.«Βραδιά μπουάτ» Απο το Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.
του Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου
σας προσκαλούν

στη «Βραδιά μπουάτ»

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 20:00

στο Μουσείο «Μαρίκα Κοτοπούλη»
(δ/νση: Αλ. Παναγούλη 17, Ζωγράφου, )

 Μια βραδιά γεμάτη απο την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ΄60...         
  Οι μπουατ, ήταν χώρος συνάντησης της παρέας. Στο φιλόξενο χώρο του Μουσείου «Μαρίκα Κοτοπούλη», με τραγούδι και λογοτεχνία θα φτιάξουμε τη δική μας παρέα και θα συνταξιδέψουμε στη μαγεία και το όνειρο μιας ολόκληρης γενιάς..

Συμμετέχουν:
κιθάρα-τραγούδι: Χρίστος Θεσσαλονικεύς
κιθάρα-τραγούδι-πρόζα: Γιάννης Νικολάου
τραγούδι: Αθηνά Σιδέρη, Κορίνα Αντωνοπούλου
μπουζούκι: Κώστας Κρασονικολάκης

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.                              Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ                        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘ. ΚΑΛΛΙΡΗΣ          

. ΣΤΟ ΔΗΜΟΖΩΓΡΑΦΟΥ 3ο Ρεσιτάλ Πιάνο


Το 3ο Ετήσιο Ρεσιτάλ Πιάνου- ένας καλλιτεχνικός πλέον θεσμός για την πόλη μας- για τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΛΕΚΑ».

Το Ρεσιτάλ Πιάνου συνδιοργανώνουν το Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας και το Ωδείο Ζωγράφου ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, σε συνεργασία με τους διευθυντές και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου.Πέραν του καλλιτεχνικού χαρακτήρα, το ρεσιτάλ έχει κοινοφελή σκοπό. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, με ευθύνη των συλλόγων και κηδεμόνων των σχολείων, θα διατεθούν για: α) τη δημιουργία θεατρικής σκηνής στην αίθουσα εκδηλώσεων των σχολείων, β) για την αντικατάσταση και επέκταση των βρυσών του προαύλιου χώρου.
Στη βραδιά, που θα είναι αφιερωμένη στην κλασική μουσική, οι πιανίστες Ευτυχία Παπαγεωργοπούλου, Μαριλένα Μωραΐτη και Γιώργος Πολιτόπουλος, θα ερμηνεύσουν έργα για τέσσερα χέρια των Mozart, Rachgmaninof, Suppe, Khachaturian

εγκαίνια της έκθεσης χειροποίητης δημιουργίας στο ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ





     Με  ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης χειροποίητης δημιουργίας της Βασιλικής Χριστοπούλου-Σακέλλιου, με τίτλο:‘Οταν το κόσμημα δίνει ζωή !, τοΣάββατο 6 Απριλίου 2013 και ώρα 19.00, στη βίλα Βουγά.

Κοσμήματα, πήλινα διακοσμητικά, στεφάνια , χειροποίητες κούκλες με ευφάνταστα κουστούμια, ακόμα και πασχαλινές λαμπάδες παρουσιάσθηκαν στην έκθεση, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Απριλίου.

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Ν Π. του Δήμου μας , Θεόδωρος Κόλλιας , οΑντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας,Προστασίας & Δια Βίου Μάθησης, κ Α.Στεργίου και πλήθος κόσμου.
Διάρκεια έκθεσης 6/4/2013 – 14/4/2013
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ : ΒΙΛΛΑ ΒΟΥΓΑ
Γ. Ζωγράφου 17 (7η Στάση Ν. Ζωγράφου)
Ώρες λειτουργίας : Σαβ. &  Κυρ. 12.00-21.00 ,
Δευτ. – Παρ. 17.00-21.00

.Αφήνει το τιμόνι του ΚΚΕ η Αλέκα Παπαρήγα


Ύστερα από 22 χρόνια, η Αλέκα Παπαρήγα αφήνει το τιμόνι του ΚΚΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», είναι πολύ κοντά στην απόφαση να μη θέσει πάλι υποψηφιότητα για γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής.

