.Δείτε τις βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ


Τέλος στην αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. 

Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδαresults.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι μπορούν να εισάγουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα από κάθε ένα από τα προσωπικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο και μητρώνυμο).

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου θα εκτυπωθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων, προκειμένου να αναρτηθούν στα σχολεία εντός της ημέρας.

O συνολικός αριθμός των υποψηφίων που υπέβαλαν μηχανογραφικά ήταν 116.173 άτομα και οι επιτυχόντες είναι 80.615 εκ των οποίων 15.000 ειδικών περιπτώσεων. 

Οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ ανέρχονται σε 45.559 και στα ΤΕΙ σε 32.689.

Δείτε αναλυτικά τις βάσεις: (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ)

Για Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα του 90%
Για Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα του 10% 
Για Τεχνολογικά Ιδρύματα του ΕΠΑΛΑ

Ημερήσια Γενικά Λύκεια, ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β) του 90%
Εσπερινά Γενικά Λύκεια, ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β) του 90%
Ημερήσια Γενικά Λύκεια, ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β) του 90%
Ημερήσια ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α)
Εσπερινά ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α)

.Στον εισαγγελέα καλούνται να καταθέσουν την ερχόμενη βδομάδα πέντε πολιτικά πρόσωπα


Στους οικονομικούς εισαγγελείς, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη καλούνται να καταθέσουν την ερχόμενη βδομάδα πέντε πολιτικά πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κληθεί οι πρώην υπουργοί του ΠαΣοΚ Βάσω Παπανδρέου, Λούκα Κατσέλη, Γεράσιμος Αρσένης, ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Γιώργος Ζαννιάς και πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου, καθώς και ο τέως διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, Πέτρος Χριστοδούλου (νυν διευθυντικό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας) 
καλούνται στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη 
σύμφωνα με τον οποίο όλοι στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο γνώριζαν εξ αρχής ότι το Μνημόνιο ήταν καταδικασμένο να αποτύχει στην Ελλάδα, καθώς και ότι ο ίδιος είχε ενημερώσει σχετικά την τότε κυβέρνηση Παπανδρέου.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα κληθούν να καταθέσουν ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ήδη, ο κ. Ρουμελιώτης έχει δώσει πολύωρη κατάθεση στους εισαγγελείς, οι οποίοι μόλις ολοκληρώσουν την εξέταση των μαρτύρων θα αποφασίσουν εάν συντρέχει λόγος να αποστείλουν την δικογραφία στην Βουλή βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

.Στον Πρωθυπουργό την Τετάρτη η ΚΕΔΕ


Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα έχει στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης το διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Το ραντεβού ορίστηκε μετά από αίτημα της ΚΕΔΕ, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δήμοι εξαιτίας των περικοπών.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης θα αποτιμηθούν σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που θα ακολουθήσει στις 15.00. Θα συζητηθούν ακόμη τα θέματα της χρηματοδότησης των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και των ΚΔΑΠ.

Την επόμενη ημέρα θα συγκληθεί έκτακτο συνέδριο της Ενωσης.

.Πανιώνιος-Αρης 1-0



"Πύρρειος" ήταν η νίκη του Πανιωνίου επί του Αρη με 1-0 στη Νέα Σμύρνη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι "κυανέρυθροι" ολοκλήρωσαν με εννέα παίκτες ένα επεισοδιακό ματς, λόγω αποβολής του Καμπάνταη στο 63΄ και του Λαμπρόπουλου στο 86΄, αλλά κράτησαν το γκολ που είχε πετύχει ο τελευταίος στο 14ο λεπτό.

.Γερμανία: Οι συμφωνίες πρέπει να τηρηθούν


«Οι συμφωνίες πρέπει να τηρηθούν» επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας, Στέφεν Ζάιμπερτ, αναφερόμενος στις δηλώσεις της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ για την Ελλάδα, τόσο κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και κατά τη χθεσινή συνέντευξή της στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD. 

Ο κ. Ζάιμπερτ σημείωσε ακόμη ότι η κυρία Μέρκελ αναφέρθηκε «στην ευρωπαϊκή ευθύνη που έχουμε όλοι, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και το συνέδεσε αυτό με το αίτημα ο καθένας να ζυγίζει τα λόγια του».

 Τόνισε δε ότι «η κυβέρνηση και όλα τα κόμματα που συμμετέχουν σε αυτήν το πράττουν στην ίδια βάση και αυτή η βάση είναι οι συμφωνίες που έχουν συναφθεί με την Ελλάδα, οι οποίες πρέπει να τηρηθούν». 


Πρόσθεσε: «Όποιος το περιμένει αυτό από εμάς, πρέπει και εκείνος από την πλευρά του να εκπληρώσει την προσδοκία και να επιτρέψει τα λόγια να τα ακολουθήσουν πράξεις».

