.«ΟΧΙ» στη λαίλαπα του Τσίπρα

Κάποιοι το λένε «βουβή οργή». Άλλη νηνεμία πριν από τη θύελλα. Άλλοι το λένε «ψεκασμός» με καταπραϋντικό φάρμακο. Ο Πανούλης κάτι θα ξέρει από αυτά. Όμως, για τους περισσότερους αυτό που βιώνουμε σήμερα στην ελληνική κοινωνία είναι αριστερή αποχαύνωση. 

Ο κόσμος παρακολουθεί απαθής τα όσα συμβαίνουν και δεν αντιδρά καθόλου. Ακόμη και στις συζητήσεις που γίνονται, στα καφενεία, στις κοινωνικές εκδηλώσεις παρατηρείται μια πλήρης αποστασιοποίηση. Δεν υπάρχει νεύρο στον κόσμο, δεν υπάρχει ούτε οργή, ούτε χαρά, ούτε αισιοδοξία. Μάλλον μια παραίτηση υπάρχει, μια έλλειψη προσανατολισμού. Ο ... περισσότερα »

.Στον τρίτο κόσμο του ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ: Η Microsoft την “κοπανάει” στην Ρουμανία ενώ ήδη αλωνίζουν τα κοράκια των distress funds

*Το σήμα της ελληνικής κυβέρνησης, το οποίο μεταφράζεται σε ολοκλήρωση της αξιολόγησης καθώς και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, αλλά κυρίως σε επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα, αναμένουν οι Αμερικανοί επενδυτές.* 

Σε διαφορετική περίπτωση, οι αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να φυλλορροούν, με πλέον πρόσφατο παράδειγμα *τη ματαίωση της μεγάλης επένδυσης της Microsoft* και την απόφαση που έλαβε η αμερικανική πολυεθνική, λόγω της αστάθειας και της αβεβαιότητας, να υλοποιήσει τελικά το σχέδιό της για κέντρο υποστήριξης των προϊόντων της (suppor... περισσότερα »

..Με τρεις ανοιχτές πληγές η κυβέρνηση τρέχει για την ανακεφαλαιοποίηση

Στη σκιά των τριών μεγάλων αγκαθιών που εμποδίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του τρίτου προγράμματος της Ελλάδας συνεδριάζει το Euro Working Group, με φόντο τη δόση των δύο δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, η οποία όπως όλα δείχνουν πάει προς νέα αναβολή εκταμίευσης. 

Στο επίκεντρο των τεχνοκρατών θα βρεθούν τα κόκκινα δάνεια, με το θέμα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και το όριο πάνω από το οποίο θα βγαίνουν τα ακίνητα στο σφυρί να αποτελεί το μεγαλύτερο σκόπελο των διαπραγματεύσεων, η επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, με τους δανειστές να απορρίπτουν το σ... περισσότερα »

.Ισοδύναμα στα τέλη κυκλοφορίας για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση αναζητά η κυβέρνηση

Τη λύση που θα δώσει τέλος στο ζήτημα της επιβολής ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση αναζητούν στην κυβέρνηση, εν μέσω σφοδρών πιέσεων από την πλευρά των δανειστών για υλοποίηση των δεσμεύσεων που θα ανοίξουν το δρόμο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μέσα από την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης.

 Στο Μέγαρο Μαξίμου κάνουν πλέον δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, καθώς το θέμα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα δύο μεγάλα αγκάθια της διαπραγμάτευσης και το γεγονός ότι «σέρνεται» ουσιαστικά εδώ και έναν μήνα, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, έχει προκαλέσει φθορά ... περισσότερα »

.Το σχέδιο για εθνική σύνταξη στα 390 ευρώ παρουσιάζει ο Κατρούγκαλος

Ανησυχία στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν οι σχεδιαζόμενες «ανατροπές» στο Ασφαλιστικό, καθώς στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος υπό τον Αλέξη Τσίπρα ο αρμόδιος υπουργός Γ. Κατρούγκαλος θα παρουσιάσει τον συνολικό «Χάρτη». 

Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρωθυπουργός παρότι θα έχει επίσημο ραντεβού με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών και κορυφαίο στέλεχος των σοσιαλδημοκρατών, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ,θα προεδρεύσει στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ώστε να αναπτύξει τις θέσεις της κυβέρνησης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αλλαγές στο ασφαλιστικό έχουν ήδ... περισσότερα »

.Πώς θα υπολογίζονται οι συντάξεις... Διευκρινίσεις από το υπουργείο Εργασίας - Δείτε ολόκληρη την εγκύκλιο

Τον τρόπο με τον οποίον θα υπολογίζονται οι συντάξεις για όσους θεμελίωσαν δικαίωμα πριν και μετά το 2015, ξεκαθαρίζει εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας, η οποία υπογράφεται από τον υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Α. Πετρόπουλο. 

Συγκεκριμένα, στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι οι ασφαλισμένοι που θεμελίωσαν δικαίωμα σύνταξης μέχρι 31.12.2014, αλλά η συνταξιοδότησή τους αρχίζει από 1.9.2015, όπως και ασφαλισμένοι που θεμελίωναν δικαίωμα σύνταξης από 1.1.2015, θα συνταξιοδοτούνται με το νόμο Λοβέρδου (3863/2010), δηλαδή με αναλογική και βασική σύνταξη κα... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.