.Ψήφισμα του ΔΣ Ζωγράφου για τις εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση

ΨΗΦΙΣΜΑ
του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου
για τις πρόσφατες εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου, με ομόφωνη απόφασή του, απαιτεί την άμεση ανάκληση των αποφάσεων της κυβέρνησης για διαθεσιμότητα των υπαλλήλων των υπηρεσιών της δημοτικής αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων, αποφάσεις που οδηγούν τόσο σε απολύσεις εργαζομένων όσο και σε συρρίκνωση του κοινωνικού ρόλου της αυτοδιοίκησης.

Τα απαράδεκταμέτρα, όπως αυτά αποτυπώνονται στο πρόσφατο πολυνομοσχέδιο, καταργούν στην ουσία σημαντικές λειτουργικές μονάδες των δήμων με πολύ μεγάλη συμβολή στην κοινωνική προστασία και ασφάλεια των δημοτών, όπως αυτές της δημοτικήςαστυνομίας και των σχολικών φυλάκων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου, καλεί παράλληλα τους αιρετούς εκπροσώπους και τους εργαζόμενους να αναπτύξουν ένα δημιουργικό διάλογο που θα οδηγήσει σε συμπόρευση, στο πλαίσιο ενός από κοινού επεξεργασμένου σχεδίου δράσης, για την αντιμετώπιση των κυβερνητικών αποφάσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Τέλος καταδικάζει την πρόσφατη επίθεση στον Δήμαρχο Αθηναίων κο Γ. Καμίνηαπό ύποπτους κύκλους που αμαυρώνουν το δημοκρατικό χαρακτήρα τηςαυτοδιοίκησης και επιβουλεύονται τις δημοκρατικές κατακτήσεις του λαού μας.

.Χωρίς ντέρμπι η πρώτη σέντρα της Σούπερ Λίγκας

Τις αναμετρήσεις ΟΦΗ-Πανιώνιος, Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός ΠΑΟΚ-Ξάνθη, Απόλλων-Άρης, Πλατανιάς-Βέροια, Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλονή-Ολυμπιακός, Λεβαδειακός-Πανθρακικός και Ατρόμητος-Εργοτέλης περιλαμβάνει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, στις 17 και στις 18 Αυγούστου, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα. 

Την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας θα διεξαχθεί το πρώτο απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. 

Στο πλαίσιο της 7ης ημέρας, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ενώ την 11η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

.Ευ. Βενιζέλος: Δεν θα επιβληθούν νέα μέτρα

Δεν πρόκειται να επιβληθούν νέοι περιορισμοί σε εισοδήματα, μισθούς και συντάξεις, τόνισε από το Ηράκλειο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σημειώνοντας ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξει το κράτος.

«Οι θυσίες ήταν μεγάλες και χρειάζεται ακόμη ένα διάστημα να εφαρμόσουμε δύσκολες πολιτικές. Αλλά η Ελλάδα δεν αντέχει νέα δημοσιονομικά μέτρα, δεν αντέχει ο κόσμος νέους εισοδηματικούς περιορισμούς. Δεν πρόκειται να επιβληθούν νέοι περιορισμοί σε εισοδήματα, σε μισθούς και συντάξεις. 

Αυτό που πρέπει είναι να αλλάξουμε το κράτος. Να ανταποκριθούμε στην κραυγή της αγωνίας της κοινωνίας που θέλει άλλο κράτος, κι εκεί πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος εμφανίσθηκε αισιόδοξος για τα θέματα της αγοράς και του τουρισμού και επεσήμανε ότι «βασικό μας μέλημα είναι να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις, επισημαίνοντας ότι «χωρίς την ανακεφαλαιοποίηση δεν θα μπορούσαμε να στηρίξουμε τη μεσαία και μικρή επιχείρηση».«Η στήριξη των επιχειρήσεων στηρίζει την απασχόληση» πρόσθεσε.