Η κ. Παπαρήγα είχε προϊδεάσει γι' αυτήν την επιλογή τους τελευταίους μήνες, με ασαφείς απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις.

Σε συνέντευξη στην «Κ», στις 3 Μαρτίου, είχε πει ότι «το συνέδριο θα αποφασίσει για τη σύνθεση των οργάνων», αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, ενώ τον Ιανουάριο στο Mega είχε αντιπαρέλθει το θέμα με τη φράση «ουδείς αναντικατάστατος και καμία αναντικατάστατη», επισημαίνοντας ότι «στο κόμμα έχει αναπτυχθεί μια νέα γενιά ικανότατων στελεχών».

Οι τελευταίες της ομιλίες είχαν και ένα στοιχείο παρακαταθήκης για τα στελέχη του κόμματος.

«Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία, είναι να αποκτήσουμε την ικανότητα να δουλεύουμε κάτω στον λαό. Περίοδος χάριτος δεν υπάρχει για το ΚΚΕ», είπε το Σάββατο σε συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας το βράδυ του Σαββάτου.

Το θέμα της εκλογής του νέου Γ.Γ. θα διευθετηθεί το βράδυ της Κυριακής από τη νέα Κ.Ε., η οποία θα προκύψει από το συνέδριο. Καθώς είθισται γενικοί γραμματείς να γίνονται μέλη του Π.Γ., ως επικρατέστεροι υποψήφιοι για τη διαδοχή της κ. Παπαρήγα φέρονται οι κ. Δ. Κουτσούμπας και Γ. Μαρίνος, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του κ. Ν. Σοφιανού.

Παρά τις διαφωνίες που υπήρξαν στο εσωτερικό του κόμματος και αποτυπώθηκαν στον προσυνεδριακό διάλογο, οι Θέσεις της Κ.Ε υπερψηφίστηκαν με τη συντριπτική πλειοψηφία του 96,8% από τα κομματικά μέλη (με 1,65% κατά και 1,55% λευκά). Με 97,3% εγκρίθηκε και το νέο καταστατικό του κόμματος. 

Η θέση της Κ.Ε. ότι καλώς το ΚΚΕ δεν συνέπραξε σε μια αριστερή κυβέρνηση επιβεβαιώθηκε έτσι και από τα μέλη. Αξίζει να σημειωθεί, άλλωστε, πως και όσοι διαφώνησαν στον προσυνεδριακό διάλογο με τις Θέσεις του κόμματος, δεν αμφισβήτησαν την ορθότητα αυτής της επιλογής.

Το συνέδριο του ΚΚΕ θα ανοίξει τις εργασίες του με ομιλία της κ. Παπαρήγα στις 10 το πρωί της Πέμπτης. Ήδη, χαιρετιστήρια μηνύματα αλληλεγγύης έχουν στείλει στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ 66 κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα από όλες τις ηπείρους

.Έρχεται «κούρεμα» καταθέσεων μετά το 2015


Την επιβολή «κουρέματος» στις διατραπεζικές καταθέσεις των ευρωπαϊκών τραπεζών που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση θα συζητήσουν αυτή την εβδομάδα οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με το Reuters, οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ βρίσκονται ετοιμάζουν ένα προσχέδιο νόμου που θα προβλέπει την επιβάρυνση των μεγάλων αποταμιευτών.

Η στήριξη μίας τέτοιας ιδέας, σχολιάζει το πρακτορείο, θα μπορούσε να πλήξει περαιτέρω την εμπιστοσύνη προς τις τράπεζες, οι οποίες είναι ήδη προβληματισμένες με το προσχέδιο νόμου που θα καθορίσει ποιος, πέραν των μετόχων, θα υποστεί τις απώλειες μιας τράπεζας που θα αντιμετωπίζει προβλήματα.