.Αντ. Σαμαράς: Θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια


«Σήμερα η Ελλάδα μετέχει ολόκληρη σε έναν καινούριο μαραθώνιο, ένα αγώνισμα που δοκιμάζει και τις αντοχές και τη θέληση του αθλητή και που κερδίζεται και με καρδιά και με μυαλό. Εμείς αυτόν τον μαραθώνιο θα τον κερδίσουμε, θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και θα πούμε στο τέλος το νενικήκαμεν».
Με τα λόγια αυτά ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, υπογράμμισε τον συμβολισμό του ασημένιου κυπέλλου του Σπύρου Λούη, η έκθεση του οποίου εγκαινιάστηκε απόψε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Προλογίζοντας την εκδήλωση ο πρόεδρος του Μουσείου της Ακρόπολης, Δημήτρης Παντερμαλής, επισήμανε ότι «το σύμβολο μιας μεγάλης στιγμής της ελληνικής ιστορίας, της πρώτης παγκόσμιας διάκρισης της νεότερης Ελλάδας παρουσιάζεται στο μουσείο που στεγάζει τα μνημεία των μεγάλων στιγμών της κλασικής Ελλάδας». 

«Το κύπελλο αυτό συμβολίζει τον ενθουσιασμό των Ευρωπαίων, το φιλελληνισμό τους, τη δύναμη των απλών αλλά ικανών Ελλήνων, την πετυχημένη αναβίωση ενός αρχαίου θεσμού, αλλά και τις περιπέτειες της σύγχρονης Ελλάδας» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέας Δρακόπουλος, χαρακτήρισε το κύπελλο «σύμβολο μιας σπουδαίας ελληνικής επιτυχίας, τεκμήριο της ιστορίας μας, της κληρονομιάς μας, των αντοχών μας, του σθεναρού μας πνεύματος». 

.Αλ. Τσίπρας: Ο συμβιβασμός με τη Siemens είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης


«Κουκούλωμα του μεγαλύτερου και πλέον συμβολικού - από άποψη διακομματικής διαπλοκής - σκανδάλου της μεταπολίτευσης» χαρακτήρισε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Siemens, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συζήτηση σχετικής επερώτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κος Τσίπρας δήλωσε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, θα ακυρώσει την συμφωνία, θα αναθέσει την εκτίμηση της ζημίας σε τρίτο αξιολογητή και θα διεκδικήσει δικαστικά την σχετική αποζημίωση. 

«Εμείς το δίκαιο του λαού μας δεν θα το αφήσουμε. Θα το διεκδικήσουμε και θα το κερδίσουμε» ανέφερε χειροκροτούμενος από τους βουλευτές του.

Παράλληλα, ο κος Τσίπρας επετέθη κατά του Πρωθυπουργού για το «ουδείς αναμάρτητος που είπε ενώπιον της κας Μέρκελ, σχετικά με το αντιμνημονιακό θέατρο που έπαιζε επί 3,5 χρόνια» και ζήτησε επίσημη τοποθέτηση από πλευράς του κου Σαμαρά, 
αναφορικά με δημοσιεύματα που θέλουν τον νομικό του σύμβουλο, Ιωάννη Καρακώστα, να αμείβεται από την εταιρεία Siemens και κατά την περίοδο Χριστοφοράκου.

Για «γκεμπελικές μεθόδους» κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, αντιλέγοντας πως ο νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Ι. Καράκωστας, δεν πληρώθηκε από τα μαύρα ταμεία της Siemens, αλλά «κανονικά» και «για την παροχή νομικών συμβουλών για μία υπόθεση που δεν είχε σχέση με την Ελλάδα».

«Το δημοσίευμα βασίζεται σε έγγραφο-ντοκουμέντο που βρίσκεται στην εκκρεμή ακόμα δικογραφία για την Ζήμενς και αποτελεί επίσημη μετάφραση από την μεταφραστική υπηρεσία του ΥΠΕΞ» ανταπάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Επί της ουσίας της επερώτησης, ο κος Στουρνάρας αμφισβήτησε το βάσιμο των εκτιμήσεων της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens, σημειώνοντας πως ο υπολογισμός της ζημίας στα 2 δισ. ευρώ, είναι ασύμμετρος σε σχέση με τις συνολικές αποζημιώσεις που έχει πληρώσει η εταιρεία σε όλο τον κόσμο - και οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 1,7 δισ

.Νέα ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ


Αναστέλλουν από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου τη συνεργασία τους με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) οι συμβεβλημένοι γιατροί, με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι εκτός από τα φάρμακα, αφού και οι φαρμακοποιοί έχουν εξαγγείλει κινητοποιήσεις, να πληρώνουν από την τσέπη τους και τις ιατρικές επισκέψεις.