.«Λαϊκή συμμαχία για να οικοδομήσουμε μια νέα κοινωνία» το μήνυμα του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ

«Δυστυχώς δεν περνάει μέρα, που να μη φέρνουν νέα - όλο και πιο βάρβαρα - μέτρα ενάντια στο λαό. Πρέπει να σημάνει συναγερμός παντού. Εργαζόμενοι του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, εργαζόμενοι σε όλες τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες, συνταξιούχοι, πρέπει όλοι μαζί να βρεθούν στους δρόμους του αγώνα, μια γροθιά. 

Για να απαλλαγούμε επιτέλους μια και καλή από μνημόνια, από αφεντικά» δήλωσε από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Λαϊκή συμμαχία για να οικοδομήσουμε μια νέα κοινωνία. Αυτό είναι το μήνυμα και του αποψινού συλλαλητηρίου και των επόμενων απεργιακών αγωνιστικών κινητοποιήσεων τις επόμενες μέρες» κατέληξε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

.WSJ: Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να αποπληρώσει το δάνειο και η ΕΕ δεν μπορεί να την αφήσει στη μοίρα της

Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να αποπληρώσει το δάνειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να την αφήσει στη μοίρα της, υποστηρίζεται σε σχετικό βίντεο που προβάλλει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ».

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει ποτέ να αποπληρώσει το χρέος της διάσωσής της και ότι χρειάζεται τα χρήματα που έλαβε. Όπως τονίζεται, κάθε φορά που η χώρα αξιολογείται, αποκαλύπτεται ότι για μια ακόμη φορά δεν έχει πετύχει τους στόχους της. 

Εντούτοις, σημειώνεται χαρακτηριστικά, η ΕΕ δεν μπορεί να αφήσει την Ελλάδα στη μοίρα της, γιατί αυτό θα ισοδυναμούσε με παραδοχή της δικής της αποτυχίας. Το πιο πιθανό όμως, όπως υπογραμμίζεται, είναι και να μην πάρουν ποτέ τα χρήματα τους πίσω.

Στη συνέχεια, επισημαίνεται ότι το υπέρογκο χρέος της Ελλάδας είναι βέβαιο ότι θα αναγκάσει την ΕΕ να παραδεχτεί ότι δίνει αυτά τα χρήματα απλώς γιατί αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, αυτό θα είναι πολύ πιο καταστρεπτικό για το ίδιο το ευρώ. Η ΕΕ θα μπορούσε να εξασφαλίσει ότι η Ελλάδα δεν θα ξοδεύει περισσότερα απ' αυτά που εισπράττει μέσω της φορολογίας και τότε ενδεχομένως να υπάρξει μια διαγραφή του χρέους, αποδεχόμενη εν μέρει την αποτυχία.

Τότε, σύμφωνα πάντα με το βίντεο της εφημερίδας, θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει τα ηνία μέσα από ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, αν και είναι γνωστό ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν φημίζονται για ρηξικέλευθες αλλαγές. Απαιτείται, όπως και να έχει, ειλικρίνεια από όλες τις πλευρές.

 Στο μεταξύ, αμερικανικά ΜΜΕ προβάλλουν και σήμερα θέματα που αφορούν την Ελλάδα, σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

.Συνεχίζονται οι εργασίες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ευρεία συζήτηση πάνω σε πολιτικά και ιδεολογικά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιείται στο συνέδριο του κόμματος που συνεχίζει σήμερα, για δεύτερη ημέρα, τις εργασίες του με τοποθετήσεις συνέδρων.

Βασικά χαρακτηριστικά των τοποθετήσεων είναι η στάση του κόμματος στο Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις, με ένα μεγάλο ποσοστό συνέδρων να τάσσεται υπέρ της καταγγελίας και της διαγραφής του χρέους. 

Επίσης σημαντικός αριθμός συνέδρων επισημαίνει την ανάγκη εντονότερης προετοιμασίας του ΣΥΡΙΖΑ την επομένη του συνεδρίου καθώς προβλέπουν πιθανή προσφυγή στις κάλπες, αλλά και κοινωνικές πιέσεις λόγω της αύξησης της ανεργίας και της φτώχειας.

