.Αλέξης Τσίπρας, ο Κώστας Καραμανλής της Αριστεράς

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης *Αλέξης Τσίπρας* παραχώρησε συνέντευξη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία κι έκανε κάτι που μπορεί να περιγραφεί δημοσιογραφικά με τη βαρετή φράση-κλισέ «άνοιξε τα χαρτιά του». 
Νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε στη μνήμη μας αυτή τη συνέντευξη καθώς εκτιμώ... ...ότι θα πρέπει από εδώ και στο εξής να συνοδεύει πολιτικά τον κ. Τσίπρα, ως ένα προσχέδιο του δικού του συμβολαίου με τον λαό. 

Ας δούμε λοιπόν τι είπε και τι δεν είπε, απαντώντας στις ερωτήσεις της εφημερίδας. Ξεκίνησε με μια*εφηβική* τοποθέτηση. Στην ερώτηση *«Γιατί να δεχθούν οι Γερμανο... περισσότερα »

.Αγκ. Mέρκελ: Η Ελλάδα βρίσκεται στον δρόμο προς τη βελτίωση

Η καγκελάριος της Γερμανίας απάντησε σε ερωτήσεις περίπου 150 εκλογέων, σε μια εκπομπή διαλόγου η οποία μεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά.
Η Μέρκελ, φορώντας ένα βυσσινί σακάκι, στεκόταν όρθια μπροστά σε ένα γυάλινο βάθρο κι απαντούσε στις διάφορες ερωτήσεις τις οποίες της έθεσαν οι ψηφοφόροι.

Ερωτηθείσα πώς θα βαθμολογούσε την προεκλογική εκστρατεία σε μια κλίμακα από το 1 ως το 10, η Μέρκελ απάντησε «οι εκλογές είναι πολύ συναρπαστικές, άρα είναι κοντά στο 10».
 
Η Μέρκελ υπερασπίστηκε τις πολιτικές λιτότητας των οποίων η ιδία υπήρξε η κυριότερη υπέρμαχος στην ευρωζώνη, λέγοντας ότι «βλέπουμε τώρα τις πρώτες επιτυχίες» τους.
«Η Ιταλία βγήκε από την διαδικασία (της ΕΕ) για το (υπερβολικό) έλλειμμα. 

Η Ελλάδα βρίσκεται στον δρόμο προς τη βελτίωση», είπε η καγκελάριος, απαντώντας στην ερώτηση ενός από τους παριστάμενους ψηφοφόρους που αυτοπαρουσιάστηκε ως ιταλοέλληνας και της ζήτησε να εξηγήσει γιατί αρνείται να χορηγήσει πιο γενναιόδωρη βοήθεια στις χώρες της ευρωζώνης οι οποίες πλήττονται από την οικονομική κρίση χρέους.
 
Οι διαρθρωτικές αδυναμίες στις οικονομίες αυτών των κρατών πρέπει να διορθωθούν, επισήμανε, προσθέτοντας «είναι καλύτερο να είμαστε σκληροί ο ένας με τον άλλο τώρα».

Η Μέρκελ διέψευσε ότι δεν νοιώθει συμπόνια για τους πολίτες σε άλλες χώρες. «Η καρδιά μου χτυπά με ενθουσιασμό για τους άλλους στην Ευρώπη», δήλωσε η συντηρητική πολιτικός.

.Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντάται ο γ.γ. του ΚΚΕ

Ξεκίνησε πριν από λίγο η συνάντηση του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών. 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ευχαρίστησε τον κ. κ. Ιερώνυμο για τις ευχές που του είχε αποστείλει το Πάσχα, αλλά και για την ανάληψη των καθηκόντων του ως γγ του ΚΚΕ. 

Επίσης ο κ .Κουτσούμπας είπε ότι επιθυμία του ήταν να πραγματοποιηθεί η συνάντησή τους νωρίτερα, ωστόσο όπως συνομολογήθηκε και από τις δύο πλευρές η πίεση του χρόνου δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο.

Οι δύο άντρες θα συζητήσουν για τα θέματα που απασχολούν την πολιτική και διεθνή σκηνή.

