.Ενταση και προσαγωγές στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό

Ενταση δημιουργήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό όταν, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., 30 άτομα, περίπου, επιχείρησαν να περάσουν την περίφραξη. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ο ακριβής αριθμός τους.

Ολα ξεκίνησαν νωρίτερα το απόγευμα όταν εργαζόμενοι της ΕΡΤ και αλληλέγγυοι πολίτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στον Υμηττό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. ομάδα 30 ατόμων επιχείρησε να περάσει την περίφραξη και να μπει στο χώρο με τις κεραίες.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης άνοιξε ο πομπός της ΕΡΤ και το σήμα της ΝΕΤ μεταδόθηκε για λίγο αναλογικά στην Αττική από το κανάλι 21.

Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίες και προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων. Ο αριθμός τους ακόμη δεν διευκρινίζεται.

.Για τον «ευρωπαϊκό πολιτικό Νότο» συζήτησαν Βενιζέλος και Λέτα

Στην ανάγκη να διαμορφωθεί ένα μίγμα ευρωπαϊκής πολιτικής που θα εγγυάται την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή, και θα δίνει απάντηση στις αγωνίες των ευρωπαϊκών κοινωνιών οι οποίες πιέζονται από τα προγράμματα προσαρμογής και τις πολιτικές λιτότητας, αναφέρθηκαν ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Βενιζέλος είχε την ευκαιρία να τονίσει ότι η έννοια του ευρωπαϊκού πολιτικού Νότου έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία και σημείωσε ότι στον τομέα αυτό, οι δυο χώρες μπορούν να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο, ενόψει και των διαδοχικών προεδριών του Συμβουλίου της ΕΕ που θα ασκήσουν το προσεχές έτος.

Παράλληλα, επισημάνθηκε η ανάγκη να διαμορφωθεί και να προωθηθεί μια ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και των επιμέρους κρατών-μελών, ιδίως στο χώρο της Μεσογείου, κάτι που συνδέεται, και με την αξιοποίηση των θαλασσίων ζωνών, πάντοτε, βεβαίως, εντός του πλαισίου των προβλέψεων του διεθνούς δικαίου της θάλασσας και με σεβασμό στην εθνική κυριαρχία και τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα όλων των κρατών της περιοχής. 

Εξάλλου, η ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες της επικείμενης ελληνικής προεδρίας.

Όπως συμφωνήθηκε, επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Βενιζέλος θα επισκεφθεί τη Ρώμη, στα μέσα του προσεχούς Σεπτεμβρίου, προκειμένου να έχει συναντήσεις με την υπουργό Εξωτερικών, Ε. Μπονίνο, και τον υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Έντσο Μιλανέζι, με σκοπό, το συντονισμό των δύο προεδριών του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και την ανάληψη άλλων κοινών πρωτοβουλιών.

.Εταιρεία για την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας της Εκκλησίας

Εταιρεία για την εκμετάλλευση και την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής ακίνητης περιουσίας «επ' ωφελεία τόσο των εκκλησιαστικών νομικών προσώπων όσο και του Ελληνικού Δημοσίου» συστήνει το Ελληνικό Δημόσιο με την Εκκλησία της Ελλάδος. 

Η σχετική τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών «Κώδικας Κοινοφελών Περιουσιών, Σχολαζουσών Κληρονομιών και λοιπές διατάξεις», είναι προϊόν κοινής απόφασης των υπουργών Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και Παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλου και προβλέπει την ίδρυση ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Εταιρεία Αξιοποίησης Ακίνητης Εκκλησιαστικής Περιουσίας Α.Ε.» (ΕΑΕΑΠ), μοναδικοί μέτοχοι της οποίας θα είναι το Ελληνικό Δημόσιο και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. 

Το Δ.Σ. της εταιρείας, οι μετοχές της οποίας δεν μπορούν να μεταβιβαστούν, θα είναι πενταμελές και θα ορίζεται με απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων για θητεία πέντε ετών. 