Αύριο, παράλληλα με τις τοποθετήσεις των συνέδρων, θα αρχίσει η συζήτηση πάνω στο σχέδιο Πολιτικής Απόφασης. Το τελικό σχέδιο Απόφασης θα κατατεθεί στο συνέδριο το πρωί του Σαββάτου. Ήδη επιτροπές συζητούν σημείο προς σημείο τις τελικές διατυπώσεις.

Από το πρωί του Σαββάτου και μέχρι νωρίς το απόγευμα θα γίνουν οι ψηφοφορίες για την Διακήρυξη, την Πολιτική Απόφαση, το Καταστατικό και τον κανονισμό εκλογής προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής. Αναμένεται ότι θα αποφασιστεί η εκλογή προέδρου από το συνέδριο και όχι από την Κεντρική Επιτροπή.

Το πρωί και μέχρι το απόγευμα της Κυριακής θα γίνει η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου και την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής. Μοναδικός υποψήφιος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

.Έως και 52 Κυριακές τον χρόνο θα μπορούν να λειτουργούν τα μικρά εμπορικά καταστήματα

Έως και 52 Κυριακές τον χρόνο θα μπορούν να λειτουργούν τα μικρά εμπορικά καταστήματα (μέχρι 250 τ.μ.), με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη ενώ όλα τα καταστήματα, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου θα ανοίγουν - πάντα σε προαιρετική βάση- επτά Κυριακές το χρόνο κατά τις περιόδους Χριστουγέννων, Πάσχα και εκπτώσεων.

Αυτή είναι η ρύθμιση για την Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο «Κανόνες Ρύθμισης της Αγοράς Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών», το οποίο παρουσίασαν σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκης και ο υφυπουργός κ. Θ. Σκορδάς και αναμένεται να κατατεθεί εντός της ημέρας στη Βουλή.

Με τη ρύθμιση αυτή, τόνισε ο κ. Χατζηδάκης, η Ελλάδα εναρμονίζεται με το καθεστώς που επικρατεί στις χώρες της ΕΕ και ιδίως στους ανταγωνιστικούς τουριστικούς προορισμούς, επιχειρείται να ξαναζωντανέψουν τα κέντρα των πόλεων, παρέχεται η δυνατότητα στους τουρίστες να κάνουν αγορές προς όφελος της οικονομίας και δίνεται ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις μικρές επιχειρήσεις έναντι των μεγάλων.

.Ιω. Στουρνάρας: «Δεν καταργούμε το φορολογικό μέτρο της συλλογής αποδείξεων»

«Δεν καταργούμε το μέτρο της συλλογής αποδείξεων και θα καταθέσουμε σχετική διάταξη τον Σεπτέμβριο όπου το μέτρο θα συνοδεύεται από φορολογικά κίνητρα» ανέφερε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Στουρνάρας, δεχόμενος έντονη κριτική από όλες τις πτέρυγες σε σχέση με την κατάργηση του μέτρου. 

Ο κ. Στουρνάρας διευκρίνισε πως η αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος που πραγματοποιείται μέσω του πολυνομοσχεδίου δεν είναι οριστική και πως τον Σεπτέμβριο πρόκειται να συμπληρωθεί με νέες διατάξεις, ώστε να γνωρίζουν οι υποψήφιοι επενδυτές, σε τι εκπτώσεις μπορούν να προσβλέπουν.

.«Στα 15-18 δισ. ευρώ το κενό χρηματοδότησης στην ελληνική οικονομία»

Σε κρίσιμη φάση βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα για τη λειτουργία του Ελληνικού Αναπτυξιακού Ταμείου, όπως αποκάλυψε μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Το θέμα του Ελληνικού Αναπτυξιακού Ταμείου συζητήθηκε με επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Ασημίνας Ξηροτύρη η οποία μετέφερε την ανησυχία του κόμματος της για το ενδεχόμενο το Ταμείο να μην ελέγχεται από την Ελλάδα, οι χρηματοδοτήσεις να κατευθυνθούν σε οικονομικά εύρωστες επιχειρήσεις και σε επιχειρήσεις ευρωπαϊκές που συνεργάζονται με ελληνικές, μέσω εργολαβιών αλλά και για το ενδεχόμενο συμμετοχής του ΕΣΠΑ στο συγκεκριμένο ταμείο.

