.Μετά την Πρωτοχρονιά το ασφαλιστικό

Για την κρίσιμη μάχη του ασφαλιστικού προετοιμάζεται η κυβέρνηση, καθώς την ανάπαυλα των εορτών θα ακολουθήσει ακόμη ένας γύρος δύσκολης διαπραγμάτευσης με τους εταίρους και δανειστές, αλλά και δοκιμασίας για τις αντοχές του κυβερνητικού συνασπισμού. 

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν καταρτίσει χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες κινήσεις τους και, σύμφωνα με αυτό, η πρόταση της κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού αναμένεται να κατατεθεί στους θεσμούς αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, με πιθανότερες ημερομηνίες τις 3 και 4 Ιανουαρίου. Στις 8 Ιανουαρίου αναμένεται η έλευση τεχνικών κλιμα...περισσότερα »

.Ο χρόνος έχει τελειώσει

Η χώρα για να σταθεί όρθια και να προχωρήσει χρειάζεται μεγάλες ξένες επενδύσεις. Τα νούμερα δεν βγαίνουν αλλιώς. Αυτό το ξέρουν άπαντες. Υποθέτω και ο πρωθυπουργός. Αν, όμως, δεν κάνει κάτι για να τις προσελκύσει σύντομα το παιχνίδι θα χαθεί. 

Τα λόγια δεν φτάνουν ούτε πείθεται κανείς από τις διαβεβαιώσεις του τύπου «αν θέλετε το τάδε project, θα το κανονίσουμε». Οι επενδυτές θέλουν ένα κανονικό κράτος, χωρίς φορολογικές, δικαστικές, γραφειοκρατικές, πολιτικές εκπλήξεις. Προς το παρόν, έχουμε φτιάξει ένα πολύ κακό brand, της απόλυτα μη κανονικής, απρόβλεπτης χώρας. Ας πούμε, όμως...περισσότερα »

.Η ύβρις, οι κίνδυνοι και οι ευκαιρίες

Κάποια στιγμή το «ατύχημα» θα συνέβαινε. Ο τρόπος με τον οποίο οι ΗΠΑ και η Ευρώπη έχουν αντιμετωπίσει τον Τούρκο πρόεδρο οδηγούσε νομοτελειακά σε κάποιο συμβάν σαν το χθεσινό. Η Αγκυρα έπαιζε ένα πολύ σκοτεινό παιχνίδι με το ISIS, αλλά κανείς δεν θέλησε να το αποκαλύψει, παρά τα πολλά στοιχεία που υπήρχαν.

 Ο κ. Ερντογάν επέβαλε μια ημιδικτατορία στο εσωτερικό της Τουρκίας, η οποία έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητη από τη συνήθως ευαίσθητη Δύση. Η Γερμανίδα καγκελάριος εμφανίσθηκε πανικόβλητη στο νεοοθωμανικό παλάτι του Τούρκου ηγέτη, χωρίς σχέδιο και χωρίς δικές της «κόκκινες» γραμ... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.