.ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

1) Τρόφιμα αντί για εισητήριο: Παιδική παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 και ώρα 11.00 το πρωί στο Δημοτικό Κινηματογράφο Αλέκα

2) Η Κινητή Παιδιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα βρίσκεται στο Δήμο μας και συγκεκριμένα στο γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας επί της οδού Γ. Ζωγράφου 1, πλατεία Γαρδένιας, για δωρεάν εμβολιασμούς και οδοντιατρικό έλεγχο (απαραίτητο βιβλίαριο υγείας παιδιού).

.Ένα βήμα πριν το φάιναλ φορ ο Παναθηναϊκός


O Παναθηναϊκός άντεξε στην αντεπίθεση της Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον απέχει μία νίκη από το 3-1 στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και την πρόκριση του στο φάιναλ φορ του Λονδίνου. 

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 65-63 των «μπλαουγκράνα» στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα, και την Πέμπτη (21:45) και πάλι στην έδρα τους έχουν την ευκαιρία να «σφραγίσουν» την πρόκριση.



Τα δεκάλεπτα: 20-10, 38-29, 50-51, 65-63

.«Προχωράμε χωρίς δισταγμούς»


«Πριν λίγους μήνες πολλοί προέβλεπαν την καταστροφή του ευρώ και έδιναν στο ενιαίο νόμισμα λίγες μέρες ζωής, ενώ προεξοφλούσαν την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Σήμερα η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ και η κατάστασή της σταθεροποιείται».

Αυτό υπογράμμισε στην έναρξη της ομιλίας του στο συνέδριο του Economist, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα σήμερα «είναι θωρακισμένη, πιάνει τους στόχους της και βρίσκεται κοντά στο πρωτογενές πλεόνασμα», ενώ έχει εξασφαλίσει την ομαλή της χρηματοδότηση τα επόμενα χρόνια.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι «δεν ξεπεράσαμε την κρίση ακόμα, αλλά το φως αρχίζει πια να φαίνεται στην άκρη του τούνελ, τονίζοντας πως κανείς δεν ποντάρει στο λεγόμενο Grexit.

«Το πρόγραμμα αλλάζει για να γίνει πιο βιώσιμο, ενώ το τραπεζικό σύστημα κεφαλαιοποιείται. Πριν από ένα χρόνο η Ελλάδα θεωρούνταν ο αδύναμος κρίκος ή η Ιφιγένεια της ευρωζώνης. Η Ελλάδα είναι πια θωρακισμένη», διεμήνυσε ο κ. Σαμαράς.

Σε ό,τι αφορά τις απολύσεις στο Δημόσιο, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Μειώνουμε το προσωπικό του Δημοσίου σταδιακά και ομαλά, με τον κανόνα μία νέα πρόσληψη για κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις». 

Υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνηση θα συγκρουστεί με εκείνους «που αντιδρούν γιατί "ξεβολεύονται" και πολεμάνε κάθε αλλαγή, ακόμα και την πιο απαραίτητη». 

«Δε θα ζούμε πάντα με μνημόνια, δε θα ζούμε πάντα με δανεικά. Προχωράμε χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά και χωρίς δισταγμούς», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

.Ποινικές διώξεις και για χρέη από 5.000-10.000 ευρώ πριν το 2011


Ακόμα και για χρέη από 5.000 έως 10.000 ευρώ που έχουν βεβαιωθεί από τις Δ.Ο.Υ. πριν από την 31 Μαρτίου 2011 μπορεί να διωχθούν οι φοροοφειλέτες, χωρίς αυτό να παραβιάζει τις συνταγματικές επιταγές και τον Ποινικό Κώδικα. Αυτό υπογραμμίζει σε γνωμοδότησή του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και προϊστάμενος του οικονομικού εγκλήματος, Νίκος Παντελής, προς το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως τονίζουν νομικοί κύκλοι, η γνωμοδότηση του κ. Παντελή «ανοίγει το δρόμο» για την κατάθεση εκατοντάδων αν όχι χιλιάδων ποινικών διώξεων σε βάρος φοροοφειλετών, κατόπιν παραγγελίας των διευθυντών των Δ.Ο.Υ. και των τελωνείων, ενώ παράλληλα θα «μπλοκάρουν» για ακόμη μια φορά τα ήδη βεβαρημένα δικαστήρια της χώρας.