Ένα μέλος υποδεικνύεται από το υπουργείο Οικονομικών, ένα από το υπουργείο Παιδείας και τα υπόλοιπα τρία από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΕΑΠ θα προέρχονται πάντα από τα τρία μέλη του Δ.Σ. που θα υποδεικνύει η Εκκλησία. 

Οι βασικοί τρόποι εκμετάλλευσης των ακινήτων της Εκκλησίας θα είναι η εκμίσθωση και η παραχώρηση, ολιγόχρονη ή μακροχρόνια, της χρήσης ή της εκμετάλλευσής τους σε τρίτους. Αντιθέτως, απαγορεύεται η εκμετάλλευση των ακινήτων μέσω της μεταβίβασης εμπράγματων δικαιωμάτων επ' αυτών, όπως για παράδειγμα είναι η κυριότητα. 

Τα έσοδα από την εκμετάλλευση θα αποδίδονται, κατά το ποσοστό που τους αναλογεί, στο Ελληνικό Δημόσιο και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. 

Για το θέμα της εκμετάλλευσης της ακίνητης περιουσίας της Εκκλησίας είχε συσταθεί επιτροπή πριν από περίπου δύο χρόνια προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε από τη δέσμευση των αποθεματικών της Εκκλησίας από την Τράπεζα της Ελλάδος. 

Η απόφαση της ΤτΕ στηρίχθηκε σε αναγκαστικό νόμο του 1960 περί δέσμευσης των καταθετικών λογαριασμών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, με αντάλλαγμα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. 

Η Ιερά Σύνοδος είχε αποστείλει επιστολή στη διοίκηση ΤτΕ με την οποία υποστήριζε ότι τα Εκκλησιαστικά ΝΠΔΔ είναι «προδήλως εξαιρετέα». Η απάντηση της Τράπεζας στις αιτιάσεις της Εκκλησίας ήταν αρνητική.

Εκτιμάται ότι μόνο τα αποθεματικά της Κεντρικής Οικονομικής Υπηρεσίας ανέρχονται σε περισσότερα από 45 εκατομμύρια ευρώ. Τα δεσμευμένα ακίνητα της Εκκλησίας ανέρχονται σε περισσότερα από 123 και βρίσκονται κυρίως στην Αττική.

.«Κόκκινος Οκτώβρης» για την κυβέρνηση

Σε αγώνα δρόμου αποδύεται η κυβέρνηση προκειμένου να υλοποιηθούν οι προαπαιτούμενες ενέργειες του Σεπτεμβρίου. Τον Οκτώβριο ξεκινά μία απαιτητική περίοδος με συζητήσεις για καθοριστικά ζητήματα όπως η αντιμετώπιση του δημοσίου χρέους, η επενδυτική πολιτική, η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Βήμα» στην κυβέρνηση επικρατεί, τουλάχιστον στα λόγια, κλίμα μάχης. «Θα γίνει πόλεμος αλλά εμείς θα τηρήσουμε τη συμφωνία με την τρόικα», διαμηνύουν οι «φρέσκοι» γαλάζιοι υπουργοί. Ταυτόχρονα η τρόικα έχει βγάλει το… υποδεκάμετρο με χαρακτηριστική την κατάθεση τροπ... περισσότερα »

.«Αφήστε την Ελλάδα να γίνει Ντιτρόιτ»

Και όμως, η χρεοκοπία του Ντιτρόιτ μπορεί να γίνει παράδειγμα για την Ευρώπη! Αυτό υποστηρίζει με άρθρο του στους Financial Times ο Μάρτιν Σάντμπου. 