Οι υπουργοί Οικονομικών που συναντώνται την Παρασκευή στο Δουβλίνο, θα συζητήσουν τη διαμόρφωση του νόμου για το bail-in που προβλέπεται να τεθεί σε ισχύ το 2015. Σύμφωνα με το δημοσίευμα θα συζητηθεί και η επιβολή απωλειών σε διατραπεζικές καταθέσεις με διάρκεια μικρότερη από ένα μήνα. 

Η πρόταση θα αποτελεί μέρος των συζητήσεων που εξετάζουν, όπως για παράδειγμα, τις περιπτώσεις στις οποίες οι καταθέτες θα επιβαρύνονται όταν μια τράπεζα θα αντιμετωπίζει πρόβλημα (bail-in).

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι καταθέσεις έως 100.000 ευρώ θα παραμένουν προστατευμένες σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία της ΕΕ, ωστόσο, οι προτάσεις αυτές θα επηρεάσουν τα ποσά άνω αυτού του ορίου.

.Μπαρτσελόνα και Μπάγερν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ


Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου πήραν το εισιτήριο  για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ,  αποκλείοντας την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Γιουβέντους αντίστοιχα. Την τετράδα των ημιτελικών συμπληρώνουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ντόρτμουντ που απέκλεισαν το βράδυ της Τρίτης τη Γαλατασαράι και τη Μάλαγα, αντίστοιχα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε κοντά στη μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν κατάφερε να αποκλείσει τη Μπαρτσελόνα, παρότι έμεινε αήττητη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις των προημιτελικών. 

Με το σημερινό 1-1 στο "Καμπ Νου" οι Καταλανοί πήραν την πρόκριση στους "4", χάρη στα εκτός έδρας γκολ αφού το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο 2-2 στο Παρίσι.

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους στο Τορίνο και με συνολικό σκορ 4-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα τέρματα της Μπάγερν σημείωσαν οι Μάντζουκιτς στο 64΄ και Πιζάρο στις καθυστερήσεις (90+1).

.Ιδανική πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό


Ιδανική πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Λονδίνου. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν 67-62 της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ και την Παρασκευή (21:45) και πάλι μπροστά στο κοινό τους έχουν την ευκαιρία να κάνουν το 2-0 στη σειρά. Κορυφαίος ο Γιώργος Πρίντεζης που με 26 πόντους έκανε προσωπικό ρεκόρ στην Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 33-32, 50-46, 67-62

."Αγώνας δρόμου" για την ανακεφαλαιοποίηση


"Αγώνα δρόμου" για να συγκεντρώσουν το 10% των ιδιωτικών κεφαλαίων από τις αυξήσεις των μετοχικών τους κεφαλαίων στο πλαίσιο της ξεχωριστής τους διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης κάνουν οι τράπεζες Εθνική και Eurobank, μετά από αποφάσεις των διοικητικών τους συμβουλίων.

Τα σχετικά σχέδια παρουσίασαν στο ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, που σύμφωνα με πληροφορίες θα τα εξετάσει, χωρίς να έχει θέσει «προβλήματα» στη σχετική διαδικασία, όπως αναφέρεται σε διάφορα δημοσιεύματα.

Από την πλευρά τους η Alpha Bank και η τράπεζα Πειραιώς προχωρούν με τη σειρά τους στις αυξήσεις των κεφαλαίων τους, έχοντας όπως δηλώσει εξασφαλίσει το 10% της ιδιωτικής συμμετοχής που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν σε ιδιωτικά χέρια.

.Δ. Αβραμόπουλος: Χρειάζεται ισχυρή νομική βάση για τις γερμανικές αποζημιώσεις


«Θα πρέπει να έχουμε ισχυρή νομική βάση, διότι μία τέτοια κίνηση θα είναι περισσότερο νομική και λιγότερο πολιτική» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας τον ρώτησε, κατά τη σημερινή συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, τι γίνεται με το πόρισμα για τις γερμανικές αποζημιώσεις, καθώς ο ίδιος είχε διατυπώσει τη σχετική νόταμ (διακοίνωση) στη γερμανική πλευρά, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών.