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η συγκρότηση του  μεγαλύτερου οργανισμού παροχής υπηρεσιών υγείας έγινε με πρόχειρο και αποσπασματικό τρόπο, χωρίς σωστό σχεδιασμό και κυρίως με ελλιπέστατη χρηματοδότηση. 

Ο προϋπολογισμός του, σημειώνεται,  ξεκίνησε με έλλειμμα 683 εκατ. ευρώ και αυτή τη στιγμή παρουσιάζει ήδη για τους πρώτους 8 μήνες του 2012 «μαύρη τρύπα» 1,5 δισ. ευρώ με προοπτική αυτό το ποσό να γίνει 2 δισ. μέχρι τέλους του έτους.

Σύμφωνα με την  Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ, ο Οργανισμός  οφείλει στους κλινικούς ιατρούς πάνω από 50 εκατ. ευρώ και στους εργαστηριακούς ιατρούς 200 εκατ. για το  2012 καθώς και 570 εκατ. ευρώ και 540 εκατ. αντίστοιχα για τα έτη 2010 και 2011. Προσθέτει ότι «όλα τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι ιατροί έχουν δανείσει ατόκως τον ΕΟΠΥΥ με πάνω από 1,3 δισ. ευρώ τα τελευταία 2 έτη».

.Ανοικτό το θέμα των περικοπών στα ειδικά μισθολόγια


Χωρίς να ληφθούν οριστικές αποφάσεις ολοκληρώθηκε  η διυπουργική σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, με αντικείμενο τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια των ένστολων.

   Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά υπουργός, ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη, «είναι μια διαδικασία συνεχιζόμενη ενόψει της άφιξης της τρόικας για τη διαμόρφωση του τελικού πακέτου μέτρων».

   Στη σύσκεψη μετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας και Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτριος Ελευσινιώτης, οι αρχηγοί των τριών όπλων των ενόπλων δυνάμεων και αξιωματικοί της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις έως σήμερα πληροφορίες, η τρόικα έχει απορρίψει την αρχική πρόθεση της κυβέρνησης να «υποκαταστήσει» τις εφετινές περικοπές των ειδικών μισθολογίων των ένστολων, με ισοδύναμες περικοπές δαπανών και να εφαρμοσθεί το μέτρο από το 2013.

.Ευ. Βενιζέλος: Στηρίξαμε τον Σαμαρά στις διεθνείς επαφές του


«Μας περιμένει αρκετή δουλειά κάτω από δύσκολες συνθήκες», τόνισε, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Γραμματείας και σημείωσε ότι το Κίνημα στήριξε τις προσπάθειες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στις διεθνείς επαφές του και πως το αρνητικό στερεότυπο ότι η Ελλάδα δεν πετυχαίνει τους στόχους της, πρέπει να αλλάξει.  

Επ' αυτού, οι ίδιες πηγές παρέπεμπαν σε σημείωμα που ο κ. Βενιζέλος είχε παραδώσει στον πρωθυπουργό πριν από τις επαφές του και στο οποίο αναφέρεται ο δρόμος που έχει διανύσει η χώρα και τα αποτελέσματα που έχει επιτύχει.  

Στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Γραμματείας, ανακοινώθηκε ότι ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Μανιάτης και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Πάνος Μπεγλίτης θα εκπροσωπήσουν το ΠΑΣΟΚ στο συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που θα συνέλθει στο Κέηπ Τάουν και στο οποίο υποψήφιος πρόεδρος είναι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. 

.Δημιουργήθηκε ρομπότ- σκουλήκι σε ρόλο κατασκόπου


Αμερικανοί και Κορεάτες ερευνητές δημιούργησαν το πρώτο εύκαμπτο ρομπότ- σκουλήκι, το οποίο έρπει κυματιστά πάνω σε ομαλές και ανώμαλες επιφάνειες, όπως το πραγματικό. 
Το αυτόνομο μηχάνημα, που αποτελείται σχεδόν πλήρως από μαλακά υλικά, μπορεί να τρυπώσει στους πιο στενούς χώρους και είναι τόσο ανθεκτικό που ακόμα και αν το πατήσει κανείς ή το χτυπήσει με σφυρί, αυτό συνεχίζει απτόητο!

Το πρωτότυπο ρομπότ με την ονομασία Meshworm δημιουργήθηκε από επιστήμονες των πανεπιστημίων ΜΙΤ και Χάρβαρντ, καθώς και του Εθνικού Πανεπιστημίου της Ν. Κορέας, με τη χρηματοδοτική υποστήριξη της υπηρεσίας ερευνών DARPA του Αμερικανικού Πενταγώνου. 

