.Η καθεστωτική νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέλος

Μια ιστορία που αποδεικνύει τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα, φέρνει στο φως ο Βηματοδότης.
Πριν από μερικές ημέρες στο πάρτι ενός μικρού παιδιού, το οποίο διοργάνωσαν οι γονείς του, ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν προσκεκλημένο και το παιδί διευθυντή γραφείου πρωτοκλασάτου κυβερνητικού στελέχους, το οποίο βεβαίως προσήλθε με το δωράκι του, συνοδευόμενο από τον πατέρα του. Κάποια στιγμή ένας άλλος πατέρας (συριζαίος κι αυτός, διορισμένος μετακλητός στο Δημόσιο) πλησιάζει τον διευθυντή και του λέει δήθεν εμπιστευτικά: "Αυτόν τον Στουρνάρα τι τον κρατάτε ακόμα; Γιατί παραμένει στη θέση του;".
Ο διευθυντής του κυβερνητικού στελέχους χαμογέλασε και είπε: "Περίμενε λίγο ακόμα και θα τον διώξουμε. Θα τον εξαφανίσουμε από την πολιτική σκηνή". Ο άλλος τον ρώτησε: "Και πως θα τον διώξετε;". Και ο διευθυντής του απάντησε: "Έχουμε σχέδιο. Θα του βγάλουμε δυο - τρία σκανδαλάκια, θα τον κράξουμε και θα αναγκαστεί να φύγει μόνος του. Αν όχι, θα τον διώξουμε εμείς. Όπως ακριβώς έκαναν οι Κύπριοι με τον δικό τους κεντρικό τραπεζίτη".
Όταν ήρθε και η εύλογη ερώτηση «μα τι θα του βγάλετε αν δεν έχει τίποτε μεμπτό; Και η Ζωή τον έψαξε μέχρι… προπάππου αλλά δεν του βρήκε τίποτε» η απάντηση ήταν αφοπλιστική. Ακόμη κι αν δεν έχει θα φτιάξουμε εμείς».
Επειδή βεβαίως και οι τοίχοι έχουν αυτιά, ακόμη και οι… κλόουν των παιδικών πάρτι ακούνε, όλα αυτά έφτασαν και στην οδό Αμερικής. Ο Στουρνάρας γέλασε με την ανοησία τους, αλλά σιγά μην ασχοληθεί με τα πολιτικά παρτάλια που το παίζουν κυβερνήτες.
Η ιστορία δεν έχει να κάνει με τον Στουρνάρα ή με οποιονδήποτε είναι αντίθετος στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει να κάνει με το αν αυτή η κυβέρνηση σχεδιάζει ματαίως να «φάει» τον κεντρικό τραπεζίτη γιατί δεν είναι… Βαρουφάκης ή Δραγασάκης.
Το θέμα είναι ο κίνδυνος για τη δημοκρατία που ελλοχεύει σε κάθε πράξη των απίθανων αυτών τύπων που δεν ορρωδούν προ ουδενός. Όποιος τους πάει κόντρα, όποιος τολμάει να πει την αλήθεια, όποιος αποκαλύπτει τις εγκληματικές ενέργειές τους που σε μια σοβαρή χώρα θα οδηγούσαν στη φυλακή, καθίσταται άμεσα εχθρός τους και πρέπει να τον σβήσουν από τον χάρτη. 
Και θα το κάνουν ποιοι; Οι ανίκανοι τεμπέληδες της εύφορης αριστερής κοιλάδας; Ο Δραγασάκης, μια ζωή κομματόσκυλο; Ο Τσακαλώτος με τα εκατομμύρια… του μπαμπά στο εξωτερικό; Ο Σταθάκης με αδήλωτα; Ο μπάρμπα Αλέκος με τις εργολαβίες και τα ψεύτικα συμφωνητικά; Ο Κατρούγκαλος που δεν τολμά να πάει μόνος του ούτε στην τουαλέτα; Ή μήπως ο Παππάς που θεωρεί τιμή του να τον χαρακτηρίζουν νέο Παττακό ή Γεωργαλά;
Η καθεστωτική νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέλος. Μια ομάδα στο Μαξίμου με επικεφαλής τον Παππά, τον Δραγασάκη και ορισμένους οσφυοκάμπτες μετακλητούς έχουν σχεδιάσει τον τρόπο που θα διώξουν τον κεντρικό τραπεζίτη. Αυτοί που έστησαν την παράνομη έφοδο στη γυναίκα του Στουρνάρα, αυτοί που βάζουν μοιραίους κι άβουλους βουλευτές που δεν ξέρουν ούτε τι είναι το waiver να κάνουν κριτική στην πολιτική της ΕΚΤ. Κι αυτοί που πληρώνουν δημοσιοκάφρους να στήνουν βρόμικες υποθέσεις και ψεύτικα σκάνδαλα. 
Αποκορύφωμα; Γελάει όλη η Φραγκφούρτη με την επιστολή Βαξεβάνη στον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, με την οποία ζητά να διώξει τον Στουρνάρα γιατί τόλμησε ο τελευταίος να επιτιμήσει το hot dog. Τα… ζεστά σκυλιά του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό που η επιστήμη της ψυχανάλυσης έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.
Ο κίνδυνος για το πολίτευμα από τέτοιες πρακτικές είναι εξαιρετικά σοβαρός. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει και μαζί του δεν έχει πρόβλημα να πάρει και την Ελλάδα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να καταλύσει βασικές αρχές της Δημοκρατίας, θυμίζοντας εποχές Χούντας. Αλλά αν είναι να το κάνουν ας το κάνουν καλά. Ας χτυπήσουν ένα πρωί την πόρτα του Στουρνάρα, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Μητσοτάκη, του Θεοδωράκη, της Φώφης και όποιου άλλου μισούν κι ας του επιδώσουν τα εντάλματα σύλληψης «Κύριοι και κυρίες, στη φυλακή δια υπόθεσίν σας. Είστε επικίνδυνοι για το καθεστώς».

Να ανοίξουν και τη Μακρόνησο να τους βάλουν όλους μέσα να τελειώνουμε. Ας μείνει ο Αλέξης και τα υπόλοιπα καλόπαιδα να κάνουν κουμάντο.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.