.Και ο Νίκος Λιζάρδος μαζί με τον Αντώνη πέττα !!!

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΤΑΣ και o υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κωστής Παπαναστασόπουλος, καλωσορίζουν στον συνδυασμό τον Λιζάρδο Νίκο!

Ο Λιζάρδος Νίκος είναι Ζωγραφιώτης γέννημα θρέμμα, απόφοιτος ΑΣΟΕΕ και καθηγητής Φυσικής Αγωγής. 

Ο Νίκος έχει γνωρίσει τα μυστικά του μπάσκετ σε πολλά Ζωγραφιωτάκια. Επίσης, ήταν για πολλά χρόνια προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Καλαθοσφαίρισης.

Ο Νίκος Λιζάρδος με τις γνώσεις του θα βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό τον αθλητισμό του Δήμου Ζωγράφου.

Νίκο, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΝΑΚΗΣ...ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΤΑΣ

Δυναμικη νικης στο πιο νεανικο ψηφοδελτιο που εχει καταρτισθει ποτε στα Ελληνικα Αυτοδιοικητικα δρωμενα.
Εχω την τιμη να ειμαι συνηποψηφιος με νεους επιστημονες ,ορεξατους για δουλεια και επιτελους με την καταλληλη ενεργητικοτητα που συνηθιζω να λειτουργω ο ιδιος προσωπικα.
Ειμαι πολυ χαρουμενος που συνεργαζομαι με ανθρωπους ευστροφους και καταρισμενους επιστημονικα και λατρες του τοπου μας 
Γιατι ο τοπος μας ειναι διαμαντι ακατεργαστο 
Καιρος να το σμιλεψουμε !!!!!!
Δημητρης Λιονακης 
Αντωνης Πεττας
Συμπαραταξη Πολιτων , Αγαπω Ζωγραφου

.Ένας στους τρεις Έλληνες δηλώνει «φιλοξενούμενος»

Εντυπωσιακά ευρήματα έφερε στο φως η επεξεργασία των περσινών φορολογικών δηλώσεων που έγινε από το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να καθοριστούν οι δικαιούχοι του «κοινωνικού μερίσματος»: Τουλάχιστον ο ένας στους τρεις δηλώνει «φιλοξενούμενος». 

Σύμφωνα με την *«Καθημερινή της Κυριακής»*, σε σύνολο περίπου 5,5 εκατομμυρίων φορολογικών δηλώσεων που κατατέθηκαν το 2013, περίπου 1,85 εκατομμύρια φορολογούμενοι συμπλήρωσαν τον συγκεκριμένο κωδικό, αναγράφοντας και τον ΑΦΜ του προσώπου – φυσικού ή νομικού – που τους φιλοξενεί. Στελέχη του υπουργείου είναι πεπεισμένα ότι η εκτεταμέν... περισσότερα »

.Mείωση του χρέους της γενικής κυβέρνησης κατά 15 πλέον δισ., τους επόμενους μήνες

«Η Ελλάδα πέτυχε την έγκαιρη έξοδό της στις διεθνείς αγορές. Ωστόσο, η πρόσβαση στις αγορές δεν συνίσταται μόνο στα 3 δισ. που δανείστηκε το ελληνικό Δημόσιο, με επιτόκιο 4,95% (που μειώθηκε ήδη στο 4,76% στη δευτερογενή αγορά) και με προσφορά κεφαλαίων άνω των 20 δισ ευρώ. 

Σύμφωνα με ανάλυση της Alpha Bank, συνίσταται και στα ακόλουθα: - Στο ότι τα έντοκα γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου (ΕΓΔ), ύψους περί τα 15 δισ ευρώ, τα οποία είχαν εκδοθεί με μέσο επιτόκιο άνω του 4,2%, αναμένεται τώρα να αναχρηματοδοτηθούν με μέσο επιτόκιο κάτω του 3% και με μεγάλη συμβολή από ξένους επενδυ... περισσότερα »

.Στη Β' Εθνική και μαθηματικά η ΑΕΚ

Την άνοδό της στη Β΄ εθνική (Football League) εξασφάλισε και μαθηματικά η ΑΕΚ επικρατώντας 2-0 της Κηφισιάς στη Ριζούπολη με τέρματα των Τζανετόπουλου (17') και Ντακόλ (36'). Στην επανάληψη, η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ, αλλά η μπάλα μετά το χτύπημα πέναλτι του Ντακόλ βρήκε δοκάρι. 