Ειδικότερα, μετά την ημερομηνία ισχύος του νόμου, όποιος δεν καταβάλει τα βεβαιωμένα στις Δ.Ο.Υ. και τα τελωνειακά χρέη από 5.000-10.000 ευρώ προς το Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ και τους οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως ένα έτος.

Δηλαδή, με τον επίμαχο νόμο του 2011 το έγκλημα της μη καταβολής φόρων, τελωνειακών δασμών, κ.λπ. έγινε «διαρκές ή εν πάση περιπτώσει ημι-διαρκές ενόσω διαρκεί η σχετική παράλειψη» εξόφλησης των χρεών.

.Το ίδιο υπόμνημα κατέθεσε ο Γ. Παπανδρέου στην Προανακριτική


Με το ίδιο υπόμνημα που είχε υποβάλει στην Προανακριτική για τη "λίστα Λαγκάρντ" μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην κλήτευσή του για να καταθέσει αυτοπροσώπως.

   «Στο υπόμνημα αυτό, το οποίο έχετε στη διάθεσή σας, περιέχονται με πληρότητα και σαφήνεια όλα όσα είχα να θέσω υπόψη της Επιτροπής σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου στην επιστολή του προς τα μέλη της Προανακριτικής.

   Υπενθυμίζεται ότι στο τετρασέλιδο υπόμνημά του, ο Γιώργος Παπανδρέου, δίνει  έμφαση στις προσπάθειες που κατέβαλε ο ίδιος και η κυβέρνησή του για την καταπολέμηση της διαφθοράς, ενώ δηλώνει ότι ποτέ δεν ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της "λίστας Λαγκάρντ".

.Σε 10 εξαμηνιαίες δόσεις η τακτοποίηση αυθαιρέτων


Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από αύριο από το υπουργείο Περιβάλλοντος το σχέδιο νόμου για την αυθαίρετη δόμηση και το περιβαλλοντικό ισοζύγιο, το οποίο δίνει πλέον τη δυνατότητα νομιμοποίησης σημαντικού αριθμού αυθαιρέτων.

 Κεντρικός άξονας του νομοσχεδίου, το οποίο παρουσίασε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Σταύρος Καλαφάτης, είναι η κατηγοριοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών και χρήσεων, η διαφοροποίηση των προστίμων ανάλογα με το μέγεθος της παράβασης και με βάση κοινωνικά κριτήρια.

 Όσον αφορά τους τρόπους πληρωμής, οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα καταβολής 60 μηνιαίων ή 10 εξαμηνιαίων δόσεων, ενώ το ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι το 5% της κάθε δόσης, προκειμένου να διατηρείται εντός της ρύθμισης.

Όσοι έχουν ήδη μπει στη διαδικασία τακτοποίησης, μπορούν πλέον να ενταχθούν στις νέες ρυθμίσεις χωρίς επιπλέον κόστος, συνυπολογίζοντας τα ποσά που έχουν ήδη καταβάλει. Ενώ, σε ορισμένες περιπτώσεις αυθαιρέτων που ήδη έχουν υπαχθεί στον 4014, προβλέπεται και επιστροφή χρημάτων.

.Αλ. Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται την ασφαλή έξοδο από την κρίση


 Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τη συντεταγμένη και ασφαλή έξοδο από την κρίση, εγγυάται ότι θα αλλάξει την Ελλάδα, γι αυτό και σχεδιάζει να εφαρμόσει τις μεγάλες, προοδευτικές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, διαβεβαίωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του συνεδρίου του Economist.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει την ιστορική ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας, γιατί, όπως είπε, «είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε». 

Άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα είναι η αποκατάσταση της οικονομικής και κοινωνικής σταθερότητας, είπε ο κ. Τσίπρας και προσέθεσε ότι το κόμμα του σχεδιάζει να αντικαταστήσει το αποτυχημένο μνημόνιο με ένα Εθνικό Σχέδιο για την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. 

Στο πλαίσιο αυτό, είπε, βασική μας επιδίωξη η τόνωση της εσωτερικής ζήτησης και -με αιχμή δημόσιες επενδύσεις ταχείας απόδοσης- η αντιστροφή της ύφεσης και η ανάκαμψη.

.Ευ. Βενιζέλος: Μπορεί να ξεσπάσει νέα κρίση στην Ευρώπη


Την ανησυχία του ότι η Ευρώπη μπορεί να βρεθεί μπροστά σε μια νέα κρίση λόγω των πολύ μεγάλων ελλειμμάτων που έχουν ακόμα και οι χώρες με «ΑΑΑ», εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος.

 Όπως τόνισε ο κ. Βενιζέλος, «αρχίζει να ανθίζει το "άνθος του κακού" και στις χώρες αυτές, όχι διότι έχουν μεγάλο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ αλλά έχουν τεράστιο χρέος σε απόλυτους αριθμούς». Και πρoσέθεσε ότι τα κεφάλαια που θα χρειαστούν δεν υπάρχουν ούτε στην Ευρώπη ούτε καν στην Αμερική. 

Το πρόβλημα, τόνισε, είναι ότι στην Ευρώπη δεν γίνονται ενορατικές, διεξοδικές συζητήσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, αλλά αποσπασματικές και ανέφερε ως παράδειγμα τις δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελάριου Άγκελα Μέρκελ και του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

.Ιω. Στουρνάρας: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα


Για τις δύσκολες διαπραγματεύσεις και την τελική συμφωνία που επετεύχθη με την τρόικα, ενημέρωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στην συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

 «Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, το λέει και η τρόικα στην έκθεσή της, αρκεί να κάνουμε όσα πρέπει», τόνισε ο υπουργός Οικονομκών μετά τη συνάντηση.

 Και σε ερώτηση για τη δόση του Μαϊου απάντησε:

 «Είναι προαπαιτούμενο οι αλλαγές στο Δημόσιο. Μας προειδοποίησαν στο Eurogroup. Το πήρε πάνω του ο πρωθυπουργός . Θα φύγουν μέχρι τέλος του χρόνου 4.000, αλλά ένα ποσοστό από αυτούς θα φύγουν σύντομα. Θα δείτε την απόφαση της κυβέρνησης».

.Χαμηλές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ από 1ης Μαΐου


Χαμηλές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ από 1ης Μαΐου και απελευθέρωση των τιμών από 1ης Ιουλίου ανήγγειλε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Μάκης Παπαγεωργίου, μιλώντας σήμερα στο συνέδριο του Economist. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο υφυπουργός τόνισε ότι σύμφωνα με τη σχετική Κοινοτική Οδηγία τα τιμολόγια της ΔΕΗ απελευθερώνονται την 1η Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής.

Ο κ. Παπαγεωργίου αναφέρθηκε επίσης στις έρευνες υδρογονανθράκων, τονίζοντας ότι «αξιολογούμε τα ευρήματα των σεισμικών ερευνών για να αποκτήσουμε μια πρώτη εικόνα για τα εγχώρια κοιτάσματα και να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα για την αξιοποίησή τους σε μεγάλη κλίμακα, αν επιβεβαιωθούν τα πρώτα στοιχεία»

.Η "Κομισιόν" στηρίζει την Ελλάδα στον δρόμο της ανάκαμψης


Η κυβέρνηση έχει την αποφασιστικότητα και την ικανότητα να συνεχίσει το μονοπάτι των μεταρρυθμίσεων για ανάπτυξη και απασχόληση και αυτό το βλέπουν και στην Ευρώπη. Υπάρχει θέληση στην Επιτροπή να στηρίξει την Ελλάδα στο δρόμο ανάκαμψης, καθώς στην Ευρώπη βλέπουν ότι είναι σοβαρές οι προθέσεις της κυβέρνησης.

