.Ο Δημήτρης Καντιώτης πρόεδρος Πολιτισμού-Αθλητισμού στο Δήμο Ζωγράφου

Ο δημοτικός σύμβουλος και σκηνοθέτης Δημήτρης Καντιώτης ορίστηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου “Αθλητισμού και πολιτισμού» του Δήμου Ζωγράφου. 
Αντιπρόεδρος, ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γκρέκας δάσκαλος και ερασιτέχνης δρομέας – μαραθωνοδρόμος. 

Το δημοτικό συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του διόρισε και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα σύνθεση έχει ως εξής: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος Δημήτρης Καντιώτης Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γκρέκας Μέλη Βασιλική Στρακαντούνα-Σφακ... περισσότερα »

.Παιδικός Σταθμός Γαλήνης Ζωγράφου

Μια σωστή απόφαση της νέας δημοτικής αρχής κατά την άποψη μας είναι η απόφαση της να προχωρήσει στην επαναλειτουργία του Παιδικού Σταθμού στην Γαλήνης στου Ζωγράφου όπως διαβάσαμε στο zografou-live
Ο σταθμός είχε κλείσει λόγω λειτουργικών προβλημάτων με στόχο κάποια στιγμή, όταν θα υπήρχαν τα κονδύλια, να αναγερθεί στη θέση του ένας νέος.
Σήμερα παραμένει κλειστός χωρίς καμιά συντήρηση. Το προαύλιο του είναι γεμάτο χόρτα και σκουπίδια.
Η έλλειψη παιδικών σταθμών αλλά και πόρων οδήγησαν τη νέα δημοτική αρχή στην απόφαση να τον επισκευάσει χωρίς να εγκαταλείψει τα σχέδια για την ανέγερση νέου.
Παρότι κάποιοι θα πουν ουδέν μονιμότερο του προσωρινού πιστεύουμε ότι αν και εφόσον επισκευαστεί και εξοπλιστεί σωστά ο παιδικός σταθμός της Γαλήνης θα καλύψει άμεσες ανάγκες για πολλές ζωγραφιώτικες οικογένειες.

.«Εφαρμόζουμε Εθνικό Σχέδιο για την απασχόληση»

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ξεκινώντας την παρέμβασή του στην ευρωπαϊκή διάσκεψη για την Απασχόληση, στο Μιλάνο, δήλωσε πως, «απευθύνομαι σε εσάς, ως ο πρωθυπουργός της χώρας με τους υψηλότερους δείκτες ανεργίας ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ. Όμως, με βλέπετε αισιόδοξο, γιατί οι Έλληνες, με πολλές και προσωπικές θυσίες, κατάφεραν και έστριψαν το καράβι στον δρόμο της ανάπτυξης». 

«Στην Ελλάδα φεύγουμε πλέον από την κρίσιμη, αλλά πολύ δύσκολη περίοδο, των έξι ετών ύφεσης. Αυτό το τρίμηνο, η οικονομία μας για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια, γυρίζει σε θετικό πρόσημο και η ανάπτυξη τ... περισσότερα »

.«'Eχουμε μαζί μας όλους τους καλούς Έλληνες»

Προειδοποίηση προς τον ελληνικό λαό, πως ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα εφαρμόσει την πραγματική του ατζέντα ως κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς, που περιλαμβάνει ακόμα και την απαλλοτρίωση των μέσων παραγωγής, απηύθυνε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, ανοίγοντας στην Ολομέλεια της Βουλής την τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. 

Η συζήτηση στην Ολομέλεια, ξεκίνησε υπό τις διαμαρτυρίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την απουσία του Πρωθυπουργού από τη διαδικασία, και με τον Πρόεδρο της Βουλής να υπενθυμίζει πως ο Κανονισμός του Σώματος δεν επιβά... περισσότερα »

.«Επιχειρηματικά συμφέροντα καθορίζουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης»

Ένταση με το… «καλημέρα σας» επικράτησε στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η σπίθα που άναψε το φυτίλι προκλήθηκε όταν από το βήμα της Βουλής ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, έκανε αναφορά σε επιχειρηματικά συμφέροντα που καθορίζουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης. 

«Τα ονόματα όλα θα τα αποκαλύψει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε ο κ. Δραγασάκης, ενώ σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που συνεχίζονταν συνέστησε υπομονή, να μην προκαλούν και το κόμμα του θα επανέλθει. «Ο κ. Δραγασάκης διατύπωσε κάτι πολύ σοβαρό. Είναι ή μια βαριά κατηγορία ή συκοφαντί... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.