.Κατάσταση (προεκλογικής) πολιορκίας...

*Προχθές *Τετάρτη, η κυβέρνηση Βαλς κατέθεσε στο Συνταγματικό Συμβούλιο το κείμενο της συνταγματικής μεταρρύθμισης που θέλει να υλοποιήσει. 

Βασικά σημεία του η παράταση σε εξάμηνο από το τρίμηνο σήμερα της κατάστασης έκτακτης ανάγκης και κυρίως η επέκταση της δυνατότητας αφαίρεσης της ιθαγένειας όχι μόνο από πολιτογραφηθέντες αλλοδαπούς αλλά και από γηγενείς Γάλλους. 

Με άλλα λόγια, να μπορεί να αφαιρεθεί η γαλλική ιθαγένεια από μουσουλμάνο δεύτερης ή τρίτης γενιάς αν θεωρείται ένοχος ή απλά και μόνο ύποπτος για τρομοκρατικές πράξεις... *Ενα μέτρο* που ελάχιστη σχέση έχει με την κ...περισσότερα »

.Ο αυτοάνοσος ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τζώνης κοίταζε από το παράθυρο τους διαδηλωτές που περνούσαν φωνάζοντας αντικυβερνητικά συνθήματα. Η απεργία είχε απόλυτη επιτυχία και οι συγκεντρώσεις των συνδικάτων μάζεψαν πολύ κόσμο. Ο Τζώνης χαιρόταν, αλλά κάτι έμοιαζε να τον προβληματίζει: 

- «Αρχηγέ, τι είναι τα αυτοάνοσα νοσήματα, μου λες;». - «Πώς σου ήρθε αυτό τώρα, βρε Τζώνη; Κοιτάς τους διαδηλωτές και σκέφτεσαι τις αρρώστιες;». - «Θα σου εξηγήσω, αρχηγέ, αλλά πες μου πρώτα για τα αυτοάνοσα». - «Αν δεν κάνω λάθος, γιατί γιατρός δεν είμαι, αυτοάνοσα είναι τα νοσήματα στα οποία τα ανθρώπινα κύτταρα στρέφονται εναντίον του ί... περισσότερα »

.Το καραβάνι τρέχει μες στη σκόνη

ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ 

Ο συνεργάτης του Μπιλ Κλίντον, και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζορτζ Στεφανόπουλος έδωσε μια καλή συμβουλή στον διάδοχό του: «Αν όλα πάνε στραβά, ρίξε το φταίξιμο στο Τύπο».

 Ο ελληνικός λαός θα το έλεγε καλύτερα: «ο πνιγμένος από τα Μέσα πιάνεται». Και η κυβέρνηση πνίγεται στην ανικανότητά της, στις παλινωδίες της, στα γινάτια, στα ρουσφέτια, στην αγραμματοσύνη, στο γενικώς «άλλα λέω κι άλλα κάνω», με αποτέλεσμα τώρα να της φταίνε τα Μέσα Ενημέρωσης. Ετσι, ανάμεσα στα σκυλιά που ουρλιάζουν και στα καραβάνια που τάχα προχωρούν, ο πρωθυπουργός είπε... περισσότερα »

.Πώς φτάσαμε από το Grexit στην οικονομία στο Grexit από τη ζώνη Σένγκεν;

Μα καλά. Πώς φτάσαμε από το Grexit στην οικονομία στο Grexit από τη ζώνη Σένγκεν; Τι ακριβώς συμβαίνει άραγε; Είναι απλά πιέσεις προς την Ελλάδα για να δεχθεί πράγματα που δεν μπορεί να αντέξει ή τελικά και η κυβέρνηση του «ξέφραγου αμπελιού» έχει ευθύνη για όλα αυτά; 

Και βέβαια αν η Ελλάδα φύγει από τη ζώνη Σένγκεν θα μπορούσε να αποδώσει τίποτε στην υπόθεση του προσφυγικού; Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι νομικά περίπλοκο αλλά και χωρίς σοβαρό αποτέλεσμα. Θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στους επισκέπτες προς την Ελλάδα και τους Έλληνες που θέλουν να τ... περισσότερα »

.Μπράβο στον Αλέξη...

Μην εκπλαγείτε όταν διαβάσετε αυτό το κείμενο και δείτε τον τίτλο «Μπράβο στον Αλέξη, είναι αυτός που χρειαζόμαστε τώρα». 

Ο Τσίπρας είναι πράγματι αυτός που πρέπει να έχει η χώρα και οι πολίτες έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση. Είναι αυτός που μας αξίζει, είναι ο πιο αυθεντικός εκπρόσωπος της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας μας.

 Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να έχει η Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι κάποιοι λένε ότι έχουμε τους κυβερνήτες που μας αξίζουμε με υποτιμητικό τρόπο. Ακριβώς, η πατρίδα μας, όπως κατάντησε έχει αυτόν που της αξίζει και εξηγούμαστε: Τι είναι ο Αλέξης; Ένας δημιο... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.