.«Η λιτότητα τρέφει την εγκληματικότητα στην Ελλάδα»


«Οι Ελληνες είναι αντιμέτωποι με μια ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, την ώρα που η αστυνομία παρουσιάζεται ανίκανη να ανταπεξέλθει στην αντιμετώπισή της» αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά του το BBC. Στη συνέχεια του δημοσιεύματος γίνεται αναφορά στη δολοφονία 75χρονης από τσαντάκια μέσα στην πολυκατοικία της μεσημεριανές ώρες, κάνοντας λόγο για περιστατικά, «τα οποία στο παρελθόν δεν απαντώντας συχνά στην Ελλάδα, που αποτελούσε μία από τις χώρες με τους χαμηλότερους δείκτες εγκληματικότητας στην ΕΕ».

Εν συνεχεία το επίμαχο δημοσίευμα του BBC κάνει εκτενή αναφορά στα ποσοστά που έχουν καταγραφεί αναφορικά με την αύξηση της εγκληματικότητας. «Οι διαρρήξεις παρουσιάζουν αύξηση 50% μέσα στον τελευταίο χρόνο, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι μόνο για τη μισή εγκληματικότητα στην Ελλάδα ευθύνονται οι μετανάστες. 

Ωστόσο πολλοί Ελληνες κατηγορούν τους ξένους για την αύξηση της εγκληματικότητας, γιατί οι περισσότεροι έχουν σηκώσει τα χρήματά τους από τις τράπεζες και τα έχουν κρυμμένα στα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να εισβάλλουν σε αυτά ένοπλες συμμορίες που δεν αποχωρούν αν δεν πάρουν τα χρήματα» σχολιάζει ο αρθρογράφος του BBC. 

«Πολλά θύματα διάρρηξης δεν πηγαίνουν στην αστυνομία γιατί πιστεύουν ότι είναι μάταιο αλλά και γιατί η ελληνική κυβέρνηση έχει πλέον επιβάλει κόστος στην κατάθεση μήνυσης» σχολιάζει Έλληνας εγκληματολόγος στο επίμαχο ρεπορτάζ.

«Καθημερινά περισσότεροι από 300 μετανάστες μπαίνουν παράνομα στη χώρα από τον Εβρο. Οι άνθρωποι αυτοί δεν βρίσκουν δουλειά και γίνονται εύκολος στόχος σε περίοδο οικονομικής κρίσης. 

Η Χρυσή Αυγή έχει 18 έδρες στη Βουλή, γεγονός που αποδεικνύει το σημείο απόγνωσης στο οποίο έχει περιέλθει ο Έλληνας πολίτης, ψηφίζοντας ένα κόμμα εχθρικό προς τους παράνομους μετανάστες» συνεχίζει το δημοσίευμα του BBC.

.Η Μόσχα αντιτάσσεται στη δημιουργία ζωνών απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία


Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ότι είναι αντίθετος στη δημιουργία ζωνών απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία "με το πρόσχημα της ανθρωπιστικής κρίσης", σε συνέντευξή του που πρόκειται να μεταδοθεί το Σάββατο από το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News Arabia.
"Είναι απαράδεκτο να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ζώνες απαγόρευσης πτήσεων υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής κρίσης", εκτιμά ο κ. Λαβρόφ σε αυτή τη συνέντευξή της οποίας το κείμενο στα ρωσικά μεταδόθηκε σήμερα από το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
 
Η δημιουργία ζωνών απαγόρευσης πτήσεων "θα αποτελέσει παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας, αν αυτές οι ζώνες αφορούν το συριακό έδαφος, και θα είναι μια παραβίαση του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών", τόνισε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.

.Βρετανός αθλητής αποκαλύπτει όργια στους Ολυμπιακούς


Ο τριπλασιασμός του αριθμού των προφυλακτικών που προσέφεραν οι διοργανωτές στους αθλητές του Ολυμπιακού Χωριού του Λονδίνου (προσφέρθηκαν 150.000 έναντι 50.000 στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου) φαίνεται πως «έπιασε τόπο», δεδομένου ότι, σύμφωνα με περιγραφές βρετανού αθλητή, το Ολυμπιακό Χωριό μετατράπηκε σε ένα… μεγάλο κρεβάτι, όπου οι συμμετέχοντες επιδίδονταν σε όργια.