.Στα 3 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού στο 8μηνο

Στα 3 δισ. ευρώ διαμορφώνεται το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού στο 8μηνο του 2013, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα. Ο ίδιος ανέφερε ότι χωρίς να προσμετρηθούν τα κέρδη που αποδόθηκαν από τις συμμετοχές των Κεντρικών Τραπεζών της Ευρωζώνης στα ελληνικά ομόλογα, το πρωτογενές πλεόνασμα είναι 1,5 δισ. ευρώ. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, το πρωτογενές αποτέλεσμα του Κρατικού Προϋπολογισμού σε τροποποιημένη ταμειακή βάση διαμορφώθηκε στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2013 σε πλεόνασμα 3 δισ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 2,55 δισ. ευρώ... περισσότερα »

.Ο Β. Βενιζέλος ζήτησε κοινωνική υπευθυνότητα «Τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά»

Tην ευχή να επικρατήσει στοιχειώδης κοινωνική υπευθυνότητα και τα σχολεία να μείνουν ανοικτά, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ.Βενιζέλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Αlpha 9,89. 

«Θα συναντηθώ με τη διδασκαλική ομοσπονδία, τα σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά, να κάνουν τα παιδιά τα μαθήματα τους» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τις εξελίξεις στη Συρία ανέφερε πως «υπάρχει ένα δράμα που εξελίσσεται. Πολύπλοκη η εικόνα. Oι πρόσφυγες είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα, αλλά έχουμε λάβει τα μέτρα μας». 

Για την πρωτοβουλία της Μόσχας για τα χημικά σημείωσε πως «υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία της ρωσικής πλευράς».

Σε ό,τι αφορά την αμυντική βιομηχανία υπογράμμισε πως «ανήκει στο ελληνικό δημόσιο και πως έχει τεθεί από την τρόικα ζήτημα ριζικής αναδιάρθρωσης των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ», ενώ συμπλήρωσε πως ετοιμάζεται η απάντηση της κυβέρνησης στην τρόικα για τις προτάσεις εξυγίανσης.

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε πως «το ΠΑΣΟΚ είναι θύμα της κρίσης» ενώ άφησε αιχμές για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας, μεταξύ άλλων: «δεν φλερτάρουμε με αυτούς που δημαγωγούν πάνω στις πλάτες του ελληνικού λαού».

.Στη Βουλή η απελευθέρωση των ΚΤΕΛ

 Κατατέθηκε αργά χθες το βράδυ στη Βουλή, το νομοσχέδιο με τον τίτλο «Δημόσιες υπεραστικές οδικές μεταφορές επιβατών- Ρυθμιστική Αρχή Επιβατικών Μεταφορών και άλλες διατάξεις», βάσει του οποίου προβλέπεται η πλήρης απελευθέρωση των ΚΤΕΛ. Με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, επέρχονται σημαντικές μεταρρυθμίσεις στον σχεδιασμό, την οργάνωση, τις διαδικασίες ανάθεσης, και την παροχή των δημοσίων υπεραστικών οδικών μεταφορών της χώρας. 

Οι αλλαγές που θεσπίζονται, προσαρμόζουν το θεσμικό πλαίσιο των υπεραστικών στις διατάξεις του Κανονισμού της ΕΕ 1370, σύμφωνα με τον... περισσότερα »

.Κάθε 45 λεπτά γίνεται μία απόπειρα αυτοκτονίας

Κάθε 18 ώρες ένας άνθρωπος πεθαίνει στην Ελλάδα αυτοκτονώντας, ενώ κάθε 45 λεπτά γίνεται μία απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Κλίμακα, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας.

Το θέμα της φετινής, 11ης επετείου, είναι «Στίγμα: Ένα Μείζον Εμπόδιο για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας».

Το προφίλ του αυτόχειρα είναι άνδρας, μέσης ηλικίας, έγγαμος με οικονομικά προβλήματα που κυρίως επιλέγει τον απαγχονισμό για να τερματίσει τη ζωή του.

Όσον αφορά στη γυναίκα αυτόχειρα, είναι νέα, με ψυχολογικά προβλήματα και επιλέγει και αυτή τον απαγχονισμό ως μέσο αυτοκτονίας.

