.ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ( TO SKONAKI )

EΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ Αντώνης Πέττας Τι είναι αυτό που σας κινητοποιεί και σας οδηγεί να θέτετε εν’ γνώση σας, σε κίνδυνο την σωματική και ψυχολογική σας ακεραιότητα, κατερχόμενος ως υποψήφιος Δήμαρχος; Μεγάλωσα σε αυτή την πόλη, ανέθρεψα την οικογένειά μου, καταξιώθηκα επαγγελματικά, απέκτησα ισχυρούς κοινωνικούς και φιλικούς δεσμούς. 
Ως εκ τούτου, αισθάνομαι την ανάγκη, ως ελάχιστη ανταπόδοση σε όλα αυτά που μου έχει προσφέρει η πόλη του Ζωγράφου, να καταθέσω την ψυχή μου προκειμένου να αναδειχτεί η πραγματική της ιδιαίτερη ταυτότητα και να σταματήσει να μοιάζει με το παραμελημένο όγδο... περισσότερα »

.«Ο Παπαθανασίου έχει μεγάλες ευθύνες για την καταστροφική πορεία της χώρας»

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, καλεί την κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφασή της να τοποθετήσει τον Γιάννη Παπαθανασίου στη θέση του Προέδρου των ΕΛ.ΠΕ, τονίζοντας ότι, ο πρώην υπουργός Οικονομικών έχει μεγάλες ευθύνες για την πορεία της χώρας προς την καταστροφή, μαζί με τον Κ. Καραμανλή. 

Η απόφαση της κυβέρνησης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου του κ. Παπανδρέου είναι «απαράδεκτη», προκαλεί «έντονο προβληματισμό», αλλά και αγανάκτηση, καθώς έρχεται, όπως και άλλες ανάλογες αποφάσεις, «σε ευθεία αντίθεση με τις επίπονες προσπάθειες των Ελλήνων πολιτών, για να ... περισσότερα »

.Στην Ουκρανία μεταβαίνει αύριο ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Στην Ουκρανία θα μεταβεί αύριο, Κυριακή, 2 Μαρτίου, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος, θα επισκεφτεί, αρχικά, τη Μαριούπολη, όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των εκεί Ελληνικών Κοινοτήτων και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Κίεβο, όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

.«Η Ρωσία έχει κάθε δικαίωμα να προστατεύσει τα συμφέροντά της στην Ουκρανία»

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, είχε το βράδυ του Σαββάτου τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπαράκ Ομπάμα. 

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε στον Αμερικανό ομόλογό του ότι η Μόσχα διατηρεί το δικαίωμα να προστατεύσει τα συμφέροντα της και εκείνα των ρωσόφωνων στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, το Κρεμλίνο ανέφερε ότι ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με τη δυνατότητα της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης στην Ουκρανία.

«Σε απάντηση για τις εκφρασμένες ανησυχίες από τον Ομπάμα σχετικά με τα σχέδια για την πιθανή χρήση των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας, ο Πούτιν επέστησε την προσοχή στις προκλητικές και εγκληματικές ενέργειες από τους υπερεθνικιστές, που στην ουσία ενθαρρύνονται από τις σημερινές αρχές στο Κίεβο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Ο ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι υπάρχουν πραγματικές απειλές για τη ζωή και την υγεία των ρώσων πολιτών και των συμπατριωτών μας στην ουκρανική επικράτεια. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε ότι αν η βία εξαπλωθεί περαιτέρω στις ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας και της Κριμαίας, η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να προστατεύσει τα συμφέροντά της αλλά και αυτά των ρωσόφωνων που ζουν εκεί» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες από την πλευρά τους, ζήτησαν το Σάββατο την ταχεία ανάπτυξη στην Ουκρανία, διεθνών παρατηρητών από τα Ηνωμένα Έθνη και τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), ώστε να ανακοπεί η κλιμάκωση της κρίσης.

«Οι ρωσικές ενέργειες στην Ουκρανία παραβιάζουν την κυριαρχία της Ουκρανίας και απειλούν τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια», ανέφερε η πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Έθνη Σαμάνθα Πάουερ μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με κυρίαρχο θέμα την κρίση στην Ουκρανία.

Η ίδια κάλεσε για γίνει «άμεση ανάπτυξη» των παρατηρητών του ΟΗΕ και του ΟΑΣΕ καθώς το κοινοβούλιο της Ρωσίας ενέκρινε το αίτημα του προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν να σταλούν ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στην αυτόνομη ουκρανική περιοχή της Κριμαίας.