Μιλώντας σε βρετανική εφημερίδα, ο αθλητής αναφέρεται στη σημασία που είχε και η κοινωνική δικτύωση στα «ραντεβού» των αθλητών, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν το Facebook και το Twitter και στη συνέχεια αντάλλασσαν τηλέφωνα.

«Την πρώτη εβδομάδα ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι στα αγωνίσματά μας. Από την δεύτερη, όμως, άρχισε να γίνεται πιο ενδιαφέρον», ανέφερε χαρακτηριστικά δίνοντας «πιπεράτες λεπτομέρειες» για το ραντεβού του με έναν συναθλητή του και κάποιες αθλήτριες από την Ουκρανία.

Αφού ξεσάλωσαν στο club Mahiki, με κοκτέιλ και χορό, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά τους στο κρεβάτι.
«Ο φίλος μου πήρε ένα από τα κορίτσια στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόμασταν όσο εγώ φιλούσα μία άλλη στο σαλόνι. 

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, γδύθηκε και αρχίσαμε το παιχνίδι. Σε κάποια στιγμή, η φίλη της ήρθε να πιεί νερό και πρότεινα να κάνουν σεξ οι δυό τους… Άρχισαν να φιλιούνται και να παίζουν και φαινόταν ότι το είχαν ξανακάνει. Τότε μπήκαμε στο παιχνίδι και εγώ και ο φίλος μου», λέει ο αθλητής.

Όμως δεν ήταν οι μόνοι που επωφελήθηκαν της ευκαιρίας να καταγράψουν επιδόσεις και «επί κλίνης». Ιδιαίτερης προτίμησης τύγχαναν οι αθλητές του στίβου και οι κολυμβητές, καθώς είναι πιο προβεβλημένοι, ενώ τα κορίτσια του Beach Volley προσέλκυαν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον

.Έρχεται και νέα αύξηση στις τιμές των τροφίμων!


ακρίβειας σε βασικά είδη διατροφής, όπως τα κρέατα, το γάλα και τα γαλακτοκομικά, αναμένεται να φέρει το φθινόπωρο, καθώς οι διεθνείς τιμές στα δημητριακά έχει εκτοξεύσει τις τιμές των ζωοτροφών στο διπλάσιο σε σχέση με πέρυσι.
Παραγωγοί και επιχειρηματίες μιλούν για μια απειλή που βρίσκεται προ των πυλών και εκτιμούν ότι τα ποσοστά των αυξήσεων που θα περάσουν στα ράφια των καταστημάτων θα είναι μεσοσταθμικά γύρω στο 5%.

Σύμφωνα με τους Έλληνες παραγωγούς, το κόστος στην κτηνοτροφία έχει εκτιναχθεί καθώς η ανατίμηση στις ζωοτροφές αγγίζει το 50% σε σχέση με το 2011, ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθούν οι τιμές το επόμενο διάστημα.

Ενδεικτικό είναι ότι η σόγια, από τα 40 λεπτά που κόστιζε πέρυσι στον κτηνοτρόφο, φέτος έχει φτάσει στα 70 λεπτά, ενώ το καλαμπόκι, που είναι η κύρια ζωοτροφή απαραίτητη σε κάθε κτηνοτροφική και πτηνοτροφική εκμετάλλευση, από τα 17-20 λεπτά που είχε πέρυσι έχει φτάσει πλέον στα 30 λεπτά.

Αντίστοιχα, το κριθάρι από τα 16 λεπτά πέρυσι, φέτος εκτινάχθηκε στα 30-35 λεπτά το κιλό, το τριφύλλι από τα 15-16 λεπτά στα 25 λεπτά, ενώ το άχυρο από τα 8-10 λεπτά το κιλό διαμορφώνεται τώρα στα 15 λεπτά το κιλό.
 Πρόκειται για διπλασιασμό σχεδόν των τιμών στις ζωοτροφές που είναι αδύνατον να μην περάσει στην κατανάλωση, λένε οι άνθρωποι της αγοράς, ακόμα και αν η πτώση της κατανάλωσης αναγκάσει τους λιανέμπορους να απορροφήσουν μέρος των αυξήσεων αυτών.