.Στο 26,9% ανήλθε η ανεργία τον περασμένο Απρίλιο

Στο 26,9% ανήλθε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Απρίλιο εφέτος, από 23,1% τον Απρίλιο 2012 και 26,8% το Μάρτιο 2013, με τον αριθμό των ανέργων να ανέρχεται πλέον σε 1.337.051 άτομα. 

Περίπου έξι στους δέκα νέους σε ηλικία (15- 24 ετών) είναι άνεργοι (ποσοστό 57,5%) και, εάν έχουν τη δυνατότητα, αναζητούν εργασία στο εξωτερικό.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι από τον Απρίλιο 2010, τον μήνα που αναγγέλθηκε η προσφυγή στο Μνημόνιο, το ποσοστό των ανέργων αυξήθηκε κατά 15,1 μονάδες και ο αριθμός τους κατά 745.650 άτομα.

 Ενώ, τους επόμενους μήνες αναμένεται να προστεθούν στον «μαύρο κατάλογο» όσοι απολυθούν από τον δημόσιο τομέα, με το ΙΟΒΕ να αναθεωρεί επί τα χείρω, σε 27,8%, την πρόβλεψή του για το ποσοστό ανεργίας στο σύνολο του 2013.

Επίσης, από την έρευνα εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), προκύπτει ότι οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 194.746 άτομα σε σχέση με τον Απρίλιο 2012 (αύξηση 17%) και κατά 24.025 άτομα σε σχέση με τον Μάρτιο 2013 (αύξηση 1,8%). 

.Ξεκίνησε η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών

Ξεκίνησε, στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών. Η υπερψήφιση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 19 Ιουλίου, κάτι που προκάλεσε εκ νέου τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τη σύντμηση της διαδικασίας επεξεργασίας του νομοσχεδίου.

«Δικτατορία της τρόικας, με κυβέρνηση ανδρεικέλων» κατήγγειλε, στην επί της διαδικασίας συζήτηση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης, ενώ ο βουλευτής του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος έκανε λόγο για «αποκάλυψη του ταξικού χαρακτήρα του συστήματος, όπως και των ορίων της αστικής δημοκρατίας». 

«Ναι στη σύντμηση, αλλά με ανοικτά αυτιά, γιατί όλα αυτά τα μέτρα ήρθαν χωρίς διαβούλευση» ανέφερε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Α. Ξυροτήρη. «Μας είναι αδιάφορη η διαδικασία, αφού έτσι κι αλλιώς αυτά τα μέτρα θα τα ψηφίσετε» ανέφερε, από πλευράς Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Παναγιώταρος. Κατά της κυβερνητικής πρότασης τάχθηκε και ο Νότης Μαριάς των ΑΝ.ΕΛΛ.

«Δεν ακολουθούμε διαδικασίες κατεπείγοντος, όπου όλα συζητούνται σε ένα άρθρο. Απλώς η δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου έρχεται πιο κοντά» παρενέβη ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας.

.Άρχισε η προκαταβολή σύνταξης κατά 50% του βασικού μισθού

Την έναρξη υλοποίηση του μέτρου της προκαταβολής σύνταξης κατά 50% του βασικού μισθού για 1.126 υπαλλήλους του Δημοσίου ανακοίνωσε σήμερα ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο κ.Σταϊκούρας, «καταβλήθηκε χθες, Τετάρτη 10 Ιουλίου, και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η προκαταβολή σύνταξης για τον Ιούλιο σε 1.126 υπαλλήλους του Δημοσίου που εξήλθαν της υπηρεσίας μετά τον Μάρτιο του 2013 και εφόσον ικανοποιούνται οι οριζόμενες από το Νόμο προϋποθέσεις. Δηλαδή, η υλοποίηση της προκαταβολής σύνταξης, 50% του βασικού μισθού που ελάμβαναν κατά την 31η Οκτωβρίου 2011, συνεχίζεται ομαλά και με εντατικό ρυθμό".
Όπως τόνισε, "εφεξής, λοιπόν, την 10η μέρα κάθε μήνα θα πιστώνεται στους λογαριασμούς των εξερχομένων της υπηρεσίας δικαιούχων η προβλεπόμενη προκαταβολή σύνταξης μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

