.Μας την πέσαν και οι Αλβανοί... Την ώρα που ο Κοτζιάς τραγουδούσε όλος χαρά αγκαλιά με τον Τσαβούσογλου

Την ώρα που ο Κοτζιάς τραγουδούσε όλος χαρά αγκαλιά με τον Τσαβούσογλου της Τουρκίας η γειτονική Αλβανία ουσιαστικά αμφισβητούσε ακόμη και τα χερσαία σύνορα με την Ελλάδα. Και σίγουρα τα Τίρανα δεν κάνουν κάτι χωρίς να έχουν τις πλάτες της Άγκυρας. 

Όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή, τα Τίρανα την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν έντονο διάβημα στην Αθήνα ζητώντας να γίνει τροποποίηση του προγράμματος ερευνών για υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο, με τον ισχυρισμό ότι παραβιάζονται αλβανικά χωρικά ύδατα.

 Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν και τους χάρτες των χερσαίων ερευνών στην Ήπειρο. Οι δι... περισσότερα »

.Με C-130 στη Ρίγα ο Τσίπρας -Τα κυβερνητικά αεροσκάφη δεν έχουν ανταλλακτικά!

Με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 θα ταξιδέψει ο πρωθυπουργός για τη Ρίγα της Λετονίας, καθώς τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη, τα δύο Embraer και το Gulfstream, είναι καθηλωμένα στο έδαφος, αφού δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.
Σύμφωνα με το real.gr, τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη βρίσκονται σε συντήρηση, αφού ακόμα δεν έχουν φτάσει τα απαραίτητα ανταλλακτικά.
Γι' αυτό ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του θα ταξιδέψουν για τη Ρίγα και τη Σύνοδο Κορυφής με C-130, το οποίο έχει διαμορφωθεί ειδικά για το ταξίδι του πρωθυπουργού. Ο κ. Τσίπρας αναχωρεί στις 10 το πρωί από τη στρατιωτική βάση της Ελευσίνας.

.Για συμφωνία «σκούπα» στη Ρίγα ο Τσίπρας... Ώρα μηδέν στις διαπραγματεύσεις στην τριμερή με Μέρκελ και Ολάντ

Έχοντας στις βαλίτσες του την πρόοδο σε επίπεδο διαπραγματεύσεων τεχνικών κλιμακίων και με το μυαλό στην τριμερή με τη γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει το πρωί της Πέμπτης στη Ρίγα της Λετονίας για την Σύνοδο Κορυφής που ή θα δώσει το πράσινο φως για μία άμεση λύση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ή θα βάλει τη χώρα σε επικίνδυνες ατραπούς. 

Τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στην τετράμηνη διαπραγμάτευση, μετά από οβιδιακά σκαμπανεβάσματα, χαρακτηρίζονται σημαντικά, με το Μέγαρο Μαξίμου να τονίζει ότι... περισσότερα »

.Παράταση του ελληνικού προγράμματος ως το φθινόπωρο εξετάζει η ΕΕ

Το ενδεχόμενο το τρέχον πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας να παραταθεί έως τον Οκτώβριο με εκταμίευση 4 δισ. ευρώ αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung», σημειώνοντας πως μια τέτοια απόφαση θα μπορούσε να ληφθεί πριν τη σύνοδο του G7 τον Ιούνιο. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ευρωζώνη εξετάζει το σενάριο να παρατείνει το υπάρχουν πρόγραμμα της Ελλάδας μέχρι μετά το καλοκαίρι, κι αυτό θα ήταν η «καλύτερη επιλογή» για να σωθεί η χώρα από τη χρεοκοπία και το Grexit», όπως δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Euro Group στην εφημερίδα. Ως προϋπόθεση για την εκταμίευση τίθεται «τμ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.