.Η εφαρμογή του μνημονίου φυγείν αδύνατον

Παράλληλο πρόγραμμα με το τρίτο Μνημόνιο δήλωσε ότι ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, για παράλληλο πρόγραμμα που σχεδιάζει και η Ν.Δ. μίλησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με στόχο, όπως λένε, την εξισορρόπηση της εφαρμογής των επώδυνων μέτρων που προβλέπει η νέα δανειακή σύμβαση. 

Θα το ανακοινώσουν, εντός των ημερών, στον ελληνικό λαό ζητώντας του να ψηφιστούν στην κάλπη της 20ής Σεπτεμβρίου. Η στάση τους, ωστόσο, γεννά εύλογα ερωτηματικά καθώς συμπεριφέρονται ως.... μετανοούσες Μαγδαληνές. Ως ο κ. Τσίπρας να έκανε λάθος που συμφώνησε το μνημόνιο και το ψήφισε μαζί με τη Ν.Δ. και ... περισσότερα »

.Ένας μέτριος που κυβερνά μέτριους

Η αλαζονεία στην πολιτική προϋποθέτει δύο πράγματα. Είτε ο αλαζών να είναι ιδιοφυΐα, επομένως.... έχει μια λογική η συμπεριφορά του είτε να είναι μια απλή μετριότητα, άρα δεν έχει συναίσθηση της μετριότητάς του και πράττει αναλόγως. 

Αυτό το λέμε προκειμένου να εξηγήσουμε τον τρόπο που συμπεριφέρεται και πράττει ο Αλέξης Τσίπρας και το πώς θα συμπεριφερθεί αμέσως μετά τις εκλογές, ειδικά αν νικήσει.

 Η απάντηση στην ερώτηση αν ο πρώην πρωθυπουργός είναι ιδιοφυΐα ή μετριότητα δεν είναι δύσκολη. Ο κ. Τσίπρας ποτέ δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, ποτέ δεν ήταν μορφωμένος σε σημείο που να βλέπ... περισσότερα »

.Σφοδρή επίθεση Iskra: Μεταλλαγμένος μνημονιακός ο Τσίπρας – Eπιστρατεύει το σκιάχτρο της «δεξιάς παλινόρθωσης»

Συνεχίζει τις επιθέσεις στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ συντηρώντας τον εμφύλιο στην Αριστερά η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη όπως αντανακλάται και στην ιστοσελίδα του Iskra. *

«Από το ΠΑΣΟΚ ή Δεξιά στο Τσίπρας ή Μεϊμαράκης» είναι άρθρο ενταγμένο στο πρώτο θέμα της ιστοσελίδας με το οποίο επιχειρεί να αποδομήσει την προεκλογική στρατηγική του Αλέξη Τσίπρα όπως την ξεδίπλωσε στην πανελλαδική συνδιάσκεψη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.*

 Για την Αριστερή Πλατφόρμα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πια «μεταλλαγμένος μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ» που μετέρχεται παλαιών τρόπων και συνταγών για να υφαρπάξει την ψ... περισσότερα »

.Συμβασιούχοι χάλασαν την φιέστα της Ζωής – Επεισόδια και διαπληκτισμοί

Με επεισοδιακό τρόπο εξελίχθηκε η συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου όταν απλήρωτοι συμβασιούχοι της Βουλής, της άσκησαν έντονη κριτική. Απαίτησαν να πάρουν το λόγο και εξαπέλυσαν μύδρους εναντίον της. «Ηταν τεράστια απογοήτευση, περίμενα διαφορετικά πράγματα από σας. Θα ήθελα να το νιώσετε αυτό που σας λέω.

 Δεν λέω ψέματα. Πρέπει να βρείτε τρόπο να αποκαταστήσετε την αδικία”. Δεν υπήρξαμε ούτε κομματόσκυλα, ούτε αργόσχολοι. Μένουμε στο δρόμο, χωρίς ρεύμα, με παιδιά, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη» είπε απευθυνόμενη στην Ζ. Κωνσταντοπούλου, με δάκρυα στα μάτια, μία υπάλληλο... περισσότερα »

.«Σπριντ» 20 ημερών για τον «λαβωμένο» Τσίπρα με στόχο την αυτοδυναμία

Έχοντας επουλώσει μερικώς τα εσωκομματικά τραύματα από τη ρήξη με την Αριστερή Πλατφόρμα και μετά από ένα διήμερο ανοιχτού διαλόγου, ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας μπαίνουν και επίσημα στην προεκλογική αρένα, έχοντας μπροστά τους 20 μέρες μέχρι τις κάλπες. 

Στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποτιμούν θετικά την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, καθώς διαψεύσθηκαν οι φόβοι για ηχηρές παρεμβάσεις και νέες αποχωρήσεις που θα επέτειναν την εικόνα διάσπασης του κόμματος που έχει καλλιεργηθεί από τη στρατηγική του Παναγιώτη Λαφαζάνη να αποχωρούν σταδιακά και καθημερινά στελέχη οδεύοντας προς τη Λαϊκή Ενότητα. Πα... περισσότερα »

.Πενήντα «κομμάτια» για το παζλ της λίστας ψάχνει ο Τσίπρας

Σε δυσεπίλυτο γρίφο εξελίσσεται η κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη Τσίπρα μετά το πέρας της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του κόμματος και το «μπλόκο» από την πλευρά των «53». Ο Αλέξης Τσίπρας καλείται να βρει λύσεις για την κατάρτιση των λιστών για τις εκλογές μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου,

 την ώρα που οι αποχωρήσεις βουλευτών από το ΣΥΡΙΖΑ έχουν φτάσει τα υπαρκτά κενά σε περισσότερα από 40, ενώ συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού εκτιμούν ότι για να διασφαλιστεί ότι δεν θα επαναληφθούν λάθη του πρόσφατου παρελθόντος πιθανότατα ο αριθμός να ανέβει ακόμα περισσότερο και ν...περισσότερα »

.Γεννηματά και Θεοχαρόπουλος ανακοίνωσαν τη «Δημοκρατική Συμπαράταξη»

Δημοκρατική Συμπαράταξη θα λέγεται ο εκλογικός συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ με εμφανή τα ονόματα των δύο κομμάτων, ανακοίνωσαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος, σε κοινή συνέντευξη Τύπου. 

Όπως είπαν, τα κόμματα κρατούν την οργανωτική και πολιτική τους αυτοτέλεια και αυτονομία, ενώ η συμφωνία τους βασίζεται σε δέκα συν μία προγραμματικές θέσεις, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα. Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ηγετικά στελέχη των δύο κομμάτων και οι δύο πρόεδροι κατέστησαν σαφές ότι θα επιδιώξουν μετεκλογι... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.