.Εκδήλωση μνήμης για τον εορτασμό των 100 χρόνων από τη γέννηση του Γρήγορη Λαμπράκη.

Ο Δήμος Ζωγράφου, η Περιφέρεια Αττικής και το Ίδρυμα Γρηγόρης Λαμπράκης οργανώνουν την Κυριακή 25 Νοεμβρίου ολοήμερη  εκδήλωση μνήμης , με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του αγωνιστή της Ειρήνης και της Δημοκρατίας, Γρηγόρη Λαμπράκη.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συμβολική σκυταλοδρομία 4.300 μέτρων, έκθεση ζωγραφικής από μαθητές δημοτικών σχολείων του Ζωγράφου, προβολή οπτικοακουστικού υλικού, ομιλίες και μουσικό πρόγραμμα και θα είναι αφιερωμένη στην ειρήνη , τη δημοκρατία την αλληλεγγύη, την ευγενή άμιλλα. Τις αξίες, δηλαδή, στις οποίες αφιέρωσε τη ζωή του ο Γρηγόρης Λαμπράκης, ο άνθρωπος, ο καταξιωμένος γιατρός, ο αθλητής.


 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΠΡΩΙ: Ώρα 10:00: Γήπεδο Σωτήρης Πέτρουλας.
            Αφετηρία διαδρομής  με την συμμετοχή μαθητών,
            εκπαιδευτικών, αθλητικών σωματείων, πολιτιστικών
            και εθνικοτοπικών φορέων της περιοχής μας.
            Τιμούμε τον Γρ. Λαμπράκη, διασχίζοντας όλα τα
            δημοτικά διαμερίσματα και μεταφέρουμε το μήνυμα
            της ειρήνης με ένα κλαδί ελιάς το οποίο θα καταλήξει
            στο δημοτικό στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης περίπου
            στις 11:30, όπου θα ακολουθήσει μικρή τελετή.    

Απόγευμα: Κινηματογράφος ‘ ΑΛΕΚΑ ’ Ώρα: 19:00

Έκθεση μαθητών δημοτικών σχολείων Ζωγράφου αφιερωμένη στην ειρήνη.

● Προβολή οπτικοαουστικού υλικού από την ζωή και την δράση του Γρηγόρη Λαμπράκη

● Παρεμβάσεις από: Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού,
   Δήμαρχο Ζωγράφου Κώστα Καλλίρη,
   συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό,
   και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Γρ. Λαμπράκη, τον γιο του    Γρηγόρη, στο πρόσωπο του οποίου ο Δήμαρχος Ζωγράφου θα τιμήσει τον αγωνιστή πατέρα του.

● Απαγγελία ποιημάτων από μαθητές δημοτικών σχολείων Ζωγράφου.

● Μουσικό αφιέρωμα -Αφήγηση : Τάκης Χρυσικάκος    

  

.ΠΟΕ-ΟΤΑ: μόνο 20-30 δήμοι απέστειλαν λίστες διαθεσιμότητας υπαλλήλων


Ο ίδιος διευκρίνισε ότι αυτοί οι 20-30 δήμοι είναι όσοι δεν θίγονται από το μέτρο της διαθεσιμότητας, αφού δεν καλούνται από την κεντρική Διοίκηση να μετακινήσουν υπαλλήλους.
Την ίδια ώρα, 240-250 δήμοι τελούν υπό κατάληψη με αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων καθώς οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι η μείωση της χρηματοδότησης των ΟΤΑ κατά 80% συγκριτικά με τα επίπεδα του 2009, καθιστά αδύνατον για οποιονδήποτε δήμο να παραμείνει εκτός Εποπτείας και Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, που παραχωρήθηκε προκειμένου να εκφραστεί συμπαράσταση στους συλληφθέντες που κατηγορούνται για την επίθεση κατά του γερμανού πρόξενου, η Δ. Σπανού από την ΑΔΕΔΥ σημείωσε ότι εκατό χρόνια μετά την κατοχύρωση της μονιμότητας πάμε για μια νέα πλατεία Κλαυθμώνος.