.Αλ. Τσίπρας: «Δημοψήφισμα ζωής» οι ευρωεκλογές

Τα διλήμματα «Αριστερά ή λιτότητα και Αριστερά ή Μέρκελ» επανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας ενώπιον Πορτογάλων αυτή τη φορά, κατά την ομιλία του χθες το βράδυ στο Πόρτο, σε εκδήλωση που οργάνωσε το «Μπλόκο της Αριστεράς» για τα 40 χρόνια από την Επανάσταση των Γαρυφάλλων. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος για την προεδρία της Επιτροπής, υπογράμμισε την ξεχωριστή αξία των ευρωεκλογών, σημειώνοντας πως «είναι δημοψήφισμα ζωής», καθώς, όπως είπε: «Για πρώτη φορά, το αποτέλεσμά τους είναι τόσο κρίσιμο για την Ευρώπη, για τις χώρες μας, για την καθεμία και τον καθένα από εμάς».

Η ψήφος μας -είπε ο κ. Τσίπρας- επηρεάζει την πορεία, όχι μόνον της χώρας μας, όχι μόνον της Πορτογαλίας ή της Ελλάδας, αλλά όλης της Ευρώπης. Γι αυτό -πρόσθεσε- θέλουμε, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να πλημμυρίσει με ελπίδα. Να γεμίσει με τις γυναίκες και τους άνδρες βουλευτές της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. 

Απαντώντας στην ελληνική κυβέρνηση περί μνημονίων, ο κ. Τσίπρας υποστήστήριξε ότι «δεν είναι αλήθεια ότι τα μνημόνια τελειώνουν». «Λένε ψέματα» υπογράμμισε «γιατί τα μνημόνια δεν είναι ο δανεισμός, αλλά το καθεστώς της κοινωνικής διάλυσης και της απορύθμισης που έφτιαξαν τέσσερα χρόνια τώρα στις κοινωνίες των χωρών μας. Είναι το καθεστώς της διαρκούς λιτότητας, που θέλουν μάλιστα να θεσμοθετήσουν και στις ευρωπαϊκές συνθήκες».

.Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Ν. Κορέας, λόγω του ναυαγίου

Ο πρωθυπουργός ης Νότιας Κορέας Τσουνγκ Χονγκ- γουόν παραιτήθηκε την Κυριακή αναλαμβάνοντας την κυβερνητική ευθύνη για την τραγωδία της 16ης Απριλίου με την βύθιση του πλοίου που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εκατοντάδες επιβάτες κυρίως νεαροί μαθητές. 

«Δεν ήθελα να παραιτηθώ νωρίτερα καθώς η διαχείριση της κατάστασης ήταν η πρώτη προτεραιότητά μου και σκέφτηκα ότι ήταν δική μου ευθύνη να παρέχω βοήθεια. Αλλά αποφάσισα να παραιτηθώ τώρα για να μην επιβαρύνω άλλο την κυβέρνηση » ανέφερε σε μια σύντομη άκρως συναισθηματικά φορτισμένη δήλωσή του.

Ο Τσουνγκ αποδοκιμάστηκε για τις κυβερνητικές ενέργειες και κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι νερό εναντίον του, όταν επισκέφτηκε τους γονείς των θυμάτων μια ημέρα μετά την καταστροφή. 

Περισσότεροι από 300 άνθρωποι, οι περισσότεροι από αυτούς μαθητές και καθηγητές από ένα σχολείο της Σεούλ έχασαν τη ζωή τους ή αγνοούνται μετά τη βύθιση του επιβατηγού πλοίου. Ο επίσημος απολογισμός των νεκρών που επιβεβαιώθηκε έως τώρα είναι 187.

.Έθεσε δίλλημα ο Βενιζέλος

Το δίλημμα του επερχόμενων εκλογών που τίθεται ενώπιον του Ελληνικού λαού, σε πανεθνικό επίπεδο και περιφερειακό επίπεδο είναι, «ή θα πορευτεί η χώρα με κυβερνητική και πολιτική σταθερότητα και ασφάλεια και θα ολοκληρώσει αυτό που έχει αρχίσει, η θα τεθούν κάποια πράγματα πολύ σημαντικά υπό αμφισβήτηση», τόνισε από τα Ιωάννινα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το απόγευμα. Ο κ. Βενιζέλος ειδικότερα, υπογράμμισε ότι πρέπει να σεβαστούμε, να τιμήσουμε και να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες θυσίες του Ελληνικού λαού...περισσότερα »

.Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Ελληνικό

Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε πριν από λίγο σε λουνα παρκ στο Ελληνικό με αποτέλεσμα το θάνατο 13χρονου αγοριού και το σοβαρό τραυματισμό της 9χρονης αδερφής του. 
Η ανήλικη έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγια Σοφία όπου σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο. 
Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί ενώ όπως έγινε γνωστό συνελήφθησαν τρία άτομα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα του Ελληνικού.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.