Ο αρθρογράφος αναλύει τους λόγους που θα πρέπει να επιτραπεί στις πιο προβληματικές οικονομίες της Ευρωζώνης να χρεοκοπήσουν, όπως το Ντιτρόιτ, αναφερόμενος με δηκτικά σχόλια στην εμμονή των Ευρωπαίων κατά των χρεοκοπιών. 
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρατηρεί ο αρθρογράφος, το να πάρεις ένα ρίσκο και να αποτύχεις δεν είναι το τέλος και είναι τιμή αν καταφέρεις να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Αντίθετα, στην Ευρώπη η χρεοκοπία έχει το «στ... περισσότερα »

.«Στόχος η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος»

«Κορυφαίος στόχος η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος. Αυτός ο στόχος μας επιτρέπει να έχουμε περιθώρια ευελιξίας. Μας επιτρέπει επιτέλους όλες οι προσπάθειές μας να συγκεντρωθούν στο μεγάλο ζητούμενο που είναι η ανάπτυξη», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στις κοινές δηλώσεις με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός επισήμανε την ύπαρξη μιας κοινής ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας για τους επαναπατρισμούς των μεταναστών.

«Συζητήσαμε για τον πλούτο των θαλασσών αλλά και εκείνες που βρίσκονται στη Μεσόγειο γιατί μας ενδιαφέρουν περισσότερο. Η Μεσόγειος θα παίξει σημαντικό ρόλο», είπε χαρακτηριστικά. 

Και πρόσθεσε: «Υποστηρίζουμε από κοινού την ανάδειξη Αδριατικής και ιονίου σε αυτό που ονομάζεται μείζονα περιοχή που θα επισπεύσει την ανάπτυξη».

«Συνολικά είχαμε μια πολύ γόνιμη συζήτηση με τον Ιταλό πρωθυπουργό», είπε ο κ. Σαμαράς προσθέτοντας ότι η Ιταλία αναδεικνύεται σε σημαντικό πρόσωπο της Ευρώπης. 

«Η Ελλάδα και η Ιταλία θα έχουν την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα περιθώρια συνεργασίας είναι πολύ μεγάλα. Άλλωστε, το 2014 χρονιά ορόσημο για το μέλλον της Ευρώπης. Θεωρώ ότι είναι σημαντική η συμφωνία κοινών στόχων για τις δύο προεδρίες. Να γίνουν εν δυνάμει ένας στόχος κοινών προτεραιοτήτων».

Ο Έλληνας πρωθυπουργός μάλιστα ανέφερε ότι τον Σεπτέμβριο θα γίνει η πρώτη συνάντηση των δύο χωρών για να συζητηθούν τα θέματα της προεδρίας. «Οι χώρες μας έχουν στενές σχέσεις από το παρελθόν. 

Δεν μας δένει μόνο το πλούσιο παρελθόν αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε» είπε ο κ. Σαμαράς τονίζοντας ότι το ζητούμενο είναι μια ευρωπαϊκή οικονομία απαλλαγμένη από τη μάστιγα και την ανεργία των νέων. 

.Δημοσιονομικό κενό 4 δισ. ως το τέλος του 2016 προβλέπει η Κομισιόν

Πρόοδο στην εφαρμογή του δεύτερου προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, αλλά με καθυστερήσεις και ενίοτε με «αργούς ρυθμούς» διαπιστώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αναγνωρίζοντας πως έχει γίνει σημαντική πρόοδος στην ανακεφαλαιοποίηση των συστημικών τραπεζών και τα δημόσια οικονομικά.

 Η Επιτροπή στην έκθεση της για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος προβλέπει δημοσιονομικό κενό 3,4 δισ. ευρώ το 2015 και συνολικά 4 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2016. 

Εκτιμά, επίσης, ότι υπάρχει χρηματοδοτικό κενό 3,8 δισ. ευρώ που ξεκινά από την Άνοιξη του 2014. Επίσης, σημαντικά μειωμένο είναι το πο...περισσότερα »

.Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποφάσισε την εκταμίευση της δόσης

Το διοικητικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της πέμπτης αξιολόγησης του προγράμματος της Ελλάδας και την εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου της, ύψους 1,72 δισ. ευρώ.

Η εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου αυτού αυξάνει σε 8,24 δισ. ευρώ το συνολικό ποσό που έχει χορηγήσει στην Αθήνα το Ταμείο, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του που δόθηκε στην δημοσιότητα στην Ουάσινγκτον το ΔΝΤ.Τα μέλη του ΔΝΤ ενημερώθηκαν προηγουμένως από τον επικεφαλής της Αποστολής του Ταμείου στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν. Η εκταμίευση της δόσης θα γίνει την Τετάρτη.