Εκ μέρους της ΔΟΕ ο Λ. Νικολάρας υποστήριξε ότι η χώρα κατρακυλά καθημερινά στην αντιδημοκρατική εκτροπή και όσον αφορά στις συλλήψεις των συνδικαλιστών έκανε λόγο για «γκανγκστερικές απαγωγές».

Όπως διαφάνηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, επόμενος στόχος των κινητοποιήσεων κατά των νέων μέτρων είναι η συσπείρωση όλων των εργαζομένων στον στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς – όπως ειπώθηκε επανειλημμένως – είναι «όλοι υπό απόλυση».

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα σήμερα εργαζόμενοι του δήμου Αθηναίων συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά, ζήτησαν εκ νέου από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη να μην αποστείλει τα στοιχεία του προσωπικού στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και επέμειναν πως η ρύθμιση «δεν θα περάσει».

Από την πλευρά του ο κ. Καμίνης κάλεσε την κυβέρνηση να επανεξετάσει τα χρονικά όρια εφαρμογής του νόμου, συνεχίζοντας το διάλογο με τους αιρετούς, τονίζοντας ότι πρέπει να τεκμηριωθεί το επιχείρημά της «ότι δεν πρόκειται να προβεί σε απολύσεις αλλά σε μετακινήσεις».

Από το πρωί εργαζόμενοι του δήμου κατέλαβαν για ακόμη μία φορά το κτήριο της οδύ Λιοσίων. Συνολικά, σήμερα γενικεύτηκαν οι καταλήψεις κτηρίων και υπηρεσιών των δήμων ανά την Ελλάδα.

Οπως γνωστοποιήθηκε, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την Τετάρτη στις 10 το πρωί.

.Επαναγορά ομολόγων στο 25% προτείνει η Γερμανία


Με πρόταση που κατέθεσε στις προπαρασκευαστικές συνομιλίες για το Eurogroup, η Γερμανία θέτει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την επαναγορά από την Ελλάδα του 50% των υφιστάμενων ομολόγων από ιδιώτες επενδυτές στο 25% της αξίας τους, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Η υλοποίηση της πρότασης αυτής θα σήμαινε ότι οι ιδιώτες ομολογιούχοι θα έχαναν εκ νέου μεγάλο ποσοστό της επένδυσής τους, μετά και το προηγούμενο PSI, την ίδια στιγμή που οι χώρες της ευρωζώνης θα διατηρούσαν το 100% του κεφαλαίου τους.

Θα σήμαινε επίσης, σύμφωνα με εκτιμήσεις, μία σημαντική μείωση του ελληνικού χρέους κατά 11% περίπου του ΑΕΠ, καθώς ακόμα και μετά το PSI υπάρχουν ομόλογα αξίας 60 δισ. ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, αξία που ισοδυναμεί με το 30% του ελληνικού ΑΕΠ.

Η γερμανική πλευρά υποστηρίζει ότι τα 7,5 δισ. που απαιτούνται για την επαναγορά των ομολόγων μπορούν να καλυφθούν ισόποσα από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα, μέσω των κερδών που θα αποκτήσει από τα ελληνικά ομόλογα.

.Υπό ομηρία η χώρα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου


H πράξη νομοθετικού περιεχομένου, αφορά την ρήτρα επιβολής ποινών αν δεν εκπληρώνονται οι στόχοι, και επί της ουσίας θέτει τη χώρα υπό μεγαλύτερη επιτήρηση.

Οι ρήτρες που ορίζει θέτουν υπό συνεχή έλεγχο υπουργεία, ΟΤΑ και ΔΕΚΟ που, αν παρουσιάσουν αποκλίσεις στον προϋπολογισμό τους, αυτόματα ενεργοποιείται μηχανισμός περικοπών και διορθωτικών κινήσεων που σημαίνει νέες απολύσεις και νέα μέτρα.

Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, περιλαμβάνει στα πλαίσια αυτά και τον ορισμό Επιτρόπων (Επόπτης οικονομικών υπηρεσιών ονομάζεται) σε κάθε υπουργείο.

