.Εντυπωσιασμοί και τζάμπα μαγκιές

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει... λέει ο σοφός λαός γι' αυτό δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον πρωθυπουργό. Η πλήρης κάλυψη που παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας στον υπαρχηγό του περιφερόμενου θίασου, Γιάνη Βαρουφάκη, για το «σχέδιο Β» ήταν ό,τι καλύτερο.

 Μπορεί να μην το κατάλαβε και ο ίδιος αλλά πλέον έχει βάλει τον εαυτό του στο κάδρο των ευθυνών, όποιες κι αν είναι αυτές. Από εδώ και στο εξής ο κ. Τσίπρας δεν θα έχει κανένα δικαίωμα να κρυφτεί όταν θα αποκαλύπτονται διάφορα για τον στενό του συνεργάτη. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ανέλαβε το μερίδιο των ευθυνών του διότι αν αποδειχθεί ποινικό...περισσότερα »

.Βενιζέλος: Ο Τσίπρας είναι θρασύδειλος, χυδαίος και μικρός συκοφάντης

Χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα σε όσα είπε σήμερα στη Βουλή, έπειτα από ερώτηση της Φώφης Γεννηματά για το plan B του Γιάνη Βαρουφάκη.

 Τον χαρακτήρισε «θρασύδειλο, χυδαίο και μικρό συκοφάντη», ενώ σημείωσε ότι «κάλυψε τον Βαρουφάκη γιατί προφανώς τον φοβάται ως συνεργό του». *Ολόκληρη η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου:* 

Ο μοιραίος και θρασύδειλος κ. Τσίπρας δεν τόλμησε να εμφανισθεί ποτέ στη Βουλή να απαντήσει σε ερώτηση μου. Και εν τη απουσία μου όμως στη Βουλή, εμένα έχει πάντα στο μυαλό του και ορθά. Γιατί τον ενοχλεί οποίος... περισσότερα »

.Γιατί ο Τσίπρας στηρίζει Βαρουφάκη,παρότι δεν του αρέσουν τα πουκάμισά του

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει συνηθίσει να μην περνάει απαρατήρητος και αποφάσισε σήμερα να εμφανιστεί στη βουλή με ένα ροζουλί πουκάμισο με λαχούρια, προφανώς επίτηδες.

 Αφησε το νησί της Αίγινας και ήρθε για λίγο στην ολομέλεια του κοινοβουλίου προκειμένου να ακούσει την απάντηση που θα έδινε ο Αλέξης Τσίπρας σε επίκαιρη ερώτηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά για το περιβόητο Plan B που σχεδίαζε ως πρώην ΥΠΟΙΚ με χακάρισμα ΑΦΜ και δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος. Και θα πρέπει να ικανοποιήθηκε γιατί ο πρωθυπουργός τον υπερασπίστηκε και πήρε πάνω του την ευθύνη για ... περισσότερα »

.Νέα εγκύκλιος με διευκρινίσεις για τον ΦΠΑ: Ασανσέρ οι συντελεστές

Περίπου 3.000 λέξεις χρησιμοποίησε η ΓΓΔΕ για να περιγράψει το αλαλούμ με τους νέους συντελεστές ΦΠΑ και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουν οι επαγγελματίες αλλά και οι καταναλωτές. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν είναι ενθαρρυντικό, αφού οι συντελεστές- ασανσέρ ανεβοκατεβαίνουν με την προσθήκη π.χ. μιας δόσης αλατιού.

 *Αγαθά * · Παρασκευάσματα διατροφής για παιδιά ΦΠΑ 13%, αλλά εκχυλίσματα βύνης, ζυμάρια για την παρασκευή προϊόντων αλευροποίας, ζαχαροπλαστικής ή μπισκοτοποιϊας ΦΠΑ 23%. · Φάρμακα για την ιατρική του ανθρώπου ΦΠΑ 6%, αλλά κτηνιατρικά φάρμακα ΦΠΑ 13... περισσότερα »

.Συντάξεις: Αναδρομικά η επιβολή των μειώσεων – Μεγάλο το ψαλίδι στη σύνταξη Σεπτεμβρίου

*Τρεις… δόσεις εισφοράς για ασθένεια θα πληρώσουν, τελικά, τα 2,6 εκατ των συνταξιούχων με τις συντάξεις του μηνός Σεπτεμβρίου (κύριες και επικουρικές) που θα εισπράξουν στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου, ανάλογα με το Ταμείο*. 

Την αναδρομική παρακράτηση από τον Ιούλιο των νέων εισφορών προβλέπει απόφαση – εγκύκλιος την οποία υπέγραψε και απέστειλε στα Ταμεία ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Κατρούγκαλος. Οι κύριες συντάξεις θα χάσουν επιπλέον 2% το μήνα της ονομαστικής αξίας τους (πριν από τις άλλες κρατήσεις – περικοπές που επιβάλλον... περισσότερα »

..“Κουαρτέτο” – Τσακαλώτος – Σταθάκης: Πέντε ώρες συνάντηση… γνωριμίας!

*Σε μαραθώνιο που ξεπέρασε τις πέντε ώρες σε διάρκεια μετατράπηκε η πρώτη συνάντηση “γνωριμίας” μεταξύ του διαπραγματευτικού επιτελείου της κυβέρνησης και των επικεφαλής των τεσσάρων θεσμών. Σύμφωνα με πηγές της ελληνικής πλευράς, επί τάπητος τέθηκαν και νέα θέματα που δεν υπήρχαν στην αρχική ατζέντα και προέκυψαν μέσα από τις διαβουλεύσεις.*

 Τα θέματα αυτά εκτείνονται από το πεδίο των δημοσιονομικών μέτρων και στόχων με το κυβερνητικό αίτημα για χαμηλό πλεόνασμα ή και έλλειμμα το 2015, έως τις τράπεζες (ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης) και το νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων, όπως ανέφεραν... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.