.Αντ. Σαμαράς: Πρωταρχικός στόχος για την Ελλάδα, η ανάπτυξη

Σε απόλυτα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Ιταλό ομόλογό του Ενρίκο Λέτα.

Στις πρώτες κουβέντες, που αντήλλαξαν, ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον Ιταλό ομόλογό του για την τραγωδία στην Καμπανία της Ιταλίας.

Ο Ενρίκο Λέτα ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά τονίζοντας ότι η στήριξη της Ελλάδας δίνει ανακούφιση στην Ιταλία και παράλληλα σημείωσε ότι δυστυχώς, οι πληγές θα παραμείνουν για τις οικογένειες των θυμάτων και για όλη τη χώρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς επίσης μίλησε για την ανάγκη εφαρμογής πολιτικών που συνδυάζουν τις μεταρρυθμίσεις και την εξάλειψη των ελλειμμάτων με την ανάπτυξη και τόνισε πως η ύφεση επιτείνει τα προβλήματα.

Επισήμανε, δε, ότι η Ελλάδα είναι σταθερά στον δρόμο της δημοσιονομικής προσαρμογής και των μεταρρυθμίσεων, εξηγώντας: «δεν μπορούμε να πετύχουμε ανάπτυξη, όταν η Ευρώπη υποχωρεί σε ύφεση».

Η ανάπτυξη, ανέφερε, αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την Ελλάδα και ιδιαιτέρως για τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου, που δοκιμάζονται.

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμη, ότι συζήτησαν για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης και ότι μίλησαν για κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος από τα κράτη της Μεσογείου, όπως η Μάλτα, η Κύπρος και η Ισπανία. Επίσης, είπε ότι συζήτησαν για την αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών θαλάσσιων πόρων των δύο χωρών.

«Το 2014 θα είναι χρονιά ορόσημο για το μέλλον της Ευρώπης» συνέχισε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι Ελλάδα και Ιταλία θα αναλάβουν την προεδρία της ΕΕ διαδοχικά την επόμενη χρονιά και επ' αυτού θα καθορίσουν κοινές προτεραιότητες.

Εξάλλου, ο Ιταλός πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα εργαστούν από κοινού και προσκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να ταξιδέψει στη Ρώμη τον προσεχή Οκτώβριο.

Ο κ. Λέτα τόνισε, επίσης, πως το γεγονός ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση αποτελεί σημαντική είδηση για την Ευρώπη και την Ιταλία και διαβεβαίωσε ότι η χώρα του θα είναι στο πλευρό της Ελλάδας.

Επισήμανε ότι είναι σημαντικό από την πλευρά τής Ελλάδας να τηρηθούν οι δεσμεύσεις και οι συμφωνίες και υπογράμμισε πως οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν αποτελούν αυτοσκοπό, αλλά, όπως σημείωσε, «εργαλείο για να φτάσουμε στη γη της Επαγγελίας, που είναι η ανάπτυξη»

.Ελ. Γλύκατζη Αρβελέρ: «Αυτό που με φοβίζει περισσότερο απ΄όλα είναι ότι ο Έλληνας δεν έχει όραμα»

Η κυρία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι διαπρεπής Ελληνίδα του εξωτερικού. Η πρώτη γυναίκα πρύτανης της Σορβόνης, βυζαντινολόγος, ακαδημαϊκός και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δελφών. 

Εσχάτως τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, με τον «Μεγαλόσταυρο» και έχει την ικανότητα να καθηλώνει τον συνομιλητή της με το βάθος της γνώσης της, τη διεισδυτική της ματιά και τον αφοπλιστικά ειλικρινή της λόγο. 