Προβλέπεται η ίδρυση Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας στους ΟΤΑ, το οποίο σε περίπτωση που διαπιστώσει απόκλιση από τους τριμηνιαίους στόχους άνω του 10%, επιβάλλει αύξηση των φόρων στους πολίτες, 

αύξηση του ανώτατου συντελεστή επιβολής ΤΑΠ για τα ακίνητα που βρίσκονται στην εδαφική περιφέρεια του δήμου σε ποσοστό μέχρι και 3 τοις χιλίοις, επιβολή υποχρεωτικών μετατάξεων προσωπικού, 
αύξηση του συντελεστή επιβολής του τέλους επί των ακαθάριστων εσόδων και παρεπιδημούντων από 0,5% μέχρι και 2%, περιορισμό δαπανών μόνο σε υποχρεώσεις μισθοδοσίας και λοιπές απολύτως ανελαστικές δαπάνες. 

Στις ΔΕΚΟ, σε περίπτωση αρνητικών αποκλίσεων σε ποσοστό άνω του 10%, μειώνεται ισόποσα ο προϋπολογισμός, περικόπτονται οι επιχορηγήσεις, ενώ αναστέλλεται η καταβολή των αμοιβών των μελών του διοικητικού συμβουλίου. 

Αν τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα αποκλίνουν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 10% τότε η θητεία των εκτελεστικών μελών του ΔΣ του φορέα λήγει αυτοδίκαια εντός ενός μηνός. 

Δείτε εδώ την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου όπως δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

.Αυτό είναι το σχέδιο για τη ρύθμιση των δανείων


Στη σκιά των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και των ρητρών της τρόικας, το οικονομικό επιτελείο επιχειρεί να κλείσει ένα μείζον θέμα, που απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά, τα χρέη τους προς τις τράπεζες.

Με τα εισοδήματα να μειώνονται όλο και περισσότερο και τις δόσεις των δανείων να τρέχουν, στη συνάντηση με τις τράπεζες το υπουργείο Ανάπτυξης θα επιχειρήσει να πείσει τους εκπροσώπους των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων να πουν το «Ναι» στη σχετική ρύθμιση.

Οι τράπεζες υποστηρίζουν ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μια γενικευμένη ρύθμιση, αλλά πως ήδη προχωρούν σε αναδιάρθρωση των εκκρεμοτήτων των πελατών τους κατά περίπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Ανάπτυξης προτείνει για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά:

- Χαμηλότερο επιτόκιο

- Δυνατότητα επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής, μέχρι τα 40 χρόνια

- Κανένα όριο ηλικίας για να υπαχθεί ο δανειολήπτης στη ρύθμιση.

.Συνεχίζεται η αιματοχυσία


Ένας Παλαιστίνιος τοπικός διοικητής της οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ, σκοτώθηκε όταν η ισραηλινή αεροπορία βομβάρδισε, για δεύτερη φορά σε ένα 24ωρο, πολυώροφο κτήριο στην πόλη της Γάζας, το οποίο στεγάζει το τηλεοπτικό κανάλι της Χαμάς, αλλά και τα συνεργεία των δικτύων Αλ Αραμπίγια και Sky News. Επιπλέον, άλλοι δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από επιδρομή στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας, με αποτέλεσμα να ανέρχεται πλέον σε 101ναν ο αριθμός των νεκρών (98 Παλαιστίνιοι και 3 Ισραηλινοί) κατά τις έξι ημέρες της αιματοχυσίας.
Παράλληλα ο λιβανικός στρατός αποσυναρμολόγησε σήμερα δύο πυραύλους στο νότιο Λίβανο, οι οποίοι σύμφωνα με πηγές της λιβανικής ασφάλειας, προορίζονταν για το Ισραήλ.
Ο ηγέτης της Χαμάς Χάλεντ Μεσάαλ σημείωσε σήμερα ότι το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει την επίθεσή του στη Λωρίδα της Γάζας και να άρει τον αποκλεισμό του παλαιστινιακού αυτού εδάφους με αντάλλαγμα μια εκεχειρία, την οποία, όπως σημείωσε, επιζητεί η ισραηλινή κυβέρνηση.
"Δεν τασσόμαστε εναντίον της ηρεμίας (εκεχειρίας). . . αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες αξιώσεις. . . συνοπτικά, να σταματήσουν τα ισραηλινά φονικά και η επίθεση. . . και να αρθεί ο αποκλεισμός της Γάζας", σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Κάιρο.
"Η Αίγυπτος ζήτησε από τους Αμερικανούς, τους Ευρωπαίους και απευθείας από το Ισραήλ να εργαστούν για να επιτευχθεί η ηρεμία. Αυτοί (οι Ισραηλινοί) επιτέθηκαν και ζήτησαν την ηρεμία (εκεχειρία), επειδή έπεσαν έξω στους υπολογισμούς τους", πρόσθεσε.
Το Ισραήλ διέψευσε νωρίτερα ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε εκεχειρία.
Σε διπλωματικό επίπεδο συνεχίζονται οι προσπάθειες της Αιγύπτου για την επίτευξη εκεχειρίας, ενώ αύριο μεταβαίνει στο Κάιρο και ο γ.γ. Του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν.
Αύριο αναμένεται να μεταβούν στη Γάζα υπουργοί Εξωτερικών χωρών του Αραβικού Συνδέσμου, αλλά και ο Τούρκος ομόλογός τους Αχμέτ Νταβούτογλου. Το Ισραήλ διέψευσε πάντως την δήλωση του ηγέτη της Χαμάς Χαλέντ Μεσάαλ ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου έσπευσε να ζητήσει εκεχειρία.