 Ο κ. Αβραμόπουλος πρόσθεσε ότι «υπεβλήθη ένα πόρισμα, το οποίο, αφού αξιολογήθηκε από τις υπηρεσίες του υπουργείου μας, προωθήθηκε στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, καθώς -εφόσον είναι να προχωρήσουμε, η πολιτική βάση είναι δεδομένη- χρειάζεται νομική τεκμηρίωση.

 Περιμένουμε και τη γνωμοδότηση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, η οποία νομίζω ότι δεν θα αργήσει, για να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα».

 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε επίσης στον υπουργό Εξωτερικών ότι ήταν «πολύ καλή» η απαντητική επιστολή έστειλε (ο κ. Αβραμόπουλος) στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Α. Νταβούτογλου. 

.Ευθύνες στον Γ. Παπακωνσταντίνου, επιρρίπτει ο Ι. Καπελέρης


Συνεχίζεται στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ", η κατάθεση του πρώην επικεφαλής το ΣΔΟΕ Γιάννη Καπελέρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καπελέρης επέρριψε ευθύνες στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, χαρακτηρίζοντας μη σωστό και ενδεδειγμένο τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση. 

Παράλληλα, επέμεινε ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμειξη πέραν του να ελέγξει το οικονομικό προφίλ 10 Ελλήνων μεγαλοκαταθετών, που του είχε δώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου.

«Έπρεπε να δώσει σαφή εντολή ελέγχου και να παραδώσει τα στοιχεία για να διεξαχθεί ο έλεγχος. Αυτό δεν το έκανε» φέρεται να είπε ο κ. Καπελέρης.Σε ερώτηση αν υπέστη ζημιά το ελληνικό δημόσιο από τη διαχείριση της λίστας, ανέφερε ότι αυτό μόνο από τον φορολογικό έλεγχο της λίστας μπορεί να διαπιστωθεί.

Σημειώνεται πως το απόγευμα έχει κληθεί η συνεργάτιδα του Ευ. Βενιζέλου, Σοφία Μπέλμπα.

.Τριάντα επτά νεκροί, 850 τραυματίες από τον σεισμό στο Ιράν


Ο ισχυρός σεισμός που έπληξε χθες μια αγροτική ζώνη του νοτίου Ιράν στοίχισε τη ζωή σε 37 ανθρώπους, ενώ προκάλεσε 850 τραυματίες και πολλές ζημιές, σύμφωνα με έναν απολογισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από τις αρχές, οι οποίες ανακοίνωσαν επίσης τον τερματισμό των επιχειρήσεων διάσωσης.

Ο πυρηνικός σταθμός της Μπουσέρ, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 χλμ. βορείως του επίκεντρου του σεισμού, δεν επλήγη, επιβεβαίωσαν ο υπεύθυνος του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος και η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (IAEA).

Οι επιχειρήσεις διάσωσης τερματίσθηκαν επειδή δεν υπάρχει πλέον κανείς κάτω από τα ερείπια, ανακοίνωσε εξάλλου στο Fars ο επικεφαλής της ιρανικής Ερυθράς Ημισελήνου, ο Μαχμούντ Μοζαφάρ.

.Οι πολιτικές λιτότητας "τιμωρούν" τα παιδιά


Οι πολιτικές λιτότητας στις πλούσιες χώρες τιμωρούν τα παιδιά, υπογραμμίζει η UNICEF στην ετήσια έκθεσή της για την κατάσταση των παιδιών στις ανεπτυγμένες οικονομίες, η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. 

"Πολλές κυβερνήσεις εξηγούν ότι πρέπει να διευθετήσουν το ζήτημα του χρέους για να μην αφήσουν αυτό το φορτίο στις μελλοντικές γενιές", επισήμανε ο Κρις ντε Νεμπούρ, ο οποίος διευθύνει το κέντρο πολιτικής και κοινωνικής έρευνας της UNICEF. 