«Το αυξημένο κόστος σίτισης και συντήρησης των ζώων έχει ήδη αυξήσει τις τιμές των βοοειδών κατά 8% το τελευταίο δίμηνο και αναμένεται να οδηγήσει σε περαιτέρω αυξήσεις στις τιμές κρεάτων και γαλακτοκομικών», δήλωσε στα «ΝΕΑ» 
ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης. «Από τώρα γνωρίζουμε, λοιπόν, ότι βρισκόμαστε υπό την απειλή της ακρίβειας σε βασικά είδη διατροφής», εξηγεί.

.ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός δεν θα κερδίσει τίποτα με τα ταξίδια του στο Παρίσι και το Βερολίνο


Τη βεβαιότητά του ότι ο πρωθυπουργός δεν θα κερδίσει τίποτα με τα ταξίδια του στο Παρίσι και το Βερολίνο, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ με σημερινή ανακοίνωσή του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «δεν μπορείς να πάρεις τίποτα αν δεν διεκδικείς τίποτα, παρά μόνο τηρείς πιστά και απαρέγκλιτα το μνημόνιο, μια συνταγή αποδεδειγμένα καταστροφική για την κοινωνία, την οικονομία και τη χώρα».

Προσθέτει δε ότι, ο κ. Σαμαράς προσφέρει στο πιάτο νέες περικοπές σε συντάξεις και μισθούς, διάλυση του εναπομείναντος κοινωνικού κράτους, απολύσεις και ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, 
μήπως και επιμηκύνει ακόμα δύο χρόνια την παραμονή στο μνημόνιο «παίρνοντας ως αντάλλαγμα» περαιτέρω ύφεση, αύξηση της ανεργίας και μεγαλύτερη φτώχεια.

«Αυτό δεν είναι σχέδιο διαπραγμάτευσης, αυτό είναι ο σίγουρος δρόμος για την απόλυτη καταστροφή και χρεοκοπία», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

.Εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών με 100 ευρώ το μήνα- Νέα ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών


Εγκύκλιο στην οποία περιλαμβάνονται ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων προς το Δημόσιο οφειλών, απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να διευκολυνθούν οι πληρωμές των οφειλετών.
Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο που εκδόθηκε, τα χρέη μπορούν να ρυθμιστούν:
- σε 45 δόσεις, με μείωση των προσαυξήσεων (100% εάν γίνει εφάπαξ καταβολή του ποσού ή 50% εάν καταβληθεί σε 45 δόσεις).

Προϋπόθεση η άμεση καταβολή όλων των δόσεων σαν να είχε ενταχθεί τον Οκτώβριο του 2010 (αν ενταχθεί τον Αύγουστο θα πρέπει να καταβάλει 22 δόσεις για να μπορεί να διεκδικήσει τις υπόλοιπες 23).
- σε 48 δόσεις, χωρίς μείωση των προσαυξήσεων.

Οι δόσεις θα ξεκινούν από 100 ευρώ και στη ρύθμιση θα μπορούν να μπουν όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές αρκεί να έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που έληξαν.
Τέλος, αν ο οφειλέτης δεν καταβάλει εμπρόθεσμα τρεις συνεχείς μηνιαίες δόσεις ή καθυστερήσει την καταβολή της προτελευταίας ή της τελευταίας δόσης για πάνω από τρεις μήνες, η ρύθμιση παύει να ισχύει.

.Νέα στοιχεία για «μαϊμού» συντάξεις, διαβίβασε ο Γ. Βρούτσης


Νέα στοιχεία για «μαϊμού» συντάξεις διαβίβασε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται, κατά απόλυτη προτεραιότητα και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Πρόκειται για ένα CD ROM (οπτικό δίσκο), με 1.014 ονόματα συνταξιούχων του ΟΓΑ, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν στην τελευταία απογραφή. Μετά τη διαβίβαση των ονομάτων των 1.014 συνταξιούχων, 
η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αφού ελέγξει, μια προς μια, τις περιπτώσεις αυτές, θα διαβιβάσει, στη συνέχεια, τους σχετικούς φακέλους στις κατά τόπους Εισαγγελίες, προκειμένου να σχηματιστούν δικογραφίες σε βάρος των «μαϊμού» συνταξιούχων.

Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να εντοπιστούν και να παραπεμφθούν, άμεσα, σε δίκη τόσο οι «μαϊμού» συνταξιούχοι και δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων, όσο και οι επίορκοι υπάλληλοι, που είτε έκαναν τα στραβά μάτια είτε συνεργούσαν με τους δράστες, ζημιώνοντας με εκατομμύρια ευρώ το ελληνικό δημόσιο.