.Εγκύκλιος για τα νέα μέτρα στα εργασιακά


Δυνατότητα για υπογραφή επιχειρησιακών ή ατομικών συμβάσεων με αμοιβές κατώτερες των 586 ευρώ που προβλέπει η εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας δίνει η ερμηνευτική εγκύκλιος του υπουργείου εργασίας για τα νέα μέτρα στα εργασιακά που έχουν ήδη στα χέρια τους οι δανειστές. 
Παράλληλα όσες επιχειρήσεις δεν είναι μέλη εργοδοτικών οργανώσεων και δεν δεσμεύονται από ισχύουσες κλαδικές ή επιχειρησιακές συμβάσεις μπορούν να καταργήσουν μονομερώς το επίδομα γάμου. 
Επιπλέονμειώνονται δραστικά οι αποζημιώσεις για απόλυση με η χωρίς προειδοποίηση, ενώ περιορίζεται έως και 40% η αμοιβή για υπερωριακή απασχόληση.

.Πυρετώδεις διεργασίες εν όψει του Eurogroup


Εντείνονται οι διεργασίες στην Κυβέρνηση ένα μόλις 24ωρο πριν το κρίσιμο Eurogroup για την Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει συνάντηση αυτή την ώρα στη Βουλή, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, και στις 8μμ με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη. 
Το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα, θα δώσουν αύριο οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης, όπως ανέφεραν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι στο Reuters, ωστόσο επισημαίνεται ότι η καταβολή των 44 δισ. ευρώ θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου εφόσον η χώρα έχει εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα.
Εν τω μεταξύ, ο υφυπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Στέφεν Κάμπετερ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην καταλήξει σε συμφωνία για την Ελλάδα το αυριανό Eurogroup εξαιτίας των διαφορετικών απόψεων των πιστωτών, προσθέτοντας ότι σε αυτή την περίπτωση, η απόφαση θα μπορούσε να αναβληθεί. 
Την ίδια στιγμή, επίτευξη συμφωνίας που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, προσδοκά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το αυριανό Eurogroup, σύμφωνα με τον Σάιμον Ο Κόνορ, εκπρόσωπο του Επιτρόπου Οικονομίας, Όλι Ρεν. 
Ερωτηθείς αν είναι έτοιμη η έκθεση της τρόικας για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε λέγοντας ότι αύριο το απόγευμα η τρόικα θα ενημερώσει τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα. 
Ανέφερε ακόμη ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μαζί με Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα,  εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να διευκολύνει την επίτευξη συμφωνίας στο αυριανό Eurogroup.

Εξ άλλου το Βερολίνο επανέλαβε σήμερα την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε νέα μερική παραγραφή του ελληνικού χρέους. 
«Η θέση μας δεν άλλαξε. Μια παραγραφή του χρέους είναι για μας αδιανόητη», δήλωσε η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μαριάνε Κότε, προσθέτοντας πως δεν θα μπορέσει να υπάρξει τελική απόφαση αύριο για τεχνικούς λόγους, καθώς, όπως εξήγησε, ορισμένα κοινοβούλια, μεταξύ των οποίων και το γερμανικό, πρέπει να εγκρίνουν οποιαδήποτε νέα συμφωνία αρωγής προς την Ελλάδα, εξήγησε η Κότε.