.Ένας «αόρατος» αριθμός θα παρακολουθεί όλες τις κινήσεις μας

Απόλυτο έλεγχο στα προσωπικά περιουσιακά δεδομένα και στις δοσοληψίες των Ελλήνων πολιτών επιβάλλει το νέο μνημόνιο. Οι αγοραπωλησίες με μετρητά περιορίζονται στο ελάχιστο, όλες οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές θα περνάνε και θα καταγράφονται από τις τράπεζες, κανένας Έλληνας δεν θα μπορεί να έχει ασφάλεια ή βοήθεια από το κράτος αν δεν χρησιμοποιήσει τον ειδικό αριθμό μητρώου που θα του αποδοθεί. 

Ένας «αόρατος» αριθμός που θα δημιουργηθεί θα κρύβει από πίσω τα πάντα για κάθε πολίτη, σύμφωνα με το «*Πρώτο Θέμα*». Χωρίς αυτόν δεν θα μπορεί να έχει και να κάνει τίποτα- εικόνες από τ... περισσότερα »

.58 κεντροαριστεροί εκσυγχρονισμοί

Νομίζω ότι σε κανένα δεν αρέσουν εκείνοι οι πολιτικοί αναλυτές οι οποίοι μετά τη δημιουργία ενός γεγονότος, βγαίνουν και υποστηρίζουν ότι το προέβλεψαν. Θυμίζουν τον συμπαθή Ζουγανέλη, ο οποίος ως μεγάλος δάσκαλος του στοιχήματος θεωρεί και τη νίκη και την ισοπαλία και την ήττα ως αναμενόμενα αποτελέσματα, τα οποία ο «μεγάλος δάσκαλος», πάντα, είχε προβλέψει.

 Γι’ αυτό και δεν θα υποστηρίξω ότι το ναυάγιο της σχέσης των 58 με το ΠΑΣΟΚ ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη. Είναι όμως ένα τετελεσμένο γεγονός. Δεν είναι όμως τετελεσμένο γεγονός η ανάγκη συγκρότησης της ελληνικής Σοσιαλδημοκρα... περισσότερα »

.Βενιζέλος: Χωρίς κεντροαριστερά δεν στέκεται η χώρα

Κάποια κόμματα υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια, αγωνιζόμενα να κρατήσουν στην Ελλάδα το Μνημόνιο και την τρόικα, επισημαίνει σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποδίδει ευθύνες σε όλη την αντιπολίτευση, λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά ένα περιορισμένο τμήμα του συνόλου της αντιπολίτευσης», και σημειώνει πως «φαινόμαστε περίεργοι στα μάτια των δανειστών με αυτόν τον εσωτερικό διχασμό, οποίος φαίνεται ανιστόρητος, επιπόλαιος και αδιέξοδος». Εκτιμά, επίσης, ότι η Ελλάδα δεν ... περισσότερα »

.Εννέα μονάδες μπροστά ο Γ. Καμίνης

Νέα δημοσκόπηση

28/02/2014

Σαφές προβάδισμα έχει ο Γιώργο Καμίνης για τον δήμο Αθηναίων σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ΜΕΤΡΟΝ ΑNALΥSIS που δημοσιεύει το "ΕΘΝΟΣ της Κυριακής"

Ο κ. Καμίνης συγκεντρώνει 23%, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος 14%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης 13%, ο Ηλίας Κασιδιάρης 11%, ο Νικήτας Κακλαμάνης 9%, ο Νίκος Σοφιανός 6%, ο Βασίλης Καπερνάρος 5% και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος 3%.

.«Παραδίδουν μαθήματα ηθικής αυτοί που διάβρωσαν το πολιτικό σύστημα»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, με τη χθεσινή ομιλία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής προανήγγειλε ουσιαστικά την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές. 

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε κατά τη διάρκεια της, μιας ώρας και πλέον, ομιλίας του «κάποιοι σχεδιάζουν, ήδη, πως θα ξοδέψουν το αποθεματικό που με τόσο κόπο τα τελευταία δέκα χρόνια δημιουργήσαμε. 
Δεν θα τους το επιτρέψουμε. Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση». Ο Περιφερειάρχης Αττικής υπήρξε εξαιρετικά επικριτικός, χωρίς να κατονομάσει, κατά όσων «σε κομματικούς διαδρόμους και τηλεοπτ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.