.Σε πανικό βρίσκεται η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ψεκασμένων.... Επειδή βλέπουν ότι η ΝΔ επανακάμπτει και σπάει το απόστημα της ψεκασμένης διακυβέρνησης...

Σε πανικό βρίσκεται η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ψεκασμένων καθώς όλες οι μετρήσεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δύσκολα θα είναι πρώτο κόμμα ή ακόμη κι αν είναι δύσκολα θα του κρατά το δεξί χέρι ο Πάνος Καμμένος. Η 7μηνη καταστροφική διακυβέρνηση, αυτός ο «ανώμαλος» γάμος δήθεν αντιμνημονιακών κατέρρευσε με την υπογραφή του μνημονίου.

 Όμως, Αλέξης και Πάνος έχουν ένα κοινό. Είναι γαντζωμένοι στις καρέκλες τους και δεν θέλουν με τίποτε να χάσουν την εξουσία. Πολύ περισσότερο ο ακομβίωτος στρατηγός, όπως πετυχημένα έγραψε ο σύντροφος Φαήλος. Έτσι, λοιπόν, ο «γενίτσαρος» της Δεξιάς παράταξης, ο πρόε...περισσότερα »

.Debate: μάπα το καρπούζι... !Μέτριοι ηθοποιοί -πλην Καμένου που είναι ταλαντούχος- χιλιοπαιγμένο το έργο,

Αυτό δεν ήταν debate, αλλά ντιμπέι που λέει κι ο Αλέφαντος. Όπως συμβαίνει με όλα τα ξενόφερτα δυτικά πρότυπα έτσι και αυτό της τηλεμαχίας το προσαρμόσαμε στα μέτρα μας. Παράλληλοι μονόλογοι, όπως αποφάσισαν τα κομματικά επιτελεία για να αποφύγουν τις γκάφες οι αρχηγοί τους. 

Μετά άνετοι βγαίνουν στις κάμερες και καταγγέλλουν τη διαδικασία που αυτοί επέλεξαν, λες και τους επεβλήθη από το Μνημόνιο number three. Μέτριοι ηθοποιοί -πλην Καμένου που είναι ταλαντούχος- χιλιοπαιγμένο το έργο, ξύλινη λουστραρισμένη γλώσσα όσοι τηλεθεατές δεν κοιμήθηκαν πάσχουν από αϋπνίες, αλλά τα σκηνικά-κ... περισσότερα »

.Οδηγούμαστε σε χάος... ;Από αυτά που είδαμε στο χθεσινό ντιμπέιτ και από αυτά που σίγουρα θα δούμε στην τηλεμαχία Τσίπρα – Μεϊμαράκη τη Δευτέρα

Η εφαρμογή του μνημονίου, η τήρηση των δεσμεύσεων, οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν αλλά και η έναρξη του διαλόγου για άρση των αδικιών και κυρίως για απομείωση του χρέους, προϋποθέτουν εθνική συνεννόηση. 

Κι όπως έχουμε γράψει, προϋποθέτουν και μεγάλη πλειοψηφία στη Βουλή που θα παίρνει και δύσκολες αποφάσεις με γνώμονα την καλυτέρευση της θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη. 

Αν ήταν δυνατόν ένας μεγάλος συνασπισμός, με τη συμμετοχή ίσως κι άλλων μικρότερων κομμάτων θα δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για να υπάρξει σταθερότητα στην κοινωνία, την οικονομία και βεβαίως το πολιτικό πεδί... περισσότερα »

.Βενιζέλος: Ο κ.Τσίπρας δεν θέλει ούτε συναίνεση, αλλά ούτε και συστράτευση

Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100 και στον δημοσιογράφο Βασίλη Κοντογουλίδη έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστηρίζοντας πως ο κ.Τσίπρας δεν θέλει ούτε συναίνεση, αλλά ούτε και συστράτευση. 

«Όταν κάποιος λέει είμαι το «νέο» και θέλω να εξαφανιστεί το «παλιό», στην πραγματικότητα λέει: δεν αναγνωρίζω το άλλο, δεν αναγνωρίζω τους κανόνες της Δημοκρατίας, δε θέλω συναίνεση, δε θέλω συστράτευση», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου *Β. Κοντογουλίδης: *Έχουμε στην τηλεφωνική μας γραμμή τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, πρώην Υπουργό, πρώην Αντιπρόεδρο... περισσότερα »

.Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται αναπτυξιακό σοκ

«Πρέπει να προκύψει μια κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας και μεγάλης λαϊκής υποστήριξης. Χρειαζόμαστε κοινωνική ειρήνη, γι’ αυτό αγωνιζόμαστε η Δημοκρατική Συμπαράταξη η συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ, αγωνιζόμαστε για να επιτύχουμε την συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων», δήλωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μετά την συνάντησή της με την Διοίκηση της ΔΕΘ HELEXPO. 

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση: «Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με την Διοίκηση της ΔΕΘ HELEXPO. Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για την πορεία της έκθεσης, για τις δυνατότητες που έχει, για το πώς μπορεί να βο... περισσότερα »

.Κερδισμένοι και χαμένοι σε ένα ντιμπέιτ μονολόγων

Με ξύλινο λόγο και αναμενόμενες γενικόλογες απαντήσεις κύλησε η τηλεμαχία και μόνο σε κάποιες περιπτώσεις -εκτός προβλεπόμενης διαδικασίας- που *ανέβηκαν οι τόνοι και άναψαν τα αίματα* -τόσο ανάμεσα στους πολιτικούς όσο και ανάμεσα στους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς- απέκτησε ενδιαφέρον. 

Σε γενικές γραμμές, η στρατηγική Τσίπρα να αποφύγει τα λάθη δεν κέρδισε τους αναποφάσιστους και οργισμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. *Ο πρώην πρωθυπουργός δεν κατόρθωσε να εκπέμψει ένα σαφές μήνυμα* και δεν μπόρεσε να απαντήσει γιατί καταπάτησε όλες τις υποσχέσεις του. Ο *Παναγιώτης Λαφαζάνης *δε... περισσότερα »

.Αυτά είναι τα ψηφοδέλτια των κομμάτων - Όλα τα ονόματα

Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί όλα τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές τις 20ης Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται πως 19 κόμματα και πέντε συνασπισμοί κομμάτων κατέθεσαν δηλώσεις συμμετοχής στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

 Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις τα κομματικά επιτελεία ολοκλήρωσαν τις λίστες με τις εκλόγιμες θέσεις και πλέον οι ψηφοφόροι, οι οποίο δεν βάζουν σταυρό σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση γνωρίζουν τους υποψηφίους και στις κρίσιμες περιφέρειες Α', Β' Αθήνας, αλλά και στο Επικρατείας. Ακολουθούν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που ήταν στην προηγούμενη Βουλή. *Οι... περισσότερα »

.Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.... Στην τιμητική τελευταία θέση ο Κώστας Λαλιώτης

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο οποίο επικεφαλής είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και στην τελευταία θέση ο Κώστας Λαλιώτης.

 Μετά τον κ. Θεοχαρόπουλο, ακολουθούν κατά σειρά, ο συνταγματολόγος στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Ξενοφών Κοντιάδης, τρίτος ο Θάνος Μωραϊτης, στην τέταρτη θεση η δημοσιογράφος Μαρία Παπουτσάκη, πέμπτος ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης, έκτη η καθηγήτρια και πρώην συνεργάτης του Κώστα Σημίτη, Λίλιαν Μήτρου, έβδομος ο πρώην βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου, όγδοη η Χαριτίνη Καρακωστάκη, ένατος ο ομογενής από... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.