Επιπλέον, έχει ως στόχο την επιστροφή των παρανόμων εισπραχθέντων ποσών στο Δημόσιο.
Πάντως, γι' αυτές τις περιπτώσεις έχει ανασταλεί, από τον Μάιο του 2011, η καταβολή των συντάξεων.

.Σε 7 μηνιαίες δόσεις μέχρι τον Φεβρουάριο ο φόρος εισοδήματος


Στην ενεργοποίηση του συστήματος αναμόρφωσης δόσεων του Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων μέσω μηνιαίων δόσεων με καταληκτική τον Φεβρουάριο 2013, προχώρησε η γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων (ΓΓΠΣ), ύστερα από ρητή εντολή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Ειδικότερα, η ΓΓΠΣ:
- Από 13/08/2012 ως και 15/08/2012 προχώρησε στην μετατροπή των δόσεων όλων των δικαιούχων σύμφωνα με ρυθμίσεις που θα κατατεθούν στη Βουλή.

- Ενεργοποίησε, την Πέμπτη 16/08/2012, την εφαρμογή αναζήτησης των νέων ειδοποιητηρίων στην ιστοσελίδα της http://www.gsis.gr (Επιλογή Αναμόρφωση δόσεων Φόρου Εισοδήματος). Εκεί οι φορολογούμενοι μπορούν με τον ΑΦΜ και τον αριθμό ειδοποίησης, που βρίσκεται τυπωμένος στο εκκαθαριστικό που τους έχει αποσταλεί, να εκτυπώνουν το ειδοποιητήριο με τους κωδικούς πληρωμής των νέων δόσεων. 

Αναλυτικές οδηγίες βρίσκονται στο έγγραφο, στη διεύθυνση: http://www.gsis.gr/on_line_ypiresies/polites/IncDoseInfo.pdf
- Απέστειλε από 13/08/2012 δείγμα του νέου ειδοποιητηρίου στις τράπεζες, ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των φορολογουμένων.

Σημειώνεται πως η πλειοψηφία των χρεωστικών εκκαθαριστικών (2,2 εκ.) έχουν αποσταλεί με πρώτη δόση τον Αύγουστο και συνεπώς μπορούν να εξοφληθούν σε 7 δόσεις, ενώ και από τις υπολειπόμενες 0,5 εκ. δηλώσεις προς εκκαθάριση και αποστολή, η πλειοψηφία θα εκκαθαριστεί τον Αύγουστο ώστε να μπορούν να πληρωθούν σε 6 δόσεις.

Ήδη, στη μισή ημέρα ενεργοποίησης της εφαρμογής, περισσότεροι από 70.000 φορολογούμενοι έχουν αξιοποιήσει την πληροφόρηση που τους προσφέρεται ώστε να προγραμματίσουν τις υποχρεώσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν πρόσβαση στο TAXISnet αλλά δεν έχουν εύκαιρο το εκκαθαριστικό τους, μπορούν να δουν τους κωδικούς αριθμούς που απαιτούνται μέσω της επανεκτύπωσης του εκκαθαριστικού, υπηρεσίας που προσφέρει το TAXISnet.

.Στα 916 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι ακάλυπτες επιταγές


Σε 10.110 ανήλθαν σε τεμάχια οι ακάλυπτες επιταγές τον Ιούλιο του 2012 και σε αξία σε 88,8 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση 12,3% σε τεμάχια και μείωση 10,2% σε αξία, σε σύγκριση με τον περασμένο μήνα του ιδίου έτους, σύμφωνα με στοιχεία της Τειρεσίας ΑΕ.

Σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2011 παρουσίασαν μείωση 35,1% σε τεμάχια και μείωση 77,3% σε αξία.
Την χρονική περίοδο Ιανουαρίου- Ιουλίου 2012 οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν σε τεμάχια σε 87.618 και σε ύψος τα 916 εκατ. ευρώ.

Οι απλήρωτες συναλλαγματικές για την περίοδο Ιανουαρίου- Ιουλίου 2012 ανήλθαν σε τεμάχια σε 75.890 και σε αξία σε 119 εκατ. ευρώ.