«Το 90% των ανθρώπων που αυτοκτονούν έχει κάποιο ψυχικό νόσημα», τόνισε κατά τη συνέντευξη Τύπου, ο Κυριάκος Κατσαδώρος, Ψυχίατρος, Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Πρόληψης της Αυτοκτονίας της ΚΛΙΜΑΚΑΣ. Συμπλήρωσε, όμως, πως το υπόλοιπο 10% έχει κάποια ευαλωτότητα και προβλήματα, όπως η οικονομική κρίση, που το οδηγούν στα άκρα.

Ταυτόχρονα, επισημάνθηκε ότι στην Ελλάδα οι αυτοκτονίες είναι 2 - 3 φορές περισσότερες από τις ανθρωποκτονίες, εκτιμάται δε ότι μία αυτοκτονία έχει άμεσο αντίκτυπο στις ζωές άλλων 6-23 ανθρώπων. Κατά τη δεκαετία 1995-2005, 3.500 άνθρωποι αυτοκτόνησαν στην Ελλάδα, ενώ όπως τονίστηκε, από το 1982 έως και το 2007, οι θάνατοι από AIDS ήταν 1552.

Η Κλίμακα, που λειτουργεί από το 2007, τον αριθμό 1018, δηλαδή τη Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία, με την υποστήριξη και την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας, παρουσίασε επίσης σήμερα την επίσημη ελληνική έκδοση των οδηγών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. «Πρόληψη της Αυτοκτονίας: Μια πηγή ενημέρωσης για τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες κι άλλες υπηρεσίες πρώτης γραμμής» και «Πρόληψη της Αυτοκτονίας: Μια πηγή ενημέρωσης για τους επαγγελματίες των ΜΜΕ».

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, προβλήθηκαν αποσπάσματα από το ντοκυμαντέρ για τη Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία - 1018, σε σκηνοθεσία Σταύρου Ψυλλάκη.

.Έως και τα 548,75 ευρώ το κόστος για ένα παιδί στο γυμνάσιο-λύκειο για σχολικά είδη

Μέχρι και στο ύψος του... κατώτατου μισθού μπορεί να φτάσει το κόστος των σχολικών ειδών για ένα παιδί, αν οι γονείς επιλέξουν ν' αγοράσουν τα ακριβά, τελευταίας μόδας προϊόντα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), κατόπιν τιμοληψιών που διενήργησε στην αγορά, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς αύριο. Αντίθετα, αν οι γονείς επιλέξουν φθηνότερα προϊόντα, ο οικογενειακός προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί εντυπωσιακά λιγότερο.

Αναλυτικότερα, με βάση τις τιμοληψίες του ΚΕΠΚΑ, το κόστος για την αγορά των σχολικών, για ένα παιδί, κυμαίνεται από 18,19 έως ...505,59 ευρώ στο δημοτικό και από 21,16 έως 548,75 ευρώ στο γυμνάσιο-λύκειο.

Σύμφωνα με το ΚΕΠΚΑ, οι γονείς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί η διαφορά τιμών ανά κατηγορία προϊόντων (ακριβά-φθηνά) μπορεί να φτάσει μέχρι και στο 2.679,49% για το Δημοτικό και στο 2.493,34% για το Γυμνάσιο-Λύκειο.

Παράλληλα, τα ακριβά και εξεζητημένα σχολικά, με τα οποία οι γονείς θεωρούν ότι το παιδί τους θα προβληθεί θετικά, ενδέχεται να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα και να προκαλέσουν ακόμη και πρόβλημα κοινωνικής ένταξης για τον μαθητή. Τα σχολικά είδη είναι εργαλεία μάθησης και όχι επίδειξης.

Για τον υπολογισμό του συνολικού κόστους των σχολικών ειδών, το ΚΕΠΚΑ δεν έλαβε υπόψη τις ακραία υψηλές τιμές, που υπάρχουν στην αγορά, οι οποίες ωστόσο αξίζει να αναφερθούν: ένα μολύβι 14,94 ευρώ, ένα στυλό 65,01, ένας διαβήτης 45,20 ευρώ, ένα ντοσιέ 23,90, ξυλομπογιές 41,20 ευρώ, κασετίνα 39 ευρώ, τσάντα νηπιαγωγείου 108 και τσάντα δημοτικού 190 ευρώ.

