.Ζωή σε εμάς... .Κάπως έτσι ξεκινά να γράφεται η Ιστορία

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ 
Κάπως έτσι ξεκινά να γράφεται η Ιστορία. Με το όλο λατρεία βλέμμα της Διονυσίας Αυγερινοπούλου να θωπεύει, θαρ- ρείς, τη σεπτή και αγέρωχη μορφή του προέδρου Βαγγέλα. Στο βάθος διακρίνεται εμφανώς αδυνατισμένος και ο Δάνης Τζαμτζής, που ως γνωστόν ακολουθεί τη δίαιτα με τα «παξιμάδια»... 

ΕΤΙΚΕΤΕΗ ​​είδηση ότι ο Γιάννης ο Πανούσης δεν κατέρχεται εις τας προσεχείς εκλογάς, αλλά προάγεται πλέον εις την τάξιν των χρυσών εφεδρειών του έθνους διαθεσίμων προς πάσαν χρήσιν, έχει βεβαίως σκεπάσει τα πάντα· και, κανονικά, αν είχα φιλότιμο, θα έπρεπε και εγώ να σιωπώ σήμερα... περισσότερα »

.Οχι» από Τσίπρα, Μιχαλολιάκο, Κουτσούμπα, Καμμένο στο συμβούλιο αρχηγών

Αρνητική ήταν η απάντηση των κ.κ.Τσίπρα, Μιχαλολιάκο, Κουτσούμπα και Καμμένο στον κύκλο τηλεφωνικών επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να διαπιστωθεί η στάση τους έναντι ενδεχόμενης σύγκλησης συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των διερευνητικών εντολών. 

Ο κ. Παυλόπουλος δημοσιοποίησε όπως αναμενόνταν, με επίσημη ανακοίνωσή του, τους λόγους της μη σύγκλησης του, καθώς και την έναρξη της διαδικασίας για την ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης υπό την κ. Βασιλική Θάνου. Με δεδομένο το γεγονός ότι... περισσότερα »

.Μετά τις κάλπες αρχίζει η ώρα της πληρωμής της αριστερής περιπέτειας

Στην τελική ευθεία για την προεκλογική εκστρατεία εισέρχεται η χώρα με ευθύνη βεβαίως ενός ανεκδιήγητου πρωθυπουργού που διάλεξε αυτόν τον τρόπο να λύσει τα προσωπικά και κομματικά του αδιέξοδα. 

Με τερτίπια, συνταγματικά κόλπα και νομικίστικες ερμηνείες δημιουργήθηκε ένα κλίμα πόλωσης, ένα κλίμα σύγκρουσης με όλα τα κόμματα που υποτίθεται ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, πλην των ΑΝΕΛ βεβαίως που αυτή την περίοδο ασχολούνται με την... επώαση αυγών. 

Εν πάση περιπτώσει ο λαός κρίνει και θα επιλέξει με την ψήφο του, όμως, η ουσία δεν είναι η 20η Σεπτεμβρίου. Το στοίχημα είναι η... περισσότερα »

.Σφοδρή επίθεση στον Παυλόπουλο από τον Λαφαζάνη στην παράδοση της διερευνητικής

Μετωπική επίθεση άνευ προηγουμένου στα πολιτικά χρονικά εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την παράδοση της διερευνητικής εντολής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

 Ο κ. Λαφαζάνης στις δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες απευθυνόμενος στον κ. Παυλόπουλο τόνισε ότι «κανείς δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα» για να λάβει την απάντηση από τον ΠτΔ «να είστε βέβαιος ότι θα τηρηθεί στο ακέραιο». «Αυτό θα το δούμε» ανταπάντησε ο κ. Λαφαζάνης σε κλίμα αμηχανίας μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ζήτησε για ακόμα μία φορά... περισσότερα »

.Στις 8 το βράδυ η ορκωμοσία της Βασιλικής Θάνου -Ολες οι εξελίξεις

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ολοκλήρωσε τις τηλεφωνικές επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς και εξέδωσε ανακοίνωση για τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης. 

Ο ύπατος πολιτειακός παράγοντας κατέληξε στην διαπίστωση ότι ναυάγησαν οι τρεις διερευνητικές εντολές, τις οποίες εξήντλησαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί (Ευ. Μεϊμαράκης και Παναγιώτης Λαφαζάνης) εξηγεί γιατί δεν προχώρησε σε σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και ανακοίνωσε ότι θα ορίσει απόψε στις 20:00 την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, ως υπηρεσιακή Πρωθυπουργό. 
Αμέσως μετά, στο μέγαρο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας θα παρα... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.