζήτηση στη Βρετανία πριν από το δημοψήφισμα», μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, αναφερόμενο σε πηγές του στις Βρυξέλλες. 

Σε λίγους μήνες, η Ε.Ε. ίσως αναγκαστεί να διαχειριστεί σοβαρότατη κρίση, όπου η τύχη της θα κριθεί από Βρετανούς ψηφοφόρους που σήμερα είναι διχασμένοι για το τι θ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.