Εν τω μεταξύ, άτυπη συνάντηση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, συγκάλεσε σήμερα το Βερολίνο, με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Γερμανίας, Γαλλίας, Ισπανίας και Ιταλίας. Αρνήθηκαν την πρόσκληση ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

.Reuters: Στις 5 Δεκεμβρίου η εκταμίευση της δόσης


Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα συμφωνήσουν αύριο Τρίτη επί της αρχής για την εκταμίευση της δόσης των 44 δισεκατομμυρίων ευρώ προς την Ελλάδα, αλλά τα χρήματα θα δοθούν στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου με την προϋπόθεση ότι θα πληρούνται όλοι οι εναπομείναντες όροι, σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Αξιωματούχοι που πρόσκεινται στις προετοιμασίες για την αυριανή συνάντηση των υπουργών Οικονομικών αναμένουν ότι θα υπάρξει «μια κατ? αρχήν πολιτική συμφωνία» για την εκταμίευση της δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, 

καθώς και ότι θα συζητηθεί ο τρόπος μείωσης του ελληνικού χρέους και παροχής οικονομικής βοήθειας για δύο επιπλέον χρόνια ώστε η χώρα να καταφέρει να επιτύχει τους δημοσιονομικούς στόχους που έχουν τεθεί.

Η Ελλάδα θα πρέπει επίσης να αποδείξει τη δέσμευσή της να υιοθετήσει «τις προηγούμενες ενέργειες», ένα λεπτομερές πακέτο οικονομικών μεταρρυθμίσεων, προτού δοθεί στη χώρα η δόση του δανείου.

.Παιδιά σε άμεσο κίνδυνο από βία, εκμετάλλευση


Πολλά παιδιά στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν τη βία, την παιδική κακοποίηση, τη σεξουαλική κακοποίηση, την εκμετάλλευση, την αμέλεια, την εγκατάλειψη. Τις περισσότερες φορές θύτες είναι οι ίδιοι οι γονείς τους.
Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή του «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση, που έχει οριστεί η 19η Νοεμβρίου.

Συνολικά 691 περιπτώσεις έφτασαν ως καταγγελίες στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056, από την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου 2012, τις οποίες προώθησε στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
Το ίδιο χρονικό διάστημα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σε επιτόπια παρέμβαση 122 παιδιών πουβρέθηκαν σε άμεσο κίνδυνο, εκ των οποίων τα 66 έχρηζαν άμεσης απομάκρυνσης από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Ερευνητές, διεθνώς, εκτιμούν ότι τουλάχιστον ένα στα πέντε κορίτσια και ένα στα 10 αγόρια θα γίνει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης πριν ακόμη φτάσει την ηλικία των 18 ετών, ενώ, μόνο μία στις τρεις υποθέσεις θα δηλωθεί.

Τουλάχιστον 1,8 εκατομμύρια παιδιά οδηγούνται στη σεξουαλική εκμετάλλευση.
 Στην Ελλάδα, όπως επισημαίνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα περιστατικά που καταγγέλλονται καταλήγουν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, οι οποίες καλούνται να αποφασίσουν για την προστασία του παιδιού-θύματος.

Μόλις κριθεί επιβεβλημένη η απομάκρυνσή του από το κακοποιητικό περιβάλλον, το παιδί μεταφέρεται σε κάποιο από τα Νοσοκομεία Παίδων, ώστε να βεβαιωθεί η κατάσταση της υγείας του. Παράλληλα, αναζητείται ο κατάλληλος χώρος φιλοξενίας του.

Ωστόσο, σημειώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η έλλειψη χώρων φιλοξενίας οδηγεί πολλά από αυτά τα παιδιά να παραμένουν «εγκαταλελειμμένα» στα Νοσοκομεία Παίδων για εβδομάδες, μήνες, ακόμη και χρόνια σε κάποιες περιπτώσεις, αν δεν βρεθεί άμεσα κάποια λύση.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.