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ, στο συνέδριο του «Economist», με θέμα «Μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα για την αποκατάσταση της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της ανταγωνιστικότητας» 

ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την βελτίωση της χρηματοδότησης, δήλωσε αισιόδοξος μετά τις επαφές του με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και τα στελέχη της κυβέρνησης για την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος τους επόμενους μήνες, αν και συμπλήρωσε στη συνέχεια, ότι απομένει να δούμε αν θα επιτευχθεί αυτή η απόφαση.

Αναφερόμενος στην αποκατάσταση της ρευστότητας, είπε ότι η προοπτική είναι κατάλληλη και ελπιδοφόρα μέχρι το 2015. Την αισιοδοξία αυτή τη στηρίζει στις δόσεις ύψους 4 δισ. ευρώ ετησίως μέσω του ΕΣΠΑ ενώ είπε ότι είναι διαθέσιμα 2 δισ. ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις 

αν και κλειδί παραμένει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ενώ αναφέρθηκε και στη δημιουργία χρηματοδοτικού φορέα - εργαλείου για να αξιοποιηθούν από την πραγματική οικονομία κεφάλαια που ξεπερνούν τα 8 δισ. ευρώ.

Ακόμη σημείωσε τη σημασία των προσπαθειών που γίνονται σε όλα τα επίπεδα για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης, για την αύξηση εξαγωγών για τη βελτίωση του φορολογικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος τη διαμόρφωση και τη ρευστότητα.

.Πυρπόλησαν το αστυνομικό τμήμα Ιερισσού


Φωτιά ξέσπασε στις 6 το πρωί στο κτίριο όπου μέχρι πριν από λίγες μέρες λειτουργούσε το αστυνομικό τμήμα Ιερισσού. Η φωτιά, που προκλήθηκε από άγνωστους λόγους, σβήστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιερισσού, που έσπευσαν στο σημείο με δύο υδροφόρα οχήματα.

Η λειτουργία του συγκεκριμένου αστυνομικού τμήματος είχε ανασταλεί με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. λόγω των σοβαρών φθορών που προκλήθηκαν σ' αυτό την περασμένη Τετάρτη από κατοίκους της Ιερισσού, μετά την επεισοδιακή σύλληψη των δύο συντοπιτών τους για την υπόθεση του εμπρησμού στις Σκουριές.

Όπως επισημάνθηκε, μάλιστα, σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. οι ζημιές αφορούσαν τόσο το εσωτερικό του τμήματος όσο και τον εξοπλισμό του, ενώ «το προσωπικό, τα μέσα και ο λοιπός εξοπλισμός του μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου που ανέλαβε την αστυνόμευση της περιοχής της Ιερισσού».

.Κανείς αμερικανός πρώην πρόεδρος δεν θα παραστεί στην κηδεία της Θάτσερ


Στην αμερικανική αντιπροσωπεία που θα παραστεί στη κηδεία της Μάργκαρετ Θάτσερ δεν θα βρίσκονται πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, αν και έχουν προσκληθεί όλοι όσοι βρίσκονται εν ζωή, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Επικεφαλής της αμερικανικής αντιπροσωπείας θα είναι δύο πρώην υπουργοί Εξωτερικών, ο Τζορτζ Σουλτς, επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας από το 1982 ως το 1989 και ο Τζέιμς Μπέικερ που τον διαδέχτηκε και παρέμεινε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως το 1993. 

Στην κηδεία της Θάτσερ, αύριο Τετάρτη, θα παραστούν ο αμερικανός πρώην πρεσβευτής στο Λονδίνο Λούις Σούσμαν και η σημερινή επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ Μπάρμπαρα Στίβενσον.

