ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


.ΣΥΝΕΤΕΥΞΕΙΣ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΛΛΙΑ-ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΥΡΙΟ)

Συνεντεύξεις στην Εφημερίδα Το Σκονάκι Συνέντευξη τ. Αντιδημάρχου καθαριότητας Σούλη Παπαγιαννόπουλου με τη Δημοτική Παράταξη "Ζωγράφου αύριο" Σούλης Παπαγιαννόπουλος: «Το καράβι πάει ολοταχώς προς τη ξέρα. Ο μόνος που δεν το βλέπει είναι ο κ. δήμαρχος»

 Με μια σκληρή ανακοίνωση - παραίτηση απάντησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σούλης Παπαγιαννόπουλος στο δήμαρχο Κώστα Καλλίρη, όταν του ζήτησε την παραίτησή του από την αντιδημαρχία πρόσφατα. 
Στη συνέντευξη του στο ΣΚΟΝΑΚΙ ο κ. Παπαγιαννόπουλος δηλώνει ότι η δημοσιοποίηση της παραίτησής του δεν αποτελεί επίθεση εναντίον του δημάρ... περισσότερα »

.Η πυραμίδα του χρέους καταρρέει πάντα από την κορυφή

Ας υποθέσουμε ότι έχετε δανεισθεί από μία ομάδα ανθρώπων και ότι αυτή η ομάδα χρεοκοπεί λόγω υπερβολικών χρεών.* 'Έχετε κάποιο συμφέρον να συνεχίζετε να πληρώνετε τα χρέη σας στους χρεωκοπημένους, ακόμα και αν μπορείτε να συνεχίσετε την καταβολή τους; Η λογική απάντηση είναι όχι. Τα λεφτά που ενδεχομένως θα δίνατε δεν θα τα έπαιρνε ο χρεοκοπημένος, αλλά ο διαχειριστής της πτώχευσης του. Είναι πολύ αμφίβολο ότι ο διαχειριστής θα έμπαινε στον κόπο να σας κυνηγήσει για τα χρέη σας. Το καθήκον του διαχειριστή μίας πτώχευσης είναι να περιορίσει την ζημία και όχι να βγάλει κάποιο κέρδος... περισσότερα »

.Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης από το δήμο Αθηναίων

Το καθιερωμένο εορταστικό τραπέζι θα δώσει ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με το δήμο τα γεύματα θα δοθούν στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ (Πειραιώς και Εχελιδών 69) στη 1 μετά το μεσημέρι στις 25 Δεκεμβρίου και την ίδια ώρα την 1η Ιανουαρίου.

Όπως κάθε χρόνο, με εορταστικό μενού και τα συνήθη παραδοσιακά εδέσματα, εκατοντάδες άτομα που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης θα γιορτάσουν, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για τη γέννηση του Θεανθρώπου και τη νέα χρονιά.

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης και αυτές τις ημέρες βρίσκεται κοντά σε όσους δοκιμάζονται, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Αθήνα, ο δήμος και οι κάτοικοί της διατηρούν με αίσθημα αλληλεγγύης τον ανθρώπινο χαρακτήρα και τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά της ελληνικής πρωτεύουσας.

.Χριστούγεννα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Με τρεις διαφορετικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια και οικονομικές τιμές υποδέχεται τα Χριστούγεννα, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (ΔΘΠ). Πρόκειται για την οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Η κόρη της καταιγίδος», το μουσικό παραμύθι της Μαριβίταs Γραμματικάκη με τίτλο «Το μαγικό Βιολί» και «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων», σε σύλληψη και σκηνοθεσία Χρήστου Γεωργίου, 'Ακη Σακελλαρίου.

Περισσότερο από μισό αιώνα, παρέμενε ξεχασμένη, η οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Η κόρη της καταιγίδος». Βασισμένη στη φάρσα «Το βαγόνι των κυριών» του Μωρίς Ενεκέν (1917), «Η κόρη της καταιγίδος», βγήκε από το αρχείο της, χάρη στην έρευνα της θεατρικής ομάδας «Οι όπερες των ζητιάνων», και αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Φεστιβάλ Αθηνών 2011.

Γι' αυτά τα Χριστούγεννα και για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το Δημοτικό θέατρο Πειραιά προσκαλεί τους θεατές να δουν αυτές τις παραστάσεις με δύο οικονομικά πακέτα - δώρο.

Συγκεκριμένα παρέχεται η δυνατότητα της αγοράς του ενιαίου εισιτηρίου των 29 ευρώ και για τις τρεις παραστάσεις, ενώ με την αγορά δύο εισιτηρίων διακεκριμένης θέσης για την οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Η κόρη της καταιγίδος», οι θεατές θα λαμβάνουν ένα δωρεάν εισιτήριο και για την παιδική όπερα «Το μαγικό βιολί».

.Συνελήφθη για εκβιασμό ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

 Για εκβίαση και παθητική δωροδοκία συνελήφθη ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος είχε στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 25.000 ευρώ, ποσό που - σύμφωνα με την αστυνομία - απαιτούσε από ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, προκειμένου να συνεχίσει τη σύμβασή της με το νοσοκομείο.
Την άμεση παύση του προέδρου του «Αγλαΐα Κυριακού» ζητά από το Ίδρυμα ο υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης. Ο υπουργός κάλεσε επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Αγλαΐα Κυριακού, το οποίο και, βάσει του καταστατικού του, τον έχει διορίσει, να ζητήσει την παραίτησή του από τη θέση του ισοβίου μέλους του ΔΣ, καθώς και να προχωρήσει στην ταχεία αντικατάστασή του.

Εξάλλου, «με απόφαση που πήρε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.