Όμως, όταν αυτή η μείωση των δαπανών έχει στόχο την εκπαίδευση ή τις φτωχές οικογένειες, "τα παιδιά είναι αυτά που πληρώνουν τώρα το λογαριασμό", υπογράμμισε μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Γενεύη.

Στην έκθεση εξετάζονται οι αλλαγές στις συνθήκες της ζωής των παιδιών κατά τη δεκαετία 2000-2010 σε 29 χώρες, με κριτήρια τη σχολική επιτυχία, τα ποσοστά γεννήσεων μεταξύ των εφήβων, τα επίπεδα της παιδικής παχυσαρκίας, την κατανάλωση καπνού, οινοπνευματωδών και ναρκωτικών.

Η Ολλανδία, η Νορβηγία, η Ισλανδία, η Φινλανδία και η Σουηδία βρίσκονται επικεφαλής της κατάταξης. Η Γαλλία είναι στη 10η θέση πίσω από την Ελβετία, οι ΗΠΑ καταλαμβάνουν την 26η θέση και η Ρουμανία την 29η και τελευταία.

.Η Μέρκελ παίρνει προβάδισμα για τις εκλογές


Οι συντηρητικοί της γερμανίδας καγκελαρίου Αγγελα Μέρκελ και οι εταίροι τους διαθέτουν αρκετή στήριξη για να σχηματίσουν κυβερνητική πλειοψηφία στις εκλογές του προσεχούς Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά ύστερα από τουλάχιστον τρία χρόνια, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ (CDU) και οι βαυαροί εταίροι τους, η Χριστιανοκοινωνική Ένωση (CSU), εξασφαλίζουν το 41%, ενώ οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP) το 6%, που τους φέρνει μαζί στο 47%, όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση του ινστιτούτου Forsa.

Αυτό τους φέρει να προηγούνται άνετα των κεντροαριστερών αντιπάλων τους και είναι το καλύτερο συνδυαστικό αποτέλεσμα για τον παρόντα συνασπισμό της Μέρκελ εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια, ανακοίνωσε το Forsa, που πραγματοποίησε την δημοσκόπηση για λογαριασμό του περιοδικού Stern και του τηλεοπτικού σταθμού RTL.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης--οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD)--λαμβάνουν 23% και οι σύμμαχοί τους οι Πράσινοι το 14%.

Το ποσοστό και των δύο κομμάτων είναι μειωμένο κατά μία ποσοστιαία μονάδα από την προηγούμενη δημοσκόπηση των Stern-RTL.

Το Αριστερό Κόμμα εξασφαλίζει το 9%.

.Η Κίνα έκλεισε για τους τουρίστες συνοριακό πέρασμα προς Β. Κορέα


Οι κινεζικές αρχές έκλεισαν σήμερα το συνοριακό πέρασμα της πόλης Νταντόνγκ στην βορειοανατολική Κίνα προς τη Βόρεια Κορέα για τους τουρίστες, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος των τελωνειακών αρχών της πόλης, ο οποίος τόνισε ωστόσο ότι τα σύνορα παραμένουν ανοιχτά για εμπορικές δραστηριότητες.

"Τα τουριστικά πρακτορεία δεν μπορούν να οργανώσουν ταξίδια εκεί γιατί η βορειοκορεατική κυβέρνηση ζήτησε από τους ξένους να εγκαταλείψουν τη χώρα. Απ' όσο γνωρίζω οι επιχειρηματίες μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα", τόνισε ο ίδιος αξιωματούχος.

Από την πλευρά της, εκπρόσωπος τουριστικού πρακτορείου στη Νταντόνγκ δήλωσε ότι η απόφαση να κλείσει το πέρασμα της Νταντόνγκ για τους τουρίστες ελήφθη από τη Βόρεια Κορέα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.