Το τεχνητό σκουλήκι, που δεν κάνει σχεδόν καθόλου θόρυβο χάρη στον τρόπο που έρπει, προορίζεται να παίξει τον ρόλο κατασκόπου σε αποστολές ανίχνευσης σε εχθρικό έδαφος.

.Βρέθηκαν βακτήρια σε παρτίδα εμφιαλωμένου νερού


Την ανάκληση όλων των παρτίδων εμφιαλωμένων φυσικών μεταλλικών νερών "Λουτράκι Προβής" που παρήχθησαν μετά την 17η Αυγούστου 2012 ζήτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία που τα παράγει και τα διακινεί.

Από εργαστηριακές δοκιμές που διενεργήθηκαν σε παρτίδες παραχθέντων εμφιαλωμένων φυσικών μεταλλικών νερών διαπιστώθηκε σε μία από αυτές η ύπαρξη του παθογόνου βακτηρίου πυοκυανική ψευδομονάδα (Pseudomonas aeruginosa) ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι αναλύσεις και των υπολοίπων δειγματισθέντων παρτίδων. 

Οι σχετικές αναλύσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας.
Πρόκειται για φυσικό μεταλλικό νερό, με την εμπορική επωνυμία «Φυσικό Μεταλλικό νερό Λουτράκι Προβής» σε πλαστικές φιάλες (PET) του 1,5 λίτρου, με ημερομηνία λήξης Λ 17.8.2013.

.Στο Μουσείο της Ακρόπολης το κύπελλο του Σπύρου Λούη


Την έκθεση του ασημένιου κυπέλλου του Σπύρου Λούη στο Μουσείο της Ακρόπολης εγκαινίασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Παιδείας,Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας.

Τέσσερις μήνες μετά την απόκτηση του Ασημένιου Κυπέλλου του Σπύρου Λούη σε δημοπρασία, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» εκπλήρωσε τη δέσμευσή του να παρουσιάσει το Κύπελλο στο ευρύ κοινό, με την έκθεσή του στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης από τις 28 Αυγούστου και για ένα χρόνο.

Έμπνευση του Γάλλου φιλόλογου και φιλέλληνα Μισέλ Μπρεάλ, το Ασημένιο Κύπελλο που απονεμήθηκε στον Μαραθωνιονίκη Σπύρο Λούη κατά τους πρώτους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 της Αθήνας, θα φιλοξενείται για ένα χρόνο στην είσοδο του Μουσείου της Ακρόπολης, και θα πλαισιώνεται από οπτικοακουστικό, καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Αξίζει να αναφερθεί πως το Κύπελλο θα φιλοξενείται σε χώρο του Μουσείου που δεν απαιτεί την αγορά εισιτηρίου. Το Ίδρυμα εκπληρώνει κατ' αυτό τον τρόπο τη δέσμευσή του να καταστήσει το Κύπελλο ευρύτατα προσβάσιμο σε όλους.

.Προβλήματα στα δρομολόγια του προαστιακού λόγω κλοπής καλωδίων


Μετ΄ εμποδίων εκτελούνται και σήμερα τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου, εξαιτίας της κλοπής καλωδίων της ηλεκτροκίνησης που διαπιστώθηκε χτες, στο τμήμα μεταξύ των σταθμών Κινέττας και Αγίων Θεοδώρων.
Το κανονικό πρόγραμμα έχει ανατραπεί, καθώς τα δρομολόγια εκτελούνται με τροποποιήσεις και καθυστερήσεις .

Συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, εργάζονται για την αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα της γραμμής και εκτιμάται ότι εντός της ημέρας θα επιδιορθωθεί η βλάβη. Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr .

.Ανακοινώθηκαν οι βάσεις


Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ανώτατα και τα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Όλες οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας results.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι μπορούν να εισάγουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα από κάθε ένα από τα προσωπικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο και μητρώνυμο).

.Ξεκινάει σήμερα η διανομή δελτίων θεάματος σε δικαιούχους του ΟΓΑ

 Χωρίς κλήρωση και δωρεάν θα γίνει η διανομή των δελτίων θεάματος για την φετινή θερινή και χειμερινή περίοδο 2012-2013 στους δικαιούχους του ΟΓΑ. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 100.000 ασφαλισμένους, συνταξιούχους του Οργανισμού καθώς και στα έμμεσα ασφαλισμένα μέλη. 

Η διανομή δελτίων θεάματος θα ξεκινήσει σήμερα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών και θα συνεχιστεί έως ότου εξαντληθούν

.Με το... δεξί ΠΑΟ και ΠΑΟΚ


Στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
 
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-1
 
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς Χανίων  0-0
 


Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός       0-1
 
ΟΦΗ-Ξάνθη                      0-0
 
Κέρκυρα-Ατρόμητος              0-2
 
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός               1-0

Βέροια - Ολυμπιακός              1-2

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.