«Το ΚΕ.Π.ΚΑ. συμβουλεύει τους γονείς να επιλέξουν προϊόντα, που η τιμή τους βρίσκεται, πιο κοντά στις χαμηλές τιμές. Πρέπει να περιοριστεί η ζήτηση των εξεζητημένων και πανάκριβων σχολικών. Σε μια περίοδο κρίσης, δεν είναι δυνατό να επιβραβεύουμε ακραίες πρακτικές, ίσως και πρακτικές αισχροκέρδειας (από όπου και αν προέρχεται), γιατί θέλουμε π.χ. η τσάντα του παιδιού μας να έχει τον ήρωα της φετινής κινηματογραφικής επιτυχίας», καταλήγει.

.«Η λιτότητα σκοτώνει την υγεία στην Ελλάδα» CNN: Οι μύθοι καταρρίπτονται

«Αν η λιτότητα ήταν κλινική δοκιμή θα την είχαν σταματήσει», σχολιάζει το CNN, επισημαίνοντας ότι οι πολιτικές λιτότητας στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη έχουν καταστροφικές συνέπειες στο σύστημα υγείας. Το αμερικανικό δίκτυο υπογραμμίζει, επίσης, τα αυξημένα ποσοστά κατάθλιψης και αυτοκτονιών αλλά και την διάδοση ασθενειών. 

«Παρακολουθούμε σαστισμένοι την καταστροφή να συντελείται σε αργή κίνηση λόγω των πολιτικών λιτότητας που εφαρμόζονται στην Ευρώπη, τη στιγμή που οι πολιτικοί συνεχίζουν να αγνοούν τις αποδείξεις των καταστροφικών συνεπειών. Η λιτότητα σχεδιάστηκε για να σ...περισσότερα »

.Να κρατήσει τον κόσμο στους δρόμους θέλει ο Τσίπρας... Η χώρα μπαίνει σε προεκλογική τροχιά

Ρίσκο να πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία του Λευκού Πύργου, την ερχόμενη Παρασκευή στις 7.30 το απόγευμα, αναλαμβάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να κρατήσει τον κόσμο στους δρόμους, σημείο όπου το κόμμα του βρίσκει δυνατότητα δράσης και επαναφοράς στην καθημερινότητα.

Οι εκτιμήσεις στην Κουμουνδούρου είναι ότι η χώρα μπαίνει σε προεκλογική τροχιά και ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να ξεκινήσει δυναμικά, όπως άλλωστε έκανε από το περασμένο Σάββατο στα εγκαίνια της ΔΕΘ.

.Θ. Πάγκαλος: Είμαστε στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Τις πολιτικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, τις συζητήσεις Βαγγέλη Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά για την προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης, αλλά και την κατάσταση στη χώρα γενικά, σχολίασε την Τρίτη ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος ο οποίος μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 περιέγραψε μεταξύ άλλων την ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη καθώς «δεν ενδιαφέρουν τα κόμματα». 

Ο Θόδωρος Πάγκαλος ξεκίνησε την τοποθέτησή του σχολιάζοντας τις συζητήσεις ανάμεσα στον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά για την προγραμματική συμφωνία: «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων ... περισσότερα »

.Δηλώνουν ανυποχώρητοι και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους για να διασφαλίσουν τα κεκτημένα τους δηλώνουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι βγήκαν σήμερα στους δρόμους, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης σχετικά με το μέλλον των αμυντικών βιομηχανιών.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων, μετά τη συνάντηση που είχαν στη Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Θανάση Παφιλή, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν με μπλόκα την Εθνικό Οδό στο Μαρτίνο.

Οι οριστικές αποφάσεις των εργαζομένων αναμένεται να ληφθούν εντός της ημέρας. 

Νωρίτερα, είχαν συζητήσεις με τον Χρήστο Σταϊκούρα. 

Οι δεσμεύσεις, ωστόσο, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών ως προς το μέλλον της επιχείρησης, δεν ικανοποίησαν τους εργαζόμενους, οι οποίοι αποχώρησαν από το κτίριο που στεγάζεται το γραφείο του κ. Σταϊκούρα, πετώντας μπουκάλια και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης. 

