.Πορεία για τη Δημοκρατία, την Κυριακή, στο Παρίσι

Με τη συμμετοχή πολλών ξένων ηγετών, πραγματοποιείται την Κυριακή στην πλατεία Δημοκρατίας στο Παρίσι, κατόπιν προσκλήσεων του Φ. Ολάντ μεγάλη πορεία για την δημοκρατία και την ελευθερία του Τύπου, στον απόηχο των πρόσφατων αιματηρών γεγονότων. 

Το παρόν αναμένεται να δώσουν οι Ντέιβιντ Κάμερον, Άνγκελα Μέρκελ, Αντώνης Σαμαράς, Ματέο Ρέντσι, Μαριάνο Ραχόι και Σαρλ Μισέλ, καθώς και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ. Επίσης, ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην πορεία. Εκτός από το Παρίσι, συγκεντρώσεις στη μνήμη... περισσότερα »

.«Το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ αποτελεί επιτομή του καπιταλισμού»

«Το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, που παρουσίασε ο Α. Σαμαράς, αποτελεί την επιτομή του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης και των δεσμεύσεων της ΕΕ, που έφεραν την κρίση και οδήγησαν το λαό στη χρεοκοπία» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την ομιλία του πρωθυπουργού προσθέτοντας ότι το «όραμα» της ΝΔ είναι «η συνέχιση του ίδιου δρόμου, με περισσότερα προνόμια για το κεφάλαιο και ακόμη περισσότερα βάρη για το λαό, αυτό είναι άλλωστε το περιεχόμενο των λεγόμενων μεταρρυθμίσεων».

«Ο λαός στις εκλογές πρέπει να καταδικάσει τόσο τη ΝΔ, όσο και τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που του λένε στην ουσία το ίδιο πράγμα, ότι δηλαδή είναι δυνατό να υπάρχει ανάπτυξη προς όφελος και του κεφαλαίου και των εργαζομένων. Να δυναμώσει αποφασιστικά το ΚΚΕ στις εκλογές, στους αγώνες, παντού» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

.Ευ. Βενιζέλος: Σταθερότητα ή αβεβαιότητα το δίλημμα των εκλογών

Το στοίχημα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου είναι εάν την επομένη θα υπάρξει στη χώρα σταθερότητα και πρόοδος ή αβεβαιότητα και οπισθοχώρηση, τόνισε ο πρόεδρος τουΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατικής Παράταξης. 

Πρόσθεσε δε ότι οι προσεχείς εκλογές έχουν στρατηγικό χαρακτήρα τον οποίο δεν είχε καμία άλλη εκλογική αναμέτρηση στο παρελθόν. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για τρεις πολιτικές οι οποίες συγκρούονται σε αυτές τις εκλογές: εκείνη του εκφοβισμού (υπονοώντας τη γραμμή της Ν.Δ.), εκείνη των εύκολων υποσχέσεων (υπονοώντ... περισσότερα »

..Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΔΗΣΟ

Στη Β΄ Αθήνας και στην Αχαϊα θα είναι υποψήφιος ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπως ανακοινώθηκε απόψε από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, που έδωσε στη δημοσιότητα μεγάλο αριθμό υποψήφιων βουλευτών. 

Όπως αναφέρεται σχετικά «στόχος ήταν να αποτυπώσουν τη δυναμική των δικτύων αυτοοργάνωσης και τη διάθεση παλαιών και νέων στελεχών να παλέψουν για τις αρχές και τις αξίες μας και όχι να γίνουν "πασαρέλα" επωνύμων». 

Οι συνδυασμοί του Κινήματος, όπως αναφέρουν αρμόδια στελέχη, σχεδιάστηκαν έτσι ώστε: -Να αποτυπώνουν ένα Κίνημα ενεργών πολιτών που αγωνιούν για το μέλλον της χ... περισσότερα »

..ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αντ. Σαμαράς εξαπατά όπως με τα «Ζάππεια»

Για εξαπάτηση του ελληνικού λαού και αναλογίες με τις διακηρύξεις της Ν.Δ. όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση, γνωστές ως προγράμματα του Ζαππείου, κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. 

Αφορμή στάθηκε η παρουσίαση από τον Πρωθυπουργό του Εθνικού Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης της Ν.Δ. «Πριν τις εκλογές του 2012, ο κ. Σαμαράς εξαπατούσε τον ελληνικό λαό με το Ζάππειο 1 και 2. Το ίδιο και σήμερα. Αφού καταχώνιασε το e-mail Χαρδούβελη με τις προσωπικές του δεσμεύσεις στην τρόικα για την εφαρμογή νέων μνημονιακών μέτρων υιοθέτησε την ρητορικ... περισσότερα »

.Τις θέσεις του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε ο Κ. Σκανδαλίδης

Τις θέσεις του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη παρουσίασε ο Κώστας Σκανδαλίδης στην Πανελλαδική Προγραμματική Συνδιάσκεψη. 

Οι κεντρικοί άξονες των θέσεων του ΠΑΣΟΚ είναι αλλαγή σελίδας με σταθερότητα και ασφάλεια, ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη, ισχυρές κυβερνήσεις με εθνική συνεννόηση, προοδευτική Ελλάδα με τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές, ισχυρή Ε.Ε. με ισότιμο μέλος την Ελλάδα.

 Ειδικότερα, ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι το Εθνικό σχέδιο Επανεκκίνησης και Ανασυγκρότησης, το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη δεν αποτελεί τεχνοκρατικό μόρφωμα, αλλά «ξεκινά από... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.