Η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ έρχεται συχνά στη Ελλάδα. Άλλωστε, η ελληνική πολιτεία έχει φροντίσει να αυξήσει τις αρμοδιότητές της, καθώς πρόσφατα της ανέθεσε και ... περισσότερα »

.Καύσωνας ενόψει. Συμβουλές για την αντιμετώπισή του

Οδηγίες για την προστασία των πολιτών από την άνοδο της θερμοκρασίας εξέδωσε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), του υπουργείου Υγείας.

Μεταξύ άλλων συνιστά τη μείωση των μετακινήσεων και την αποφυγή της βαριάς σωματικής εργασίας, ιδιαίτερα σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία, άπνοια και μεγάλη υγρασία. 

Οι πολίτες καλούνται να παραμένουν σε χώρους δροσερούς και σκιερούς και να χρησιμοποιούν κλιματιστικά μηχανήματα ή ανεμιστήρες.

Το ΕΚΕΠΥ συνιστά επίσης:

«Φορέστε ελαφρά, άνετα και ανοιχτόχρωμα ρούχα που διευκολύνουν τον αερισμό του δέρματος και την εξάτμιση του ιδρώτα (βαμβακερά, λινά). Αποφύγετε τα συνθετικά υφάσματα. Χρησιμοποιήστε καπέλο με φαρδύ γείσο και γυαλιά ηλίου, όταν εκτίθεστε στον ήλιο.

Πίνετε άφθονες ποσότητες νερού και χυμών φρούτων. Τις θερμές ημέρες, η κατανάλωση υγρών πρέπει να είναι μεγαλύτερη από αυτή που σας υποδεικνύει η δίψα σας. Άτομα με επιληψία ή προβλήματα καρδιάς, νεφρών ή ήπατος που ακολουθούν αυστηρή δίαιτα υγρών ή έχουν προβλήματα κατακράτησης υγρών στο σώμα τους, πρέπει να συμβουλεύονται γιατρό ή διαιτολόγο πριν αυξήσουν την κατανάλωση υγρών.

Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών. Προτιμήστε ελαφρά και μικρά γεύματα με έμφαση στα φρούτα και λαχανικά και αποφύγετε τις λιπαρές τροφές.

Κάντε χλιαρά ντους στη διάρκεια της ημέρας. Αποφεύγετε απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία του σώματος σας. Ένα κρύο ντους/μπάνιο αμέσως μετά την έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να προκαλέσει υποθερμία ειδικά σε ηλικιωμένους και μικρά παιδιά.

Κρατήστε το δωμάτιο ή το σπίτι κλειστό κατά τη διάρκεια της ημέρας αφού προηγουμένως έχει μείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κατεβάστε την τέντα και κλείστε τα παντζούρια».

Τα άτομα που πάσχουν από χρόνια νοσήματα (καρδιοπάθειες, πνευμονοπάθειες κλπ) καλούνται να συμβουλευτούν τον θεράποντα ιατρό τους για εφαρμογή ειδικών οδηγιών.

Συμβουλή γιατρού πρέπει να ζητήσουν και όσοι παίρνουν φάρμακα, για το αν πρέπει να τα συνεχίσουν και σε ποια δοσολογία, καθώς μερικά έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος.

.Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας στη Μύκονο

Συνεχίζονται οι εντατικοί φορολογικοί και συναφείς έλεγχοι της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε τουριστικές περιοχές, σε όλη τη χώρα, με σκοπό τον έλεγχο της εφαρμογής της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των διατάξεων για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιούνται συστηματικοί έλεγχοι, που θα διαρκέσουν όλο το διάστημα της καλοκαιρινής περιόδου (Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο), σε νησιωτικούς, καθώς και σε ηπειρωτικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας. 

Συγκεκριμένα, κατά το τριήμερο 26 έως 28 Ιουλίου, κλιμάκια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, πραγματοποίησαν εκτεταμένους ελέγχους, σε διάφορες περιοχές της Μυκόνου.

Πιο αναλυτικά, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 41 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις, βρέθηκαν 29 καταστήματα με παραβάσεις, καθώς και 17 ανασφάλιστοι εργαζόμενοι. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.