 Σημειώνεται, για ακόμα μία φορά, ότι πρόκειται για συνταξιοδοτική ρύθμιση που είναι πέραν των δεσμεύσεων της χώρας έναντι των εταίρων και δανειστών μας, επιδιώκοντας την έμπρακτη στήριξη της καθημερινότητας μεγάλης μερίδας των συμπολιτών μας". 

.Π. Καψής: «Το κράτος δεν θα μείνει όμηρος των συνδικαλιστών»

«Το κράτος δεν θα μείνει όμηρος των συνδικαλιστών που αυτή τη στιγμή παραμένουν στην Αγία Παρασκευή», τόνισε ο υφυπουργός για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ.
Ο κ. Καψής επανέλαβε ότι «υπάρχει ακόμη ένα παράθυρο συνεννόησης» με τους εργαζόμενους, ωστόσο αν δεν γίνει αυτό, όπως είπε, η κυβέρνηση θα προχωρήσει χωρίς αυτούς. «Όσα ήταν να κάνουμε τα κάναμε. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα», ανέφερε σχετικά με τον διάλογο που είχε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και πρόσθεσε ότι «θα φανεί τι θέλουν οι εργαζόμενοι όταν προκηρυχθούν οι θέσεις εργασίας».

Εξέφρασε την απογοήτευσή του καθώς όπως λέει αντιμετωπίστηκαν σχεδόν όλα τα ζητήματα που τέθηκαν από αυτούς, και έκανε λόγο για "κατάληψη" στον χώρο της πρώην ΕΡΤ. «Εμείς κάναμε δυο εβδομάδες συζητήσεις προσπαθώντας να ελευθερωθεί το κτίριο της Αγίας Παρασκευής, να έρθουν 2.000 εργαζόμενοι και να προχωρήσουμε σε μια δημόσια τηλεόραση η οποία να μπορεί να ανταποκρίνεται έστω και στοιχειωδώς σε αυτά που επιτάσσει το Συμβούλιο της Επικρατείας αλλά και σε αυτά που περιμένουν οι πολίτες. 

Αυτό δεν έγινε", σημείωσε και πρόσθεσε:
«Αυτή τη στιγμή έχει επικρατήσει μια λάθος λογική και οδηγούμεθα σε καταστάσεις οι οποίες θα είναι σε βάρος των εργαζομένων. Επιλύσαμε ουσιαστικά όλα τα ζητήματα τα οποία τέθηκαν, όλα. Υπάρχει μια διαφωνία για τις δίμηνες συμβάσεις, το ξέρω, αυτό δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί. 

Όμως όλα τα υπόλοιπα αντιμετωπίστηκαν. Η αποζημίωση να είναι πλήρης, έγινε νομοθετική ρύθμιση, να ισχύσουν κίνητρα για όσους θέλουν να βγουν στην πρόωρη συνταξιοδότηση, να υπάρξει πριμοδότηση για τους εργαζόμενους που έχουν απολυθεί και να πάρουμε 2.000 άτομα από την πρώην ΕΡΤ στον μεταβατικό φορέα».

Απαντώντας στις επικρίσεις περί «πειρατικού σήματος, καθώς η ΔΤ δεν έχει άδεια εκπομπής», ο υφυπουργός διερωτήθηκε: «Το Δημόσιο είναι πειρατής του εαυτού του; Ποιανού είναι η δημόσια τηλεόραση; Ανήκει στην ευθύνη της κυβέρνησης και του κράτους; Ή όχι; Οι εργαζόμενοι έχουν κάθε λόγο να αντιδρούν και σέβομαι απολύτως τον συνδικαλιστικό τους αγώνα αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο αυτή τη στιγμή να κατέχουν την περιουσία της ΕΡΤ και να μην επιτρέπουν να γίνεται κανονικά η μετάδοση από δημόσιο φορέα».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.