Στην κηδεία δεν θα παραστεί επίσης η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Νάνσι Ρίγκαν, με τον σύζυγο της οποίας Ρόναλντ η Μάργκαρετ Θάτσερ είχε στενή σχέση

.Ο χυμός παντζαριού ρίχνει αμέσως την υψηλή αρτηριακή πίεση


Η κατανάλωση μιας κούπας χυμού παντζαριού κάθε μέρα μπορεί να ρίξει την υψηλή πίεση του αίματος και μάλιστα γρήγορα, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου του Λονδίνου «Queen Mary», με επικεφαλής την καθηγήτρια φαρμακολογίας Αμρίτα Αλουβάλια που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό περιοδικό για θέματα υπέρτασης "Hypertension",

 σύμφωνα με το BBC, μελέτησαν 15 ασθενείς (οκτώ γυναίκες και επτά άνδρες) που είχαν υψηλή πίεση 140 έως 150 χιλιοστόμετρα υδραργύρου (mmHg) και δεν έπαιρναν αντι-υπερτασικά φάρμακα.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όσοι εθελοντές έπιναν 250 χιλιοστόλιτρα (ml) παντζαροχυμό, έριχναν την πίεσή τους κατά 10 mmHg. Η υποχώρηση της πίεσης γίνεται αισθητή τρεις έως έξι ώρες μετά την κατανάλωση του χυμού, ενώ είναι ανιχνεύσιμη και την επόμενη μέρα.

.Δεν υπάρχουν πληροφορίες για Έλληνες τραυματίες από τις εκρήξεις στη Βοστόνη


Σε συνεχή επικοινωνία με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τις τοπικές αρχές στη Μασαχουσέτη, βρίσκονται η πρεσβεία της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον και το Γενικό Προξενείο στη Βοστόνη για να διερευνήσουν κατά πόσο μπορεί να υπάρχουν Έλληνες τραυματίες από τις χθεσινοβραδινές εκρήξεις κοντά στη γραμμή του τερματισμού του ιστορικού Μαραθωνίου της Βοστόνης.

«Δεν υπάρχει, τουλάχιστον μέχρι τώρα, καμία επίσημη πληροφορία για Έλληνα τραυματία», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρέσβης Ελλάδας στις ΗΠΑ, Χρίστος Παναγόπουλος.

«Από την πρώτη στιγμή, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή, τόσο με τις τοπικές αρχές, όσο και με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ» ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος, 

επισημαίνοντας ότι «πρώτα απ' όλα, θελήσαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας και στη συνέχεια να διερευνήσουμε το ενδεχόμενο αν υπάρχει Έλληνας πολίτης ή άτομο ελληνικής καταγωγής ανάμεσα στους τραυματίες».

Ο Έλληνας πρόξενος στη Βοστόνη, Ηλίας Φωτόπουλος, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές της πόλης και με το Μητροπολίτη Μεθόδιο και δεν υπάρχει καμία μαρτυρία ή πληροφορία για Έλληνα τραυματία.

.Ομπάμα: Θα βρούμε τους ενόχους και θα λογοδοτήσουν


Οπως είπε ο πρέδρος των  Ηνωμένων Πολιτειών οι αρχές της χώρας θα ανακαλύψουν ποιος ευθύνεται για τις επιθέσεις στη Βοστόνη και "οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη".

«Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος το έκανε και γιατί, οι πολίτες δεν θα πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα πριν εξετάσουμε όλα τα γεγονότα », ανέφερε ο αμερικανός πρόεδρος, στην πρώτη του τηλεοπτική ομιλία λίγες ώρες μετά τις εκρήξεις κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου της Βοστόνης.

«Αλλά μην έχετε αμφιβολία, θα το φτάσουμε ως το τέλος θα βρούμε ποιος το έκανε αυτό, θα μάθετε γιατί το έκαναν αυτό », πρόσθεσε ο αμερικανός πρόεδρος. 

Ο Μπαράκ Ομπάμα είπε επίσης ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει αυξήσει την ασφάλεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως είναι απαραίτητο, μετά τις εκρήξεις.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.