Η τελική πρόταση της κυβέρνησης προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το μέλλον των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας, όπως ανέφερε παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, προβλέπει την ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ (έχει ήδη μεταβιβαστεί στο ΤΑΙΠΕΔ), με στόχο τη βιώσιμη λειτουργία της.

.Λάθος περικοπές σε χιλιάδες συντάξεις

Να διορθώσει το λάθος με τις μεγαλύτερες περικοπές στις συντάξεις, σπεύδει το ΙΚΑ, με επείγον έγγραφο του διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Η αδικία αυτή με τις συντάξεις οφείλεται σε σφάλμα του συστήματος προσαρμογής των συντάξεων. Το σύστημα δεν μπορούσε να εντοπίσει αυτούς που λάμβαναν δυο συντάξεις (κύριες και επικουρικές), και έτσι σε αυτούς η μείωση κατά 12% δεν έγινε.

Σύμφωνα με το έγγραφο του ΙΚΑ, που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος», υπήρξαν λανθασμένοι υπολογισμοί και στις περιπτώσεις που έγιναν μεγαλύτερες μειώσεις τα ποσά θα επιστραφούν.

Ταυτόχρονα, όμως, στο μικροσκόπιο μπαίνουν όσοι συνταξιούχοι είχαν μικρότερες περικοπές.

Μέσα στις επόμενες μέρες μάλιστα το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά πόσοι θα έχουν επιστροφή των κρατήσεων και πόσοι θα έχουν ψαλίδι, το οποίο μέχρι τώρα είχαν αποφύγει. Οι περικοπές θα γίνουν είτε σε μία δόση, αν πρόκειται για μικρό ποσό, είτε σε περισσότερες δόσεις.

Τέτοια λάθη δεν έχουν γίνει μόνο στο ΙΚΑ αλλά και σε συντάξεις του Δημοσίου, καθώς και στις συντάξεις που καταβάλλουν τα ταμεία των τραπεζών, του ΟΤΕ και της ΔΕΗ.

Στο έγγραφο του, ο διοικητής του ΙΚΑ παραδέχεται ότι οι μειώσεις δεν έγιναν σωστά και ότι θα επιστραφούν ποσά σε συνταξιούχους, ενώ θα γίνουν περικοπές, αφού δεν έγιναν εκεί που έπρεπε.

.Αποφασισμένος για πόλεμο ο πλανητάρχης

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σκοπεύει να επιμείνει στην προσπάθειά του και να ζητήσει από το Κογκρέσο να εγκρίνει τη χρήση στρατιωτικής βίας εναντίον των δυνάμεων της κυβέρνησης της Συρίας, παρά την αποδοχή από μέρους της Δαμασκού στην πρόσφατη πρόταση της Ρωσίας να παραδώσει τα χημικά της όπλα στον έλεγχο της διεθνούς κοινότητας, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.

«Αυτό που δήλωσε χθες βράδυ ο πρόεδρος αντανακλά το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε σήμερα: το αντιλαμβανόμαστε ως μία θετική εξέλιξη και το εκλαμβάνουμε ως μία συνέπεια της πίεσης που έχουμε ασκήσει στη Συρία», δήλωσε ο Κάρνεϊ στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, ερωτηθείς για την αντίδραση του Λευκού Οίκου στις νέες πληροφορίες ότι η Δαμασκός αποδέχεται την πρόταση να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο το χημικό του οπλοστάσιο.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο Λευκός Οίκος θέλει πρώτα να επαληθεύσει εάν η Συρία σοβαρολογεί, είπε ο Κάρνεϊ, προσθέτοντας ότι ο Ομπάμα θα επισκεφθεί το Καπιτώλιο σήμερα, προκειμένου να ζητήσει από τους κοινοβουλευτικούς οι οποίοι παραμένουν διστακτικοί να επιτρέψουν περιορισμένης κλίμακας επιθέσεις στη Συρία κι απόψε θα απευθύνει διάγγελμα στο έθνος για το θέμα αυτό, επισήμανε ο Κάρνεϊ

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.