."H ανεργία θα ξεπερνούσε το 30% χωρίς τα προγράμματα του ΟΑΕΔ"


Σημαντική ανάσχεση στον ρυθμό αύξησης της ανεργίας αποτελούν οι δράσεις του ΟΑΕΔ, ανέφερε ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του Αντέννα.
Όπως σημείωσε, η ανεργία θα ξεπερνούσε έως και το 30% εάν δεν είχαν ενεργοποιηθεί τα 68 προγράμματα του Οργανισμού. 
Με τον τρόπο αυτόν η ανεργία συγκρατήθηκε κατά τουλάχιστον 8 μονάδες, είπε ο κ. Κικίλιας, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα καταπολέμησης της ύφεσης προκειμένου να καταπολεμηθεί ουσιαστικά η ανεργία.

Ο κ. Κικίλιας, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ανέφερε ότι υπάρχουν προγράμματα που "τρέχουν" από τον ΟΑΕΔ και απευθύνονται σε επιχειρήσεις, δίνοντάς τους κίνητρα (όπως επιδότηση μισθολογικού κόστους κλπ) που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν 100.000 θέσεις εργασίας, τουλάχιστον, 

αλλά λόγω της ύφεσης οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να τα αξιοποιήσουν καθώς έχει πληγεί σημαντικά η επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

.Kρίση χρέους και Συρία στο ραντεβού Μέρκελ - Ολάντ την Πέμπτη


Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ θα συζητήσει σχετικά με την κρίση χρέους στην ευρωζώνη καθώς και για την σύρραξη στη Συρία, στις 23 Αυγούστου, στο Βερολίνο, με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, δύο ημέρες πριν συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε γαλλική κυβερνητική πηγή.

Οι δύο συναντήσεις, που είχαν «προγραμματιστεί εδώ κι εβδομάδες», θα επικεντρωθούν «στις τρέχουσες ευρωπαϊκές εξελίξεις και στην εφαρμογή των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 28ης και 29ης Ιουνίου», είπε η ίδια πηγή.

Στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, στα τέλη του Ιουνίου, υιοθετήθηκε ένα «σύμφωνο για την ανάπτυξη», ύψους 120 δισ. δολαρίων για την τόνωση της οικονομίας των είκοσι επτά καθώς και ο μηχανισμός που θα επιτρέπει υπό όρους την απευθείας ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Η συνάντηση του Φ. Ολάντ με την Α. Μέρκελ στο Βερολίνο, η οποία γίνεται σε ανταπόδοση της επίσκεψής της στο Παρίσι στα τέλη του Ιουνίου, πριν από την ευρωπαϊκή σύνοδο, θα συμπεριλάβει μια συνάντηση εργασίας που θα ακολουθήσει ένα δείπνο.

.Το Ελσίνκι "βλέπει" διάλυση της Ευρωζώνης


Οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να προετοιμάζονται για μια ενδεχόμενη διάλυση της ευρωζώνης, τόνισε σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph ο Φινλανδός υπουργός Εξωτερικών Ερκι Τουομιόγια.
Ο Τουομιόγια δήλωσε πως οι Φινλανδοί αξιωματούχοι έχουν προετοιμαστεί για την διάλυση της ευρωζώνης με ένα "επιχειρησιακό σχέδιο για κάθε ενδεχόμενο".

"Δεν υπάρχουν κανόνες για την έξοδο από το ευρώ, είναι μόνο θέμα χρόνου. Είτε ο Νότος ή ο Βορράς θα αποχωρίσουν γιατί ο ζουρλομανδύας αυτού του νομίσματος έχει φέρει δυστυχία σε εκατομμύρια ανθρώπους και καταστρέφει το μέλλον της Ευρώπης", είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών της Φινλανδίας.

"Είναι η απόλυτη καταστροφή. Έτσι όπως πάμε θα μείνουμε χωρίς χρήματα. Όμως κανείς στην Ευρώπη δεν θέλει να φύγει πρώτος και να πάρει την ευθύνη", υπογράμμισε και πρόσθεσε πως η διάλυση της ευρωζώνης θα μπορούσε να κάνει ισχυρότερη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

"Αυτό δεν είναι κάτι που προωθούμε στην Φινλανδία, ούτε η ίδια η κυβέρνηση. Όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η διάλυση της ευρωζώνης δεν σημαίνει το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μπορούσε να κάνει την ΕΕ να λειτουργεί καλύτερα", κατέληξε ο Τουομιόγια

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.